Tressa Middleton Η νεαροτερη μητερα στην Αγγλια!

Η Τρέσα Μίντλετον (Tressa Middleton) από το Bathgate του West Lothian, αναγκάστηκε να δώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο για υιοθεσία δύο χρόνια μετά τη γέννηση του. Στην απόφαση αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι το μωρό αυτό προέκυψε ύστερα από το βιασμό της μικρής από τον ίδιο της τον αδερφό!

Τα επόμενα χρόνια η Τρέσα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς παράτησε το σχολείο και άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η 18χρονη σήμερα Τρέσα περιμένει το δεύτερο παιδί της, δηλώνει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, είναι "καθαρή" και έτοιμη να μεγαλώσει το μωρό της.

Έχει σχέση με τον 25χρονο Ντάρεν, με τον οποίο συγκατοικεί, ενώ σε επτά μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Closer δήλωσε: "Δεν ήθελα να μου πάρουν την κόρη μου, αλλά ήμουν πάρα πολύ μικρή για να γίνω μαμά. Τώρα νιώθω έτοιμη. Αυτό το μωρό δε θα "αντικαταστήσει" την κόρη μου, αλλά έχω μια δεύτερη ευκαιρία".

Το 2005 είχε ανακαλύψει ότι είχε μείνει έγκυος για πρώτη φορά και τότε είχε ισχυριστεί ότι πατέρας του μωρού ήταν ένα αγόρι από τη γειτονιά της, κι αυτό για να προστατεύσει τη μητέρα της.

Μετά τη γέννα άρχισε να πίνει και να κάνει χρήση ναρκωτικών, παρότι την παρακολουθούσαν κοινωνικοί λειτουργοί. Όταν έγινε 14 ετών αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό... ότι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της ήταν ο 16χρονος αδερφός της Τζέισον (Jason).

Η οικογένειά της διαλύθηκε μετά από αυτό και η Τρέσα αναγκάστηκε να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας. Το 2009 ο αδερφός της Τζέισον Μίντλετον καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων.

"Θα έδινα και τη ζωή μου για την κόρη μου, αλλά ήταν περίεργο. Υπήρχαν στιγμές που την κοιτούσα και έβλεπα στο πρόσωπό της τον αδερφό μου. Ήταν δύσκολο. Την αγαπούσα όμως με όλη μου την καρδιά" πρόσθεσε η Τρέσα.

newsbombgr
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ;

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Λευτέρης Πανταζής, ο γνωστός τραγουδιστής μετέβη σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Το ιδιωτικο θεραπευτήριο, μας ενημέρωσε ότι ο λαϊκός τραγουδιστής εισήχθη με ενοχλήματα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο...
Διαβάστε περισσότερα...

Γιγουρτάκης Όλγα Φαρμάκη

Το ζευγάρι εδώ κι έξι μήνες ζει τον έρωτα του και δεν κάνει λεπτό ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε τον Γιώργο και την Όλγα να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα. Άνθρωποι που τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι ενώ δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αναφέρει πως η Όλγα έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου της.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

EBAY.COM-ΕΒΑΥ.ΨΟΜ

Στο eBay.com μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά, είδη μόδας, ρολόγια και άλλα πολλά παγκοσμίως από συγκεκριμένους πωλητές σ' όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν προς Ελλάδα....
Buy and sell electronics, cars, fashion apparel, collectibles, sporting goods, digital cameras, baby items, coupons, and everything else on eBay...

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΔ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340.


Από τα πυρά των δραστών μία σφαίρα «καρφώθηκε» στο γραφείο του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά, ενώ μία ακόμα σφαίρα βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου.

Επίσης συνολικά 9 κάλυκες βρέθηκαν σε νησίδα στον παράδρομο ο της Λ. Συγγρού στον αριθμό 348.

Η αστυνομία εντόπισε ακόμη στο Παλαιό Φάληρο ένα καμένο αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που είδαν τους δράστες τη στιγμή της επίθεσης.

Η μία από τις μαρτυρίες αναφέρει ότι ο ένας πυροβολούσε κατά ριπάς με το καλάσνικοφ και ο άλλος μάζευε τους κάλυκες. Δηλαδή οι 9 κάλυκες που εντοπίστηκαν δεν σημαίνει ότι έριξαν 9 φορές, αλλά εκτιμάται ότι γάζωσαν το κτίριο από απόσταση 100 μέτρων.

Η δεύτερη αναφέρει ότι τους είδαν την ώρα που έκαιγαν το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο. Το ΙΧ είχε κλαπεί από τη Μεταμόρφωση στις 12 Ιανουαρίου 2013. Σύμφωνα με μς τους μάρτυρες, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και περίμεναν μέχρι το αμάξι να «αρπάξει» καλά και μετά αποχώρησαν.

Η αστυνομία εξετάζει υλικό από τις κάμερες, ενώ όσο περνάει η ώρα επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

Στο παρελθόν όπλα καλάσνικοφ είχε χρησιμοποιήσει ο «Επαναστατικός Αγώνας» ο οποίος έχει εξαρθρωθεί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τέτοιου τύπου όπλα χρησιμοποιούσε και η Σέχτα Επαναστατών η οποία όμως έχει να χτυπήσει εδώ και 2,5 χρόνια.

Η αστυνομικές έρευνες εστιάζονται τώρα στη βαλλιστική εξέταση. Εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι οι δράστες έριχναν προς το κτίριο γενικά και όχι συγκεκριμένα προς το γραφείο του Α. Σαμαρά καθώς δεν είναι δυνατό να στοχεύσεις από τέτοια απόσταση.

Η αστυνομία θεωρεί επίσης ότι υπήρξε και ομάδα υποστήριξης των δύο δραστών, ενώ εικάζεται ότι πρόκειται για νέα οργάνωση στην οποία ωστόσο συμμετέχουν και υπολείμματα μελών από άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Read more: newsbomb-gr

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

1 στις 5 επιχειρήσεις στην Ελλάδα διοικείται από γυναίκα

Στο πλαίσιο της μελέτης, διεξήχθη και πρωτογενής έρευνα τον Νοέμβριο του 2011 με δομημένο ερωτηματολόγιο, τα αποτελέσματα της οποίας παρατίθενται παρακάτω. Συγκεκριμένα, στο συνολικό δείγμα της ICAP Databank (27.314 εταιρείες), το ποσοστό των επιχειρήσεων που διευθύνονται από γυναίκες-ανώτατα στελέχη ανέρχεται σε 18,8% (5.125 εταιρείες). Ειδικότερα, το συγκεκριμένο ποσοστό είναι μεγαλύτερο στις επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών μικρότερο από 2 εκατ. ευρώ (20,5%) και με προσωπικό μικρότερο από 10 άτομα (20,2%). Αντίθετα, στις μεγάλες επιχειρήσεις το αντίστοιχο ποσοστό μειώνεται σημαντικά (5,6% στις εταιρείες με πωλήσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ και 6,1% στις εταιρείες με προσωπικό άνω των 250 ατόμων). Read more: newsbomb-gr Διαβάστε περισσότερα...