ant1 Hidden Talents

Μετά τη Βρετανία και το Channel 4, και ο AΝΤ1 ετοιμάζεται να εξαπολύσει κυνήγι αναζήτησης «κρυφών χαρισμάτων».Είναι ένα από τα επικρατέστερα προγράμματα που προορίζονται για τη νέα σεζόν του καναλιού. Το όνομά του: Hidden Talent.
Στο εν λόγω ψυχαγωγικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει η Real Life, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν δεξιότητες που ούτε οι ίδιοι δε γνωρίζουν πως έχουν.Μέσα από μία σειρά ειδικών τεστ εξυπνάδας, ταχύτητας, αντοχής, αποδεικνύεται ότι έχουν ταλέντο, για παράδειγμα, στην ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών ή ακόμα και στην...ανίχνευση ψεύδους ή την κατάδυση χωρίς μπουκάλες...Τις κρίσιμες αποφάσεις για την εξέλιξή τους εντός παιχνιδιού, θα παίρνει κριτική επιτροπή, την οποία θα απαρτίζουν ειδικοί.
Διαβάστε περισσότερα...

stamatina tsimtsili ant1 ok

stamatina tsimtsili ant1 ok
Καθημερινό, ωριαίο lifestyle μαγκαζίνο ΑΝΤ1 Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το όνομα της εκπομπής θα είναι OK σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Γεωργιάδης.Πιθανότερη ώρα μετάδοσης είναι στις
7 το απόγευμα, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή στις 9 το βράδυ.
Πηγή Reallife
Διαβάστε περισσότερα...

Η πιο ωραία πολιτικός της Ευρώπης Κεφαλογιάννη Όλγα

olga kefalogianni
Η Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτηρίστηκε από τους Ιάπωνες ως η πιο ωραία πολιτικός της Ευρώπης.Η υπουργός τουρισμού έγινε γνωστή στην Ιαπωνία μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στο TV TOKYO, δύο ημέρες μετά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές της Ελλάδας.
Οι Ιάπωνες αμέσως ξεχώρισαν την ελληνίδα πολιτικό, όπως αναφέρει το radar, ενώ ο Ιαπωνικός τύπος την χαρακτηρίζει για το στυλ της αλλά και για την δυναμική της προσωπικότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

2012-13 ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE

Στην κλήρωση συμμετείχαν κανονικά η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος, παρά τις καταγγελίες που εκκρεμούν σε βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη, ενώ κλειδάριθμοι δόθηκαν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (λόγω κοινής έδρας), αλλά και σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Πλατανιά (λόγω εντοπιότητας).
Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Αυγούστου, ενώ η πρώτη διακοπή θα γίνει μετά τη δεύτερη αγωνιστική, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).

ΠΗΓΗ sport-fm-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα ματια δεν λενε παντα την αληθεια

Αν καταφεύγετε συχνά σε αθώα ή μη ψεματάκια τα μάτια σας δεν πρόκειται να σας προδώσουν, αν από την άλλη έχετε τη συνήθεια να κοιτάτε τον άλλον στα μάτια για να μάθετε αν σας λέει την αλήθεια, μην μπαίνετε στον κόπο: σύμφωνα με τους ειδικούς τα μάτια δεν προδίδουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Ερευνητές από δύο πανεπιστήμια, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα μάτια αποκαλύπτουν πότε λέμε ψέματα είναι μύθος.

Πολλοί ψυχολόγοι θεωρούν ότι όταν κάποιος έχει το βλέμμα του στραμμένο πάνω και δεξιά υπάρχουν περισσότερες πιθανότατες να λέει ψέματα, ενώ όταν κοιτάει προς τα πάνω και αριστερά, είναι πιο πιθανό να λέει την αλήθεια. Ωστόσο, οι ειδικοί από τα Πανεπιστήμια του Εδιμβούργου και του Hertfordshire πραγματοποίησαν διάφορα τεστ και έτσι διαπιστώθηκε ότι η θεωρία αυτή είναι λάθος.

Η σχέση μεταξύ των κινήσεων των ματιών και της αλήθειας είναι ένα βασικό στοιχείο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), μια μέθοδος που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας ψυχολογικές τεχνικές.

Ένα κομμάτι αυτής της μεθόδου ασχολείται με την εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε να ανιχνεύουν τη σχέση μεταξύ των κινήσεων των ματιών και της σκέψης. Σύμφωνα με τη θεωρία, όταν βλέπουμε κάποιον να κοιτάζει προς τα πάνω και προς τα δεξιά, είναι πιθανό να οραματίζονται μια φανταστική ιστορία.

Από την άλλη, όταν κάποιος κοιτάει προς τα αριστερά, είναι πιθανό να προσπαθεί να ανακαλέσει μια πραγματική ιστορία στη μνήμη του. Για το λόγο αυτό, όταν οι ψεύτες κατασκευάζουν τη δική τους εκδοχή της πραγματικότητας, τείνουν να κοιτάζουν προς τα δεξιά.

