KARADAYI ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO

karadayi episode 1 ελληνικους υποτιτλους karadayi bolum 1
Ο Nazif Kara καταγεται απο την μαυρη θαλασσα ειναι εργατικος και ερωτευεται την Καντριγιε με την πρωτη ματια...Μαζι της αποκτα εναν γιο τον Halil αλα αυτος ο γαμος εχει ασχημη καταληξη γιατι η Καντριγιε σχετιζεται με τον εργοδοτη της... Εξαλλος αυτος τους σκοτωνει και τους δυο και μπαινει φυλακη αλλα στα πλαισια της γενικης αμηνστιας απελευθερωνεται και συνεχιζει την ζωη του.Παντρευεται την Σαφιγιε και αποκτα αλλα 4 παιδια.Η ζωη του ομως θα ανατραπει παλι και αυτη την φορα τραγικα γιατι θα κατηγορηθει για ενα εγκλημα που δεν εχει διαπραξει.Ολα τα στοιχεια ειναι εναντιον του και ο δρομος οδηγει στην κρεμαλα.Ο Μαχιρ ο γυιος του παραταει τα παντα και βαζει σα σκοπο της ζωης του να βρει την αληθεια.Αγαπα τον πατερα και τα αδελφια του, βοηθα τον κοσμο σε καθε δυσκολη στιγμη ειναι εργατικος και φιλοτιμος και εχει σαν προτυπο τον πατερα του-μοναδικος του σκοπος η αληθεια.Αλα στην πορεια προς την αληθεια θα ερωτευτει την προεδρο του κακουργιοδικειου της υποθεσης του πατερα του.Η Φεριντα Σαντογλου ειναι κορη δασκαλου απο την Σμυρνη,αγαπημενη εγγονη ενος βετερανου πολεμου, μενει στο νιασαντασι και ερχεται να αναλαβει την υποθεση.Ενας αγωνας μισους αγαπης ιντριγκας ψευδομαρτυρων απελπισιας θα εξελλιχθει στην σειρα που υποσχεται να κρατησει το ενδιαφερον του κοινου αμείωτο.

KARADAYI ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO


KARADAYI-Ε.01-pat.01-GREEK SUBS


KARADAYI-Ε.01-pat.02-GREEK SUBS


KARADAYI-Ε.01-pat.03-GREEK SUBS


KARADAYI CAST-ACTORS-ΗΘΟΠΟΙΟΙ-KARADAYI
KENAN İMİRZALIOĞLU
BERGÜZAR KOREL
ÇETİN TEKİNDOR
YURDAER OKUR
ERKAN AVCI
MELİKE YALOVA
RIZA KOCAOĞLU
ATSIZ KARADUMAN
LEYLA LYDIA TUĞUTL
LİLA GÜRMEN
DENİZ ŞEN
ATA BERK
MUTLU EMİR
ÇUBUKÇU
CİVAN CANOVA
Müzik: TOYGAR IŞIKLI
karadayi-tv

Διαβάστε περισσότερα...

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής 65 GREEK SUBS

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
MUHTESEM YÜZYIL BOLUM 65 GREEK SUBTITLES
SULEIMAN THE MAGNIFICENT EPISODE 65 GR SUBS
«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα...

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδιο 65 VIDEO


το βιντεο με Ελληνικους υποτιτλους θα ανεβει συντομα...
Διαβάστε περισσότερα...

Sila Επεισόδιο 108 greek subs

Οι περιπετειες της ΣΙΛΑ και του Μποραν καθημερινα στο MEGA.Σιλά Ολόκληρο Επεισόδιο 108 με ελληνικούς υπόιτλους - τα οποία θα προβληθούν στην τηλεόραση σε λιγες μερες.
Sila Επεισόδιο 108 με ελληνικούς υπότιτλους VIDEO
το βιντεο θα ανεβει συντομα
Sila Επεισόδιο 108 gr subs video
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ... ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!

