Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο ή να μαγειρέψω!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Βούλα Παπαχρήστου, ενώ αναφέρεται πρώτη φορά σε πιο προσωπικά του ζητήματα, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ότι δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Βούλα Παπαχρήστου. «Δεν το γνωρίζω αυτό και τα προσωπικά τα δικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εγώ είμαι εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος και εκφράζω τις πολιτικές θέσεις του κόμματός μου».
Όσον αφορά το γεγονός ότι μένει με τους γονείς του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει «Είναι δική μου επιλογή να μένω με την οικογένειά μου. Είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμά μου, που δεν μπορώ να εξυπηρετώ τις προσωπικές μου ανάγκες. Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο ή να μαγειρέψω για εμένα».
Σχετικά, δε, με το αν έχει συναντηθεί στη Βουλή με την Λιάνα Κανέλλη, απαντά «Νομίζω πως όχι. Δεν γνωρίζω αν το επέλεξε κάποιος ή αν ήταν θέμα τύχης. Ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβλήματα από αυτό» . Όσο για το γεγονός ότι έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Λάκη Λαζόπουλου, εκείνος λέει «Είχα πει κάποτε για τον κύριο Λαζόπουλο ότι αν ήταν ειλικρινής θα έδινε λίγα χρήματα από τον παχυλό του μισθό για τους αναξιοπαθούντες αλλοδαπούς… από ότι γνωρίζω, δεν το έχει κάνει…»
πηγη entertv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

HD HERO

The HD HERO Naked™ features the original 1080p HD HERO camera plus two adhesive mounts to get you started. Wearable and gear mountable, waterproof to 197' (60m), capturing professional 170º wide angle 720p video and 127º semi-wide angle 1080p video plus 5 megapixle photos, the HD HERO Naked has earned a place in history as the camera that started the GoPro Movement. Whether you're new to GoPro and want the most affordable way to get started or your looking for a second GoPro to capture your adventures from additional perspectives, the HD HERO Naked is a world famous camera at an incredibly entry-level price.

ΤΙΜΗ

What's Included:

1 HD HERO Camera (5 megapixel)
1 Rechargeable Li-ion Battery
1 Standard Waterproof Quick-Release Housing (197'/60 m)**
1 Curved, 3M™ Adhesive Mount
1 Quick-Release Buckle
1 USB Cable
1 Component Video (HDTV) Cable
1 Composite Video + Audio Out Cable
Warranty: One Year
gopro hd
Διαβάστε περισσότερα...

NISSAN ΑΝΑΚΛΗΣΗ QASHQAI

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, ανακοινώνει σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου 2012, την ανάκληση 76 οχημάτων QASHQAI, παραγωγής Μαρτίου και Απριλίου 2012, για προληπτικό έλεγχο.

Η συγκεκριμένη ανάκληση γίνεται στο πλαίσιο...
διερεύνησης της πιθανότητας σε ορισμένα QASHQAI, η υποδοχή στη βάση του βολάν του τιμονιού (που προσαρμόζεται πάνω στην κολώνα) να μην έχει την απαιτούμενη αντοχή. Αν συμβαίνει αυτό, υπάρχει το ακραίο ενδεχόμενο την στιγμή της εφαρμογής μεγαλύτερου φορτίου από το συνηθισμένο στη διάρκεια της οδήγησης, να υπάρξει αδυναμία χειρισμού του τιμονιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το παραπάνω.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν άμεσα με συστημένη επιστολή, προκειμένου να επιθεωρηθούν τα οχήματά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στο τηλέφωνο 210 3479700.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι τούρκοι συμπεριφέρονται στα ελληνικά κανάλια σαν να είναι υποτελείς τους!

Αφού πέτυχαν την απαγόρευση της μεταγλώττισης των τουρκικών σειρών που παίζονται εδώ και καιρό στην ελληνική τηλεόραση, για να μας γίνουν προφανώς συνήθεια να ακούμε τα "τούρκικα" στα αφτιά μας, όπως ακούγεται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο έβαλαν τον ακόλουθο... σουλτανικό όρο στον ΑΝΤ1 για να μεταδώσει τον "Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή":

Όταν ο ΑΝΤ1 αγόρασε το σίριαλ, επιχείρησε πολλές φορές να πείσει τους Τούρκους παραγωγούς να αποφύγουν το τίτλο "Μεγαλοπρεπής" και να ονομάσουν τη σειρά σκέτη "Σουλεϊμάν", προσπαθώντας να περιορίσουν στο ελάχιστο τα αρνητικά σχόλια των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών, αναφέρει το queen.gr. Οι Τούρκοι, όμως, ήταν ανένδοτοι.

