Michael Clarke Duncan dies

Michael Clarke Duncan death
Ο ηθοποιός Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, ευρέως γνωστός από την ερμηνεία του στην ταινία το "Πράσινο Μίλι", άφησε την Δευτέρα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, μόλις οκτώ εβδομάδες μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Michael Clarke Duncan dead
Λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ντάνκαν, δήλωσε ότι στις 13 Ιουλίου ο ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά "δεν κατάφερε ποτέ να αναρρώσει πλήρως".

Γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου του 1957, στο Σικάγο, ο Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν μεγάλωσε χωρίς πατέρα, μόνο με τη μητέρα και την αδελφή του. Επειδή ήταν μεγαλόσωμος και γυμνασμένος, άρχισε να εργάζεται ως σωματοφύλακας σε διάφορα κέντρα στο Σικάγο και το Λος 'ντζελες. Το 1995 εμφανίστηκε στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία «Friday». Η καριέρα του σημείωσε ανοδική πορεία με την ερμηνεία του στην ταινία «Πράσινο Μίλι» (μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ), στην οποία υποδυόταν έναν «αγαθό γίγαντα» με ξεχωριστές θεραπευτικές δυνάμεις, που φυλακίστηκε και εκτελέστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει. Για τον ρόλο του είχε κερδίσει αρκετές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και αυτή του Β' ανδρικού ρόλου στα Όσκαρ του 2000.Ο Ντάνκαν συμμετείχε, επίσης, σε αρκετές ακριβές παραγωγές, σε περιφερειακούς ρόλους, όπως στον «Daredevil», στο ριμέικ του «Planet Of The Apes», στην γκαγκστερική κομεντί «The Whole Nine Yards», στο «Armageddon», στο «Sin City» κ.α., ενώ, χάρη στην χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, ήταν πολύ συχνά επιλογή στα καστ παραγωγών κινουμένων σχεδίων, όπως τα «Dinotopia», «Cats And Dogs» και «Racing Stripes»

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς μακιγιάζ Ναταλία Γερμανού

natalia germanou Instagram
Η Ναταλία Γερμανού είχε ενημερώσει τους φίλους της πως φεύγει 25 Αυγούστου για διακοπές και για κάποιες ημέρες θα είναι μακριά από όλους και από όλα και το έκανε. Γυρνώντας, όμως, δεν άντεξε και ανέβασε στο Instagram κάποια στιγμιότυπα των καλοκαιρινών της διακοπών χωρίς όμως να δίνει στίγμα για το που βρέθηκε.Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια είναι αμακιγιάριστη, και οι φωτογραφίες αρετουσάριστες. Φορώντας ένα πράσινο bikini, και ένα ψάθινο καπέλο, ποζάρει όλο χάρη και νάζι στο φωτογραφικό φακό, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες έχει στο πλευρό της τον καλό της φίλο και συνεργάτη Θέμη Γεωργαντά.

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ

Άμεσες βλάβες στους πνεύμονες μπορεί να προκαλέσει η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έρχεται σε αντίθεση με άλλη πρόσφατη ελληνική έρευνα βάσει της οποίας προέκυπτε ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις στην καρδιακή λειτουργία.

Η καθηγήτρια Ιατρικής Χριστίνα Γκράτζιου, η οποία είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας που έκανε την εν λόγω έρευνα και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Καπνίσματος στην Ευρωπαϊκή
Πνευμονολογική Εταιρεία, εξήγησε πως «καταγράψαμε μια άμεση αύξηση στην αντίσταση των αεραγωγών η οποία υποδηλώνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να προκαλέσουν άμεσες βλάβες μετά το κάπνισμα της συσκευής», ενώ παράλληλα, επισήμανε πως απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να κατανοηθεί αν υπάρχουν και μακροπρόθεσμες επιδράσεις.

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέτασε την επίδραση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην πνευμονική λειτουργία οκτώ ατόμων που δεν είχαν καπνίσει ποτέ και 24 καπνιστών, από τους οποίους οι 11 είχαν φυσιολογική πνευμονική λειτουργία και οι 13 έπασχαν είτε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια είτε από άσθμα.

