video ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑΔΑ ΧΙΟΥ

Κατέληξε άλλη μία από τους επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ- μια 56χρονη γυναίκα- αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στη Συκιάδα στη Χίο, στους τρεις.

Στο σημείο παραμένει η πυροσβεστική, ενώ συνεχίζεται, σύμφωνα με το politischios.gr, η μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομείο.
Το λεωφορείο παρέκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε τις μπάρες, κι ανατράπηκε αφού πρώτα έκανε τρεις τούμπες στον αέρα, ενώ στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.
Αυτή την ώρα το λεωφορείο ανασύρεται από τη χαράδρα με τη συνδρομή γερανού, προκειμένου να ερευνηθεί το εσωτερικό του για την ανεύρεση τυχόν και άλλων θυμάτων.

Δείτε το βίντεο


Προκειται για τραγωδια με λεωφορειο των Κτελ Χιου.Ηταν λιγο μετα τις 8 το πρωι οταν ο οδηγος εχασε για αγνωστο λογο τον ελεγχο του λεωφορειου το οποιο συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες εκανε τρεις τουμπες στον αερα και κατεληξε στην χαραδρα οπου και ανεφλεγη.
Ο τραγικος απολογισμος ως αυτην την ωρα ειναι 3 νεκροι και 9 σοβαρα τραυματιες.......

Διαβάστε περισσότερα...

SILA FINAL EPISODE 79

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΙΛΑ ΒΙΝΤΕΟ-SILA FINAL-SILA 79 BOLUM
ΣΙΛΑ παρακολουθήσαμε τους δύο «κόσμους» της γειτονικής μας χώρας, αυτόν της εξευρωπαϊσμένης καθημερινότητας που αρκετές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τον παραδοσιακό και αυστηρό τρόπο ζωής της επαρχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΙΛΑ ΒΙΝΤΕΟ 79 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


τελευταιο επεισοδιο σιλα περιληψη
Διαβάστε περισσότερα...