Λίγοι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι η ταλαιπωρημένη Ελλάδα είναι παραγωγός πετρελαίου. Μικρή μεν – με μόνο 2.000 βαρέλια την ημέρα, που αντιστοιχούν στο 0,5% των αναγκών της – αλλά με μέλλον, επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Monde, η οποία σημειώνει επίσης ότι η αδιάφορη μέχρι σήμερα Αθήνα έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Τους τελευταίους μήνες, η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για την έρευνα και εκμετάλλευση τριών περιοχών, όπου είχαν διεξαχθεί σεισμικές μελέτες κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1990, στα Ιωάννινα, στη βορειοδυτική περιοχή της Ηπείρου κοντά στα αλβανικά σύνορα, όπως και στο Ιόνιο.


Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν έχουν δείξει να βιάζονται να «θέσουν υποψηφιότητα» για την εξόρυξη των εν λόγω κοιτασμάτων – τα οποία υπολογίζονται μεταξύ 50 και 100 εκ. βαρελιών. Παρ’ όλα αυτά, μετά την ανακάλυψη κοιτασμάτων αερίου στο Ισραήλ και την Κύπρο, υψηλές προσδοκίες τρέφονται για την αχανή έκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων κοντά στην Κρήτη.

Νορβηγική εταιρεία με την ονομασία Petroleum Geo-Services (PGS) επελέγη προσφάτως για τη διεξαγωγή υποθαλάσσιων σεισμικών μελετών σε μία περιοχή 220.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, οι οποίες θα διαρκέσουν 18 μήνες.

Από την άλλη μεριά, η εξίσου γαλλική εφημερίδα La Tribune κάνει λόγο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μέλλει να διαδραματίσει η υπερχρεωμένη Ελλάδα στην εξόρυξη χρυσού, προσθέτοντας πως εκτός από πλούσια κοιτάσματα βωξίτη και περλίτη, μέχρι το 2016 η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει η πρώτη παραγωγός χρυσού της Ευρώπης, ξεπερνώντας ακόμη και τη Φινλανδία η οποία κατέχει την 40η θέση στην παγκόσμια κατάταξη προμηθευτών χρυσού.

Επιταχύνοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες παροχής αδειών εξόρυξης και ξεπερνώντας τη νοοτροπία πελατειακού κράτους, η οποία έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια, τα σχέδια που έχουν προταθεί από δύο ξένες εταιρείες εξόρυξης – την καναδική Eldorado Gold και την αυστραλιανή Glory Resources – αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στην παραγωγή χρυσού, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Μνημονιακό παραμύθι: εμφύλιος πόλεμος!

Μετά την παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων, ιδού το νέο παραμύθι των καθεστωτικών: «ή εμείς ή εμφύλιος πόλεμος»! Τον τελευταίο καιρό, παρακολουθούμε πως κάποιοι πολιτικάντηδες (κυρίως της ΝΔ) καθώς επίσης και τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης του Μνημονίου, έχουν ρίξει το σύνθημα περί «μαχών μεταξύ των δύο άκρων», που μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε «εμφύλιο πόλεμο». Αυτό είναι το νέο παραμύθι, ο νέος μπαμπούλας, που λανσάρει το υπό κατάρρευση μεταπολιτευτικό καθεστώς για να τρομάξει τον κοσμάκη, μετά από το «ευρώ ή δραχμή;», «ή εμείς ή το χάος» κ.τ.λ. Τώρα το δίλημμα έχει ως κύριους στόχους τους λεγόμενους «νοικοκυραίους», δηλαδή τον φιλήσυχο μέσο Έλληνα οικογενειάρχη, αλλά και τους συνταξιούχους, τους μεγάλους σε ηλικία, που είτε βίωσαν προσωπικά τον συμμοριτοπόλεμο (αυτόν που μετά το 1974 ονομάζουν «εμφύλιο»), είτε βίωσαν τις συνέπειές του (μια χώρα κατεστραμμένη, με φτώχεια, με μεγάλη ανεργία κ.τ.λ.). Το νέο δίλημμα διαμορφώνεται χοντρικά ως εξής: «τι δουλειά έχετε εσείς μ' αυτούς τους αλήτες που τσακώνονται στους δρόμους; Αυτοί αύριο θα βγάλουν και πιστόλια και θα σκοτώνονται. Θα ξαναφέρουν τον εμφύλιο πόλεμο. Ελάτε στις (μνημονιακές) παρατάξεις της σταθερότητας, της ασφάλειας και της κοινωνικής γαλήνης. Τώρα περνάμε δύσκολες ώρες, αλλά κάντε λίγη υπομονή, να αποφύγουμε τα χειρότερα και θα έρθει η ανάπτυξη κι όλα θα γίνουν όπως πρώτα». Επιγραμματικά το δίλημμα μπορεί να περιγραφεί ως εξής: «ή εμείς ή τα άκρα και ο εμφύλιος πόλεμος». xagrnet
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΙΛΑ 104 ελλ. υποτιτλοι-SILA 104 gr subs

