Hyundai-i30-τιμη 2013


Από 12.990€ με έκπτωση λανσαρίσματος και απόσυρση μπορεί κανείς να αποκτήσει το νέο - πολλά υποσχόμενο - Hyundai i30 που κατασκευάζεται στο Nosovice της Τσεχίας. Το νέο "καμάρι" της κορεατικής φίρμας εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης 1.4 90 ίππων και πετρελαίου 1.4 90 ίππων και 1.6 128 ίππων, που συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτια έξι ταχυτήτων. Τα κινητήρια αυτά σύνολα προσφέρουν πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2, που φτάνουν τα 97γρ. H Hyundai προσφέρει, επίσης, τριπλή πενταετή κάλυψη, η οποία περιλαμβάνει 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους του οχήματος. Το νέο i30 έχει μακρύτερο αμάξωμα κατά 20mm, χαμηλωμένο κατά 10mm ενώ το μεταξόνιό του έχει διατηρηθεί στα 2,65m. Μια από τις νέες τεχνολογίες του i30 Νέας Γενιάς, είναι και το πρωτοποριακό σύστημα FLEX STEER™, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει το μέγεθος της υποβοήθησης του τιμονιού. Το αυτοκίνητο διαθέτει πολύ μεγάλους χώρους στο εσωτερικό για την κατηγορία του όπως επίσης και άνω του μέσου όρου πορτ-μπαγκάζ με χωρητικότητα 378 λίτρα.
Δείτε, λοιπόν, αναλυτικό τιμοκατάλογο. Από τις παρακάτω τιμές, έχει αφαιρεθεί ήδη η έκπτωση των 1.500 ευρώ, που ισχύει για το νέο μοντέλο:

i30 1,4 GL CLASSIC: 13.950 ευρώ (12.990 με απόσυρση)
i30 1,4 GL COMFORT: 14.500 ευρώ (13.540 με απόσυρση)
i30 1,4 GL STYLE: 16.000 ευρώ (15.040 με απόσυρση)
i30 1,4 GL DSL CLASSIC: 15.950 ευρώ (14.990 με απόσυρση)
i30 1,4 GL DSL COMFORT: 16.500 ευρώ (15.540 με απόσυρση)
i30 1,4 GL DSL STYLE: 18.000 ευρώ (17.040 με απόσυρση)
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

viografiko michalis menidiatis pethane
Πέθανε σήμερα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης σε ηλικία 80 ετών. Ο Μιχάλης Μενιδιάτης, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα υγείας.Η οικογένεια του και τα παιδιά του είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το γεγονός. Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιβεβαίωσε το γεγονός του θανάτου του πατέρα του αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα. " Είχε κάποια προβλήματα υγείας" είπε . Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε".Το πραγματικό του όνομα ήταν Καλογράνης και γεννήθηκε στο Μενίδι στις 29 Ιουνίου του 1932 . Ο πατέρας του εργαζόταν ως φύλακας στην Λαχαναγορά.
Μπήκε στη δισκογραφία το 1957 με το «Θα χτίσω μια καλύβα» του Γερ. Κουβάτου. Καθιερώθηκε και αναγνωρίστηκε με συνθέσεις του Απ. Καλδάρα, «Μην περιμένεις πια», «Περιφρόνα με, γλυκιά μου», «Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις», «Πετραδάκι-πετραδάκι» κ.ά. Άλλες δυνατές στιγμές του τα «Ξημέρωσε, καλή μου» των Ν. Καρανικόλα – Άκη Πάνου, «Αγωνίες» του Χιώτη, «Πήραν τα στήθια μου φωτιά» του Καραμπεσίνη, «Λαϊκός τραγουδιστής» του Σαββόπουλου ( Happy Day ), «Η καρδιά της ανήκει αλλού» των Β. Βασιλειάδη – Γ. Κιούρκα, «Ένα τραγούδι πες μου ακόμα» του Μουσαφίρη κ.ά. Η συνεργασία του με τον Άκη Πάνου απέδωσε λαμπρούς καρπούς: «Είδα τα μάτια σου κλαμένα, καλή μου», Παράνομη αγάπη».

Διαβάστε περισσότερα...

Μοιραίος Έρωτας ΧΑΡΟΥΝ-ΕΝΤΑ-ΓΙΑΓΜΟΥΡ

Σήμερα στη σειρά Μοιραίος Έρωτας έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη μέρα που ο Χαρούν έφυγε από τη ζωή της Εντά.Πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας, πλέον, η Εντά ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της κατάστημα με τη βοήθεια της κ. Χαγιάτ. Η Μελντά εργάζεται ακόμα στον όμιλο, που διευθύνει πλέον ο Μπατού με τον συνέταιρό του, Αράς, ενώ ο Τζεμίλ, παρόλο που έχει αποφυλακιστεί, έχει επιλέξει να παραμείνει μακριά από την οικογένειά του. Η Εντά δεν έχει σταματήσει να αναζητά τα ίχνη του Χαρούν και της κόρης της. Και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, ο Χαρούν επιστρέφει στην Πόλη μαζί με τη Γιαγμούρ...
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