Ή ο τίτλος θα περιέχει το "Μεγαλοπρεπής" ή δεν θα υπάρχει καθόλου σίριαλ, αυτή ήταν η απαίτηση από την οποία δεν υποχωρούσαν ούτε εκατοστό.

Τελικά ο ΑΝΤ1, για λόγους ακατανόητους σε εμάς, υποχώρησε και το δέχτηκε. Βεβαίως οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους και πολύ καλά μάλιστα. Οι ευθύνες είναι αποκλειστικά του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος επέλεξε μέσα στην κρίση να μεταδώσει ένα σίριαλ οθωμανικής προπαγάνδας μην υπολογίζοντας καθόλου ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες προσβολές.

ΠΗΓΗ http://www.radar.gr/tileorasi/tourkika-sirial-oi-tourkoi-apaitisan-apo-ton-ant1-o-souleiman-na-einai-megaloprepis-11161.html
Διαβάστε περισσότερα...

Suleiman the Magnificent cast

Muhteşem yüzyıl aktörler-Suleiman the Magnificent cast-Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής Ηθοποιοί. To cast των ηθοποιών της τούρκικης σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» είναι οι εξής:

(βασικοί ηθοποιοί)

1. Χαλίτ Εργκέντς (Halit Ergenç) ως Kanuni Sultan Süleyman
2. Μεριέμ Ουζερλί (Meryem Uzerli) ως Alexandra (Hürrem Sultan)
3. Νουρ Φετάογλου (Nur Fettahoğlu) ως Mahidevran Sultan
4. Μεχτέτ Γκουνσούρ (Mehmet Günsür) ως Şehzade Mustafa
5. Οκάν Γιαλαμπίκ (Okan Yalabık) ως Pargalı İbrahim
6. Νεμπαχάτ Τσερέ (Nebahat Çehre) ως Ayşe Hafsa Sultan
7. Σέλμα Έργκετς (Selma Ergeç) ως Hatice Sultan
8. Πελίν Κάραχαν (Pelin Karahan) ως Mihrimah Sultan

(δεύτεροι ρόλοι και έκτακτες συμμετοχές)

9. Τανσέλ Ονγκέλ (Tansel Öngel)
10. Ερμάν Σαμπάν (Erman Saban)
11. Μουράτ Τουζούν (Murat Tüzün) ως Ahmed Paşa
12. Τανσού Μπιτσέρ (Tansu Biçer) ως Ahmet Çelebi
13. Μουτζντέ Ουζμάν (Müjde Uzman) ως Armin
14. Εζγκί Εγιούμπογκλου (Ezgi Eyüboğlu) ως Aybige
15. Μερβέ Οφλάζ (Merve Oflaz) ως Ayşe Hatun
16. Αντνάν Κοτς (Adnan Koç) ως Behram Paşa
17. Σέμα Κετσικ (Sema Keçik) ως Daye Hatun
18. Καντσού Ντερέ (Cansu Dere) ως Firuze
19. Τουνσέλ Κέρτιζ (Tuncel Kurtiz) ως Ebussuud Efendi
20. Σελέν Οζτούρκ (Selen Öztürk) ως Gülfem Hatun
21. Νιχάν Μπουγιούκαγκατς (Nihan Büyükağaç) ως Gülşah Hatun
22. Ενγκίν Γκουναϊντίν (Engin Günaydın) ως Gül Ağa
23. Σεκίν Οζντεμίρ (Seçkin Özdemir) ως Leo
24. Χασάν Κιουτσουκτσετίν (Hasan Küçükçetin) ως İskender Çelebi
25. Χάντε Σουμπασι (Hande Subaşı) ως Saliha
26. Οζάν Γκιουβέν (Ozan Güven) ως Rüstem Paşa
27. Ντίλερ Οζτούρκ (Diler Öztürk) ως Salim Efendi
28. Γκιουνέρ Οζκούλ (Güner Özkul) ως Rakel Hatun
29. Αρίφ Ερκίν Γκιουζελμπεϊογλου (Arif Erkin Güzelbeyoğlu) ως Piri Mehmet Paşa
30. Γιουξέλ Ουνάλ (Yüksel Ünal) ως Şeker Ağa
31. Ουνάλ Σίλβερ (Ünal Silver) ως Şarlken
32. Σελίμ Μπαϊρακτάρ (Selim Bayraktar) ως Sümbül Ağa
33. Οκτάϊ Ντενέρ (Oktay Dener) ως Zenbilli Ali Efendi
34. Αλπερ Κουλ (Alper Kul) ως Hüsrev Bey
35. Ίκερ Αξούμ (İlker Aksum) ως Cafer Ağa
36. Γιαλτσίν Μπουλούτ (Yalçin Bulut) ως Behram Çavuş

πηγη periergos-gr
Διαβάστε περισσότερα...

