Πανταζόπουλος-Ρία Αντωνίου

pantazopoulos-antoniou
Η είδηση πως η Ρία Αντωνίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι ξανά μαζί έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες.Οι δυο τους εκτός από συνεργάτες, όπου δεν σταμάτησαν να είναι ποτέ, είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να ξανά ζήσουν ένα μεγάλο πάθος. Το gossip-tv.gr, εντόπισε το ζευγάρι στην γιορτή του Ηλία Πανταζόπουλου να είναι άκρως διαχυτικό και εκδηλωτικό. Να σημειώσουμε εδώ πως ο μάνατζερ αποφάσισε να κάνει τη γιορτή του με λίγους και καλούς φίλους, μεταξύ αυτών φυσικά και η Ναταλία Γερμανού, σε ένα club – restaurant λίγο έξω από την Αθήνα έτσι ώστε να αποφύγουν τα φλας των παπαράτσι και να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα.

Τα φιλιά και οι αγκαλιές δεν είχαν τέλος με τη Ρία Αντωνίου να περιποιείται και να φροντίζει τον αγαπημένο της και τον Ηλία να την κοιτά στα μάτια μην της λείψει κάτι. Οι φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες, λένε πως αυτή τη φορά η σχέση τους έχει πιο γερά θεμέλια και πως πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τη θέλουν ο ένας από τον άλλο. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την επανασύνδεσή του και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ντοκουμέντα, τουλάχιστον φωτογραφικά, γιατί η Αθήνα είναι μικρή και το gossip-tv.gr, βρίσκεται παντού.
Διαβάστε περισσότερα...

Μύκονος Ευαγγελινού Κατερίνα

katerina evaggelinou mikonos
Η Κατερίνα Ευαγγελινού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων , βρέθηκε στην Μύκονο για να διασκεδάσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια στα σοκάκια του νησιού με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μας χαρίσει το χαμόγελό της.
gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΚΗΔΕΙΑ

kideia papoutsakis
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο για να συνοδεύσει τον Απόστολο Παπουτσάκη στην τελευταία του κατοικία.Ο εκλιπών πρόεδρος του Εργοτέλη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/7) σε ηλικία 60 ετών από καρδιακό επεισόδιο.
Στην κηδεία παρευρέθηκαν παράγοντες του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες και πολιτικοί αρχηγοί.

Διαβάστε περισσότερα...

Μύκονος Λίντα Ευαγγελίστα

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα προστίθεται στην λίστα των αστέρων που επισκέφτηκαν φέτος την Μύκονο.Αυτή την φορά είναι η Λίντα Ευαγγελίστα αυτή που έκλεψε την παράσταση στο νησί των ανέμων. Το τοπ μόντελ των 80ς Λίντα Ευαγγελίστα συνοδευόμενη από τον βαθύπλουτο σύντροφό της έκανε τα ψώνια της στα σοκάκια του νησιού, ενώ αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι ότι κανένας παπαράτσι δεν μπόρεσε να την εντοπίσει παρά το γεγονός ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί. Το ζευγάρι περνούσε τον χρόνο του στο σκάφος του.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Australian Nilsson Hollie

Η Hollie Nilsson λατρεύει τις περιπέτειες στο αυτοκίνητο.Η δασκάλα δημοτικού από την Αυστραλία δε χάνει ευκαιρία να καβαλήσει το φορτηγάκι της και να βγει στις εθνικές οδούς προς άγνωστη κατεύθυνση.Κάθε τόσο σταματάει για να ξεκουραστεί από την εξαντλητική οδήγηση, προσφέροντας απλόχερα χαμόγελα στους μοναχικούς συνταξιδιώτες της.
Κι αν η κούραση είναι αφόρητη, ξαπλάρει στην άνετη καρότσα του transporter της, να πάρει δυνάμεις για τη συνέχεια του περιπετειώδους ταξιδιού της.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Ashton Kutcher + Mila Kunis χάδια αγκαλιές φιλιά

Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως γύρισε οριστικά ο Ashton Kutcher και ζει τον έρωτα στο πλευρό της Mila Kunis. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά το ροζ σκάνδαλο και το χωρισμό του με την Demi Moore ζει την απόλυτη ευτυχία με την νέα του σύντροφο.
Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” απαθανάτισε το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ σε τρυφερές στιγμές, στο πάρτυ για την ταινία του Steve Jobs που θα πρωταγωνιστήσει. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο και άρχισαν να εμφανίζονται μαζί δημόσια και να είναι μάλιστα ιδιαίτερα διαχυτικοί.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους απομακρύνθηκαν λίγο από τον πολύ κόσμο και αντάλλαξαν τρυφερά χάδια, αγκαλιές και φιλιά.

tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Puerto Rico- Justin Timberlake+Jessica Biel

Με τις ρακέτες ανά... χείρας η Jessica Biel και ο Justin Timberlake πήγαν σε παραλία στο Πουέρτο Ρίκο για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.Το διάσημο ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και όπως είναι φυσικό είναι μέσα στα μέλια. Έτσι, η Justin, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της ταινίας του «Runner Runner» για να βρεθεί με την καλή του. Διαβάστε περισσότερα...