aggeliki nikolouli
Η πολύχρονη πορεία της Αγγελικής Νικολούλη στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία!
Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Στη μάχιμη δημοσιογραφία μετρά κοντά 30 χρόνια σε εφημερίδες της Πάτρας, της Αθήνας, σε περιοδικά και στην τηλεόραση.
Νεαρή ρεπόρτερ τόλμησε να δοκιμαστεί στο σκληρό για τα χρόνια εκείνα αστυνομικό ρεπορτάζ. Οι αποκαλύψεις της και τα καυτά ρεπορτάζ της, την καθιέρωσαν στο χώρο με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη γυναίκα αστυνομικός ρεπόρτερ στην Ελλάδα. Από μαθήτρια ξεχώρισε στην ποίηση και ποιήματα της δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες του Πύργου «Παρατηρητής» και «Ευθύνη». Ακολούθησαν οι εφημερίδες «Γνώμη» και «Πελοπόννησος» της Πάτρας, όπου ασχολήθηκε με όλα τα ρεπορτάζ και ιδιαίτερα με το κοινωνικό και το αστυνομικό.
Οι τολμηρές για εκείνα τα χρόνια έρευνες της, συζητήθηκαν όσο τίποτε άλλο στην κοινωνία της Πάτρας (πορνεία και εκμετάλλευση παιδιών,ναρκωτικά, φυλακές).
Η εφημερίδα «Απογευματινή» την κάλεσε στην Αθήνα, όπου συνέχισε τις καυτές έρευνες, τις αποστολές και τα ρεπορτάζ, έχοντας για δασκάλους της τον Χρήστο Πασαλάρη και τον Γιάννη Βούλτεψη. Μια από τις μεγάλες επιτυχίες της, η αποκάλυψη της δράσης του «δράκου» Κυριάκου Παπαχρόνη σε Θεσσαλονίκη και Δράμα και η συνέντευξη που του πήρε στα κρατητήρια λίγο μετά τη σύλληψη του.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» την επέλεξε με το ξεκίνημά του για στέλεχός του. Στην αρχή ως υπεύθυνη του αστυνομικού ρεπορτάζ και στη συνέχεια υπεύθυνη όλων των τμημάτων αστυνομικού, ελεύθερου, υπουργείων, φωτορεπόρτερ. (Τίτλος άγνωστος για γυναίκα δημοσιογράφο εκείνα τα χρόνια) Στην εφημερίδα αυτή έκανε και αποκαλύψεις που πέρασαν τα σύνορα της χώρας-αεροπειρατεία, κατασκοπεία, τρομοκρατία ενώ συνέβαλε στον εντοπισμό και στη σύλληψη του «δράκου» των νοτίων και βορείων προαστίων, Σπύρου Μπέσκου.

Η πολύχρονη, καθημερινή επαφή της με το κέντρο της Άμεσης Δράσης το γνωστό «100», της έδωσε πέρα από τις σοβαρές ειδήσεις και πιπεράτες ιστορίες που τις ζωντάνεψε με το χιούμορ που διαθέτει, στην προσωπική στήλη που διατηρούσε στην ίδια εφημερίδα. Ο αείμνηστος θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Αλέκος Σακελάριος, την βοήθησε να τις μεταφέρει το 1990 σε ένα χιουμοριστικό βιβλίο με τίτλο «Τα πιπεράτα του 100».
Το «Έθνος» την κάλεσε μετά από χρόνια να αναλάβει υπεύθυνη θέση στο νέο περιοδικό «ΧΡΟΝΟΣ» και το κοινωνικό και αστυνομικό ρεπορτάζ στο «Έθνος της Κυριακής». Οι καυτές αποκαλύψεις της συνεχίστηκαν και στην εφημερίδα αυτή. Έφερε στο φως την υπόθεση των υποκλοπών με θύματα πολιτικούς και παράγοντες της χώρας, που γίνονταν από την τότε ΕΥΠ. Τα ντοκουμέντα που παρουσίασε την έστειλαν να καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στην επιτροπή της Βουλής, που είχε συσταθεί για την διερεύνηση τους.

Παράλληλα εργάστηκε και στα περιοδικά «Εικόνες» και «Επίκαιρα». Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA, εμφανίστηκε σαν συνεργάτης του Κώστα Χαρδαβέλλα στο κοινωνικό ρεπορτάζ «Χωρίς Μοντάζ». Στη συνέχεια ανέλαβε την έρευνα σκοτεινών εγκλημάτων και εξαφανίσεων μέσα από την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη» και ήταν συμπαρουσιάστρια του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ίδιο κανάλι. Μετά από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 1995, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τη δική της ζωντανή, πολύωρη εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Στο ίδιο κανάλι παρέμεινε και όταν μετονομάστηκε σε ALPHA. Το 2001 μετακόμισε στο ALTER όταν αυτό βρισκόταν στα πρώτα του βήματα... Παραμένει στο ίδιο κανάλι συνεχίζοντας τις αναζητήσεις και τις αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με ρεκόρ μέχρι σήμερα το 70%. (Υπόθεση Νικολαϊδη- Καλαθάκη- Κράμπη)
Έχει ένα γιο τον Κωνσταντίνο, που τελείωσε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αγγλία και στην Αμερική όπου και παραμένει, ακολουθώντας το επάγγελμα που επέλεξε. Το όνομα Κωνσταντίνος του το έδωσε ο νονός του, ο αείμνηστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Διαβάστε περισσότερα...