Τσεκούρα-Παπαλουκάς γαμήλια δεξίωση

papaloukas-tsekouta-gamos
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγες μέρες ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα. Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε να κάνει έναν ιδιαίτερα chic γάμο σε κλειστό κύκλο και μια ξεχωριστή δεξίωση για τους συγγενείς και τους πολύ καλούς του φίλους.Όι διάσημοι καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν πολλοί και ανάμεσά τους βρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λεό Πατίτσα, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Νεσχάν Μουλαζίμ και πολλοί άλλοι.Μετά το γάμο, όμως, ακολούθησε και μια εντυπωσιακή δεξίωση. Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” βρέθηκε στο γαμήλιο γλέντι και απαθανάτισε το ζευγάρι στις πιο όμορφες στιγμές του.Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, χόρεψε τον πρώτο του χορό στη δεξίωση, υπό τους ήχους του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι παραδοσιακοί χοροί.
πηγη tlife-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στην κορυφή του box office The Expendables 2 - Οι Αναλώσιμοι 2

Η ταινία The Expendables 2 («Οι Αναλώσιμοι 2») βρέθηκαν για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή του αμερικάνικου box office, με εισπράξεις 13,5 εκατ. δολαρίων το τριήμερο που μας πέρασε.Η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Jason Statham, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger και Chuck Norris, κατάφερε να σημειώσει εισπράξεις 13,5 εκατ. δολαρίων, και να κρατηθεί στο Νο1 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την περιπέτεια The Bourne Legacy. Το The Bourne Legacy, με πρωταγωνιστή τον Jeremy Renner, το τρίτο σαββατοκύριακο προβολής του σημείωσε εισπράξεις 9,3 εκατ. δολάρια.
Στην τρίτη θέση του αμερικάνικου box office συναντάμε την ταινία ParaNorman, με εισπράξεις 8,6 εκατ. δολάρια, ενώ στο Νο4 είναι η κωμωδία των Will Ferrell και Zach Galifianakis The Campaign, με εισπράξεις 7,4 εκατ. δολαρίων.Το top5 του αμερικάνικου box office ολοκληρώνει το φιλμ "The Dark Knight Rises", με τον Christian Bale στον ρόλο του Batman. Οι εισπράξεις της ταινίας για το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έφθασαν τα 7.2 εκατ. δολάρια.
ΠΗΓΗ ANT1
Διαβάστε περισσότερα...

NTAIANA TSEKOI-ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΣΕΚΟΗ ΦΩΤΟ

Νταϊάνα Τσεκόη: Sexy στο νερό-Η Νταϊάνα Τσεκόη αναστάτωσε την παραλία της Μυκόνο με τις sexy… πόζες της!Η χορεύτρια και έχει ανεβάσει στα ύψη τον υδράργυρο στην Μύκονο με την καυτή εμφάνισή της. Η Νταϊάνα πόζαρε πιο hot από ποτέ στον φωτογραφικό μας φακό για τα μάτια σας και μόνο.


πηγη gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς ρετούς και μακιγιάζ η Δούκισσα

DOUKISA FOTOGRAFISI MAGIO
Μία σπάνια και αποκλειστική φωτογραφία της πιο όμορφης Ελληνίδας παρουσιάστριας στην παραλία "Δελφίνι" της Σύρου: Η Δούκισσα ποζάρει με μαγιό κι εμείς βλέπουμε με ανοιχτό το στόμα την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της... Προσέξτε πόσο πιο ωραίες είναι οι αναλογίες του κορμιού της, πόσο πιο γυναίκα έχει γίνει σε σχέση με το λεπτό κοριτσάκι που ξέραμε! Τη φωτογραφία καταφέραμε να την αποσπάσουμε από τον ιδιοκτήτη του ομώνυμου bar - restaurant στο "Δελφίνι", ο οποίος έχει μάλιστα και τους "Διόσκουρους", τα εστιατόρια στο Μοναστηράκι και την Ακρόπολη!

πηγη http://www.markos.tv/apokleistiko-deite-ti-doykissa-me-magio-xoris-retoys-kai-makigiaz-foto
Διαβάστε περισσότερα...

Video ΟΛΑ 12 γυμνή η Σάσα Μπάστα

sasa basta gimni video ola 12
Η Σάσα Μπάστα χθες βράδυ βρέθηκε σε γνωστά λημέρια, και συγκεκριμένα στο τραπέζι του Όλα, με τον Περρή και τον Θέμο, αλλά και το νέο της μπούστο το οποιο και φρόντισε να απολαύσουμε βγάζοντας από πάνω της την γούνα που είχε φορέσει!
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Καθηγητής έγραφε με κρυφές κάμερες μαθητές σχολείου

Spy-Camera-school
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 42χρονος καθηγητής μαθηματικών!
- Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα πλάνα των Ελλήνων μαθητών
- “Παγίδευε” την αίθουσα και κατέγραφε μαθητές και μαθήτριες την ώρα του μαθήματος
- 80 λήψεις μέσα από την αίθουσα είχε στο σπίτι του

Πάγωσε η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη στο άκουσμα της είδησης ότι ο 42χρονος καθηγητής που ήδη από το 2010 έχει συλληφθεί για παιδική πορνογραφία δεν περιοριζόταν μόνο σε βίντεο που αγόραζε.Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα εργαστήρια ο καθηγητής παγίδευε τις αίθουσες διδασκαλίας με κάμερες και κατέγραφε τους μαθητές του την ώρα του μαθήματος.Είναι χαρακτηριστικό ότι στις λήψεις ακούγονται ολόκληρες παραδόσεις μαθημάτων! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει τουλάχιστον 3 κάμερες και κατέγραφε τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία υπάρχουν 80 αρχεία με λήψεις που είχαν γίνει μέσω υπολογιστή. Η κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών.Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι βλέποντας τα πλάνα και ειδικά όταν συνειδητοποίησαν ότι οι ομιλίες ήταν στα ελληνικά και άρα οι λήψεις είχαν γίνει σε ελληνικό σχολείο.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι πολύ πιθανό οι εικόνες με τους μαθητές που κατέγραψε ο 42χρονος καθηγητής μαθηματικών να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου καθώς βρέθηκε λογισμικό ανταλλαγής εικόνων με άλλους στον υπολογιστή του.Μπορεί ήδη να έχει πέσει στα χέρια της αστυνομίας ο 42χρονος καθηγητής από τον Ιανουάριο του 2010, ωστόσο με βάση τον νέο νόμο για τις προφυλακίσεις δεν έχει καταλήξει στο κελί!. Είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Τα νέα στοιχεία δίνουν άλλη διάσταση στην έρευνα εναντίον του που φαίνεται ότι αρχίζει και πάλι από την αρχή.
πηγη newsit-gr

Διαβάστε περισσότερα...