Daniel Radcliffe - new love

Χεράκι – χεράκι με μία μελαχρινή κοπέλα συνέλαβε ο φακός τον «Harry Potter». Μετά από την μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με την Rosie Coker, φαίνεται πως βρήκε νέα αγαπημένη. Άτομο που τους είδε μαζί είπε πως «η κοπέλα έκανε τα πάντα για να μην τους δουν μαζί, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Κατάλαβε και η ίδια πως ήταν ανώφελο να προσπαθεί να κρυφτεί. Οπότε στο τέλος τον έπιασε αγκαζέ».Επίσης πρόσθεσε ότι ο Daniel Radcliffe έδειχνε χαρούμενος και φαίνεται πως η σχέση των δυο πηγαίνει καλά.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

SEXY BIKINI STIKOUDI KATERINA

Πιο όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη σε πισίνα και αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί για το μεσημβρινό - δροσερό διάλειμμά του.Η Ελληνίδα καλλονή είπε να χαλαρώσει λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έστω κι αν βρισκόταν στην καρδιά της πρωτεύουσας.Έτσι, απόλαυσε βουτιές και ηλιοθεραπεία σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου ο φωτογραφικός φακός της Realnews την απαθανάτισε σε ξέγνοιαστες στιγμές.
Διαβάστε περισσότερα...

SASA BASTA SEXY TATTOO

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι λουόμενοι πέτυχαν την Σάσα Μπάστα να κάνει τις βουτιές της σε παραλία της Ρόδου.Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε κατά τη διάρκεια που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Ιπποτών.Όλα τα λεφτά το τατουάζ της, μία νεράιδα, στα οπίσθια!
Διαβάστε περισσότερα...

Δούκισσα Νομικού + Χρήστος Χολίδης στη Νάξο

Ενα ρομαντικό τριήμερο στη Νάξο πέρασαν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης.Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο αλλά μαζί με την αδελφή του τραγουδιστή Χριστίνα και τον επιστήθιο φίλο του Αλέξη Λαμπρίδη. Ο φωτογραφικός φακός του Hello απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές τους στην παραλία. Εκείνος έσκυβε να τη φιλήσει με αγάπη και εκείνη ανταποκρινόταν αμέσως, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι. Δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Δούκισσα έδειχνε πολύ όμορφη μέσα στο έντονου χρώματος μαγιό της. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, για λίγο όμως καθώς ο τραγουδιστής έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα λόγω των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο Romeo όπου τραγουδά μαζί με τη Θέλξη και τον Γιώργο Γιαννιά.
gossip-gr
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...

Χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι σε εφεδρεία

Τώρα η κυβέρνηση εξετάζει και πάλι το μέτρο της εφεδρείας και μάλιστα σε βάθος τριετίας για τουλάχιστον 40.000 άτομα ώστε να υπάρξει ισοδύναμο αποτέλεσμα.Οι διαδικασίες αξιολόγησης των υπαλλήλων θα ξεκινήσει από το τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει υπαλλήλους τόσο από τον στενό όσο και από τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Πρώτοι στο στόχαστρο θα μπουν οι υπάλληλοι που δεν διαθέτουν πολλά προσόντα και υπηρετούν σε οργανισμούς που συγχωνεύονται ή καταργούνται.
Στην ίδια μοίρα θα βρεθούν και όσοι υπηρετούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε εφεδρεία θα παραμείνουν σε αυτό το καθεστώς επί μια τριετία.
Στο διάστημα αυτό θα λαμβάνουν μέρος μόνο του βασικού μισθού.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις. Είτε να λαμβάνουν το 60%, είτε το 70% του βασικού μισθού, με επικρατέστερο ποσοστό το 60%.
Μετά το πέρας της τριετίας οι υπάλληλοι θα βρίσκονται εκτός Δημοσίου, θα απολύονται δηλαδή.
Διαβάστε περισσότερα...

