Miranda Kerr απονομή Χρυσών Σφαιρών

Η βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών δεν είναι μόνο για τους νικητές ούτε καν για τους υποψήφιους. Η αλήθεια είναι ότι με εμφανίσεις σαν αυτή της Miranda Kerr, οι νικητές και οι υποψήφιοι περνούν σε δεύτερη μοίρα!Το μοντέλο από την Αυστραλία μάλλον παίρνει το βραβείο για την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς. Επέλεξε μια υπέροχη βυσσινί τουαλέτα με πολύ βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ και με σκίσιμο που… δε πήγαινε παραπάνω!Η εμφάνιση της Miranda έκοψε την ανάσα πολλών στο κόκκινο χαλί και συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, Orlando Bloom, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της. Με τη διαφορά ότι ο Orlando είναι ο τυχερός της υπόθεσης, αφού μόνο αυτός έχει αυτό που οι άλλοι… λιγουρεύονται!
newsbeast-gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΙΟ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Eleni Foureira - Pio Erotas Pethaineis [HD Official Video Clip]
Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνοθεσία: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Εταιρία: MINOS EMI (P) & (C) 2012
(P) 2012 The copyright in this recording is owned by Minos - EMI S.A

Pio Erotas Pethaineis Video
Μία μοναδική υπερπαραγωγή, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών φίλων της Ελένης Φουρέιρα: Νίκος Αναδιώτης, Νίκος Μουτσινάς, Εβελίνα Παπούλια, Μίνα Ορφανού και Χριστίνα Παύλου, έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο στο video clip.

Το concept θυμίζει έντονα Bollywood και θέλει την Ελένη Φουρέιρα να μεταμορφώνεται σε μια νέα και όμορφη Ινδή, που είναι ερωτευμένη με έναν πανέμορφο άνδρα. Υπάρχει όμως και ένας Μαχαραγιάς που διεκδικεί την καρδιά της, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του για να την κερδίσει.

Ο Μαχαραγιάς καταφέρνει τον στόχο τους και οι δυο τους είναι έτοιμοι να ενώσουν τις καρδιές τους, όταν η πανέμορφη Ινδή ακούει τη καρδιά της και ακολουθεί τον αληθινό της έρωτα.

Ένα διαφορετικό clip, μια πολύ μεγάλη παραγωγή, μια ταινία μικρού μήκους έρχεται από την Ελένη Φουρέιρα.
Διαβάστε περισσότερα...

video Άσε με Ήβη Αδάμου

Η νεαρή και ταλαντούχα IVI ADAMOU Ήβη Αδάμου που σαρώνει με τις επιτυχίες της, έβγαλε νέο τραγούδι! Πρόκειται για ένα ρυθμικό και πολύ χαρούμενο ερωτικό τραγούδι με τίτλο “Άσε με”, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό mou”.
Ακούστε το τραγούδι - video

 
Διαβάστε περισσότερα...