Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σιθρού

Με μίνι τζιν φούστα και μαύρο σιθρού τοπ χωρίς σουτιέν απαθανάτισαν οι παπαράτσι την πασίγνωστο ηθοποιό, η οποία μάλλον έχει βαλθεί να καταστρέψει την φήμη της σικάτης fashionista που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.Διότι είναι η δεύτερη φορά που διαπράττει ένα τέτοιο ενδυματολογικό ατόπημα. Σέξι μεν, ατόπημα δε. Και δεν έχετε δει ακόμα την μπροστινή όψη…Ιδού! Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η μάλλον το στήθος της.Η 47χρονη ηθοποιός λανσάρει νέο λουκ.
Sarah Jessica Parker goes braless under a sheer vest
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Zapping, το μεγάλο κανάλι σκέφτεται να αντικαταστήσει ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς “Βασιλιάδες”, σε περίπτωση που δεν δεχθούν να ξεκινήσουν γυρίσματα από Σεπτέμβρη, παραμένοντας απλήρωτοι. Μια συνταγή, όμως, που στο παρελθόν δεν απέδωσε όπου εφαρμόστηκε. Για παράδειγμα στη σειρά "Λατρεμένοι μου Γείτονες", όταν άλλαξαν τους δύο από τους τέσσερις πρωταγωνιστές, τους Κωνσταντή και Μουτούση, τα νούμερα πήραν την κατηφόρα.Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το Mega προτίθεται σύντομα να καταβάλλει ένα μέρος των δεδουλευμένων προκειμένου να “ψηθούν” οι συντελεστές να ξεκινήσουν γυρίσματα για τα νέα επεισόδια.Ο, τι λύση κι αν δοθεί στο ζήτημα, θα πρέπει να δοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη, εν όψει νέας σεζόν. Οπότε, σύντομα θα φανεί τι εξέλιξη θα πάρουν τα πράγματα.
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Nicole Lee sexy swimwear

Κάθε της εμφάνιση είτε στους δρόμους της πόλης είτε στην παραλία κάνει το θερμόμετρο να χτυπάει... κόκκινο και τον ανδρικό πληθυσμό να χύνει τόνους ιδρώτα από την έξαψη.Ο λόγος για την Τζένιφερ Νικόλ Λι η οποία για ακόμη μία φορά βγήκε στην παραλία με το μικροσκοπικό της μαγιό και έκανε ηλιοθεραπεία... τόπλες! Διαβάστε περισσότερα...

Στη Μυτιλήνη ο EZEL Κενάν Ιμιρζαλίογλου

Ο Τούρκος πρωταγωνιστής Κενάν Ιμιρζαλίογλου που έκαψε καρδιές ως Εζέλ και επισκέφτηκε τη Μυτιλήνη με το τουρκικό καραβάκι από το Αϊβαλί μαζί με την όμορφη συνοδό του κι ένα φίλο τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews-gr αμέσως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο που είχαν κλείσει από το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων IGFA και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο ίδιος ρωτούσε να μάθει πως θα φτάσει στα Βατερά,στο Μόλυβο, στην Πέτρα, στη Σκάλα Σκαμνιάς και στην Ερεσό της Λέσβου.
ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Ανάκληση της απόφασης του ΕΟΠΥΥ, με την οποία αυξάνεται το κόστος τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων με τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ ζητάει το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλώντας τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να παρέμβει.
To Επιμελητήριο θεωρεί πως «στις σημερινές δύσκολες και πρωτόγνωρες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, τη δραματική κατάσταση με τα λουκέτα στην αγορά, την ανεργία να ξεπερνά το 23,1%, είναι επιπροσθέτως βάναυση και η αύξηση κατά 36 φορές του κόστους τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων με τα συμβεβλημένα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ».
Το επιμελητήριο Ρεθύμνου στο έγγραφο του προς τον κ. Λυκουρέντζο τονίζει πως «με την αλλαγή αυτή του κόστους κλήσης, επωφελούνται οι εταιρείες τηλεφωνίας, ενώ, συγχρόνως, οι ασφαλισμένοι επιβαρύνονται δυσβάστακτα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες είναι αναγκασμένοι να κλείνουν διαφορετικά ραντεβού. Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση του ΕΟΠΥΥ για την ελάφρυνση των ασφαλισμένων που πλήττονται βάναυσα από την οικονομική κρίση».

Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση του ΕΚΑΣ για όσους μένουν σε δικό τους σπίτι

Μαχαίρι και στα ειδικά μισθολόγια, ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις, εφεδρεία νέου τύπου για 40.000 - 45.000 δημοσίους υπαλλήλους και μειώσεις συντάξεων από τα 700 ευρώ περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, η λίστα των μέτρων με τα οποία η κυβέρνηση σκοπεύει να εξοικονομήσει τα 11,5 δισ. ευρώ της επόμενης διετίας, ενώ εξετάζεται επίσης η μείωση του ΕΚΑΣ για όσους μένουν σε δικό τους σπίτι.

Το οικονομικό επιτελείο αυτές τις ημέρες ετοιμάζει εντατικά τη λίστα προκειμένου να την υποβάλει την επόμενη εβδομάδα στους πολιτικούς αρχηγούς. Σκοπός του είναι να συγκεντρώσει μέτρα μεγαλύτερου ύψους από τα απαιτούμενα προκειμένου να υπάρχει περιθώριο επιλογών μεταξύ εναλλακτικών λύσεων.

Πάντως είναι βέβαιο, σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ότι δεν θα αποφευχθούν επώδυνα μέτρα, δεδομένου ότι διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθούν τα 11,5 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, η λίστα θα περιλαμβάνει:

- Μείωση των συντάξεων αρχίζοντας από τα 700 ευρώ, ποσό στο οποίο η περικοπή θα είναι της τάξης του 2%. Στις μεγαλύτερες συντάξεις θα φτάνει έως 15%. Επίσης, εξετάζεται η περικοπή ενδεχόμενης δεύτερης σύνταξης κατά 50%, καθώς και πρόσθετες μειώσεις σε όσους έχουν πάρει σύνταξη πριν από την ηλικία των 50 χρόνων.

- Αύξηση του ελάχιστου χρόνου για θεμελίωση δικαιώματος στα 20 έτη.

- Περικοπές στα κοινωνικά επιδόματα με εισοδηματικά κριτήρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει διατυπωθεί η πρόταση να μειωθεί και το ΕΚΑΣ, ανάλογα με το αν ο δικαιούχος έχει δικό του σπίτι ή μένει στο νοίκι. Συνολικά, από συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα θα εξοικονομηθούν πλέον των 5 δισ. ευρώ.

- Εφεδρεία για 40.000 - 45.000 υπαλλήλους. Το σενάριο για τη μορφή της εφεδρείας δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις με αύξηση της προβλεπόμενης διάρκειας σε 2 ή 3 χρόνια (από ένα έτος που προβλέπεται σήμερα), σε συνδυασμό με διαφορετικά ποσοστά αναπλήρωσης (από 60% σήμερα). Στο υπουργείο Οικονομικών διατυπώνεται η άποψη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι ανάλογη με αυτήν που παίρνουν οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα. Η εφεδρεία, πάντως, θεωρείται δεδομένη.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η τρόικα απέρριψε την πρόβλεψη της κυβέρνησης για εξοικονόμηση 1,2 δισ. ευρώ από την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, λέγοντας ότι αυτό το ποσό δεν εξασφαλίζεται αν δεν γίνουν απολύσεις. Επομένως, σημειώνει πηγή του οικονομικού επιτελείου, η κυβέρνηση καλείται να επιλέξει μεταξύ απολύσεων και εφεδρείας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΑ. Στα μέτρα που παραμένουν στο τραπέζι περιλαμβάνεται, επίσης, η μείωση κατά 30 ευρώ της σύνταξης του ΟΓΑ, καθώς εξοικονομούνται 500 εκατ. ευρώ. Αυτή όμως θα είναι μια απόφαση που θα κληθούν να λάβουν οι αρχηγοί, αν αποδειχθεί ότι τα άλλα μέτρα δεν βγαίνουν.

