ΑΣΙ 63-ASI 63

asi episode 63 greek subs video - Η ιστορία της Ασί Κοτζίογλου με τον Ντεμίρ Ντογάν, ο οποίος ήταν γιος της εργάτριας στα κτήματα του Κοτζίογλου. Ο Ντεμίρ ασχολείται με επιχειρήσεις στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει για να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της μητέρας του...



ΑΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ video

ASI-63-E.01


ASI-62-E.02


Διαβάστε περισσότερα...

Θέατρο Αλίκη: Οι περιπέτειες του Μάικ - Σάκης Ρουβάς

Εκτός από τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών, ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη κλείσει μια νέα συνεργασία.Πρόκειται για το θεατρικό έργο της Μαρί Κυριακού “Οι περιπέτειες του Μάικ” που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της.Έτσι από τις 20 Οκτώβρη, οι Ρουβίτσες θα μπορούν να απολαύσουν το είδωλό τους και στο θεατρικό σανίδι, όπου θα υποδύεται τον πατέρα του Μάικ, ενώ η Μαρί Κυριακού κρατάει το ρόλο της μητέρας.Μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο βασικός πρωταγωνιστής της παράστασης που υποδύεται τον Μάικ το φασολάκι, Αργύρης Αγγέλου, ανέβασε και μια φωτογραφία στο twitter του, μαζί με το Σάκη Ρουβά και τη Μαρί Κυριακού.
Διαβάστε περισσότερα...

Θέατρο Ήλιος - Μικρά συζυγικά εγκλήματα Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα μπορεί να μην ζουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά η φετινή θεατρική σεζόν τους θέλει να μοιράζονται την ίδια σκηνή.Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Ήλιος». Κατά την διάρκεια της παράστασης , ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί, κυριολεκτικά βγαλμένο από την κοινή τους ζωή. Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός και συγγραφέας σε συνεντεύξεις της, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κάτι το οποίο φαίνεται και από την συνεργασία τους. Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε πει πρόσφατα: «Μπορεί να είμαστε και πάλι μαζί με τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν άντρες σαν κι αυτόν. Ο Γιάννης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και όσο μεγαλώνει όπως συμβαίνει στους ανθρώπους καλής πάστας, γίνεται ακόμα καλύτερος...»
Διαβάστε περισσότερα...

Ζέτα Θεοδωροπούλου: η αγάπη είναι ανθισμένη σαν τριαντάφυλλο και ευαίσθητη

Επί δύο ημέρες πόνεσε πολύ, αφού τόσο της πήρε για να ολοκληρωθεί το μεγάλο τατουάζ που σχεδίασαν στα πλευρά της γνωστής παρουσιάστριας.«Πονάω πολύ αλλά δεν με νοιάζει και τόσο αφού ήταν κάτι που το ήθελα», μας είπε η ίδια...Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, δεν παρέλειψε να μας περιγράψει τι συμβολίζει το σχέδιο στο τατουάζ της:«Είναι μια καρδιά που στην κορυφή της έχει μια κορώνα, δίπλα της ένα ανθισμένο τριαντάφυλλο, μέσα της μια κορδέλα με 2 γράμματα και πλάι της ένα μπλε διαμάντι.Σημαίνει ότι: η αγάπη μου είναι ακόμα ανθισμένη σαν τριαντάφυλλο αλλά και ευαίσθητη όπως αυτό. Ότι την αγάπη μου την έχω κορώνα στο κεφάλι μου και είναι ανεκτίμητης αξίας όσο σπάνιο είναι το μπλε διαμάντι.Τα αρχικά που επέλεξα να βάλω, συμβολίζουν πως είναι χαραγμένη όχι μόνο μέσα στην καρδιά μου αλλά πλέον και στην καρδιά μου κ αυτό το θέλω και να φαίνεται.Μου πήρε 2 μέρες αρχικά το περίγραμμα και μετά από μια εβδομάδα εχθές δηλαδή τελείωσα το γέμισμα. Σύνολο 6 ώρες και πολύ πόνο».
radar-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ν. Δραγούμη Α. Καψάλης Ε. Παπαρίζου