Μετά από δέκα λεπτά καπνίσματος του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αποδείχτηκε ότι στην ομάδα των μη καπνιστών, το ηλεκτρονικό τσιγάρο προκάλεσε αύξηση της αντίστασης των αεραγωγών από το 182% στο 206% και ακόμη μεγαλύτερη αύξηση, από το 176% στο 220% στην ομάδα των καπνιστών με φυσιολογική πνευμονική λειτουργία.

Αντίθετα, αύξηση δεν καταγράφηκε στην ομάδα των καπνιστών με άσθμα ή χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Η κυρία Γκράτζιου επισημαίνει ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμα το κατά πόσο τα μη εγκεκριμένα προϊόντα νικοτίνης, όπως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, είναι ασφαλέστερα από τα κανονικά τσιγάρα, παρά τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του μάρκετινγκ ότι είναι λιγότερο επιβλαβή», ενώ επανέλαβε ότι «η καλύτερη συμβουλή υγείας για τους καπνιστές είναι να σταματήσουν το κάπνισμα σύμφωνα με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους», όπως συνιστά και Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
iefimerida-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Βιογραφικό MERYEM UZERLI-ΧΟΥΡΡΕΜ

Βιογραφικό MERYEM UZERLI-H hurrem-aleksandra, κατά κόσμον Meryem Sarah Uzerli, γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1983. Είναι ηθοποιός με καταγωγή από Τουρκία και Γερμανία. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι Τούρκος και η μητέρα της Γερμανίδα. Έχει 3 μεγαλύτερα αδέρφια, 2 αδερφούς και 1 αδερφή.
Ηλικία: 29 χρονών
Ζώδιο: Λέων
Ύψος: 1,72 m












Διαβάστε περισσότερα...

SOULEIMAN O MEGALOPREPIS 4 video

Suleiman the Magnificent 4-Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής επεισόδιο 4-Muhtesem Yuzyıl 4
Η αδελφή του Σουλεϊμάν, η Χατιτζέ, ακούει μουσική βιολιού να φτάνει στα διαμερίσματά της και, καθώς λατρεύει τον ήχο του οργάνου αυτού, ανακαλύπτει από πού προέρχεται η μουσική και παρακολουθεί τον βιολιστή κρυφά και με θαυμασμό.
Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν δίνει καινούργιο όνομα στην Αλεξάνδρα, γεγονός το οποίο θεωρείται ότι την κάνει πλέον επισήμως δεκτή στο χαρέμι του Σουλτάνου. Το όνομά της από εδώ και στο εξής θα είναι Χουρρέμ. Η Μαχιντεβράν είναι πολύ λυπημένη όταν ακούει τα νέα. Η Χουρρέμ είναι πολύ χαρούμενη που πήρε υψηλότερη θέση στο χαρέμι. Η ταχύτατη εξέλιξη της Χουρρέμ έχει ως αποτέλεσμα πολλές αντιδράσεις. Η Μαχιντεβράν ζηλεύει πολύ τη Χουρρέμ και την κλειδώνει φυλακίζοντάς την μέσα σ' ένα δωμάτιο, με τη βοήθεια της Βασιλομήτορος. Της λέει ότι θα την ελευθερώσει μόνο εφόσον συμφωνήσει να μην παρέμβει στη δική της σχέση με τον Σουλεϊμάν. Εν τω μεταξύ, ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν καλεί τη Χουρρέμ στο δωμάτιό του μην γνωρίζοντας ότι είναι φυλακισμένη. Όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει με τη Χουρρέμ, γίνεται έξαλλος.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής επεισόδιο 4 video
Muhtesem Yuzyıl - 4.Bolum


Διαβάστε περισσότερα...

