Ομορφα υγιή μαλλιά

Για να έχετε όχι μόνο όμορφα, αλλά και υγιή μαλλιά, ένας σημαντικότατος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, είναι η σωστή διατροφή. Η βιταμίνη C, το ασβέστιο, τα Ωμέγα 3 λιπαρά και η σπιρουλίνα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την καλή ποιότητα των μαλλιών.Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, τα Ωμέγα 3 λιπαρά και η σπιρουλίνα δυναμώνουν την τρίχα, κάνοντας τα μαλλιά σας να φαίνονται λαμπερά. Επίσης, η βιταμίνη Ε που θα την συναντήσετε στους ξηρούς καρπούς, στις νιφάδες βρώμης, αλλά και στο ελαιόλαδο, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και φυσικά, προλαμβάνει τόσο την γήρανση της επιδερμίδας, όσο και των μαλλιών.Η βιταμίνη Α με την σειρά της, παίζει καθοριστικό ρόλο στον φυσιολογικό κύκλο ζωής των κυττάρων του τριχωτού της κεφαλής. Βασική της λειτουργία είναι η διατήρηση της υγείας του επιθηλίου, της βάσης δηλαδή της τρίχας. H έλλειψή της προκαλεί ξηρότητα στα μαλλιά και τα καθιστά εύθραυστα.
Πηγή: myworld
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Doom and Gloom - Rolling Stones

Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του, σχεδόν 1,5 εκατ. χρήστες του youtube έχουν ακούσει το νέο τραγούδι με το οποίο επέστρεψαν στη δισκογραφία οι Rolling Stones, με τίτλο «Doom and Gloom».
The Rolling Stones -- Doom And Gloom Video
Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Η Πέγκυ Ζήνα είναι καλή τραγουδίστρια

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε συνέντευξή της στο patrasevents δήλωσε: «Νομίζω ότι η Πέγκυ Ζήνα, θεώρησε ότι εγώ δεν έπρεπε να πω ότι κάνουμε διαφορετική δουλειά, αυτό είχα πει και αυτό την είχε ενοχλήσει. Δεν έχω σχέση με την Πέγκυ Ζήνα, δεν ήμασταν ποτέ φίλες δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά νομίζω ότι γενικότερα όλη αυτή την ιστορία την έκανε πολύ μεγαλύτερη η τηλεόραση, τα media, δεν υπήρχε πια τόσο σοβαρό θέμα». Η Ελένη Τσαλιγοπούλου υποστήριξε ότι η Πέγκυ είναι καλή τραγουδίστρια σε αυτό που κάνει και ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς βλέπει εκείνη το τραγούδι και τον διαχωρισμό ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό. «Η Πέγκυ Ζήνα είναι καλή τραγουδίστρια, ανήκει σε μια άλλη φιλοσοφία. Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, το λαϊκό τραγούδι του σήμερα είναι αυτό, γι' αυτό σας είπα ότι εμείς ενδιαφερόμαστε να εξελίξουμε το λαϊκό τραγούδι. Το τι αφήνουμε πίσω μας.. η αίσθηση μου είναι αυτή.. ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης σε οποιοδήποτε τραγούδι και να ανήκει, αν καταφέρει να έχει μια διαχρονική πορεία μέσα στο χώρο, αυτό είναι το πιο ισχυρό, η πιο ισχυρή νίκη».
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σφακιανάκης: Με έκαναν χριστιανό δια της βίας

Νότης Σφακιανάκης:«Η περιπέτεια της πατρίδας, με έχει επηρεάσει όπως όλους τους έλληνες, με τη διαφορά ότι εγώ χρόνια πριν το είχα αισθανθεί. Το 1996, όταν είχαμε κάνει μια συνέντευξη πάλι μαζί, και σου έλεγα ότι δεν ψηφίζω γιατί είναι δικαίωμα μου και το κάνω ότι θέλω, εσύ μου έλεγες ότι είναι αντισυνταγματικό. Το έκανα γιατί είναι ανάξιοι και ακατάλληλοι οι πολιτικοί μας και όχι γιατί δεν έχουν ικανότητες. Με μεγάλη ευκολία θα μπορούσαν να φέρουν την πατρίδα σε καλύτερη κατάσταση, αλλά υπηρετούν άλλα συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης και συνέχισε: «Μόνο απογοήτευση, φόβος και τρόμος θα μείνει. Διότι αυτά τα "Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξευτελισμού" τους τρομάζουν. Έτσι τα λέω, εγώ. Δεν τον αφήνουν να επαναστατήσει τον έλληνα. Θα έπρεπε να μπούμε ειρηνικά μέσα στη βουλή και όλους, όσοι συμμετείχαν στο "παιχνίδι" να τους πετάξουμε έξω κακήν κακώς». Ο τραγουδιστής όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή εξέφρασε την άποψή του για την Εκκλησία. «Η Εκκλησία είναι μια ομάδα. Ο χριστιανισμός είναι ο εχθρός του έλληνα. Εγώ πιστεύω στον άνθρωπο. Με έκαναν χριστιανό, δια της βίας. Ζούμε στο σκοταδισμό 2000 χρόνια. Γιατί πιο πριν, αποκτήσαμε μια Ακρόπολη, το μαντείο των Δελφών, μια Επίδαυρο.. και από τότε που ήρθε ο χριστιανισμός, μόνο κάτι μαύρα φορέματα, βλέπουμε. Το όρος Άθως μου το πήρατε και δεν επιτρέπεται να έρθει ούτε και η μάνα σας, εκεί μέσα. Έχω φίλους ιερείς και ένας εξ αυτών, είναι σπουδαίος. Τα παιδιά μου εγώ δεν τα βάφτισα, αλλά τα πήγα σε αυτόν τον εξαιρετικό και ταπεινό άνθρωπο να τα ράνει. Δεν είμαι Χριστιανός, είμαι άνθρωπος. Αγαπώ τους βουδιστές ανθρώπους, τους ανθρώπους χριστιανούς . Όποιον είναι καλός».
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...