Διακοπές στο Μαϊάμι η Kim Kardashian

Διακοπές στο Μαϊάμι κάνει η Kim Kardashian. Η αμερικανίδα τηλεπερσόνα φαινόταν υπέροχη με το μπικίνι της στις αποχρώσεις του κόκκινου, του μαύρου αλλά και του φούξια καθώς περπατούσε στην άμμο.Η 31χρονη Kim έκανε μία βουτιά στα καταγάλανε νερά για να δροσιστεί καθώς η ζέστη είναι αφόρητη και στη συνέχεια περπάτησε κατά μήκος της παραλίας με τον καλό της φίλο Jonathan Cheban. Με χαλαρή διάθεση, η Kim πιο ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ.
















Διαβάστε περισσότερα...

Sexy μαγιό Υβόννη Μπόσνιακ

Είναι όμορφη, λαμπερή κι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της εγχώριας showbiz. Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφήθηκε με τα πιο δροσερά και σέξι μαγιό της σεζόν αποκαλύπτοντας τον όμορφο «εξωτερικό» της κόσμο στο περιοδικό Celebrity.

«Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό. Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν, το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη», λέει.

«Δεν ήμουν το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο».

Δείτε τις φωτογραφίες







Διαβάστε περισσότερα...

Στόχος του πακιστανού ήταν ο βιασμός της 15χρονης και όχι το κινητό

Ο πραγματικός στόχος του 21χρόνου Πακιστανού ήταν η σεξουαλική επίθεση και ο βιασμός της 15χρονης Μυρτούς και όχι η κλοπή του κινητού της τηλεφώνου εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Υποστηρίζουν ότι τόσο το συγκεκριμένο σημείο της επίθεσης όσο και τα ευρήματα των ερευνών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Αχμέτ Βακάς.

Ο 21χρονος θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Σύρου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς οι αρχές φοβούνται ότι θα δεχθεί επιθέσεις από πολίτες με σκοπό τον ξυλοδαρμό του. Την ίδια ώρα, η 15χρονη Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση.
Μαζί με τον Αχμέτ Βακάς στον εισαγγελέα θα προσαχθούν και οι δύο ομοεθνείς του με τη κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία, καθώς συνελήφθησαν ολοι μαζί σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα.
Το απόγευμα της Κυριακής ο δράστης μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ για τη μεταφορά του στήθηκε μία μικρή «παράσταση» (φωτογραφία), αφού απο την κεντρική είσοδο, όπου περίμενε πλήθος κόσμου για να γιουχαϊσει τον 21χρονο, βγήκε ένας νεαρός αστυνομικός υποδυόμενος τον δράστη και καλύπτοντας το πρόσωπό του, ενώ την ίδια ώρα ο πραγματικός δράστης φυγαδεύθηκε απο την πίσω πόρτα του κτιρίου.
Παράλληλα οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή, ενώ αδυνατούν να εντοπίσουν το κινητό της κοπέλας στο σημείο που τους υπέδειξε ο νεαρός πακιστανός, παρόλο που χρησιμοποίησαν ακόμα και ανιχνευτή μετάλλων.
Τέλος, σε ότι αφορά στον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε ο φερόμενος ως δράστης από ντιλιβερά και αστυνομικό στο κρατητήριο της Σϋρου, ο γιατρός που τον εξέτασε διέγνωσε απλώς ένα οίδημα στο πρόσωπο που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί έως και μία εβδομάδα πριν.


Διαβάστε περισσότερα...