Ηλίας Κασιδιάρης ηλικία

Ο Ηλίας Κασιδιάρης (Πειραιάς, 29 Νοεμβρίου 1980) είναι Έλληνας πολιτικός, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Στις Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012, εκλέχθηκε βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.
Κασιδιάρης Ηλίας-χρυση αυγη-κασιδιαρισ ιλιασ-χρισι αωγι-kashdiariw hlias-xrysh aygh-Kasidiaris Ilias
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ





















ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Στην Ελλάδα τα Windows Phone 8

Τα Windows Phone 8 της Microsoft, η τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρίας θα είναι άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα, καθώς οι πρώτες συσκευές αναμένονται μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

Τα Windows Phone 8 προσφέρουν μια πραγματικά προσωπική εμπειρία, επιτρέποντας στο χρήστη να παραμένει συνδεδεμένος με τους ανθρώπους και τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, διαθέτουν νέες λειτουργίες, όπως η Παιδική Γωνιά και τα Δωμάτια, ενώ θα ενσωματώνονται σε μια σειρά νέων smartphones από τη Nokia, τη Samsung και την HTC, όπου το καθένα θα διαθέτει τα δικά του χρώματα, σχέδια και χαρακτηριστικά.

Τα Live Tiles αποτελούν το κεντρικό και αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Windows Phone. Οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν την οθόνη έναρξης, όπως θέλουν, καρφιτσώνοντας τις αγαπημένες τους επαφές, τις εφαρμογές, τη μουσική, τα παιχνίδια, τις φωτογραφίες και άλλα. Με Live Tiles σε τρία μεγέθη και 20 επιλογές χρωμάτων οι χρήστες θα μπορούν να εξατομικεύσουν την οθόνη έναρξης και να την κάνουν απόλυτα δική τους.

Εκτός από τα Live Tiles, τα Windows Phone 8 προσφέρουν ένα εύρος νέων χαρακτηριστικών, τα οποία κάνουν την εμπειρία τού smartphone ακόμα πιο προσωπική, καθώς περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Live εφαρμογές. Οι Live εφαρμογές φέρνουν όλες τις πληροφορίες απευθείας στην οθόνη έναρξης, όπως την προσφορά της ημέρας, πληροφορίες πτήσεων και τίτλους ειδήσεων. Με τα Windows Phone 8, οι Live εφαρμογές όπως το Facebook φέρνουν όλες τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Top εφαρμογές. Το Windows Phone Store έχει 120.000 εφαρμογές με εκατοντάδες να προστίθενται κάθε μέρα και με κορυφαίες εφαρμογές να έρχονται αυτές τις γιορτές, όπως Angry Birds Star Wars, Cut the Rope Experiments, Disney Where's My Water, LivingSocial, Temple Run, Urbanspoon και πολλές άλλες.

Παιδική Γωνιά. Αποκλειστικά για τα Windows Phone 8, η Παιδική Γωνιά αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να μοιραστείτε το τηλέφωνό σας με τα παιδιά σας, ώστε να μπορούν να παίζουν Angry Birds χωρίς να ανησυχούν για τη διαγραφή φωτογραφιών, την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λάθος διεύθυνση, τις μη εγκεκριμένες αγορές ή κατά λάθος τηλεφωνικές κλήσεις. Μετά από μια απλή εγκατάσταση, οι γονείς μπορούν να ενεργοποιήσουν ένα συγκεκριμένο χώρο στο τηλέφωνο για να παίζουν τα παιδιά - πλήρη με δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης έναρξης - όπου τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση μόνο σε εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική και βίντεο που έχουν επιλέξει οι ίδιοι οι γονείς.

Δωμάτια. Μερικές φορές θέλετε να μοιραστείτε και να συνομιλήσετε με μια ομάδα και όχι με ολόκληρο το κοινωνικό σας δίκτυο. Η λειτουργία Δωμάτια σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κλειστές ομάδες ατόμων που έχουν Windows Phone 8 - όπως τα μέλη της οικογένειάς σας ή οι καλύτεροί σας φίλοι - και να συνδεθείτε μαζί τους εύκολα. Συνομιλήστε, μοιραστείτε το ημερολόγιο σας, τις φωτογραφίες σας και πολλά άλλα μόνο με την ομάδα που θέλετε. Μπορείτε να μοιραστείτε και συγκεκριμένες δυνατότητες των Δωματίων με φίλους και μέλη της οικογένειας που έχουν άλλα smartphones.

