Κοκκίνου-Βανδή: συναυλία στη Κύπρο

vandi-kokkinou cyprus
Τα τελευταία χρόνια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και συχνά εμφανίζονται μαζί σε λογιών-λογιών εκδηλώσεις ως δύο πολύ καλές φίλες και συνάδελφοι.Σε λίγες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή και η Ελλη Κοκκίνου θα «πεταχτούν» ώς την Κύπρο για να δώσουν μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό.Η Δέσποινα και η Ελλη το Σάββατο 11 Αυγούστου θα τραγουδήσουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν στο πολυδύναμο κοινοτικό κέντρο που στεγάζει άτομα με ειδικές ανάγκες.Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες δεν κρύβουν τη χαρά τους που θα δώσουν το «παρών» για ένα τόσο ανθρώπινο σκοπό και υπόσχονται πως και στο μέλλον θα είναι κοντά σε ανάλογους σκοπούς, όπου τις καλεί η ανάγκη. Η συναυλία τους πραγματοποιείται με την υποστήριξη του SUPER FM!
Espressonews-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κέικ πορτοκάλι με σοκολάτα

Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για το κέικ
1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
4 πορτοκάλια καθαρισμένα από τη φλούδα και κομμένα σε κύβους
1 και 1/2 ποτήρι νερό

Για την επικάλυψη σοκολάτας
240 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα, ψιλοκομμένο (περίπου 1 2/3 φλιτζάνια)
240 γραμμάρια ανάλατη μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
1/8 κουταλάκι αλάτι
1/4 φλιτζανιού άγλυκο κακάο
3 κουταλιές της σούπας γάλα σόγιας
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση

Για το κέικ
Στο μπλέντερ ή μούλτι ρίχνετε τα πορτοκάλια μαζί με το νερό και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί το πορτοκάλι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στο κάδο του μίξερ και χτυπώντας με το μίξερ, προσθέτουμε το λάδι και τη ζάχαρη.

Αφού χτυπηθεί καλά η ζάχαρη ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικεν πάουντερ και τη βανίλια.
Τοποθετούμε σε στρόγγυλη φόρμα για κέικ μεγέθους 18 εκ. και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά με 1 ώρα (δοκιμάστε με την οδοντογλυφίδα αν ψήθηκε το κέικ).

Για την επικάλυψη σοκολάτας
Σε μπεν μαρί, λιώνετε τη σοκολάτα σε ένα μέτριο μπολ. Αφήστε τα να κρυώσει.
Στο μπολ του μίξερ χτυπήστε τη μαργαρίνη σε μέτρια- υψηλή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει, περίπου 2 λεπτά.
Γυρίστε το μίξερ σε χαμηλή, προσθέστε τη ζάχαρη και το αλάτι, και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αυξήστε την ταχύτητα στο μεσαίο προς υψηλό και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει, περίπου 3 λεπτά, σταματώντας για να σπρώξτε το μείγμα από τα τοιχώματα μέσα στο μπολ.

Με το μίξερ σε χαμηλή σκάλα, προσθέστε σταδιακά την κρύα λιωμένη σοκολάτα και χτυπήστε μέχρι ενσωματωθούν.
Σταματήστε το μίξερ και προσθέτουμε το γάλα σόγιας, το κακάο και βανίλια.
Χτυπήστε σε χαμηλή μέχρι να ενσωματωθούν, τότε κτύπησε σε μέτρια προς υψηλή έως περίπου 1 λεπτό, σταματώντας για να σπρώξτε το μείγμα από τα τοιχώματα μέσα στο μπολ.
Χρησιμοποιώντας σπάτουλα ανακατέψτε απαλά.
Με μια σπάτουλα ειδική για frosting απλώνετε με απαλές κινήσεις την επικάλυψη σοκολάτας.
Διαβάστε περισσότερα...

Νεκτάριος Νικολόπουλος-Κατερίνα Λάσπα καυτό φιλί στο στόμα

«Να ζήσεις Νεκτάριε και Χρόνια Πολλά...», τραγούδησε την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Λάσπα στο σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο.Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο και κάνει τις διακοπές του και όπως είναι φυσικό περνάει πολλές ώρες στη Φτελιά όπου ο επιχειρηματίας έχει εστιατόριο. Μάλιστα, εκεί γιόρτασε το ζευγάρι με καλούς του φίλους και τα γενέθλια του Νεκτάριου Νικολόπουλου. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μεταξύ των ευχών η Κατερίνα Λάσπα έδωσε στο σύζυγό της ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ η Ελισάβετ Σπανού είναι το... κρεβάτι της!

