Ευγενία Σαμαρά instagram

Ομολογώ μου αρέσει περισσότερο η Ευγενία από την Χριστίνα.Ο λόγος είναι απλός. Το κορίτσι είναι κλασάτο και ουχί λαϊκό και αυτό φαίνεται.

Αναζήτησα την προσωπική φωτογραφική θυρίδα της και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές από το κορίτσι που μπορεί με το χαμόγελό της και μόνο να σε ταξιδέψει…
Για δείτε…για δείτε!










Πηγή: nassosblog
Διαβάστε περισσότερα...

Πως επιλέγουν σαμπουάν οι γυναίκες και πως οι άντρες;

Δείτε τα ξεκαρδιστικά γραφήματα.Δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο,πάει κάποιος να αγοράσει ένα σαμπουάν για τα μαλλιά του.
Σωστά; Θα μου πείτε «ναι, αλλά πρέπει να δω το άρωμα, το χρώμα, τα συστατικά, την υφή…». Κι όλα αυτά (και πολλά ακόμα!), εάν είστε γυναίκα! Γιατί έαν πρόκειται για άντρα, ε τότε τα πράγματα είναι πιο απλοποιημένα. Συμπέρασμα: Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν άντρα να σου αγοράσει σαμπουάν! Ή καλύτερα «αγόρασε εσύ το δικό σου, πάρε το χρόνο σου, ψάξε το, δες το από εδώ, κοίταξέ το απο εκεί, προβληματίσου…» και άσε τον χριστιανό να πάρει το δικό του!

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιο θεωρούν επικρατέστερο νέο Πάπα τα γραφεία στοιχημάτων

Οι πράκτορες στοιχημάτων έχουν ήδη παρουσιάσει τον κατάλογο των υποψηφίων για τον παπικό θρόνο. Θεωρούν επικρατέστερο ΝΕΟ ΠΑΠΑ τον 64χρονο Αφρικανό Καρδινάλιο Πίτερ Κόντβο Απιάχα Τάρκσον από την Γκάνα.Τα στοιχήματα για την εκλογή του έχουν συντελεστή 9 - 4. Τον Τάρκσον ακολουθεί ο 68χρονος Καναδός Καρδινάλιος Μαρκ Ουέλετ, οι πιθανότητες του υπολογίζονται σε 5 - 2. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο 80χρονος Καρδινάλιος Φράνσις Αρίνζε από τη Νιγηρία. Τα στοιχήματα για την εκλογή του έχουν συντελεστή 3 προς 1.
Who Will Replace Pope Benedict XVI

Διαβάστε περισσότερα...

Stefania Rizou The Voice

Η Στεφανία Ρίζου, κόρη του Νίκου Ρίζου μεγαλωμένη με γαλλικά και πιάνο επέλεξε τη μουσική από τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο είχε εισαχθεί. Πριν ακόμη ξεκινήσει το ταξίδι της στον χώρο την Στεφανία τη θυμόμαστε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά και από το τραγούδι της «Σιγά μην κάτσω να σκάσω». «Ως έφηβη δεν είχα επιθυμία να βγω, ούτε ανάγκη να ξεσαλώσω. Όχι μπουζούκια και μπαρ, πουθενά δεν πήγαινα. Τελικά, πέρασα από οντισιόν και αποφάσισα να πάω μια χρονιά, να δω πως είναι και μετά να συνεχίσω το πανεπιστήμιο. Και πήγα. «Διογένης», 2003, με Βίσση, Νίνο, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου,Hi5 και έναν κόσμο για τον οποίο δεν είχα ιδέα», θυμάται η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής. Έπειτα από συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αποφάσισε να συμμετέχει στο «The voice», με παρουσιαστή τον δικό μας Νίκο Αλιάγα. Η εκθαμβωτική Στεφανία εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» με το απαιτητικό τραγούδι «Skyfall» της Adele και εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια για τη συγκλονιστική ερμηνεία της. «Ακούσαμε μια υπέροχη ερμηνεία του τραγουδιού του James Bond, αλλά δεν περιμέναμε να αντικρύσουμε και ένα Bond Girl» δήλωσε ένας εκ των τεσσάρων κριτών, ενώ παράλληλα ένας άλλος συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι πως είσαι αυτό που περιμέναμε, μια φωνή δυνατή και σωστή. Αλλά δεν περιμέναμε να συνοδεύεται και από μια τόσο όμορφη παρουσία! Η Θεά της Ελληνικής Μυθολογίας». Όταν η Στεφανία δήλωσε ότι είναι Ελληνίδα μετά από παρότρυνση κριτή τραγούδησε και μία στροφή από τη «Σαμιώτισσα», αναφέρει ο agelioforos. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο η Στεφάνια είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν, έγραψε στο twitter του πόσο περήφανος νιώθει για εκείνη και το ταλέντο της που αναγνωρίστηκε στο πιο απαιτητικό σόου νέων ταλέντων. «Είμαι τόσο υπερήφανος για το κορίτσι μας. Κυρίες και κύριοι η δική μας Στεφανία Ρίζου στον τελικό του Γαλλικού 'The Voice'», έγραψε ο τραγουδιστής! Δείτε φωτογραφίες απο την προσωπική της σελίδα στο facebook...

Διαβάστε περισσότερα...