Wallet & near-field communications. Τα Windows Phone 8 συγκεντρώνουν τα καλύτερα των νέων τεχνολογιών wallet & near-field communications-NFC (1). Η λειτουργία wallet μπορεί επίσης να αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας τα στοιχεία της χρεωστικής και της πιστωτικής σας κάρτας.

Premium Skype εμπειρία. Με τη νέα εφαρμογή Skype, που έρχεται σύντομα στα Windows Phone 8, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις μέσω Skype ακριβώς όπως με μια κανονική τηλεφωνική κλήση. Με ένα απλό κλικ σε μία από τις επαφές σας ή με μια απλή απάντηση όταν χτυπάει το τηλέφωνο σας. Το Skype είναι πάντα διαθέσιμο και έτσι μπορείτε εσείς να επιλέξετε πώς θέλετε να συνδεθείτε με τις επαφές σας.

Κορυφαίες συσκευές

Η Nokia, η Samsung και η HTC έχουν ανακοινώσει μια σειρά από συσκευές για τα Windows Phone 8, οι οποίες διαθέτουν μεγάλες οθόνες, νέες καινοτομίες σε επίπεδο κάμερας, δυνατότητες NFC (2). Κάθε τηλέφωνο διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και έρχεται σε μια ποικιλία τιμών.

Nokia. Το Nokia 920 Lumia προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, ενώ είναι το μοναδικό smartphone στον κόσμο που διαθέτει Optical Image Stabilization. Τα Nokia Lumia 822, 820 και 810 προσφέρουν ClearBlack οθόνη σε μια σειρά από έντονα χρώματα (3). Το Nokia Lumia 920 και 820 προσφέρουν επίσης ασύρματη φόρτιση.

HTC. Το Windows Phone 8X της HTC διαθέτει κομψή σχεδίαση και έντονο χρώμα για να ταιριάζει με τα Live tiles του Windows Phone. Αυτό το τηλέφωνο φέρνει νέα δεδομένα στην οπτική με 1080p εγγραφή βίντεο, f2.0 άνοιγμα, ImageChip HTC στην κεντρική 8-megapixel κάμερα και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό στο μπροστινό μέρος που σας επιτρέπει να χωρέσετε μέχρι και τέσσερα άτομα στα πλαίσια της Premium Skype εμπειρίας. Τα μοντέλα 8X και 8S προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία μουσικής με Beats Audio ενισχυτές και ενσωματομένα amps.

Samsung. To Samsung ATIV S φέρνει τη μεγαλύτερη οθόνη στα Windows Phone, με μία φωτεινή 4,8 ιντσών οθόνη αφής Super AMOLED HD, μίνιμαλ σχεδιασμό με υλικά υψηλών προδιαγραφών, μεταλλικό φινίρισμα και πάχος μόλις 8,7mm. Εμπλουτισμένο με εφαρμογές και λειτουργίες όπως Family Story και ChatON, η επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Με μια παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση, την ίδια βασική τεχνολογία και την ίδια ενσωματωμένη cloud υπηρεσία SkyDrive, τα Windows Phone 8 είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν απρόσκοπτα με υπολογιστές Windows 8, με συσκευές Microsoft Surface και με την κονσόλα Xbox 360. Για παράδειγμα, τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο, όταν είστε εν κινήσει, με τα Windows Phone 8 και να το συνεχίσετε πάλι στον υπολογιστή σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Το Windows Phone blog διαθέτει περισσότερες λεπτομέρειες για τα Windows Phone 8.

1.Πληρωμές με Wallet απαιτούν συμβατές με NFC συσκευές και υποστήριξη mobile operator

2.Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων ενδέχεται να ποικίλλει. Συμβουλευτείτε το φορέα σας για λεπτομέρειες

3.Τα καλύμματα πωλούνται χωριστά. Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει
e-pcmag-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στα αγγλικά σχολεία Αρχαία Ελληνικά

Στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, περιλαμβάνονται τα αρχαία ελληνικά, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα στη Βρετανία από το 2014.
Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες.
Το υπουργείο Παιδείας στη Βρετανία έλαβε την απόφαση μετά από έρευνες που έδειξαν ότι οι Βρετανοί μαθητές έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά σε εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Αυτή τη στιγμή 1 στα 10 δημοτικά σχολεία στη χώρα δεν προσφέρει μαθήματα ξένης γλώσσας, ενώ 2 στα 10 προσφέρουν μόνο σε ορισμένες τάξεις. Αυτή τη στιγμή η διδασκαλία ξένης γλώσσας είναι υποχρεωτική μόνο στις αντίστοιχες τρεις τάξεις του Γυμνασίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Φάταχ, Χαμάς, Ισλαμική Τζιχάντ αλληλεγγύη με τους Παλαιστίνιους

Οι ηγέτες των παλαιστινιακών κινημάτων στη Δυτική Όχθη καλούν σε ενότητα, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της Γάζας. Φάταχ, Χαμάς και Ισλαμική Τζιχάντ υπόσχονται να βάλουν «τέλος στη διαίρεση».