Τι κοινό έχουν Έλενα Παπαρίζου και Ναταλία Δραγούμη; Γνωρίζουν και οι δυο τον ίδιο άνδρα!Για τον Ανδρέα Καψάλη μιλάμε φυσικά, τον νυν σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, ο οποίος στο παρελθόν, πολλάααα χρόνια πριν, συνήθιζε να περνά τα εφηβικά του καλοκαίρια στην Αίγινα, με τη Ναταλία Δραγούμη.
Βλέπετε, ο 42χρονος πολιτικός μηχανικός, κατάγεται από την Αίγινα, ενώ η οικογένεια του, διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό στην περιοχή Λιβάδι, όπως επίσης και το Πολιτιστικό ίδρυμα, «Ανδρέα Δ. Καψάλη».
Ο νυν σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, λατρεύει το νησί, και το επισκέπτεται πολύ συχνά, όπως διαβάζουμε στη «Real Life».
Για τη γνωριμία της με τον Ανδρέα Καψάλη, είχε μιλήσει και η Ναταλία Δραγούμη πριν λίγες ημέρες, στην εκπομπή «Fthis TV», λέγοντας πως είναι ο άνδρας που «θα ήθελαν οι μαμάδες να έχει σχέση η κόρη τους».
Πρόσθεσε ακόμα, πως κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, έκανε πολύ καλή παρέα με τον Ανδρέα Καψάλη, αλλά με τον καιρό έχασαν την επικοινωνία τους.
«Είναι πολύ καλό, γλυκό και όμορφο παιδί. Κάναμε πολύ παρέα όταν ήμασταν έφηβοι, ήταν πολύ καλός στη παρέα και πάνω από όλα κύριος. Είναι από τα αγόρια που θα ήθελε μια μαμά να έχει σχέση η κόρη τους».
Τέλος, έδωσε και τη συμβουλή της στην Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας:
«Έλενα είναι καλό παιδί, να συνεχίσεις μαζί του, τον ξέρουμε».
Διαβάστε περισσότερα...

Ααφίσα στην Τουρκία η Φιλίνη!

ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΜΑΗΛ - İKİ YAKA BİR İSMAİL
Δείτε την αφίσα που κυκλοφορεί σε διάφορους δρόμους της Τουρκίας με πρώτο πλάνο την δική μας Ελένη Φιλίνη.Πρόκειται για την διαφημιστική καμπάνια της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα ηθοποιός.Να τονίσουμε δε πως η ίδια φωτογραφία υπάρχει σε όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά της γειτονικής χώρας ως διαφημιστική καταχώριση.
Διαβάστε περισσότερα...

Χρυσή Αυγή: Η τρόικα θέλει ναδουλεύουμε 12ωρο για μια κούπα ρύζι!

Η τρόικα σκοπεύει να μεταμορφώσει τους Έλληνες σε... Κινέζους, που εργάζονται 12ωρο για μία κούπα ρύζι. Με αυτή τη θλιβερή τους πολιτική βύθισαν την οικονομία μας στην ύφεση και δημιούργησαν 1,5 εκατομμύριο ανέργους. Μόνη λύση η απαλλαγή μας από τα αποτυχημένα μνημονιακά μέτρα και η στροφή στην εθνική μας παραγωγή...
Tμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

MYKONOS video FONTANA ISABELI

Isabeli Fontana is a famous Brazilian model and was in Mykonos for photography and shootings for an American department store.
ISABELI FONTANA MYKONOS video
Isabeli Fontana started her career at the age of 16 years appearing in the Victoria's Secret lingerie catalogue. This caused disruption in the fashion world because of Victoria's Secret statement that she would not use models under 18 years old.
After her first successful appearance Isabeli collaborated with major fashion designers such as Versace, Ralph Lauren and Valentino for major magazines such as Marie Claire, ELLE and Vogue.
Isabeli Fontana has been married and divorced 2 times among which her last engaged with the son of Bob Marley. Mykonos September 2012.
Η Isabeli Fontana πασίγνωστο μοντέλο από την Βραζιλία βρέθηκε στην Μύκονο για φωτογράφιση για ένα αμερικάνικο πολυκατάστημα.
Η Isabeli Fontana ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 16 ετών εμφανιζόμενη στους καταλόγους της Vicroria Secret. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αναστάτωση στον χώρο της μόδας εξαιτίας της δήλωσης από πλευράς της Victoria Secret ότι δεν θα χρησιμοποιούσε μοντέλα κατω των 18 ετών.
Μετά την πρώτη της επιτυχημένη εμφάνιση η Isabeli συνεργάστηκε με μεγάλους σχεδιαστές μόδας όπως ο Versace o Ralph Lauren και o Valentino για μεγάλα περιοδικά όπως το Marie Claire το ELLE και το Vogue.
Η Isabeli Fontana έχει παντρευτεί και χωρίση 2 φορές μεταξύ των οποίων ο τελευταίος της αρραβωνας με τον γιο του Bob Marley.
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΣΙ 69 ASI 69