SOULEIMAN O MEGALOPREPIS 3 video

Suleiman the Magnificent 3-Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής επεισόδιο 3-Muhtesem Yuzyıl 3
Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ξαφνιάζεται που βλέπει τη Μαχιντεβράν στο δωμάτιό του, ενώ περίμενε την Αλεξάνδρα και η παρουσία της δεν τον ευχαριστεί καθόλου. Το προσωπικό της αυλής δεν επιτρέπει στην Αλεξάνδρα να μπει στο δωμάτιο του Σουλτάνου και εκείνη επιστρέφει στα διαμερίσματά της, νιώθοντας εξαιρετικά απογοητευμένη.
souleiman epeisodio 2 video
Ο Σουλεϊμάν πιστεύει ότι ο Ιμπραήμ είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την αναστάτωση και κάνει μια σοβαρή συζήτηση μαζί του. Η Βασιλομήτωρ αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη για την αναστάτωση και πηγαίνει να μιλήσει στον γιο της. Ωστόσο, εκείνος αντιδρά με εντελώς διαφορετικά απ' όσο περίμενε. Ο Σουλεϊμάν γράφει μια επιστολή στον Ούγγρο Βασιλιά Λάιο, εξηγώντας τους σκοπούς του. Είναι αποφασισμένος να εκστρατεύσει στη Ρόδο και να την κατακτήσει. Ο Σουλεϊμάν θέλει να δει την Αλεξάνδρα και, αυτή τη φορά, δεν επιθυμεί καμία αναστάτωση ή παρέμβαση. Τελικά, περνούν τη νύχτα μαζί. Όλοι εκπλήσσονται όταν τους βλέπουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής επεισόδιο 3 video
Muhtesem Yuzyıl - 3.Bolum


Διαβάστε περισσότερα...

SOULEIMAN O MEGALOPREPIS 2 video

Suleiman the Magnificent-Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής επεισόδιο 2-Muhtesem Yuzyıl- Η σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2011 και κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας. Ταυτόχρονα, αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 Βραβεία " Antalya Television", τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του "Best Drama 2011". Η Meral Okay, η σεναριογράφος της σειράς, ήταν από τις διασημότερες και πιο καταξιωμένες στην Τουρκία. Στον ρόλο του Σουλεϊμάν, ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Halit Ergenc (Ονούρ, "1001 Νύχτες") και στον ρόλο της Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) η ταλαντούχα Meryem Uzerli.

Η σειρά εστιάζει στον 16ο αιώνα και περιγράφει τη δυνατή ερωτική ιστορία της Ορθόδοξης Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) που συλλαμβάνεται από τους Τούρκους κατακτητές και καταλήγει στο χαρέμι του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Σε ηλικία 26 ετών, ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ξεκίνησε για να χτίσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία. Ανέβηκε στον θρόνο το 1520, άφησε πίσω τη σύζυγό του Μαχιντεβράν και τον γιος τους Μουσταφά και μαζί με έναν καλό του φίλο πήρε τον δρόμο για το παλάτι Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη.

Στη διαδρομή, ένα οθωμανικό πλοίο διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα, φέρνοντας σκλάβες ως δώρα για το παλάτι. Σε αυτό το πλοίο βρίσκεται και η Αλεξάνδρα La Rossa. Η νεαρή κοπέλα έχει απαχθεί από την οικογένειά της και πωλείται ως σκλάβα στο παλάτι. Η κοπέλα γοήτευσε με την πρώτη ματιά τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν κι εκείνος δεν δίστασε να της προσφέρει… τα πάντα! Όμως το πάθος του αυτό, φέρνει μαζί αιματοχυσία και πρωτοφανείς ίντριγκες στην αυλή του. Πώς θα διαχειριστεί τον αθεράπευτο έρωτα του Σουλεϊμάν η σύζυγός του και Βασίλισσα, Μαχιντεβράν; Τι ρόλο θα παίξει η σχέση του Μεγάλου Βεζίρη και της αδελφής του Σουλεϊμάν; Η ένταση μεταξύ της Χριστιανικής Ευρώπης και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πώς θα επηρεάσει τις ζωές των πρωταγωνιστών και την εξέλιξη της ιστορίας;

Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια, μαγευτική σκηνοθεσία, ξεχωριστή πλοκή, έρχονται με την υπερπαραγωγή "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής". Σε μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνομωσίας, δίνουμε ραντεβού τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 για την πιο μεγαλοπρεπή σειρά που είδαμε ποτέ στην τηλεόραση!
Muhteşem Yüzyıl - 2. Bölüm  VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...