VIDEO One-Pound-Fish

Ο κύριος Muhammad Shahid Nazir που ξεκίνησε σαν ιχθυοπώλης, έχει τρελάνει τους χρήστες τους διαδικτύου με το "One pound fish". Ένα τραγούδι που παρουσιάζει κατακόρυφη άνοδο.Έχει σύζυγο και παιδιά και αποφάσισε να φύγει από το Πακιστάν για μια καλύτερη ζωή στο Λονδίνο.Δούλευε σε έναν πάγκο με ψάρια στην αγορά. Για να προσελκύσει πελάτες, ο ίδιος είχε σλόγκαν του το "One pound fish"... Μια λίρα για ένα ψάρι δηλαδή...

VIDEO

Διαβάστε περισσότερα...

To koritsi pou agapisa episodia 69-70 video

To koritsi pou agapisa episodia 69-70 bolum bir cocuk sevdim-Το κορίτσι που αγάπησα ολα τα επεισοδια καθε μερα ζωντανα στο MEGA!Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών.Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Μινέ και ο Σινάν παρά τις ταξικές τους διαφορές έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν καθώς και η εγκυμοσύνη της νεαρής κοπέλας έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων.Ο πατέρας της Μινέ,Τουράν είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιό του και τις δύο κόρες του, είναι όμως ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας.Η τιμή και η υπόληψη του αλλά και των μελών της οικογενείας του είναι πάνω και πέρα από όλα. Η αγάπη των δύο νέων θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη.
Το Κορίτσι που Αγάπησα Επεισόδια 69-70 video
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
Mine (Gülcan Arslan), Sinan (Hakan Kurtaş), Turan (Çetin Tekindor), Timur (Bülent İnal), Emine (Onuryay Evrentan), Erdal (İnan Ulaş Torun), Esmahan (Şefika Ümit Tolun)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cevdet Mercan
ΣΕΝΑΡΙΟ: Gaye Boralioglu
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Global Agency
Διαβάστε περισσότερα...

Συλληψεις για παρανομο παρκαρισμα στα κεντρα διασκεδασης

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται 18 παρκαδόροι και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης που συνελήφθησαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας στις περιοχές Κολωνακίου, Λεωφ. Συγγρού και την Ιερά Οδό.Οι συλληφθέντες, όπως διαπιστώθηκε καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως πλαστικούς κώνους, μεταλλικά κιγκλιδώματα, ταινίες αποκλεισμού χώρου και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών των καταστημάτων.Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν πέντε άτομα ως υπεύθυνοι καταστημάτων και 13 που ενεργούσαν ως παρκαδόροι.

Διαβάστε περισσότερα...

SULEIMAN O MEGALOPREPIS EPISODIA 97-98

SULEIMAN O MEGALOPREPIS EPISODIA 97-98
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια
MUHTESEM YZUYIL BOLUM
SULEIMAN THE MAGNIFICENT GR SUBS
«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα...

Παρακολουθειστε το σηριαλ απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1 καθε μερα στις 21:00.
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια 97-98 VIDEO
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...