ASI EPISODE 69 GREEK SUBS
ΑΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
Η ιστορία της Ασί Κοτζίογλου με τον Ντεμίρ Ντογάν, ο οποίος ήταν γιος της εργάτριας στα κτήματα του Κοτζίογλου. Ο Ντεμίρ ασχολείται με επιχειρήσεις στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει για να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της μητέρας του...

ΑΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69
asi 69 video 1

asi 69 video 2

asi 69 video 3

το βιντεο με ελληνικους υποτιτλους θα ανεβει συντομα


ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Λουκά: παρέμβαση στο δελτίο mega video

Τη δική της παρέμβαση στις συναντήσεις Στουρνάρα και Βρούτση με την Τρόικα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Λουκά. Γνωστή για τα "χτυπήματά" της στα δελτία ειδήσεων -και όχι μόνο, κατά τη διάρκεια της δεκαπεντετούς και πλέον τηλεοπτικής της πορείας, η Ελένη Λουκά αιφνιδίασε την Σοφία Δήμτσα ερχόμενη από πίσω και αριστερά.
"Είμαστε σκλαβωμένοι στους Γερμανούς!", φώναζε η Ελένη Λουκά, ενώ είχε ήδη σπρώξει και βγάλει από το πλάνο τη δημοσιογράφο.
Άλαλος ο Αντώνης Φουρλής από το στούντιο, έχασε τα λόγια του προσπαθώντας να περιγράψει αυτό που μόλις είχαμε δει. "Έχουμε μια... από τις παρεμβάσεις που... συνηθίζονται από την εεεεε... συμπαθέστατη κυρία και... καλή χριστιανή", είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος ξέχασε ακόμα και το όνομα της ...συμπαθέστατης χριστιανής!
Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΔΩΛΟ... Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το αγόρι αυτό το οξύθυμο έχει σουξέ στις γυναίκες. και δεν αναφέρομαι βεβαίως στον τρόπο που κατάφερε ως σύγχρονος ποιητής να ρίξει στα δίχτυα του την Βούλα Παπαχρήστου…αλλά σε όλες αυτές τις γυναίκες που τον ακολουθούν και τον αποθεώνουν με σχόλια του τύπου «Είσαι κούκλος, μανάρι μου, τι χείλη είναι αυτά» και πολλά ακόμη. αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μια φωτογραφία του Βουλευτή της Χρυσής αυγής που τείνει να γίνει περισσότερο ως καρδιοκατακτητής παρά ως πολιτικός. Μεταξύ μας τώρα…Δε νομίζω να τον χαλάει…Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν οι θαυμάστριες του στο FACEBBOK
Διαβάστε περισσότερα...

ASI 68 ΑΣΙ 68

ASI EPISODE 68 GREEK SUBS
ΑΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
Η ιστορία της Ασί Κοτζίογλου με τον Ντεμίρ Ντογάν, ο οποίος ήταν γιος της εργάτριας στα κτήματα του Κοτζίογλου. Ο Ντεμίρ ασχολείται με επιχειρήσεις στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει για να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της...

ΑΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 
asi 68 video 1

asi 68 video 2

asi 68 video 3

το βιντεο με ελληνικους υποτιτλους θα ανεβει συντομα

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Συγκεκριμένα 6 κύριες μονάδες βρίσκονται μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, υπό την κάλυψη άσκησης με το αιγυπτιακό ναυτικό, 4 μονάδες (φρεγάτες και πυραυλάκατοι) έχουν αφιχθεί και βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμοχώστου, 3 φρεγάτες βρίσκονται στο λιμάνι της Μερσίνας και ένα τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου (έχει εκδοθεί σχετικό subnote).
Η κίνηση προφανώς αφορά την κατάσταση στη Συρία, αλλά με δεδομένο ότι καλύπτει μια περιοχή από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Κύπρο, το ελληνικό σύστημα επιτήρησης έχει τεθεί σε επιφυλακή.
Η αιφνιδιαστική έξοδος του τουρκικού Στόλου συνάδει απόλυτα με τις πληροφορίες που έρχονται και αναφέρουν υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στα τουρκοσυριακά σύνορα.
Ταυτόχρονα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας έχουν απογειωθεί και προσεγγίσει τις συριακές αρχές παρακολουθούμενα πάντα από ρωσικά πλοία ηλεκτρονικού πολέμου που περιπολούν στις ακτές της Συρίας.
Για ότιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Giannis Kotsiras Fylakas aggelos-Γιάννης Κότσιρας Φύλακας άγγελος