Kristen Stewart - Robert Pattinson: divorce

Όπως όλα δείχνουν, η δημόσια συγνώμη της ηθοποιού προς τον σύντροφό της δεν βοήθησε πολύ την κατάσταση.Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του saga Twilight, και, παρόλο που, επί τέσσερα χρόνια κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε την σχέση τους, αυτή υπήρξε κοινό μυστικό από τους πρώτους κιόλας μήνες. Μάλιστα, ο συγγραφέας του Hollywood Life, Larry Carroll,λίγους μήνες πριν το σκάνδαλο, είχε αποκαλύψει μία πτυχή της σχέσης τους άγνωστη στο κοινό.
gossip-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΙΑΤ 500 Χ SUV

Η γκάμα του Fiat 500 αναμένεται σύντομα να μεγαλώσει με την προσθήκη ενός τέταρτου μέλους, του μικρού SUV 500Χ που προορίζεται να σταθεί απέναντι στο Mini Countryman.Το μικρό αυτό SUV της οικογένειας του 500 θα διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ιδιαίτερο σχεδιασμό που θα τονίζει τον off road χαρακτήρα του, καθώς και ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, για όσους σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν σε πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές και δεν αρκούνται στην κίνηση εμπρός.

Το Fiat 500X, όπως και το 500L, θα βασίζεται σε μία πεπλατυσμένη έκδοση του πατώματος του Punto. Αυτό σημαίνει πως θα έχει μήκος γύρω στα 4,2 μέτρα και δυνατότητα μετακίνησης έως και 5 επιβατών.
Η συνολική χωρητικότητα του πορτ μπάγκαζ υπολογίζεται ελαφρά πάνω από τα 400 λίτρα, πιθανότατα λίγο μικρότερη για τις τετρακίνητες εκδόσεις.
Κάτω από το καπό θα φέρει τα ίδια μηχανικά σύνολα με το εικονιζόμενο 500L. Αυτό σημαίνει ότι η βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με τον κλασικό 1,4 κινητήρα των 95 ίππων, ενώ θα διατίθεται και με το νέο δικύλινδρο σύνολο TwinAir του 1,0 λίτρου και 105 ίππων.
Βαρύτητα θα δοθεί και στα Multijet πετρελαιοκίνητα σύνολα, που θα κληθούν να συμπληρώσουν τη γκάμα.
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Fiat 500X, σε μορφή πρωτοτύπου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.
Αυτή, λογικά, δεν θα διαφέρει πολύ από την τελική μορφή του μοντέλου, που αναμένεται να περάσει στην παραγωγή εντός του επόμενου έτους.

Πηγή: autotriti-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Πληρωμή για τη χρήση των συχνοτήτων θα επιβάλει η κυβέρνηση

Λεφτά από τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζεται να ζητήσει η κυβέρνηση! Την καθιέρωση συστήματος πληρωμής για τη χρήση των συχνοτήτων θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα. Η πλευρά των ιδιοκτητών ούτε που θέλει να συζητάει ένα τέτοιο ενδεχόμενο επικαλούμενη την κατάσταση πτώχευσης.

Η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει στο μοντέλο διεκδίκησης των χρημάτων, αν αυτό θα γίνει με δημοπρασία ή να θα πληρώνεται ένα ετήσιο τέλος για τη χρήση των συχνοτήτων και στην ψηφιακή εποχή. Γνωρίζει πως μπροστά της έχει να αντιμετωπίσει την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών όλη της χώρας, ενώ έχει δοθεί σχεδόν σε όλους το δικαίωμα της εκπομπής, με δεδομένη την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, που θεωρεί αντισυνταγμαικό το καθεστώς της ανανέωσης των παρατάσεων λειτουργίας, και γνωρίζοντας πως η θητεία του ΕΣΡ, του αρμόδιου οργάνου, έχει προ καιρού λήξει.

Ποιοι όμως πληρώνουν ως τώρα για τη μετάδοση του σήματος. Η εταιρεία που έχει καταβάλει τα περισσότερα χρήματα είναι η Multichoice, καθώς ως συνδρομητική πλήρωσε ένα εφάπαξ ποσό για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης δορυφορικών συνδρομητικών υπηρεσιών, ενώ επίσης καταβάλει και ένα ετήσιο τέλος το οποίο , πλέον μετά και τη μείωση που έγινε ανέρχεται στο 3,5% επί του κύκλου εργασιών και στη συνέχεια περίπου 50 εκατ. ευρώ, από το 1995 στην … ΕΡΤ. Τα χρήματα από τις αναλογικές συχνότητες που χρησιμοποιούσε δεν πήγαιναν απευθείας στο δημόσιο, αλλά στην ΕΡΤ, αφού με βάση τη συμφωνία που κυρώθηκε με το νόμο Βενιζέλου 2328/95, η εταιρεία εξέπεμπε κωδικοποιημένο πρόγραμμα σε συχνότητα της ΕΡΤ με το λογότυπο CODERT. Ομοίως χρήματα για να εκπέμψει, έδωσε υπογράφοντας τη σύμβαση δορυφορικών συνδρομητικών υπηρεσιών και ο ΟΤΕ. Δεν είναι σαφές, πως γίνεται όμως η ετήσια καταβολής του τέλους, καθώς η τηλεοπτική υπηρεσία ΟΤΕ TV, ανήκει απευθείας στην εταιρεία και το π.χ. το 0,5% επί του τζίρου για την πρώτη χρονιά θα είναι αρκετά χρήματα.

