Νίκος Αναδιώτης: Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά

Για τα ναρκωτικά μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης και παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει.«Μην φανταστείτε κοκαΐνη ή ηρωίνη. Έχω δει φίλους μου που έχουν κάνει και δεν θα ήθελα να δω τον εαυτό μου έτσι. Τα ναρκωτικά δεν είναι για όλους. Εμένα με χαλάνε όπως και το αλκοόλ. Θέλω να έχω την συνείδησή μου και το μυαλό μου στις πράξεις μου» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ.
Διαβάστε περισσότερα...

THOMAS MAVROS AEK SPATA

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι έτοιμος από τις δώδεκα παρά δέκα και περιμένει.Ο Θωμάς Μαύρος βρίσκεται ήδη στην αίθουσα και έχει πάρει τη θέση του απέναντι από τους δημοσιογράφους.Καλό σας μεσημέρι. Ξεκινά σε λίγο η συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου και το aek365 θα σας τη μεταφέρει ζωντάνα.
ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ LIVE Διαβάστε περισσότερα...

MARIA IAKOVOU HELLO

Τη Μαρία Ιακώβου τη μάθαμε από μια «επώνυμη» σχέση της, που δεν κράτησε πολύ, αλλά βρήκαμε και άλλο λόγο για να μιλήσουμε γι' αυτήν.Η σέξι φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Hello ήταν εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μίλησε για τις σχέσεις, τους άνδρες και άλλα διάφορα και άκρως συνηθισμένα. Διαβάστε περισσότερα...

SEXY PAPARIZOU PAFOS video

CYPRUS PAFOS PAPARIZOU SEXY
Πιο σέξυ και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε την Παρασκευή στην Πάφο η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή ερμηνεύτρια ξεκίνησε δυναμικά την καλοκαιρινή της περιοδεία και αποθεώθηκε από το κοινό.
Με πολύ κέφι και χαλαρή διάθεση η Έλενα βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με τις Melisses και πραγματοποίησαν μια μοναδική συναυλία για το κοινό στο “Summer club” της Πάφου. Ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες, η όμορφη Έλενα κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.Πολλοί από τους θαυμαστές της βρέθηκαν εκεί γεμίζοντας το καλοκαιρινό μαγαζί για να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, που έβαλε “φωτιά” στη σκηνή. Η Έλενα ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Ποιος", ενώ ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας με τις Melisses το "Φυσικά μαζί".
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Ο πιο απαισιόδοξος λαός είναι οι Έλληνες

Με ποσοστό 42%, είμαστε μακράν ο πιο απαισιόδοξος λαός στον πλανήτη. Περισσότεροι από τέσσερις στους δέκα συμπατριώτες μας δηλώσαν ότι η ζωή τους θα χειροτερέψει την επόμενη πενταετία. Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της απαισιοδοξίας μας, αρκεί να αναφέρουμε ότι στη δεύτερη θέση, αλλά με πολύ χαμηλότερο ποσοστό (33%) βρίσκεται η εμπόλεμη Συρία, της βίας και των συνεχών αναταραχών από τον Μάρτιο του 2011! Σε ανάλογο ποσοστό βρίσκεται και η Πορτογαλία, που «κλείνει» την πρώτη τριάδα, ενώ η Κύπρος συμπληρώνει τη δεκάδα της... μιζέριας με ποσοστό 25%.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ...άνετη πρωτιά της Ελλάδος οφείλεται στην οικονομική και πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα. Την ώρα μάλιστα που εμείς τα βλέπουμε όλα μαύρα, οι ευρωπαϊκές, αλλά και παγκόσμιες τάσεις οδεύουν προς αντίθετη κατεύθυνση. Ο κόσμος δηλαδή ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο! Στην Ελλάδα, μόλις το 25% εκφράζεται αισιοδοξία, σε σύγκριση με ένα μέσο όρο 36% στην Ευρώπη και 66% σε παγκόσμιο επίπεδο που προβλέπει καλύτερες μέρες.

Στην κατηγορία της αισιοδοξίας τώρα, τις τρεις πρώτες θέσεις μοιράζονται χώρες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η Λιθουανία με 60%, η Λεττονία με 53% και η Λιθουανία με 51%. Η Αγγλία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι Ιταλοί και Ισπανοί που αντιμετωπίζουν παρόμοια με τα δικά μας προβλήματα, ελπίζουν σε βελτίωση της κατάστασης τα επόμενα χρόνια, σε ποσοστό 37%.
Διαβάστε περισσότερα...

Pamela Anderson: Σε μαύρα χάλια

Εντυπωσιακή μέσα στο λευκό της φόρεμα έφτασε στο πάρτι του ABC στο Μπέβερλι Χιλς για να γιορτάσει την επιστροφή της στο Dancing With The Stars η Pamela Anderson.Όμως το παράκανε λίγο με το ποτό και ο φακός την «συνέλαβε» σε όχι και τόσο κολακευτικές φωτογραφίες. Σε «μαύρα χάλια» ήταν η ξανθιά σεξοβόμβα κατά την έξοδό της από το πάρτι. Μάλιστα, την επόμενη μέρα δεν είχε κουράγιο να αλλάξει ούτε τα ρούχα της και εμφανίστηκε με το φόρεμα τής προηγούμενης μέρας να περπατάει ξυπόλητη στο γρασίδι. Με τα μαλλιά της ανακατεμένα και το μεικάπ να έχει φύγει από την θέση του, η Pamela φαινόταν εξουθενωμένη από την νυχτερινή... κρεπάλη.
Διαβάστε περισσότερα...

new york Kim Kardashian

Πληθωρικό μπούστο και ζουμερές καμπύλες. Αυτά χαρακτηρίζουν την Kim Kardashian η οποία ξέρει να «πουλάει» τα προσόντα της. Έτσι φόρεσε μία στενή κόκκινη μπλούζα με βαθύ νετκολτέ κι ένα θεόστενο μπεζ παντελόνι με ασορτί τακούνια και περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Στη θέα των φωτογράφων, έριξε και τα μαλλιά της προς τα πίσω για να δώσει καλύτερο πλάνο καθώς «πεθαίνει» να βλέπει τον εαυτό της στα περιοδικά lifestyle.
Διαβάστε περισσότερα...

ant1-laura narjes

laura narjes ant1
Μπορεί έως τώρα να είχαμε συνηθίσει να την απολαμβάνουμε τα βράδια της Δευτέρας στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, όμως από τη νέα σεζόν η χαριτωμένη και πολλά υποσχόμενη Λάουρα Νάριες, θα δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς καινούργιο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, η όμορφη ξανθιά ετοιμάζεται να μας καλημερίσει, αφού το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι ή καλύτερα στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1. Επίσημη πρόταση βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν της έχει γίνει ακόμα, αλλά πρόκειται για μια σοφή κίνηση από μέρους του σταθμού αφού η Λάουρα με την δροσιά και τη φρεσκάδα της έχει ήδη κερδίσει μέρος του τηλεοπτικού κοινού.
Διαβάστε περισσότερα...