Στίχοι: Ελένη Ζιώγα
Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος
Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Κότσιρας


Giannis Kotsiras - Fylakas aggelos VIDEO

LYRIC
Όταν θα νιώθεις μοναξιά
όταν το σπίτι θα 'ναι άδειο
θα 'χεις εμένα συντροφιά
και θα σου δίνω εγώ κουράγιο

Όταν μαυρίζει ο ουρανός
όταν παγώνει η αγκαλιά σου
κι όταν σε πνίγει ένας λυγμός
εγώ θα έρχομαι κοντά σου

Μονάχα εσύ να 'σαι καλά
μη δω στα μάτια σου ούτε δάκρυ
μπορεί να ζούμε χωριστά
μα τότε ζήσαμε μια αγάπη

Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου

Αν σου ραγίζει την καρδιά
κι αν μόνη θέλει να σ' αφήσει
πες του πως κάποιος μια φορά
αληθινά σ' είχε αγαπήσει

Μονάχα εσύ να 'σαι καλά
μη δω στα μάτια σου ούτε δάκρυ
μπορεί να ζούμε χωριστά
μα τότε ζήσαμε μια αγάπη

Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

Απροκάλυπτα το τουρκικό κράτος αποκαλύπτει ότι οι τουρκικές σειρές είναι μέσο επιβολής της τουρκικής πολιτικής στα μεσαία ελληνικά στρώματα που τις παρακολουθούν αποχαυνωμένα.
"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...που παρουσιάζει ο ελληνόφωνος ΑΝΤ1 με τίτλο "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής".Η διαβρωτική προπαγάνδα είναι ο καλύτερος τρόπος υπονόμευσης του ηθικού ενός λαού και επομένως της θέλησής του για να πολεμήσει. Το ωραίο είναι ότι εμείς δεχόμαστε την προπαγάνδα αυτή με την θέλησή μας. Πρέπει να αποτελούμε παγκόσμια πρωτοτυπία στον πλανήτη, και ίσως στο γαλαξία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ video

Δηλώσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη για τα χθεσινά γεγονότα έξω από το θέατρο "Χυτήριο" όπου θα παιζόταν η κατάπτυστη θεατρική παράσταση «Corpus Christi».Πάντως δεν μας προκαλούν καθόλου εντύπωση οι θεαματικές αντιφάσεις των ΜΜΕ και της αριστεράς που κάποτε έκαιγε κινηματογράφους που πρόβαλαν ταινίες όπως το "goodbye lenin", "Ελένη". Της αριστεράς που στηρίζει την ισλαμική βαρβαρότητα που εκδηλώθηκε σε όλο της το μεγαλείο με αφορμή την ταινία για τον Μωάμεθ και την ίδια στιγμή υπερασπίζεται την αθλιότητα των κάθε λογής...παστίτσιο.
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Χυτήριο Corpus Christi Βάσια Παναγοπούλου

Την προστασία της αστυνομίας, λέγοντας ότι έχει καταλυθεί κάθε έννοια του κράτους, ζητά η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, υπεύθυνη για την επιμέλεια της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» με αφορμή τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει έξω από το θέατρο «Χυτήριο».
Με παρέμβαση της στο Έθνος, αναφέρει ότι «πραγματικά λυπάμαι και ντρέπομαι. Νιώθω ότι έχει καταλυθεί κάθε έννοια το κράτους. Κάποιοι κύριοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, χτυπούν, εμποδίζουν και χλευάζουν αυτούς οι οποίοι έχουν επιλέξει να πάνε να δουν μια θεατρική παράσταση, ακόμη και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα.Επειδή έτσι τους αρέσει».
Η Βάσια Παναγοπούλου ζητά την προστασία από το κράτος και την αστυνομία ενώ υποστηρίζει ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν.«Εμείς θα είμαστε εκεί, στο θέατρο, για να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζουμε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να περιφρουρηθεί το δικαίωμα του κόσμου να μπει μέσα στο θέατρο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε περισσότερα...