Λεφτά πληρώνουν για τη χρήση των συχνοτήτων οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας. Το ποσό ανέρχεται στο 2% επί του κύκλου εργασιών, όμως μειώνεται κλιμακωτά κατά 50%, όταν υπάρχουν εκλογικές αναμετρήσεις , με αντάλλαγμα τη μετάδοση δωρεάν διαφημίσεων των κομμάτων. Από τη διαδικασία αυτή το δημόσιο χάνει από 6 ως 12 εκατ. ευρώ. Εννοείται επίσης πως για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν πληρώνουν και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Με βάση τη νομοθεσία δεν πληρώνουν για τις συχνότητες η ΕΡΤ, το Κανάλι της Βουλής (που δεν διαθέτει άδεια) οι σταθμοί τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας και οι ραδιοφωνικοί σε όλη τη χώρα.

Ανταλλάγματα

Μέχρι πρότινος αυτό που συζητούσαν με τις κυβερνήσεις οι ιδιωτικοί σταθμοί ήταν το εξής. Να γίνει μια προκήρυξη για τους παρόχους δικτύων, όπως έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό στην Κύπρο. Οι αδειούχοι που θα προκύψουν πχ Digea ή η ΕΡΤ και τα μικρότερα δίκτυα στην περιφέρεια να καταβάλουν ένα εφάπαξ ποσό. Αυτές οι εταιρείες, στην ουσία η Digea να εισπράττει τέλος από τους πελάτες τους σταθμούς για την άνοδο του σήματος τους. Στην περίπτωση όμως των σταθμών εθνικής εμβέλειας και για όσο διάστημα εκπέμπουν και αναλογικά, την περίοδο 2012-15 να απαλλαγούν από τα τέλη, με το επιχείρημα πως θα προχωρήσουν σε επενδύσεις για τη μετάδοση του ψηφιακού σήματος.
πηγη paron-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τροφές με αντιοξειδωτική δράση

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αυξάνεται. Αυτήν την περίοδο λοιπόν, η προστασία του δέρματος είναι επιτακτικής σημασίας. Ευτυχώς, η τεχνολογία προσφέρει πληθώρα ειδικών προϊόντων για την προστασία της ανθρώπινης επιδερμίδας. Εκτός όμως από τα τεχνικά όπλα, η προνοητική φύση προσφέρει στον άνθρωπο μεγάλη ποικιλία φυσικών προστατευτικών μέσων. Μιλάμε για τροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που αφθονούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φρούτα και λαχανικά

Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους συμμάχους στην προσπάθεια προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Εκτός από τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες (Α, C και E), που ενισχύουν την αντοχή του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία, κυρίαρχο ρόλο στην αντηλιακή προστασία έχουν τα καροτενοειδή (π.χ. λουτεϊνη, β-καροτένιο, λυκοπένιο). Ποικίλα φρούτα και λαχανικά που ευδοκιμούν την περίοδο του καλοκαιριού αποτελούν σημαντικές πηγές καροτενοειδών. Καρότα, βερίκοκα, ροδάκινα, πεπόνι και σπανάκι μας εφοδιάζουν με β-καροτένιο, τομάτα, κόκκινο γκρέιπφρουτ και καρπούζι είναι πλούσια σε λυκοπένιο, ενώ το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα σπαράγγια και τα λαχανάκια Βρυξελλών βρίθουν ζεα-ξανθίνης. Τέλος, σπανάκι, πράσινα φασόλια και λάχανο είναι πλούσια λουτεΐνη.

