Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια στην Πάρο

xatzigiannis makripoulia paro
Μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις στην Πάρο κάνουν τον τελευταίο μήνα η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το γνωστό ζευγάρι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να φύγει προς το παρόν για διακοπές διαρκείας, αλλά προσπαθεί να απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορεί τον ήλιο και τη θάλασσα.
Διαβάστε περισσότερα...

SEXY SWIMWEAR IRINA SHAYK

Αυτή τη φορά η Irina Shayk αποδεικνύει ότι ό,τι και να φορέσει τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης.Στη νέα καμπάνια για εταιρεία μαγιό, το 26χρονο μοντέλο φοράει ένα ολόσωμο μαγιό με μανίκια και με βαθύ νετκολτέ στις αποχρώσεις του μοβ και του ροζ. Με τα μαλλιά της μούσκεμα και τραβηγμένα προς τα πίσω, το βλέμμα της διαπερνά το φακό που δείχνει να την έχει ερωτευτεί. Ταυτόχρονα φλερτάρει, με μια ηδονική αθωότητα, που δεν περνά απαρατήρητη από κανένα αντρικό μάτι.
Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπές στη Σαντορίνη Βίσση-Γερμανού

vissi-germanou santorini
Με θέα την καλντέρα πέρασαν ένα μέρος από τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Άννα Βίσση και η Ναταλία Γερμανού. Οι δύο κουμπάρες απόλαυσαν η μία την παρέα της άλλης και είχαν την ευκαιρία να πουν αναλυτικά τα νέα τους! Παρόλο που είχαν βρεθεί πρόσφατα στην τελευταία εκπομπή της Ναταλίας, οι δυό τους είχαν πολλά να συζητήσουν.Για τα μπάνια τους προτίμησαν την prive πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα δρομάκια του νησιού και να απολαύσουν την ομορφιά του!

/

/

tlife-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στην Ασία και τη Μέση Ανατολή βρίσκονται οι δέκα πιο φθηνές πόλεις του πλανήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Economist Intelligence Unit. Ίσως βεβαίως είναι και από τις πιο φτωχέςΠρόκειται για ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι
μισές από τις πιο ακριβές πόλεις του Πλανήτη βρίσκονται επίσης στην περιοχή της ανατολικής Ασίας, όπως το Τόκυο και η Σιγκαπούρη.

Οι πόλεις της Μέσης Ανατολής επηρεάζονται σε μεγάλο ποσοστό από τους ελέγχους τιμών και τα νομίσματά τους καθορίζονται από μια σταθερή ισοτιμία με το αμερικανικό δολάριο, την ώρα που οι φθηνότερες πόλεις της Ασίας, κυρίως στην Ινδία και το Πακιστάν, επηρεάζονται από τα φθηνά εργατικά χέρια και την χαμηλή τιμή της γης, κάτι που προσελκύει τουρίστες και επενδυτές.

Παρακάτω η συγκεκριμένη λίστα με τις 10 πιο φθηνές πόλεις του κόσμου, και την χώρα στην οποία βρίσκονται.

Muscat, Oman

Dhaka, Bangladesh

Algiers, Algeria

Kathmandu, Nepal

Panama City, Panama

Jeddah, Saudi Arabia

New Delhi, India

Tehran, Iran

Mumbai, India

Karachi, Pakistan
Διαβάστε περισσότερα...

Τουμπά Μπουγιουκουστούν βιογραφία-tuba büyüküstün biography

Το όνομά της είναι γλωσσοδέτης, αλλά η ομορφιά της κάθε άλλο παρά σε... μπερδεύει! Η 29χρονη sexy Τουρκάλα Τουμπά Μπουγιουκουστούν Tuba Buyukustun είναι η όμορφη «Ασί», πρωταγωνίστρια του ομώνυμου τούρκικου σίριαλ «Asi» που προβάλλεται στον ANT1.

Μετά την Μπεργκιουζάρ Κορέλ («1000 και 1 νύχτες»), την Μπερέν Σαατ («Πειρασμός»), την Σονγκούλ Οντέν («Ασημένια Φεγγάρια») και την Κανσού Ντερέ («Εζέλ», «Σιλά»), η Τουμπά είναι το νέο πρόσωπο του φετινού τηλεοπτικού καλοκαιριού.Πρόκειται για μια από τις πιο γοητευτικές και περιζήτητες ηθοποιούς της γειτονικής Τουρκίας, η οποία το με το βαθύ βλέμμα και τα ατελείωτα πόδια της έχει φωτογραφηθεί για μεγάλες καμπάνιες ρούχων και καλλυντικών.

Η Τουμπά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έχει πτυχίο σχεδιάστριας ρούχων και εσωτερικών χώρων, αλλά την κέρδισε η υποκριτική μετά τη γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη της τούρκικης τηλεόρασης, Τόμρις Γκιριτλίογλου (Tomris Giritlioglu).

Έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή, αλλά τα «στόματα» έκλεισαν οριστικά όταν το 2011 παντρεύτηκε στο Παρίσι τον έρωτα της ζωής της, Ονούρ Σαϊλάκ (Onur Saylak). Ενώ, τον Ιανουάριο του 2012 απέκτησε τα δίδυμα κοριτσάκια της...

Η μελαχρινή ηθοποιός το 2006 συμμετείχε στην ταινία «The Exam» («Η εξέταση») στον ρόλο μιας δασκάλας, με πρωταγωνιστή τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ. Η καριέρα της, φυσικά, έφτασε στο απόγειό της το 2007 με τη συμμετοχή της στο «ASI», στο πλευρό του Μουράτ Γιλντιρίμ.
Η Τουμπά απέχει για λίγο καιρό από την τηλεόραση, αφού ξοδεύει όλο της το χρόνο με τα χαριτωμένα δίδυμα κοριτσάκια της.

Επιμέλεια Χ.Τ.
Διαβάστε περισσότερα...

Kelekidou sexy foto

kelekidou sexy foto
Η Κελεκίδου φωτογραφίζεται με μαγιό στο "ΟΚ" και αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι! Αρκεί να σας πούμε ότι έχει χάσει πολλά περισσότερα από εκείνα στην εγκυμοσύνη, ενώ τόσο αδύνατη δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν...

πηγη markos-tv
Διαβάστε περισσότερα...

Δούκισσα Νομικού Παντρεύεται;

Όταν η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στον γάμο της φίλης της Ισαβέλλας Κούτση, προσπάθησε να πιάσει την ανθοδέσμη! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που επίσης ήταν καλεσμένη στον γάμο, λειτούργησε ως... παπαράτσι και το κατέγραψε με το κινητό της.
Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να δηλώνει πως είναι νωρίς ακόμα για γάμο, αλλά τα φαινόμενα... άλλα δείχνουν!
Δείτε το video
Διαβάστε περισσότερα...