Σκιαδαρέσης: Δεν βλέπω τούρκικα σήριαλ

«Δεν τα βλέπω τα τούρκικα σήριαλ, γενικά δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση. Το πρόβλημα όμως είναι πρωτόγνωρο. Δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό και τις αντιδράσεις που θα φέρει. Δεν είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να μην έχει ελληνικές σειρές. Κάνω ζάπινγκ όταν ακούω πολιτικές δηλώσεις. Όταν μιλούν πολιτικοί, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αλλάξω κανάλι» τόνισε στο TV24.
Διαβάστε περισσότερα...

Επισκέφθηκε οίκο ανοχής κι έπεσε πάνω στη γυναίκα του!

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του ένας άνδρας από την Πολωνία, ο οποίος, όταν επισκέφθηκε έναν οίκο ανοχής, «έπεσε πάνω» στη σύντροφό του.Τόσο καιρό η σύζυγός του τού έλεγε πως εργάζονταν σε πολυκατάστημα γειτονικής πόλης, αλλά εκείνη… ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», το διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου ήταν πλέον μονόδρομος…
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος zougla-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ποινές φυλάκισης για όσους πολίτες δεν πληρώνουν στην εφορία

Με νέα ρύθμιση που επεξεργάζονται τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, προβλέπονται ποινές φυλάκισης για όσους πολίτες δεν πληρώνουν στην εφορία.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση αυτή όσοι φορολογούμενοι εντοπίζονται να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, οφείλουν να το κάνουν άμεσα, ειδάλλως θα οδηγούνται στη φυλακή. Τα οφειλόμενα θα πρέπει μάλιστα να πληρωθούν πριν την εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης.
Παράλληλα, ενδελεχείς θα είναι οι έρευνες και οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα, ενώ στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν 3.000.000 μισθωτοί.
Οι ελεγκτές αναμένεται να ζητήσουν όλα τα σχετικά στοιχεία από το ΙΚΑ με τις δηλώσεις εργοδοτών για τη διασταύρωση των στοιχείων με τα αντίστοιχα ΑΦΜ των φορολογουμένων, ενώ αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους συνταξιούχους.
Όλα τα περιουσιακά στοιχεία, έσοδα, ακίνητα, αυτοκίνητα θα διασταυρωθούν για να ελεγχθεί εάν πληρώθηκαν οι ανάλογοι φόροι.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο ενός άνδρα;

Αγαπητή μου, ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που καλείσαι να απαντήσεις... Έρχεται πάντα ένας άντρας σε οργασμό; Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες; Ένας άντρας αυνανίζεται ακόμα κι αν είναι σε σχέση; Ξέρεις; Κι αν δεν ξέρεις, να μια καλή ευκαιρία να μάθεις... Ερωτογενείς ζώνες! Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο ενός άνδρα;
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...