TOPLESS MIDDLETON KATE

Μετά τις φωτογραφίες του Harry που έκαναν τον γύρο του κόσμου, εξέθεσαν τον ίδιο τον πρίγκιπα κι έφεραν σε δύσκολη θέση το Παλάτι, ήρθε η σειρά της Kate. Την περασμένη εβδομάδα το πριγκιπικό ζευγάρι έζησε έναν δεύτερο μήνα μέλιτος. Επέλεξε μία εξοχική κατοικία στην Provence στη Γαλλία για να περάσει λίγες στιγμές χωρίς υποχρεώσεις απομονωμένο από τα μάτια του κόσμου.

Εκεί φαίνεται πως η Kate χαλάρωσε ιδιαίτερα κι είπε να απολαύσει τον ήλιο και το νερό της πισίνας βγάζοντας το μαγιό της. Αλλά οι Γάλλοι παπαράτσι έκαναν το θαύμα τους. Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer ανήγγειλε πως σκοπεύει να δημοσιεύει τις φωτογραφίες της Δούκισσας topless και για πρόγευση... προδημοσιεύει τρεις φωτογραφίες της με τρίλιζα να αφαιρεί το μαγιό της και μετά να απολαμβάνει γυμνόστηθη παιχνίδια με τον William μέσα στο νερό...
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Kate απογοητεύτηκε από αυτό το γεγονός το οποίο πληροφορήθηκε ενώ έπαιρνε πρωινό και προετοιμαζόταν να επισκεφθεί ένα τζαμί στην Κουάλα Λουμπούρ. Το πριγκιπικό ζευγάρι είδε τις φωτογραφίες όπως φαίνονται στην προδημοσίευση και είναι ιδιαίτερα ανήσυχο, ενώ σκέφτεται ποιες είναι οι νομικές ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί αν αποδειχθεί ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές. Σύμφωνα με πηγή μέσα από τα Ανάκτορα που έκανε δηλώσεις στην Daily Mail, «ο δούκας και η δούκισσα ενημερώθηκαν στη διάρκεια του πρωινού και στεναχωρήθηκαν κι απογοητεύτηκαν αν είναι αυθεντικές καθώς θεωρούν πως δικαιούνται να έχουν ιδιωτικό χώρο και χρόνο ιδίως όταν βρίσκονται σε διακοπές».
Οι δικηγόροι σε Λονδίνο και Παρίσι είχαν ολονύκτια σύσκεψη, ενώ το τραγικό είναι ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Γαλλία που έχει από τους πιο αυστηρούς νόμους για τον σεβασμό στην ιδιωτική ζωή των διασήμων. Ο διευθυντής του περιοδικού Laurence Pieau ανέφερε πως μόλις δημοσιευθούν οι φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Harry θα αισθάνεται λιγότερο μόνος..
Après les vacances olé-olé du Prince Harry à Vegas, découvrez les clichés très sensuels de Kate Middleton et de son mari le Prince William. Découvrez les clichés incroyables de la future reine d'Angleterre telle que vous ne l'avez jamais vue… et telle que vous ne la reverrez jamais !
Découvrez en exclusivité demain dans Closer les photos que le monde n'attendait pas : la duchesse de Cambridge topless sur la terrasse d'une maison d'hôte dans le Lubéron ! OMG !
Demain dans Closer
Qu'il est bon de se retrouver en tête-à-tête avec son mari, enfin débarrassée des soucis du quotidien, des révérences, de la pression médiatique. Pour leur seconde lune de miel, Kate et William ont choisi la Provence, pour un séjour romantique à souhait.  Seuls au monde. Leur mot d'ordre : vacances j'oublie tout, la grisaille londonienne, et même le maillot de bain resté dans la valise de l'altesse…
Au Château d'Autet, Kate parfait son bronzage et enduit son corps de naïade d'une crème solaire spf 50 pendant que William pianote sur sa tablette. Et pour éviter les marques de bronzage, Kate a pensé à tout… et à enlever le maillot.
En photos : Un couple comme tant d'autres qui profite du soleil entre deux câlins… sauf que Kate est la future reine et que William est appelé à monter sur le trône.
Kate redouble d'inventivité et de sensualité pour titiller son pilote préféré. Un plouf dans la piscine et hop, un maillot de bain à faire sécher !.

