Sila episode 153-154

Sila episode 153-154 video-Οι περιπετεις της ΣΙΛΑ και του Μποραν καθημερινα στο MEGA επίσης τα επεισόδια κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα με το περιοδικό Τηλεθεατής.Σιλά Ολόκληρα Επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους - τα οποία θα προβληθούν στην τηλεόραση σε λιγες μερες.
Η Σιλά είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη από θετούς γονείς που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της πόλης.

Η Σίλα βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν οι φυσικοί γονείς της, της στήνουν μια παγίδα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο αλλά και με έναν άντρα που ποτέ στη ζωή της δε φανταζόταν ότι θα παντρευόταν….
SILA EPISODE 153-154 VIDEO
ΣΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

ADANALI 57-58

Adanali episodio 57-58 video αδαναλι- Με πρωταγωνιστές τους Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, το ΑΝΤΑΝΑΛΙ χαρακτηρίζεται για ως μια δυναμική περιπέτεια με έντονη δράση και αμείωτο σασπένς. Δύο κόσμοι αρχίζουν να ξεδιπλώνονται καθημερινά στις 19:00 στον ΑΝΤ1!
ADANALI υπόθεση
Ο Υavuz γνωστός και ως «ο Ταύρος» (Oktay Kaynarca), είναι επιθεωρητής της αστυνομίας. Ιδιόμορφος, ασυμβίβαστος και τολμηρός, συχνά ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φέρει σε περάς τις αποστολές του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δημιουργεί αναστάτωση στους συναδέλφους του.Το έγκλημα γι' αυτόν είναι κόκκινο πανί, καθώς αδίστακτοι γκάνγκστερς σκότωσαν κάποτε τη μεγάλη του αγάπη, μια Ελληνίδα αστυνομικό!

Στη σειρά, όλα αρχίζουν όταν ο Υavuz παίρνει μετάθεση στην Κωνσταντινούπολη. Πιστός όπως είναι στο καθήκον, έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εξαρθρώσει το οργανωμένο έγκλημα, με κάθε τρόπο! Όμως, δεν γνωρίζει πως ο νούμερο ένα στόχος του, είναι ο Maraz Ali. Ο παιδικός του φίλος!Ο Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), είναι ο γοητευτικός αρχηγός του μεγαλύτερου δικτύου εγκληματικότητας στην Κωνσταντινούπολη.
Adanali Επεισοδια 57-58 VIDEO
ADANALI ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

SULEIMAN 103-104

SULEIMAN O MEGALOPREPIS EPISODIA 103-104
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια
MUHTESEM YZUYIL BOLUM
SULEIMAN THE MAGNIFICENT GR SUBS
«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα...

Παρακολουθειστε το σηριαλ απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1 καθε μερα στις 21:00.
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια 103-104 VIDEO
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Διαβάστε περισσότερα...

Καίτη Γαρμπή Casablanca

Η τραγουδίστρια μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα ξεκίνησε εμφανίσεις στην σκηνή του «Casablanca». Στο πρώτο πρόγραμμα εμφανίστηκε με μίντι μεσάτη φούστα και πουκάμισο, μια πολύ σικάτη εμφάνιση και στο δεύτερο πρόγραμμα με μαύρο κολάν και σιθρού μπλούζα. Εντυπωσιακή και ευδιάθετη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας παλιές και νέες της επιτυχίες. Το παρών έδωσε η Χριστίνα Αλούπη, η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο, η Εύη Φραγκάκη
Διαβάστε περισσότερα...