SILA ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ CANSU DERE

Ο λαός θέλει Asi- Sila. Έτσι πέρασε το τηλεοπτικό καλοκαίρι και έτσι συνεχίζεται και ο Σεπτέμβρης. Οι Τουρκάλες πρωταγωνίστριες μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του Έλληνα τηλεθεατή. Έτσι πέρασε το τηλεοπτικό καλοκαίρι και έτσι συνεχίζεται και ο Σεπτέμβρης. Οι Τουρκάλες πρωταγωνίστριες μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του Έλληνα τηλεθεατή.Έτσι ταξίδεψα μέχρι την λατρεμένη μου Κωνσταντινούπολη και συνάντησα την πολυσυζητημένη Τζανσού Ντερέ ,που γνωρίσαμε φέτος μέσα από το ρόλο της Sila.





Τη συνάντησα μεσημέρι, σε ένα πολυτελές προάστιο της Πόλης. Είναι το Λέβεντ, μια περιοχή που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Έχει τεράστιους ουρανοξύστες, που θυμίζουν Ντουμπάι, οι οποίοι στεγάζουν μεγάλες τράπεζες, εταιρείες και οργανισμούς.

Η Τζανσού είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, με ύψος 1.80. Αν προσέξετε στις φωτογραφίες, εκείνη φοράει flat εσπαντρίγιες και εγώ 12ποντα, γι\' αυτό φαινόμαστε κοντά στο ύψος.

Έχοντας δουλέψει για 10 χρόνια ως μοντέλο, οι αναλογίες της είναι εντυπωσιακές και τα κιλά της ελάχιστα. Όπως βλέπετε στη φωτό, την έπιασα από τη μέση και ένιωθα ότι θα… σπάσει.



Ο τρόπος που μιλάει , αποπνέει γλυκύτητα και σεμνότητα. Έχει σπουδάσει αρχαιολογία και έχει πολύ ωραίο λόγο. Όταν την ρώτησα πού γυρίστηκε η Sila, μου απάντησε και ως αρχαιολόγος: …στη Μεσοποταμία.

Μου μίλησε για την ελληνική καταγωγή της, την Σμυρνιά γιαγιά της και τις φορές που επισκέφτηκε την Ελλάδα.
Μιλήσαμε για την αγάπη και τον έρωτα, τη θέση τη γυναίκας στην Τουρκία και την επιτυχία των Τουρκικών σειρών στην Ελλάδα.



Αυτά κι άλλα πολλά θα δείτε από αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση, που εύχομαι να βρείτε ενδιαφέρουσα.

Φιλιά. Τατιάνα.
ΠΗΓΗ tlife-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria's Secret Candice Swanepoel

Η Candice Swanepoel κράτησε το καλύτερο για το τέλος! Την τελευταία ημέρα των φωτογραφίσεων για τα μαγιό και το ημερολόγιο της Victoria's Secret, το μοντέλο από την Νότια Αφρική, πόζαρε φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι.Η 23χρονη Candice δεν έχασε ευκαιρία να «εξασκηθεί», καθώς αγαπά πολύ τη φωτογραφία. Έτσι, στα διαλείμματα της δουλειάς έπαιρνε ανά χείρας την κάμερα και απαθανάτιζε τις συναδέλφους της.Έτσι είναι. Το κορίτσι σκέφτεται και το μέλλον του! Το μόντελινγκ δεν κρατάει για πάντα.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Μόνο το βλέμμα της προδίδει ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Μια φωτογραφία τραβηγμένη κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80. Πριν ακόμα συστηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Με καστανό καρέ μαλλί. Ντοκουμέντο.Εκείνη την εποχή, ήταν η σύζυγος του ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου. Διαβάστε περισσότερα...

Dj Rico KATERINA STIKOUDI

Με τον σύντροφό της Dj Rico εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη στο live του Νίκου Βουρλιώτη σε μαγαζί της παραλιακής.Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Dj Rico δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν δεσμό ενώ αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.Ντυμένη απλά και sexy, με λευκό σορτσάκι, μαύρο φανελάκι και χαμηλά μποτάκια η Κατερίνα τράβηξε τα βλέμματα
Διαβάστε περισσότερα...