Διαβάστε περισσότερα...

video- Kate Hudson Glee season 4

Η Kate Hudson πήρε μέρος στο πρώτο επεισόδιο του Glee για την τέταρτη σεζόν και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός είπε δύο τραγούδια στη διάρκεια της συμμετοχής της, το Americano της Lady Gaga και το Dance Again της Jennifer Lopez.
Kate Hudson Glee video
Διαβάστε περισσότερα...

Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες - Χρυσή Αυγή

Συνεχίζονται και την Παρασκευή οι έντονες αντιδράσεις από την απόφαση της Χρυσής Αυγής να διοργανώσει αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες» στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Την ακύρωση της αιμοδοσίας που προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή ζητά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ).
Οι δυο Ενώσεις χαρακτηρίζουν ως αποκρουστικό να εντάσσεται η εθελοντική αιμοδοσία στη λογική της διάκρισης και του ρατσιστικού διαχωρισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούν τις δημόσιες υπηρεσίες και τους γιατρούς να αρνηθούν τη συμμετοχή τους. Αντιδράσεις υπάρχουν και από τοπικούς φορείς και οργανώσεις της Συμπρωτεύουσας.
«Η κριτική που γίνεται για χαλαρή καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Επιτροπή Δεοντολογίας είναι λανθασμένη» τόνισε στο μεταξύ στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Υπενθυμίζεται ότι στο τελικό κείμενο απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας καταδικάζονται τα επανειλημμένα φαινόμενα βίας στα οποία συμμετείχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και επισημαίνονται οι ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος.
skai-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κρήτη: πυροβολησαν 18χρονο στο κεφαλι!

Τρόμος στην Επισκοπή - Πυροβόλησαν 18χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι-Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Επισκοπή (Κρήτης), πιθανότατα με σκοπό να κλέψουν - Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια - Με τραύματα από πυροβολισμούς στο νοσοκομείο ένας 18χρονος.
Με τραύματα στο κεφάλι και το συκώτι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, τη νύχτα, ένας 18χρονος από την Επισκοπή, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από "εισβολείς".

Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν, τη νύχτα, την κεντρική είσοδο σπιτιού στην Επισκοπή, πιθανότατα με σκοπό να κλέψουν, όμως δεν υπολόγισαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια των ιδιοκτητών.

Έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη και τον 18χρονο γιο τους, με αποτέλεσμα οι δράστες με χρήση σωματικής βίας να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, ενώ πυροβόλησαν δύο φορές με αγνώστου τύπου όπλο το 18χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στο συκώτι. Ο νεαρός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ως αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεψαν κάτι.
cretalive-gr
Διαβάστε περισσότερα...

300: Rise of an Empire - ταινία

300: Rise of an Empire- Εδώ και μήνες σχεδιάζεται το prequel του απόλυτου blockbuster «300». Ο Ζακ Σνάιντερ έχει αναλάβει το σενάριο (μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Κερτ Τζόνσταντ) και ο ισραηλινός σκηνοθέτης Νόαμ Μούρο υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Οι ανακοινώσεις των στούντιο το παρουσίαζαν ως «Xerxes», μέχρι που το μετέτρεψαν σε «300: Battle of Artemisia» και σήμερα το άλλαξαν ξανά: «300: Rise of an Empire». Μάλλον σκέφτηκαν ότι αρχαίες τοποθεσίες και ονόματα θα μπερδέψουν τον μέσο θεατή, ενώ η αυτοκρατορία ως λέξη δεσπόζει μεγαλοπρεπώς σ' έναν τίτλο. Θεωρείται και γούρι, αν θυμηθεί κανείς την «Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται».

Οπως και να έχει, το prequel βασίζεται και αυτό σε ακυκλοφόρητο ακόμα graphic novel του Φρανκ Μίλερ και έχει ως επίκεντρο αυτή τη φορά τον Ξέρξη (για αυτό και ο αρχικός τίτλος), ως τον βασιλιά που επιχείρησε να δοξαστεί ως Θεός και παρέσυρε το στρατό του σε μία χρόνια εκστρατεία εναντίον της Αθήνας και του Θεμιστοκλή. Η ταινία ακολουθεί την πορεία του σε περίοδο αρκετών χρόνων, αλλά κορυφώνεται με τη ναυμαχία του Αρτεμισίου που έλαβε χώρα το 480 π. Χ.

Στο ρόλο του Ξέρξη ο Ροντρίγκο Σαντόρο («Che», «Love, Actually», «300»), ενώ την Αρτεμισία ερμηνεύει η Εύα Γκριν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2013.


Διαβάστε περισσότερα...