Σε περίπτωση που θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν στην ζωή της Ελισάβετ Σπανού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δε χρειάζεται να είστε και ο Μπράντ Πιτ για να την κερδίσετε. «Δεν παίζει κανένα ρόλο η εμφάνιση ενός άντρα στις επιλογές μου» είπε η Ελισάβετ και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε ως υποψήφιος σύντροφός της είναι ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε χιούμορ (αν δεν το έχετε; Βρείτε χρόνο να το καλλιεργήσετε πριν πάτε να της μιλήσετε...) και το πιο σημαντικό από όλα: Να σηκώνει το καπάκι της λεκάνης! Και αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε διαβάστε τι είπε το κορίτσι: «Πρέπει να έχει χιούμορ, να είναι ιδιαίτερα έξυπνος, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει καλή μαμά, να του αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, να μην πετάει κάλτσες από εδώ κι από εκεί, και να σηκώνει το καπάκι στη λεκάνη!» Θα πρέπει να ξέρετε ότι το sex παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και στην εξέλιξη της σχέσης για αυτό κανονίστε την πορεία σας. Όσο για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ;.... Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να το μάθετε... Το πιο περίεργο μέρος λοιπόν που έχει κάνει σεξ η Ελισάβετ Σπανού είναι το... κρεβάτι της!
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ντουέτο Ταραξίας - Βάσια Πατρικαρέα

vasia patrikarea taraxias
Η Βάσια Πατρικαρέα και ο Ταραξίας έχουν ήδη μπει στούντιο και έχουν έτοιμο το επόμενο ντουέτο τους που θα βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ραδιόφωνα. Το πρώην ζευγάρι δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει το τέλος της ερωτικής του σχέσης την μαγεία της συνεργασίας τους και κατάφεραν να αφήσουν πίσω ό,τι ήταν εκείνο που μπορεί να τους χώριζε ως ζευγάρι και να βρεθούν μαζί στο στούντιο ως συνεργάτες.
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Ορφανός: Ο κλάδος έφαγε ένα χαστούκι

Νίκος Ορφανός: «Ο κλάδος έφαγε ένα χαστούκι, γιατί είχε χαλαρώσει κι επαναπαυτεί ότι θα γίνονται 40 σίριαλ το χρόνο. Επίσης, πάρα πολλά πιτσιρίκια ξεμυαλίστηκαν από τη δημοσιότητα και νόμιζαν ότι ηθοποιός σημαίνει να φωτογραφίζεσαι από εδώ και από εκεί, να παίζεις χαλαρά και να κονομάς εύκολα. Ο ηθοποιός είναι ένα είδος αθλητή που τρέχει μονίμως κατοστάρι. Χρειάζεται σωματική και πνευματική καλλιέργεια. Τώρα νομίζω θα ξεσκαρτάρει η σαβούρα γιατί η κρίση έφερε κι ένα καλό, ο κόσμος βαρέθηκε τους δήθεν».
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

στην Κρήτη Θέμης Γεωργαντάς Ναταλία Γερμανού

germanou-georgantas kriti
Ναταλία Γερμανού - Θέμης Γεωργαντάς Για τσίπουρα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι εδω και χρόνια αλλά και συνεργάτες και γείτονες.Διασκεδάζουν και ανεβάζουν φωτογραφίες στο twitter.
athensbars-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Βιομηχανία μαϊμού αιμοδοσιών

«Βιομηχανία» μαϊμού αιμοδοσιών με πλαστογράφηση δημοσίων εγγράφων είχαν στήσει κάποιοι συνδικαλιστές στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία, με στόχο να καρπώνονται άδειες μετ΄ αποδοχών.
Ενας τυπικός έλεγχος στις άδειες αιμοδοσίας από τη διεύθυνση του Ορυχείου Κυρίου Πεδίου της ΔΕΗ έβγαλε «λαβράκι», καθώς διαπιστώθηκε γνωστός «γαλάζιος» συνδικαλιστής της περιοχής να έχει προσκομίσει πλαστά έγγραφα για τουλάχιστον πέντε εικονικές αιμοδοσίες το τελευταίο διάστημα, εξασφαλίζοντας για τον εαυτό του την επιπλέον άδεια που χορηγεί η επιχείρηση (δύο ημέρες για κανονική αιμοδοσία και τρεις για αιμοπετάλια).