Η θεωρία αυτή «δοκιμάστηκε» από τους ειδικούς οι οποίοι έβαλαν εθελοντές να λένε πότε την αλήθεια και πότε ψέματα, ενώ την ίδια στιγμή βιντεοσκοπούσαν τα βλέμματα τους.
Μια δεύτερη ομάδα εθελοντών στη συνέχεια κλήθηκε να παρακολουθήσει τις ταινίες και να προσπαθήσει να εντοπίσει τα ψέματα, παρακολουθώντας τις κινήσεις των ματιών.
H συγγραφέας της μελέτης Dr Caroline Watt, από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, δήλωσε: «Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πιστεύει ότι ορισμένες κινήσεις των ματιών αποτελούν ένδειξη ψεύδους, και μάλιστα η ιδέα αυτή ακόμα διδάσκεται σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια».
Η έρευνά μας δεν υποστηρίζει αυτή τη θεωρία και μάλλον είναι καιρός να εγκαταλείψουμε αυτή την προσέγγιση ως μέθοδο για την ανίχνευση του ψεύδους». Ο καθηγητής Ψυχολογίας Richard Wiseman, από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, δήλωσε: «Από τα αποτελέσματα της μελέτης δεν προέκυψε σχέση μεταξύ ψέματος και κινήσεων των ματιών»

ΠΗΓΗ lifezone-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Τα θαλασσινά μπάνια μειώνουν την κυτταρίτιδα

Λοιπόν, τώρα που έχετε βαλθεί να καταπλήξετε τα πλήθη στις παραλίες, καταπλήξτε λίγο και τον εαυτό σας αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα σας μέσα στο νερό. Τα θαλασσινά μπάνια είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να της κάνετε και να τη διώξετε σιγά σιγά, με το καλό.
Το θαλασσινό νερό περιέχει 25 ανόργανα θαλασσινά στοιχεία εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό βρίσκουμε στο πλάσμα του αίματος. 'Ετσι, το θαλασσινό νερό αναγνωρίζεται από τα κύτταρα μας, εξισσοροπεί την επιδερμίδα και βοηθάει στην καλή διατήρηση των κυττάρων. Κολυμπήστε τουλάχιστον είκοσι λεπτά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και θα δείτε σε ένα μήνα τις διαφορές στο σώμα σας. Οι ιστοί συσφίγγονται, οι μυϊκοί τραυματισμοί αποκαθίστανται και η επιδερμίδα τονώνεται. Την επόμενη φορά που θα πάτε στη θάλασσα εκμεταλλευτείτε την μέσα και όχι έξω. Λιώστε την κυτταρίτιδα και όχι τους εαυτούς σας στον ήλιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Aλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν είμαστε από σίδερο

Φέτος έκανες μια πολύ επιτυχημένη δουλειά στην τηλεόραση, τους «Βασιλιάδες», αλλά δεν πήρες λεφτά. Σε ενόχλησε όλο αυτό;«Ναι, κοίταξε να σου πω… δεν είμαι η μόνη στην Ελλάδα που δεν έχει πληρωθεί. Τόσα χρόνια τα κανάλια δεν ήταν ασυνεπή απέναντι μας, ούτε οι εταιρίες παραγωγής. Απλώς όλο αυτό που αντιμετώπισε η χώρα είχε αυτό τον αντίκτυπο».
Ακούω πολλούς ηθοποιούς από το σήριαλ να λένε πως αν δεν πληρωθούν δεν θα συνεχίσουν…
«Καταλαβαίνω ότι οι ανάγκες τρέχουν και όταν δεν έχεις να ανταποκριθείς, είναι λογικό να σε πιάνει ταραχή. Δεν είμαστε από σίδερο. Απλώς προσπαθώ να είμαι λίγο ψύχραιμη. Έχω συνεργαστεί παρά πολλές φορές στο παρελθόν και ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόθεση. Είμαι αισιόδοξη».
Σας έχουν ενημερώσει για το πότε ξεκινάτε;
«Δεν μας έχουν ειδοποιήσει ακόμη, για τον δεύτερο κύκλο».