Ποιά γονίδια καθορίζουν την μορφολογία του προσώπου

Ολλανδοί επιστήμονες ανακάλυψαν πέντε γονίδια που ρυθμίζουν το σχήμα του προσώπου ενός ανθρώπου. Η ανακάλυψη μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση των ανωμαλιών του προσώπου μερικών ανθρώπων, ενώ μελλοντικά ίσως βοηθήσει τις εγκληματολογικές υπηρεσίες να σχηματίζουν μια εικόνα του προσώπου ενός υπόπτου μόνο από την ανάλυση του διαθέσιμου γενετικού υλικού του, με τον ίδιο τρόπο που τα δαχτυλικά αποτυπώματα προδίδουν την ταυτότητα κάποιου.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάνφρεντ Κάιζερ του τμήματος μοριακής βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Έρασμος του Ρότερνταμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γενετικής "PLoS Genetics", σύμφωνα με το BBC και το "Science", μελέτησαν περίπου 10.000 άτομα, συσχετίζοντας το πορτρέτο τους με την ανάλυση του DNA τους.

Με αυτό τον τρόπο εντόπισαν πέντε γονίδια (PRDM16, PAX3,TP63, COL17A1, C5orf50) που σχετίζονται με διαφορετικά σχήματα προσώπου. Από αυτά, τα τρία είχαν προταθεί και στο παρελθόν ότι εμπλέκονται στην μορφολογία του προσώπου, κάτι που η νέα μελέτη επιβεβαίωσε, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα δύο, τελείως άγνωστα μέχρι τώρα.

Ανάλογα με τα γονίδια που έχει κανείς, αυξάνεται η πιθανότητα το πρόσωπό του να έχει το ανάλογο σχήμα. Τα γονίδια, μεταξύ άλλων, καθορίζουν τη θέση των μάγουλων, την απόσταση ανάμεσα στα μάτια, το μήκος και πλάτος της μύτης κ.α.

Προς το παρόν πάντως, η συσχέτιση ανάμεσα στο DNA και το πορτρέτο του προσώπου πολύ απέχει από το να θεωρηθεί πλήρης. Σε συνδυασμό όμως με άλλα πρόσφατα ευρήματα, όπως η αξιοποίηση του γενετικού υλικού για την πρόβλεψη του χρώματος των μαλλιών και των ματιών, καθώς και της ηλικίας από την ανάλυση του αίματος, οι εγκληματολογικές υπηρεσίες έχουν σιγά-σιγά νέα γενετικά «εργαλεία» στο οπλοστάσιό τους, τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθούν περισσότερο στο μέλλον.

Όπως είπε ο καθηγητής Κάιζερ, «αυτά τα πρώτα ευρήματα σηματοδοτούν την αρχή της γενετικής κατανόησης της μορφολογίας του ανθρώπινου προσώπου» και πρόσθεσε ότι στο μέλλον αναμένεται να βρεθούν και άλλα σχετικά γονίδια. Έως τώρα σχεδόν τίποτε δεν ήταν γνωστό για τους γενετικούς παράγοντες που διαμορφώνουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου.

«Όπως συμβαίνει με το ύψος, περιμένουμε ότι το σχήμα του προσώπου επηρεάζεται από πολλές εκατοντάδες ή και χιλιάδες γονίδια με μικρή επίδραση το καθένα», δήλωσε η πιο απαισιόδοξη γενετική επιδημιολόγος Λαβίνια Πατερνόστερ του πανεπιστημίου του Μπρίστολ. Γι' αυτό, όπως είπε, «αν και αρχίζουμε να κατανοούμε τις επιρροές με βάση τις οποίες αναπτύσσεται το ανθρώπινο πρόσωπο, πολύ απέχουμε από το να είμαστε σε θέση να προβλέψουμε ένα ανθρώπινο πρόσωπο μόνο από το γενετικό κώδικα κάποιου».

«Είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν είναι ακόμα σαφές αν το νέο εγκληματολογικό εργαλείο θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με ακρίβεια. Το ερώτημα παραμένει ανοικτό», παραδέχτηκε και ο Κάιζερ, ο οποίος θα συνεχίσει την έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων γονιδίων του προσώπου. Ορισμένοι επιστήμονες πάντως αισιοδοξούν ότι σε δύο έως πέντε χρόνια θα είναι πλέον εφικτή μια έστω μερική ανακατασκευή του πορτρέτου ενός υπόπτου μόνο από το DNA του, κάτι όμως που μένει να αποδειχτεί στην πράξη.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση
Διαβάστε περισσότερα...