ΟΑΕΔ έναρξη καταβολής οικογενειακών επιδομάτων 2012

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την έναρξη καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2012.
Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, έχει οριστεί στις εξής ημερομηνίες:
1. Από την 25η Ιουλίου 2012 για τους δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.
2. Από την 3η Σεπτεμβρίου 2012 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά.
3. Από την 1η Οκτωβρίου 2012 για τους δικαιούχους με ένα παιδί.
Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις καθώς και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος που υποβάλλονται μέσω εργοδότη ή ΚΕΠ ή ταχυδρομείου και παραλαμβάνονται από τις Υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών.
Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2012 είναι η 31-1-2013.
Υπενθυμίζεται ότι για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των Υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού πλέον δεν απαιτείται η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης. Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος on line διασύνδεσης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ.
Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.
newsit
Διαβάστε περισσότερα...

KOKKINOU+KABOURI+CHRISTIDOU

Χρηστίδου-Κοκκίνου-Καμπούρη: Μαζί διακοπές!Τρεις γυναίκες της showbiz αποφάσισαν να πάνε διακοπές μαζί!Ο λόγος για τις Σίσσυ Χρηστίδου, Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Καμπούρη.Ήδη βρίσκονται στο πλοίο και αυτή τη στιγμή σαλπάρουν προς άγνωστο προορισμό!Το γεγονός αποκάλυψαν οι ίδιες στο twitter τους! Μαζί τους έχουν και τα παιδιά τους!Στην παρέα τους προστέθηκε η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ιφιγένεια!
gossip-tvgr
Διαβάστε περισσότερα...

Chris Klein Katie Holmes

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) σόκαρε τον κόσμο όταν πριν από έναν μήνα περίπου ζήτησε αιφνιδιαστικά διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τη στιγμή –που επίσημα έστω- δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να το προμηνύει.Τώρα, και ενώ τα μεταξύ τους οικονομικά θέματα καθώς και τα θέματα κηδεμονίας της μοναχοκόρης τους έχουν λυθεί, πληροφορίες θέλουν την Κέιτι να έχει βρει τον ώμο που είχε ανάγκη για συμπαράσταση στον ηθοποιό Κρις Κλάιν (Chris Klein).
Τον Κρις η Κέιτι; Τη Γιολάντα ο Τομ. Δεν είναι και άσχημα...Η Χολμς και ο συνομήλικός της συνάδελφος δεν είναι απλοί γνωστοί καθώς ήταν αρραβωνιασμένοι πριν εκείνη γνωρίσει τον 50χρονο σταρ.
Όμως, με τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή της, φαίνεται ότι η Κέιτι βρήκε στον Κρις μια ανέλπιστη πηγή συμπαράστασης. Ε… και το ένα πράγμα φέρνει το άλλο…"Ο Κρις λειτούργησε ως το απόλυτο στήριγμα για την Κέιτι", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Heat" τονίζοντας ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους παρέμειναν άριστες όλα αυτά τα χρόνια παρά τον χωρισμό τους.Η Κέιτι και ο Κρις είχαν να βρεθούν πολλά χρόνια αφού δίπλα στον Κρουζ εκείνη δεν είχε προσωπική ζωή. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν", συμπληρώνουν οι πηγές τη στιγμή που αντίστοιχες πληροφορίες θέλουν και τον Τομ να έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει τη ζωή του.Οι κακές γλώσσες θέλουν την επόμενη κυρία Κρουζ στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Γιολάντα Πεκοράρο (Yolanda Pecoraro). Εκτός από κούκλα, η 27χρονη κοπέλα είναι πιστή Σαϊεντολόγος, γεγονός που μάλλον αυτό τον καιρό ζυγίζει περισσότερο στο μυαλό του σταρ –και των γύρω από αυτόν. Θα δείξει…
e-go
Διαβάστε περισσότερα...

Ακρόπολη De Niro+Travolta

Στο Μουσείο της Ακρόπολης βρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου. Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα αφού «όργωσαν» τα νησιά των Κυκλάδων και απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, έφτασαν στην Αθήνα και όπως βλέπετε από το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης.Η κρουαζιέρα σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά του μεγαλύτερου πελάγου της χώρας με την πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση είχε ως επόμενο σταθμό την Αττική.Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, που δηλώνουν λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, εκδήλω
Διαβάστε περισσότερα...