Οι περιπετειες της ΣΙΛΑ και του Μποραν καθημερινα στο MEGA.Σιλά Ολόκληρα Επεισόδια 104 με ελληνικούς υπότιτλους - τα οποία θα προβληθούν στην τηλεόραση σε λιγες μερες.

Sila Επεισόδιο 104 με ελληνικούς υπότιτλους VIDEO
το βιντεο θα ανεβει συντομα
Sila Επεισόδιο 104 gr subs video
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ Estelle ship

Η κρίση με το ιστιοφόρο Estelle και την επιβίβαση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κλιμακώθηκε χθες, αλλά στην πραγματικότητα έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας.
Το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετάνια, για την εκδήλωση του International Herald Tribune. Μαζί του και οι υπουργοί Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.
Λίγο μετά τις 21.00 , ο Παναγιωτόπουλος δέχτηκε τηλεφώνημα από τον επικεφαλής της γενικής γραμματείας της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Τον ενημέρωσε ότι ελληνικό μισθωμένο σκάφος βρίσκεται στο Καστέλι της Κρήτης, έτοιμο να αποπλεύσει για τη Γάζα , μεταφέροντας και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπαλτάκο. Αμέσως μετά έδωσε εντολή στον Παναγιωτόπουλο να μεταβεί στο ΥΕΘΑ και στον Δένδια να πάει στο γραφείο του Τ.Μπαλτάκου στη Βουλή.
Το σχέδιο που καταστρώθηκε στα γρήγορα είχε δύο στόχους:
•ο πρώτος να μην επιτραπεί σε καμία περίπτωση στο σκάφος Estelle ,το οποίο ήδη παρακολουθείτο , να “δέσει” σε λιμάνι της ελληνικής επικράτειας.
•ο δεύτερος να αποτραπεί οποιοδήποτε σκάφος με ελληνική σημαία να ταξιδέψει προς τη Γάζα.
Για την επίτευξη και των δύο στόχων ενεργοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα.
Στο Καστέλι ο καπετάνιος του σκάφους ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να αποπλεύσει μέχρι νεοτέρας. Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο απόπλους θα απαγορευόταν οριστικά. Γι΄ αυτό και αποβιβάστηκαν χωρίς από κει και πέρα να είναι γνωστό τι έκαναν και πως τελικά βρέθηκαν στο Estelle,το οποίο μέχρι και χθες το μεσημέρι παρέμενε σχεδόν ακινητοποιημένο στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Το πιθανότερο είναι ότι έφθασαν εκεί με άλλο ταχύπλοο σκάφος.Το σκάφος που είχαν μισθώσει απέπλευσε το μεσημέρι από το Καστέλι για τη Κω ,παρακολουθούμενο από το Λιμενικό.
Η επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι επιβαίνουν στο Estelle, έγινε το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα η υπόθεση παρακολουθείται στενά, από την τριάδα Μπαλτάκου-Παναγιωτόπουλου-Δένδια.
onalert-gr
Διαβάστε περισσότερα...