Τα καροτενοειδή, όπως φανερώνουν οι μέχρι τώρα ενδείξεις, έχουν φωτοπροστατευτική δράση. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα καροτενοειδή προστατεύουν από το ερύθημα, που προκαλείται από την έντονη έκθεση στη UVA και UVB ακτινοβολία, απορροφούν διάφορα μήκη κύματος της UV ακτινοβολίας και προφυλάσσουν το δέρμα από τις οξειδωτικές μεταβολές που προκαλεί, η υπεριώδης ακτινοβολία.

Επίσης, φαίνεται πως η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνη Ε (ελαιόλαδο, ξηροί καρποί) και C (εσπεριδοειδή, μπρόκολο, κουνουπίδι, φράουλες, πιπεριές, τομάτες κ.α.) και η παράλληλη εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων που περιέχουν τις ίδιες βιταμίνες, προστατεύει σημαντικά από την ηλιακή ακτινοβολία.

Πράσινο Τσάι

Επιπρόσθετα, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια καταπολέμησης των δυσάρεστων επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο μπορεί να διαδραματίσει το πράσινο τσάι. Το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

Η κύρια κατηγορία των αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στο πράσινο τσάι είναι οι πολυφαινόλες. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη τσαγιού (μαύρο, oolong), το πράσινο τσάι προσφέρει τη μεγαλύτερη ποσότητα πολυφαινολών. Από τις πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού, οι περισσότερο μελετημένες και συνδεδεμένες με την προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία είναι οι κατεχίνες και κυρίως η EGCG (epigallocatechin-3-gallate).

Η σύνδεση της UV ακτινοβολίας με διάφορες ασθένειες του δέρματος, όπως το μελάνωμα ή οι διάφοροι άλλοι τύποι καρκίνου του δέρματος, είναι αδιαμφισβήτητη. Πολλές έρευνες μελέτησαν στον αντίποδα, την επίδραση των πολυφαινολών του πράσινου τσαγιού ή συγκεκριμένα της EGCG, στην αναστολή όσων προκαλεί η έκθεση στη UV ακτινοβολία. Σε μία πρόσφατη ανασκόπηση ερευνών το 2010 αξιολογήθηκαν έρευνες που μελέτησαν την επίδραση διάφορων πολυφαινολών, ανάμεσά τους και αυτών του πράσινου τσαγιού. Διαπιστώθηκε, ότι οι πολυφαινόλες μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία ακόμα και από καρκίνο του δέρματος.

Μία άλλη έρευνα, η οποία μελέτησε την επίδρασή των πολυφαινολών στο ανθρώπινο δέρμα, είχε ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Θεραπεία του ανθρώπινου δέρματος με EGCG, έδειξε επιβράδυνση του ερυθήματος που προκαλούσε η UVB ακτινοβολία. Επιπλέον, οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού σχετίστηκαν αρνητικά με το καρκίνο του δέρματος.

Τέλος, μία ακόμη βιβλιογραφική ανασκόπηση του 2009, φανέρωσε ότι το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο του πράσινου τσαγιού, το οποίο οφείλεται στις πολυφαινόλες που περιέχει, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό όπλο για την προστασία του ανθρώπινου δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στις διατροφικές συνήθειες. Εάν καταφέρετε να εφοδιάσετε το σώμα σας με τα απαιτούμενα αντιοξειδωτικά, σίγουρα θα το προστατεύσετε σημαντικά από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Προσπαθήστε λοιπόν να καταναλώνετε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών. Προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής. Η φύση, ούσα ιδιαιτέρως σοφή, φρόντισε τα περισσότερα από τα φρούτα και τα λαχανικά που ευδοκιμούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Μην ξεχνάτε τη σημασία της ποικιλίας.

Σημαντικό όπλο στην προσπάθεια θωράκισής του σώματός σας με αντιοξειδωτικά αποτελεί και το πράσινο τσάι. Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση των πολυφαινολών μπορεί να συνεισφέρει και αυτή στην προστασία έναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.

Επιλέξτε κρύο πράσινο τσάι, που περιέχει διπλάσια ποσότητα κατεχινών, σε σύγκριση με το απλό πράσινο τσάι. Να θυμάστε, ότι τόσο τα φρούτα και τα λαχανικά, όσο και το τσάι, εξασφαλίζουν, ταυτόχρονα με την αντιοξειδωτική σας θωράκιση, τη σωστή ενυδάτωσή σας.

Πηγή: mednutrition-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κατερίνα Τσάβαλου Twitter φωτο

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της, όπως ποτέ άλλοτε δεν την έχουμε ξαναδεί.
Διαβάστε περισσότερα...