Folilaser Lasercomb Χτένα λέιζερ

Το Folilaser είναι μια χτένα για την αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής, η πιο καινοτόμα, άνετη και αποτελεσματική στον κόσμο λόγω του ότι ενσωματώνει την μοναδική καινοτόμα τεχνολογία Vibratonic, μαζί με άλλες βελτιώσεις που την κάνουν μοναδική.

Με το Folilaser θα επιτύχετε:
Να σταματήσετε την πτώση των μαλλιών
Προωθεί την ανάπτυξη νέου τριχωτού
Ενισχύει τους θύλακες της τρίχας
Μεγαλύτερη πυκνότητα, δύναμη και όγκος
Πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά
Ενεργοποίηση της αιματικής ροής στο τριχωτό
Με το Folilaser θα επιτύχετε να σταματήσετε την πτώση των μαλλιών σας και να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών με 100% φυσικό τρόπο, αποτελεσματικό και χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χτένες που προσφέρει η αγορά, το Folilaser επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τα δόντια της χτένας με εύκολο και γρήγορο τρόπο, αφού περιλαμβάνει δύο τύπους σκληρότητας αυτών, πράγμα που κάνει πιο απλό το πλύσιμό της και τη χρήση της από κάποιον άλλο χρήστη.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Βάσω Λασκαράκη: Δεν θα τα καταφέρω στην παρουσίαση live εκπομπής

Η Βάσω Λασκαράκη απαντά στο υποθετικό ερώτημα αν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια τηλεοπτική εκπομπή με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.«Δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω στην παρουσίαση μιας ζωντανής εκπομπής, γι' αυτό και, όταν μου έγιναν τέτοιες προτάσεις, φοβήθηκα. Το μόνο που θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων».
ΠΗΓΗ:Ok! Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...