Οι συγκεκριμένες αιμοδοσίες, όπως αποκαλύπτει η vetonews της Κοζάνης, φέρονταν να είχαν γίνει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση ζήτησε από τα τμήματα αιμοδοσιών των δύο νοσοκομείων να πιστοποιήσουν αν έγιναν οι αιμοδοσίες στις συγκεκριμένες ημερομηνίες που ανέφεραν τα έγγραφα, και η απάντηση ήταν αρνητική και από τα δύο νοσοκομεία.

Αυτό ήταν προφανές από την πρώτη στιγμή, αφού ένας αιμοδότης δεν μπορεί να δώσει αίμα αν δεν περάσει ένα εξάμηνο από την προηγούμενη. Μόνο για το 2012, εκτός από τις συνδικαλιστικές άδειες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος πήρε 11 έως 13 ημέρες πληρωμένης άδειας από τις πλαστές βεβαιώσεις.

Ο συνδικαλιστής, που είναι πρόεδρος σωματείου χειριστών στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ), κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση, όπου φέρεται πως προέβη στον απίστευτο ισχυρισμό ότι αυτό γίνεται από πολλούς και πως του προξενεί εντύπωση ότι ασχολούνται μόνο με τον ίδιο, καταγγέλλοντας στοχοποίησή του, με σκοπό να τον πλήξουν προσωπικά!

Αργία
Στον συνδικαλιστή επιβλήθηκε αργία 10 ημερών, που είναι η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή. Θα ακολουθήσει πειθαρχική διαδικασία, ενώ η διοίκηση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου επιφυλάχτηκε για κάθε νόμιμη ενέργεια, καθώς έχουν πλαστογραφηθεί οι σφραγίδες του. Μιλώντας στο «Εθνος» ο Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος του μεγαλύτερου Σωματείου «Σπάρτακος», ανέφερε πως έπειτα από καταγγελίες για τη συγκεκριμένη πρακτική, με δική του πρωτοβουλία ζήτησε από τη διοίκηση του ΛΚΔΜ να πιστοποιεί τις φερόμενες αιμοδοσίες.

«Πρόκειται για καθαρή κλοπή κατά της επιχείρησης και για παραχάραξη δημόσιου εγγράφου. Δεν υπάρχει καμία ανοχή του σωματείου σε τέτοιες πρακτικές», είπε, προσθέτοντας πως οι έλεγχοι πλέον είναι συνεχείς και δεν μπορεί κανένας να το κάνει χωρίς να αποκαλυφθεί.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Τσοχατζόπουλος: όλα τα φως!

Ο πρώην υπουργός, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», δηλώνει πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο να σωθούν οι άλλοι.

«Μένω σταθερά στη γραμμή 'όλα τα φως', ο καθένας με τις ευθύνες του και όλοι μαζί άμεσα στο φυσικό δικαστή», υπογραμμίζει. «Ασφαλώς γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Εγώ σήμερα όχι μόνον κρίνομαι, αλλά έχω ριχτεί σε ένα σύγχρονο «Κολοσσαίο» που επέβαλαν πολιτικές σκοπιμότητες. Θα έρθει η σειρά μου να κρίνω. Με την ανάδειξη όλης της αλήθειας, ώστε ο καθείς να αναλάβει τις ευθύνες που πραγματικά του αναλογούν».

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναφέρεται και στον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα: «Σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου στην Δικαιοσύνη. Με ψάχνουν τα τελευταία δυο χρόνια για οτιδήποτε. Ουδεμία σχέση έχω με τις εξωχώριες εταιρίες. Πώς λέτε ότι ταυτοποιήθηκε η ύπαρξη τους με εμένα; Από που προκύπτει; Επειδή το είπε ένας από τους κατηγορούμενους για να βγει από την φυλακή; Αυτό που είναι αλήθεια και κανείς δεν το αμφισβητεί - είναι ότι οι offshore έχουν ταυτοποιηθεί με τον Ζήγρα. Εξάλλου ο ίδιος δήλωσε υπεύθυνα στην Κύπρο και στην Αθήνα, από το 2000, ότι η επενδυτική του δραστηριότητα γινόταν με την Torcaso. Aυτός που δεν είχε ιδέα τότε ήμουν εγώ, που τόσα χρόνια αργότερα πληροφορήθηκα για τις δραστηριότητες αυτές, που δεν με αφορούσαν».

