video SILA 33 GR SUBS

SILA 33
Οι πληροφορίες, που βρίσκονται στα χέρια της Σιλά για τον Μποράν, την κάνουν να υποφέρει από ζήλια. Εξαγριώνεται ακόμα πιο πολύ. Εντωμεταξύ, ο Αμπάι δείχνει να ενδιαφέρεται για τη Γκιζέμ. Ο Μποράν το παρατηρεί. Η Ναρίν, βλέποντας τις ωραίες γυναίκες που εργάζονται στην εταιρία, ζηλεύει τον Αζάντ. Η Σιλά αναρωτιέται πώς θα αντιδράσει ο Εμρέ αν του μιλήσει για την εγκυμοσύνη της... Ο Τζιχάν επηρεάζει την Εσμά, η οποία πηγαίνει να μιλήσει στη Σιλά με σκοπό να λιώσει ο πάγος μεταξύ τους...
Sila: επεισόδιο 33 με ελληνικούς υπότιτλους VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Μυστικά ομορφιάς-Άννα Πρέλεβιτς

«Δυο είναι τα βασικά μου μυστικά» δηλώνει η Άννα Πρέλεβιτς και μας αποκαλύπτει τα δικά της tips ομορφιάς.«Δεν τρώω ποτέ έπειτα από μια βραδινή έξοδο και αποφεύγω τις τηγανιτές πατάτες που είναι πειρασμός στις ταβέρνες. Πίνω πολύ νερό, κολυμπάω και δεν ξεχνώ ποτέ να βάζω ενυδατική κρέμα σε όλο μου το σώμα» εξομολογήθηκε στο ΟΚ! η παρουσιάστρια - μοντέλο.
Διαβάστε περισσότερα...

Nicolas Petit BMW R12

Ο γνωστός σχεδιαστής Nicolas Petit προτείνει, μέσω ενός εντυπωσιακά απλού σχεδίου, το BMW R12, ένα café racer που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στην γκάμα της BMW.Ο Petit μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακού σχεδιασμού μοτοσικλέτες, οι οποίες, όμως, βασίζονται σε απλές γραμμές και δεν φτάνουν σε υπερβολές.

Μια από αυτές είναι η BMW R12. Βασισμένο στο HP2 των Βαυαρών, το R12 αποτελεί ένα σύγχρονο café racer για όσους ενδιαφέρονται για το ταξίδι κι όχι για τον προορισμό.

Πηγή: mototriti-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Virginie caprice Zlatan psg

Η Γαλλίδα πορνοστάρ, Καπρίς, έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του Euro 2012 όταν προσπαθούσε να προβλέψει τους νικητές των αγώνων, ωστόσο φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Η Καπρίς με το γνωστό τρόπο της έγραψε στο στήθος της το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και της ομάδας του Παρισιού, Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας να καλωσορίσει τον Σουηδό επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε από τη Μίλαν και πλέον θα αγωνίζεται στο Σαμπιονά.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
Διαβάστε περισσότερα...