ADANALI Mehmet akif alakurt

Ο Αnt1 ξεκινάει το νέο τουρκικό σήριαλ ADANALI στην 'καυτή' ζώνη 19.00-20.00.Το νέο υποσχόμενο σήριαλ αδαναλι ξεκινά την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου,με τα έως τώρα δεδομένα. Πρωταγωνιστής του ο γνωστός Μποράν Mehmet akif alakurt από τη Σιλά.
Γιώργος Π.-Darwin

Διαβάστε περισσότερα...

Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ

Σκληρή επίθεση με χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αποκαλώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «φοροφυγά».Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. «Ας πληρώσει πρώτα ο φοροφυγάς πρόεδρός σας τους φόρους του», είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της τόνισε πως η μη καταβολή του συγκεκριμένου φόρου είναι μία πολιτική θέση. «Αφού δε θα πληρώνετε τους φόρους, πώς θα πληρώνετε τους υπαλλήλους» επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Μπαράζ προστίμων συνολικού ύψους 700.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna και Μακεδονία TV, για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών Τηλεκύβος και Call for cash.
Το Συμβούλιο επέβαλε δυο πρόστιμα στον Antenna (100.000 και 200.000) και τρία στο Μακεδονία TV (100.000, 150.000 και 150.000).
Σύμφωνα με το ΕΣΡ, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων και ως τούτου δεν μπορούν να προβάλλονται από την τηλεόραση.
Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna Greece 5-8-2012 oaka

Πριν λίγο κυκλοφόρησε το πρόγραμμά της «Diamonds World Tour» και ο τελευταίος της προορισμός είναι η Αθήνα. Η τραγουδίστρια θα είναι στις 5 Αυγούστου στο στάδιο του ΟΑΚΑ! Η Rihanna όταν τον Ιούνιο είχε επισκεφθεί την χώρα μας είχε ξετρελαθεί και ήθελε να ξαναέρθει και τώρα βρήκε την ευκαιρία. Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το ακόλουθο:

May 26, 2013 Bilbao Spain Bizkaia Arena

May 28, 2013 Lisbon Portugal Pavilhão Atlântico

June 1, 2013 Barcelona Spain Palau Sant Jordi

June 2, 2013 Montpellier France Arena Montpellier

June 3, 2013 Lyon Halle Tony Garnier

June 5, 2013 Antwerp Belgium Sportpaleis

June 8, 2013 Paris France Stade de France

June 10, 2013 Cardiff United Kingdom Millennium Stadium

June 12, 2013 Manchester Manchester Arena

June 15, 2013 London Twickenham Stadium

June 17, 2013 Birmingham LG Arena

June 20, 2013 Sunderland Stadium of Light

June 23, 2013 Amsterdam Netherlands Ziggo Dome

June 26, 2013 Cologne Germany Lanxess Arena

June 29, 2013 Zurich Switzerland Hallenstadion

July 2, 2013 Berlin Germany O2 World

July 9, 2013 Vienna Austria Wiener Stadthalle

July 20, 2013 Helsinki Finland Hartwall Arena

July 22, 2013 Stockholm Sweden Ericsson Globe

July 25, 2013 Oslo Norway Telenor Arena

July 26, 2013 Bergen Koengen

July 28, 2013 Prague Czech Republic O2 Arena

July 30, 2013 Budapest Hungary Budapest Sports Arena

August 1, 2013 Belgrade Serbia Kombank Arena

August 3, 2013 Sofia Bulgaria Armeec Arena

August 5, 2013 Athens Greece OACA Olympic Indoor Hall
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 77 θέσεις Υπηρεσίας Ασύλου

Από τον ΑΣΕΠ γνωστοποιήθηκε ότι εκδόθηκε η προκήρυξη που αφορά τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με 77 νέους υπαλλήλους.
Η στελέχωση θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ.3 του Ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με προσωπικό που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και που δεν έχουν διοριστεί.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Η κόρη Μπαμπινιώτη κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτριά

