FATMAGULEPISODES 9-10

Fatmagul-Φατμαγθλ-Φατμαγκιούλ episodes 9-10 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10 video
FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα...

KARADAYI 33-34

karadayi episodio 33-34 ... ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ-Ο kenan imirzalioglu-Κενάν Ιμιρζαλίογλου, συναντά την Berguzar Korel-Μπεργκιουζάρ Κορέλ, στο πιο δυνατό ερωτικό δράμα της χρονιάς με τίτλο "Karadayi".To Karadayi είναι μια συναρπαστική ιστορία ενός άνδρα, του οποίου η καρδιά καίγεται από έρωτα, αλλά έχει κολλήσει ανάμεσα στον έρωτά του και στην απόδοση δικαιοσύνης.Η νέα σειρά θα προβληθεί από τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα σύντομα, ενώ οι θεατές μπορούν να την αποκτήσουν σε DVD μαζί με το περιοδικό "Τηλεθεατής".
KARADAYI ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34 VIDEO


Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon'un yazdığı "KARADAYI"...
Διαβάστε περισσότερα...

ADANALI EPISODES 81-82

Adanali episodio 81-82 video αδαναλι-Με πρωταγωνιστές τους Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, το ΑΝΤΑΝΑΛΙ χαρακτηρίζεται για ως μια δυναμική περιπέτεια με έντονη δράση και αμείωτο σασπένς. Δύο κόσμοι αρχίζουν να ξεδιπλώνονται καθημερινά στις 19:00 στον ΑΝΤ1!
ADANALI υπόθεση
Ο Υavuz γνωστός και ως «ο Ταύρος» (Oktay Kaynarca), είναι επιθεωρητής της αστυνομίας. Ιδιόμορφος, ασυμβίβαστος και τολμηρός, συχνά ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φέρει σε περάς τις αποστολές του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δημιουργεί αναστάτωση στους συναδέλφους του.Το έγκλημα γι' αυτόν είναι κόκκινο πανί, καθώς αδίστακτοι γκάνγκστερς σκότωσαν κάποτε τη μεγάλη του αγάπη, μια Ελληνίδα αστυνομικό!

Στη σειρά, όλα αρχίζουν όταν ο Υavuz παίρνει μετάθεση στην Κωνσταντινούπολη. Πιστός όπως είναι στο καθήκον, έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εξαρθρώσει το οργανωμένο έγκλημα, με κάθε τρόπο! Όμως, δεν γνωρίζει πως ο νούμερο ένα στόχος του, είναι ο Maraz Ali. Ο παιδικός του φίλος!Ο Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), είναι ο γοητευτικός αρχηγός του μεγαλύτερου δικτύου εγκληματικότητας στην Κωνσταντινούπολη.
Adanali Επεισοδια 81-82 video
ADANALI ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

SULEIMAN THE MAGNIFICENT 137-138

SULEIMAN O MEGALOPREPIS EPISODIA 137-138
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια
MUHTESEM YZUYIL BOLUM
SULEIMAN THE MAGNIFICENT GR SUBS

«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα... Παρακολουθειστε το σηριαλ απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1 καθε μερα στις 21:00.

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια 137-138 VIDEO
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Souleiman - ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Διαβάστε περισσότερα...

SON ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

ΣΟΝ ΤΕΛΟΣ SON TELOS episodia 9-10 -Καθημερινα απο τον ΑΝΤ1 και στα περιπτερα απο το Τηλεραμα. Υπόθεση: Ένα ζευγάρι έχει τα πάντα... Έρωτα, ευτυχία, ένα παιδί, όμως ξαφνικά τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο και όλα θα αλλάξουν δραματικά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς και ο σύζυγος της Ναζλί, αφήνει ξαφνικά γυναίκα και παιδί και θα εξαφανιστεί! Στην αρχή νομίζουν πως είναι νεκρός μαζί με ττους υπόλοιπους επιβάτες ενός αεροπλάνου που έπεσε, όμως μετά μαθαίνουν πως ο άνδρας δεν μπήκε ποτέ μέσα στο αεροσκάφος!
ΣΟΝ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10 VIDEO
SON ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...