Lucy Mecklenburgh-περιοδικό Close

Την άψογη σιλουέτα της αναδεικνύει η Lucy Mecklenburgh ποζάροντας στο περιοδικό Close ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τους φόβους της για τον γάμο. Η τηλεπερσόνα της Βρετανίας είναι μαζί με τον Mario Falcone και φαίνεται πως βλέπει σοβαρά την σχέση τους.
«Θέλω να παντρευτώ αλλά φοβάμαι λίγο. Θα χαιρόμουν να παντρευόμουν σε πέντε χρόνια αλλά δεν νομίζω ότι θα το ήθελε ο Mario. Δεν είμαι έτοιμη να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το γάμο και δεν είναι κάτι που θέλω να προγραμματίσω».


Διαβάστε περισσότερα...

Τον μαχαιρωσε στην καρδια γιατι του κλωτσησε το σκυλο

Μια βλάβη, μια τυχαία συνάντηση και μια λάθος κίνηση ήταν το περίεργο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 45χρονο ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Λιτόχωρο Πιερίας! Το έγκλημα, που έγινε για ασήμαντη αφορμή, εξιχνιάστηκε αλλά ο δράστης παραμένει άφαντος.
Το θύμα έπαθε λάστιχο καθώς επέστρεφε στο σπίτι του και άφησε το αυτοκίνητο του σε ένα βενζινάδικο, συνεχίζοντας πεζός την πορεία του. Στη διαδρομή συναντήθηκε με έναν 40χρονο συγχωριανό του και, άγνωστο για ποιον λόγο, άρχισαν να λογομαχούν. Ο 45χρονος φαίνεται πως φοβήθηκε όταν ο σκύλος του συγχωριανού του άρχισε και να κινείται απειλητικά εναντίον του και τον κλώτσησε!
Αυτή η κίνηση στάθηκε μοιραία… Ο 40χρονος του επιτέθηκε ξαφνικά και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και τηλεφώνησε στη μητέρα του θα αργήσει ότι να γυρίσει στο σπίτι τους! Από τότε τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσω δορυφόρου το σήμα του κινητού του σε μια περιοχή που ερευνήθηκε με εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά δεν μπόρεσαν να τον βρουν και συνεχίζουν τις έρευνες.
protothema
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΑΕΚ θα φτιάξει ομάδα για 10 χρόνια - Βλάχος

ΒΛΑΧΟΣ:«Είναι πολλά τα παιδιά που έχουν ταλέντο και δυνατότητες. Όμως ο Γροντής το ομολογώ ότι είναι μία πάρα πολύ ωραία έκπληξη, έχει περισσότερη σοβαρότητα, δεν είναι τόσο παιδί όσο είναι τα άλλα. Αφομοιώνει πιο καλά αυτά που ζητάμε τακτικά, είναι πολύ έξυπνος. Του έχω να ζητήσει να μην διστάζει, να επιχειρεί να περάσει αυτές τις κάθετες πάσες που του βγαίνουν καλά στην προπόνηση και είδατε με την Μπλάκμπερν το έκανε και βάλαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Αρκούδας είναι πολύ καλός παίκτης, ο Κουρέλλας και ο Καλογέρης έχουν προσόντα, είναι κι άλλα παιδιά που μπορούν να βγουν. Εγώ το λέω από τώρα, για 3-4 παίκτες σε λίγο καιρό όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Αν υπάρχει υπομονή η ΑΕΚ θα φτιάξει ομάδα για 10 χρόνια, ακριβώς όμως όπως το λέω, για 10 χρόνια!».
aek365-com
Διαβάστε περισσότερα...

Στο twitter με bikini η Rihanna

Στις διακοπές της η Rihanna προτιμάει τα... λίγα ρούχα για αυτό και οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα περιοδικά lifestyle είναι τις περισσότερες φορές με μπικίνι.Για αυτό και εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες της τις προηγούμενες μέρες με ένα μακρύ φόρεμα να κυκλοφορεί στους δρόμους του Monte Carlo. Η «αναλαμπή» αυτή δεν κράτησε πολύ και γρήγορα όμως βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό.



Η δημοφιλής τραγουδίστρια φόρεσε το μπικίνι της, ξάπλωσε στην αιώρα, φωτογραφήθηκε και ιδού η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter.



Διαβάστε περισσότερα...

Katerina Stikoudi alpha Μες στην καλή χαρά

katerina stikoudi alpha
Τις πληροφορίες περί συζητήσεών της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για να βρεθεί τη νέα χρονιά «Μες στην καλή χαρά», στη θέση της Έλενας Παπαβασιλείου, επιβεβαιώνει η Κατερίνα Στικούδη.
«Ναι, ισχύει αυτό» δήλωσε ξεκάθαρα στην κάμερα του Star η 27χρονη. «Έχω κάνει συζητήσεις, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να λέω λεπτομέρειες γιατί στην πορεία δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μόλις ξεκινήσει η εκπομπή της Ναταλίας, θα δείτε!».

Διαβάστε περισσότερα...

Στη Χαβαι η Τουλισα Κοντοσταυλος

Τα μπάνια της στην Χαβάη απολαμβάνει η Τulisa Contostavlos και όπως ήταν φυσικό η «καυτή» της παρουσία δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.Η κριτής του X Factor, με μαύρο μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες και λουλούδι στα μαλλιά, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των διακοπών της έφαγε και αστακό τον οποίο και λάτρεψε.

Διαβάστε περισσότερα...

Skiathos Maria Korinthiou

Το όμορφο νησί των Σποράδων έζησε μεγάλες στιγμές την προηγούμενη εβδομάδα με την παρέα της Μαρίας Κορινθίου. Η όμορφη ηθοποιός έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη της Ισμήνη πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και απόλυτου ξεφαντώματος με τις φίλες της.Η Δέσποινα Καμπούρη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλλη Κοκκίνου και η Ρούλα Σταματοπούλου ήταν το υπόλοιπο παρεάκι που, μαζί με την Μαρία, αναστάτωσαν την Σκιάθο. Οι τρελές διακοπές τους όμως έλαβαν τέλος την Δευτέρα και όλοι τους απόλαυσαν τα τελευταία μπάνια με μα γλυκιά μελαγχολία.Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πέρασαν πολύ όμορφα και γέμισαν το album των καλοκαιρινών τους διακοπών με πολλές ωραίες στιγμές! Μερικές από αυτές τις μοιράστηκαν και μαζί μας μέσα από το twitter τους...
Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες βουτιές της Μαρίας, του Γιάννη και της υπόλοιπης παρεάς στη Σκιάθο:

ΠΗΓΗ tlife.gr










Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνιστικής περιόδου τάφοι στο Δυρράχιο

Τάφοι της ελληνιστικής περιόδου ήρθαν πρόσφατα στο φως, κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή ενός σπιτιού σε κατοικημένη περιοχή στο Δυρράχιο της Αλβανίας.Την ευθύνη των ανασκαφικών εργασιών έχουν ειδικοί της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας της Αλβανίας.

Αρχαιολόγοι δήλωσαν στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 36 αρχαίοι τάφοι, που εκτιμάται πως χρονολογούνται από το 2ο αιώνα π.Χ.Στην περιοχή βρέθηκαν επίσης κεραμικά αντικείμενα, τεφροδόχοι και άλλα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα.Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι τάφοι είναι τεσσάρων διαφορετικών τυπολογιών.

Διαβάστε περισσότερα...