Ανάστατη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα μετά την είδηση ότι παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία, Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών» Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η κόρη του πρύτανη, Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο φέρεται να πρωταγωνίστησε σε «ανήθικη σχέση» με ανήλικη μαθήτρια της. Οι πληροφορίες λένε ότι οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός και η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα ν” ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας. Παρότι αρχικά το δικαστικό συμβούλιο είχε παραπέμψει την κόρη του πρώην πρύτανη, κρίνοντας ότι προκύπτουν σε βάρος της επαρκείς ενδείξεις για να καθίσει στο εδώλιο, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση και επέστρεψε τη δικογραφία για περαιτέρω έρευνα.
Αξιολογώντας τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ” αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θ” αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της κατηγορουμένης και πασίγνωστος ακαδημαϊκός είναι πρόεδρος της «Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Αρσακείων -Τοσιτσείων Σχολείων».
Την επαναπροσέλαβαν στο… γραφείο καταγγελιών του Αρσακείου
Κατά τη δικογραφία το γεγονός συνέβη το 2008. Μετά το σάλο που προκλήθηκε εντός του σχολείου η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη υπέβαλε την παραίτηση της, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή.
Μετά την πάροδο όμως ικανού χρονικού διαστήματος και προφανώς κατόπιν εισηγήσεως του πατρός της, η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη προσελήφθη εκ νέου στο Αρσάκειο. Αυτό συνέβη πριν από ένα εξάμηνο, δηλαδή πολύ πρόσφατα. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η κόρη του καθηγητή τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατρός της στο Αρσάκειο του Παλαιού Ψυχικού και επί της οδού Κοκκώνη 18. Κατά πληροφορίες, η εκ νέου πρόσληψή της, παρά το σάλο που είχε δημιουργηθεί, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
Είναι απορίας άξιον το πώς ο γνωστός ακαδημαϊκός, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος της «Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων» και υπουργός Παιδείας, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό παρενόχλησης μαθήτριας επέμεινε στην επαναπρόσληψη της θυγατέρας του προκαλώντας έτσι μείζον πολιτικό αλλά κυρίως ηθικό ζήτημα.
Η διοίκηση της «Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας» ωστόσο, επιμένει πως η επαναπρόσληψη της Φλωρίτας Μπαμπινιώτη έγινε νομότυπα και πως η ίδια ασχολείται πλέον μόνο με διοικητικά καθήκοντα χωρίς να έρχεται σε επαφή με μαθητές. Κατά τη Γραμματεία της «Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας» η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη προσελήφθη διότι κατέχει μεταπτυχιακό στην Πληροφορική. Τα σημερινά καθήκοντά της έχουν να κάνουν με την ηλεκτρονική ενημέρωση της σχετικής ιστοσελίδας του Αρσακείου που αφορά βιβλιογραφικό υλικό.
Υπήρξε και δεύτερο περιστατικό
Καθηγητές του Αρσακείου που παρακολούθησαν από κοντά την υπόθεση της θυγατέρας Μπαμπινιώτη αναφέρουν πως πριν το περιστατικό για το οποίο τώρα και μετά από παρέλευση 4 ετών κατηγορείται η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη, υπήρξε και ένα άλλο συμβάν.
Ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας τότε η οποία και αυτή είχε υποστεί παρενόχληση, αποφάσισε να μην προβεί σε καταγγελία, επιλέγοντας να της αλλάξει σχολείο.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Express Service Γιάννης Ραπτόπουλος

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της εταιρείας Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος, για χρέη στο Δημόσιο. Ο ιδιοκτήτης της Express Service αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ήδη από το 2009.“Κάποτε ήμουνα πλούσιος, τώρα δεν είμαι. Η επιχείρηση συνεχίζει να είναι ζημιογόνος. Αφού μου έχουν πάρει τους πελάτες παράνομα με αθέμιτο ανταγωνισμό. Αυτές οι ασφαλιστικές μας έχουν ρημάξει από το '96 και μετά. Η ζημιά που έχω πάθει είναι μεγάλη", δήλωνε ο κ. Ραφτόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Ciao το Φεβρουάριο του 2010.
Διαβάστε περισσότερα...

coffee table book Kylie Minogue

Συμπλήρωσε 25 χρόνια μόδας στην καριέρα της συμπλήρωσε πρόσφατα η Kylie Minogue και αποφάσισε να το γιορτάσει κυκλοφορώντας ένα coffee table book με φωτογραφίες από τις σημαντικότερες fashion συνεργασίες της.
Στο βιβλίο αυτό, το οποίο αυτό φέρει τον τίτλο «Kylie / Fashion», υπάρχουν αναφορές σε μερικούς από τους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές που έχουν συνεργαστεί με τη διάσημη σταρ όπως ο Jean Paul Gautier, οι Dolce Gabbana, η Stella McCartney, ο Giles Deacon, ο Christopher Kane και ο John Galliano.







Διαβάστε περισσότερα...

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 67+68+69+70+71

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67+68+69+70+71 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
SULEIMAN THE MAGNIFICENT EPISODE 67+68+69+70+71 GREEK SUBS
«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα…
Καθε βραδυ μετα τις 9 παρακολουθειστε ολα τα επεισοδια απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1
Διαβάστε περισσότερα...