Υποστηρίζει επίσης ότι λόγω της ασθένειας του ο Νίκος Ζήγρας έκανε μια συνειδητή επιλογή για τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης: «Δεν άντεξε τον ασφυκτικό περιορισμό στον οποίο εξαναγκάστηκε από την ανακριτική αρχή και αποφάσισε να επικυρώσει όλα όσα του παρουσιάστηκαν ως ένα αληθοφανές σενάριο. Σας πληροφορώ ότι ο εξάδελφός μου ήταν ένας βαριά άρρωστος άνθρωπος από πολλά χρόνια».
Ο πρώην υπουργός που βρίσκεται προφυλακισμένος στο Κορυδαλλό για την υπόθεση των υποβρυχίων δηλώνει έτοιμος να μιλήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο πρώην υπουργός δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σύζυγό του: «Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, δείχνει να είναι εκτός ελέγχου. Είναι απαράδεκτη η άρνηση του ανακριτή και του εισαγγελέα να επιτρέψουν την αναγκαία ψυχιατρική και ιατροδικαστική εξέταση της. Η προφυλάκισή της είναι πέρα για πέρα παράνομη και καταχρηστική. Ούτε μέλος εγκληματικής οργάνωσης υπήρξε η γυναίκα μου ούτε ύποπτη φυγής είναι. Το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί κοντά στο ανήλικο παιδί μας. Δεν χρειαζόταν αυτή η σκληρότητα. Η στέρηση της ελευθερίας της κρύβει μεγάλη εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Οτιδήποτε συμβεί, ανακριτής και εισαγγελέας θα έχουν προσωπική ευθύνη».
e-go-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

Συνελήφθη τελικώς, μετά χιλίων βασάνων, ο «δράκος της Πάρου», όπως τον αποκαλεί η Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 21χρονο Πακιστανό, ονόματι Αλί Μ. (ούτε το πλήρες όνομά του δε δίνουν, για να τον προστατεύσουν!), στον οποίο είχαν καταλήξει τις τελευταίες ημέρες οι αρχές, θεωρώντας τον βασικό ύποπτο. Σύμφωνα με την διπλή ανάλυση στα εργαστήρια της Αστυνομίας, του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του Πακιστανού ρατσιστή με αυτό του δράστη της αποτρόπαιης ρατσιστικής πράξης που βρέθηκε στα ρούχα της νεαρής Ελληνίδας (15χρονης!), υπάρχει πλήρης ταύτιση.

Μάλιστα σήμερα ομολόγησε την πράξη του. Αρχικά, είπε πως είδε την κοπέλα να ακούει μουσική με τα ακουστικά του κινητού της τηλεφώνου και θέλησε να της αρπάξει το τηλέφωνο. Αυτή όμως αντέδρασε, και τότε εκείνος χτύπησε με σαδιστική-ρατσιστική μανία το πρόσωπό της στα βράχια. Εν συνεχεία, ασέλγησε εις βάρος της και την κοπάνησε! Επιπροσθέτως, υπέδειξε το σημείο που πέταξε το τηλέφωνο της μικρής, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι σκοπός του ήταν από την αρχή η ασέλγεια και όχι η κλοπή του τηλεφώνου.

Οι αρχές έφτασαν στον Πακιστανό εγκληματία χάρη στην παρατηρητικότητα της μητέρας του θύματος, που ανέφερε το γεγονός ότι μελαψό άτομο που φορούσε λευκό παντελόνι και πολύχρωμα πουκάμισο, πέρασε από μπροστά τους δύο φορές εκείνη την ημέρα και τις κοιτούσε επίμονα. Σύμφωνα με αυτούς που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν συχνά –μιας και εργαζόταν ως κηπουρός σε επιχείρηση του νησιού- επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία της μητέρας του θύματος, περί της αμφίεσής του δράστη την συγκεκριμένη ημέρα. Ο Πακιστανός ρατσιστής, μόλις είδε να σφίγγει ο κλοιός γύρω του εγκατέλειψε εσπευσμένα την Πάρο, προφασιζόμενος σοβαρή ασθένεια συγγενικού του προσώπου και κατέληξε στην Αθήνα.

Να σημειωθεί, ότι το θύμα της βδελυρής ρατσιστικής επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο…

Εδώ και τώρα οφείλουν να απολογηθούν ενώπιον του ελληνικού λαού για τα παραμύθια που του σερβίρουν τόσον καιρό για «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» που «είναι θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από Έλληνες»... Επίσης, να κοπιάσει και ο… ευαίσθητος Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που λίγες ημέρες νωρίτερα απειλούσε ότι θα έρθει να εξετάσει τη… νομιμότητα της Χρυσής Αυγής. Να πάει, όμως, πρώτα από το Αττικό Νοσοκομείο για να δει τα απεχθή αποτελέσματα του ρατσισμού των προστατευομένων του κατά των Ελλήνων και μετά τα ξαναλέμε!

Διαβάστε περισσότερα...