Ενα κείμενο με τις βασικές κατευθύνσεις προς τις οποίες κινείται το οικονομικό επιτελείο θα σταλεί σήμερα στην τρόικα προκειμένου να έχει τις αντιδράσεις της. Εξάλλου, στο ίδιο κείμενο θα δίνονται διευκρινίσεις για μέτρα ενός δισ. ευρώ, τα οποία εκκρεμούν από την προηγούμενη εβδομάδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Vogue Σεπτεμβρίου Lady GaGa γυμνη

Τα εκκεντρικά της χτενίσματα, τα προκλητικά της ρούχα και η περίεργη συμπεριφορά της πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου και του Τύπου. Αυτή τη φορά όμως η Lady GaGa προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ποζάρει ολόγυμνη για τη Vogue Σεπτεμβρίου.
Φορώντας ένα φούξια καπέλο με φτερά, η δημοφιλής τραγουδίστρια κοιτάει στο φακό με ένα βλέμμα γεμάτο αθωότητα και προσκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό να ξεφυλλίσει τις σελίδες του περιοδικού.
lady-gaga-vogue-september-2012
Διαβάστε περισσότερα...

Ληστεία στην Alphabank Πάρου

Ληστεία με θύμα έναν 50χρονο νεκρό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής σε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank στην Πάρο -και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νάουσας.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, θύμα είναι ένας οδηγός ταξί, που προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις άνδρες, φορώντας μαντίλια στα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην τράπεζα και, με την απειλή όπλων, έκαναν ληστεία. Οι ένοπλοι παρέμειναν για αρκετά λεπτά μέσα στην τράπεζα.

Βγαίνοντας από την τράπεζα, ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να τους καταδιώξει, ωστόσο εκείνοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, με τρεις σφαίρεςστο κεφάλι. Το θύμα ήταν ένας 50χρονος οδηγός ταξί.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς, ενώ στο νησί επικρατεί κινητοποίηση, προκειμένου να κλείσουν όλοι οι δρόμοι εξόδου για τους δράστες, που διέφυγαν με μηχανή ή με αυτοκίνητο, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

Είναι το δεύτερο τραγικό περιστατικό στην Πάρο, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, έπειτα από την επίθεση και κακοποίηση της 15χρονης μαθήτριας στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, από τον 19χρονο Πακιστανό, που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα.
πρωτο θεμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Φοβούνται ενέδρα στον Πακιστανό Βιαστή

Την ώρα που στις φυλακές του Αυλώνα επικρατούσε για δεύτερη μέρα χθες αναστάτωση για την άφιξη του Πακιστανού που κατηγορείται για τη βάναυση κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο, οι δικαστικές και οι αστυνομικές Αρχές λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διότι φοβούνται οργανωμένη ενέδρα σε βάρος του.
Ο 19χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», φέρεται να γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν και γι' αυτό ζητά διαρκώς από τους υπευθύνους των φυλακών να εξαντλούν την αυστηρότητά τους όσον αφορά στην τήρηση των δικαιωμάτων του για την ασφάλεια της σωματικής του ακεραιότητας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόθεση του ίδιου είναι να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο 19χρονος Α.Β. δεν αποκλείεται να αλλάξει τη συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέκα Δήμου, η οποία διορίστηκε εξ επαγγέλματος από τον ανακριτή, με σκοπό να αναλάβει δικηγόρος της αρεσκείας του.

Διαβάστε περισσότερα...