ΠΗΓΗ: Entertv-gr
Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ HACKER 33ΧΡΟΝΟΣ

Ως τον πιο έξυπνο προγραμματιστή που έχει ποτέ πιαστεί στα δίχτυα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιγράφουν τον 33χρονο οι αξιωματικοί που τον συνέλαβαν. «Ούτε οι χάκερ που κατά καιρούς έχουμε συλλάβει μπορούν να τον φτάσουν στις γνώσεις που έχει για τους κώδικες και τα λογισμικά. Είναι από αυτούς που ?γράφουν? κώδικες στον αέρα και που γνωρίζουν τα προγράμματα καλύτερα από την παλάμη τους», εξομολογείται στο «Εθνος της Κυριακής» υψηλόβαθμος αστυνομικός της εξειδικευμένης υπηρεσίας. «Φανταστείτε ότι την ώρα που μιλούσε για το πώς είχε κατασκευάσει το λογισμικό παρακολούθησης, πολλοί από εμάς... κρατούσαν σημειώσεις», συμπλήρωσε, θέλοντας να περιγράψει την ευφυΐα του 33χρονου. Οσοι τον γνώρισαν από κοντά, μιλούν για ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, που κερδίζει τους συνομιλητές του. Με καταγωγή από την Κρήτη, ο νεαρός έχει την αμεσότητα των συμπατριωτών του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «επιτελεί κοινωνικό έργο», αφού βοηθάει «γονείς να βρουν πού έχουν μπλέξει τα παιδιά τους, αλλά και άλλους για να προστατεύσουν τη δουλειά τους». Πάντως, ο ίδιος είχε φροντίσει να γίνει «φαντομάς». Το όνομά του δεν αναφέρεται σε αναζητήσεις στο Ιντερνετ, ούτε διατηρεί λογαριασμούς σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η πατέντα
To αθώο SMS που καταγράφει τους πάντες και τα πάντα

Ο 33χρονος εγκαθιστούσε το λογισμικό-κοριό στο κινητό του πελάτη του. Στη συνέχεια, με ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό αυτό, το έστελναν στο άτομο που ήθελαν να παρακολουθήσουν. Το μήνυμα αυτό λειτουργούσε σαν ιός, που έμπαινε μέσα στον κώδικα του smartphone του θύματος και απενεργοποιούσε το σύστημα προστασίας του δικτύου του.

Κάθε κλήση που λάμβανε το παγιδευμένο κινητό, μεταδιδόταν απευθείας και στη συσκευή που το παρακολουθούσε. Το ίδιο συνέβαινε και στα μηνύματα, τα e-mails και σε κάθε άλλη ενέργεια.

Οπως μάλιστα και ο ίδιος ο 33χρονος διαφήμιζε στην ιστοσελίδα του, «ανεξαρτήτως δικτύου και για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας υπάρχουν εξελιγμένες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν, να ελέγχουν, να καταγράφουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια παγκοσμίως, τα μηνύματα SMS, τις κλήσεις, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα e-mails, μέχρι και τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου (σ.σ. το γνωστό GPS)».

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε όταν, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την προσοχή των εξειδικευμένων αξιωματικών της υπηρεσίας τράβηξε η ιστοσελίδα του 33χρονου που διαφήμιζε το ειδικό λογισμικό.

Τα ίχνη οδήγησαν στον νεαρό που σήμερα αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Να σημειωθεί ότι λόγω των κρουσμάτων «υποκλοπής» που έχουν αναφερθεί τον τελευταίο χρόνο, η Δίωξη υπό τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, ετοιμάζει τον προσεχή Οκτώβριο συνέδριο για τη βιομηχανική κατασκοπεία, προκειμένου να ενημερώσει τις επιχειρήσεις για τους πιθανούς κινδύνους.

«Εσπαγε» μέχρι και την απόκρυψη
Ηταν τόσο προηγμένο το σύστημα που είχε εφεύρει ο 33χρονος, που ακόμη κι όταν το άτομο που βρισκόταν υπό παρακολούθηση λάμβανε κλήση με απόκρυψη αριθμού, ο προσωπικός του «μεγάλος αδελφός» μπορούσε μέσα σε μόλις 18 δευτερόλεπτα να γνωρίζει την ταυτότητα του καλούντος, παρακάμπτοντας έτσι κάθε απόρρητο της επικοινωνίας!

ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ
Ο 33χρονος λειτουργούσε την επιχείρηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Υπολογίζεται ότι εκατοντάδες πρόσωπα έχουν πέσει θύματα της ψηφιακής παρακολούθησης. Η έρευνα για τον εντοπισμό των θυμάτων του νεαρού προγραμματιστή και των εντολέων του συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί ο αριθμός των συσκευών που έχουν «πειραχτεί», αλλά και των ατόμων που έχουν υποστεί τις συνέπειες του «μεγάλου αδελφού» της διπλανής πόρτας...

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΨΑΡΑ
mapsara@pegasus.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Belen Rodriguez σέξι παρουσίες στην Ιταλία

Ωραίο πρόσωπο, σώμα να το πιεις στο ποτήρι και με βλέμμα όλο υποσχέσεις το μοντέλο με καταγωγή από την Αργεντινή, Belen Rodriguez είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στην Ιταλία.
Η Belen φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και πήγε διακοπές αναστατώνοντας την παραλία. Οι παπαράτσι, που φυσικά δεν χάνουν τέτοιες ευκαιρίες, την φωτογράφισαν κι εκείνοι τους χάρισε «πολύτιμες» πόζες.
Διαβάστε περισσότερα...