«Από τη Ραμάλα, ανακοινώνουμε με τους ηγέτες των άλλων κινημάτων ότι βάζουμε τέλος στη διαίρεση», δήλωσε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Φάταχ, του κόμματος που ηγείται της Παλαιστινιακής Αρχής, απευθυνόμενος σε περίπου χίλιους διαδηλωτές.

«Αυτός που θα μιλήσει για διαίρεση μετά τη σημερινή ημέρα θα είναι εγκληματίας», διαβεβαίωσε ο Μαχμούντ Αλ Ραμάχι, ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Γάζα.

Πολλές διαδηλώσεις κατά τις οποίες σημειώθηκαν συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Όχθης και στις παλαιστινιακές συνοικίες της προσαρτημένης Ανατολικής Ιερουσαλήμ για να καταγγελθεί η ισραηλινή επίθεση εναντίον των ένοπλων οργανώσεων στη Γάζα.

Αν κατάφεραν κάτι οι Ισραηλινοί είναι να ενώσουν τους μέχρι χθες διαιρεμένους Παλαιστίνιοιυς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΣΤΟ TWITTER

Η Κατερίνα Στικούδη έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές, αλλά και followers στο twitter.Και πώς να μην έχει άλλωστε, όταν ανεβάζει φωτογραφίες; Η τραγουδίστρια έχει ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της και φροντίζει να τους ενημερώνει για κάθε της κίνηση.Σήμερα, τους καλημέρισε με μία ιδιαίτερα σέξι φωτογραφία, αλλά και ένα υπονοούμενο: Καλημερα χωρις ευτραπελα και διαφορα σεναρια...! Λέτε να αναφέρεται σε όσα έχουν ακουστεί για την κόντρα της με την Ελέν Φουρέιρα;
Διαβάστε περισσότερα...

Πέτρος Τατσόπουλος vs Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο μίλησε για «το παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς», κατηγορώντας μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ για παραχάραξη της ιστορίας.

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, τον αποκάλεσε «Τσατσόπουλο» παραφράζοντας το όνομά του, ενώ χαρακτήρισε άθλιο υποκείμενο την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Eντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις ταυτότητα, να δω ότι δεν σε λένε Μαλ@..;»
Διαβάστε περισσότερα...

Dancing with the stars Vrettos

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, εμφανίστηκε 13ος στη σειρά αλλά όπως φαίνεται, το 13 πρέπει να είναι μάλλον το... τυχερό του νούμερο.
Κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και την πιο υψηλή βαθμολογία των κριτών στο πρώτο LIVE!Ο ίδιος είπε, ότι δεν έχει κάνει στο παρελθόν μαθήματα χορού. Κι όμως, το τανγκό που χόρεψε με τη ντάμα του, ήταν "το καλύτερο της βραδιάς" όπως του είπαν οι κριτές.Κι αυτό, παρά τον τραυματισμό που είχε η ντάμα του, λίγο πριν το LIVE.
Η ντάμα του, είναι η Κλόντια Άννα Στογια, περσινή δασκάλα του Τρύφωνα Σαμαρά.
Δείτε το χορευτικό τους, που τους έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας, VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Dancing with the stars ELENA PAPAVASILEIOU

Η ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στην πίστα του Dancing και όλοι, αμέσως μετά το χορευτικό της συμφώνησαν ότι ήταν πολύ καλή.
Μάλιστα, τα υπονοούμενα έδιναν κι έπαιρναν τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από τον παρτενέρ της.Εκείνος, κατά τη διάρκεια μιας πρόβας της είπε ότι είναι σαν... άλογο. Εννοούσε το βήμα της, είπε αργότερα...Ο Αλέξης Κωστάλας βρήκε ενδιαφέρον ότι τέλειωσαν μαζί... Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Το... χορευτικό εννούσε ο κριτής αλλά... τα γέλια έδιναν κι έπαιρναν.Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...