ASI EPISODES 25+26+27+28+29+30+31

ASI EPISODES 25+26+27+28+29+30+31
ΑΣΙ 25 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο Ιχσάν και η Ασί νιώθουν υποχρεωμένοι στον Ντεμίρ, για τα όσα έχει κάνει τόσο για την Γκοντζά όσο και για το αγρόκτημα. Ο Ιχσάν δηλώνει στον Ντεμίρ ότι επέστρεψε στο κτήμα και ότι θα καταθέτει το ενοίκιο για μια περίοδο. Όμως, είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει στους όρους του ενοικίου. Μια απρόσμενη εξέλιξη γίνεται αιτία να πανικοβληθεί η Ασί και να θέλει να ξεφύγει από τον Ντεμίρ.
ΑΣΙ 26 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Το άλογο που δίνει σαν δώρο ο Ντεμίρ στην Ασί, δηλώνει την απερίγραπτη αγάπη του γι’ αυτήν. Ο Ντεμίρ ξεπερνά τα εμπόδια και καταφέρνει να είναι μαζί με την Ασί, αλλά αυτή η συνάντηση που τόσο περίμενε, δεν έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Η Νεριμάν και ο Ιχσάν αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασί και τον Ντεμίρ. Ενώ η κόντρα μεταξύ του Ασλάν και του Ιχσάν σταδιακά ξεχνιέται, μια νέα αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ της Σουχεϊλά και του Ασλάν.
ΑΣΙ 27 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο Ντεμίρ βλέποντας τη Σουχεϊλά να παρασύρεται στα νερά του ποταμού, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και νιώθει ένοχος που την άφησε μόνη της. Υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα της και μένει κοντά στην οικογένειά του. Το γεγονός αυτό βέβαια, σημαίνει ότι ο Ντεμίρ και η Ασί χωρίζονται. Τη στιγμή που η Ασί δεν βρίσκει τη ζεστασιά που περιμένει από τον Ντεμίρ, έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα απρόσμενο γεγονός. Ένας νέος επενδυτής που φτάνει στην πόλη, θα επηρεάσει έντονα τις ζωές της Ασί και του Ντεμίρ.
ΑΣΙ 28 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Η Ασί θέλει να μάθει την αιτία του ξαφνικού χωρισμού της με τον Ντεμίρ. Όμως ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στη Σουχεϊλά. Ο Αλί, ο νέος επενδυτής που φτάνει στην πόλη, μαγεύεται από την πρώτη στιγμή που βλέπει την Ασί. Χάρη σε μια δουλειά που ο Ιχσάν του προτείνει, ο Αλί βρίσκει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά της. Όμως ο Ιχσάν προτείνει την ίδια δουλειά και στον Ντεμίρ. Ο Ντεμίρ, ο Αλί και η Ασί φεύγουν για ένα ταξίδι επιχειρηματικών συμφερόντων. Σύντομα ο Ντεμίρ θ’ αρχίσει ν’ ανησυχεί πως μπορεί να χάσει την Ασί…
ΑΣΙ 29 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Όταν τα συναισθήματα του Αλί για την Ασί γίνονται φανερά, ο Ντεμίρ ενοχλείται. Δεν θέλει να τη χάσει. Ολοένα και περισσότερο η κατάσταση της Σουχεϊλά επιδεινώνεται, δένοντας τα χέρια του Ντεμίρ. Η απουσία του Ντεμίρ γίνεται αιτία ο Αλί και η Ασί να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Αλί αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να την πλησιάσει.
ΑΣΙ 30 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο Ντεμίρ και ο Αλί μάχονται για την Ασί. Μεταξύ τους υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Ο Αλί αν και γνωρίζει τα συναισθήματα που έχει ο Ντεμίρ για την Ασί, δεν πτοείται. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ασί. Ο Ντεμίρ και η Ασί απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ ένα νέο εμπόδιο προστίθεται…
ΑΣΙ 31 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο Ντεμίρ θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ, η οποία εξηγεί πως βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέχρι να περάσει ο κίνδυνος μένει στο σπίτι. Όμως, αυτοί που την ψάχνουν δε φαίνεται να την αφήνουν σε ησυχία. Η Ντεφνέ εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του Ντεμίρ από την Ασί. Όταν η Ασί μαθαίνει για την έκπληξη γενεθλίων από τον Ντεμίρ μαλακώνει λίγο. Για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνει στο σπίτι του για να μιλήσουν. Όμως εκεί συναντάει τη Ζεϊνέπ και τότε…
Διαβάστε περισσότερα...

SEXY MENEGAKI+PANTZOPOULOS

Μαζί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο, δεν θα αντάλλασαν το καταφύγιο τους με κανέναν άλλο προορισμό. Με βουτιές το μεσημέρι και το απόγευμα, ηλιοθεραπεία με μέτρο, αρκετό διάβασμα και πολλά παιχνίδια με τα παιδιά, η όμορφη παρουσιάστρια νιώθει τις μπαταρίες της να ξαναγεμίζουν με ενέργεια. Ο φωτογραφικός φακός του Hello, απαθανάτισε την sexy Ελένη Μενεγάκη σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο της. Πλήρως απενεργοποιημένη πια για τη σχέση της, η παρουσιάστρια χαίρεται τον έρωτα της και απολαμβάνει κάθε στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

GOSSIP-TV
Διαβάστε περισσότερα...

TAMTA vs Paparazzi

tamta vs paparazzi
Με τους παπαράτσι έγινε έξαλλη η Τάμτα το βράδυ της Τετάρτης.Η τραγουδίστρια, φαίνεται πως βρισκόταν κάπου έξω με την κόρη της.Τις πέτυχαν λοιπόν οι παπαράτσι, και όπως είναι φυσικό, άρχισαν να τις φωτογραφίζουν.
Αυτό όμως, έκανε έξω φρενών την Τάμτα, μιας και εκτός από εκείνη, οι παπαράτσι φωτογράφιζαν και την ανήλικη κόρη της. Αυτό είδε και η Τάμτα, που εκνευρισμένη έγραψε στο Twitter της:
«Παρακάλεσα ιδιαιτέρως τους φωτογράφους! Αλλά μηδέν σεβασμός! Απλά σας θυμίζω πως είναι ανήλικη ακόμα! Και σας ευχαριστώ για την “κατανόηση”».
Λίγο αργότερα, πόσταρε ξανά:
«Και συνεχίζουν να μην σέβονται!!! Εύγε!»
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τσαλίκης έβρισε Γερμανό στο twitter

Σήμερα ένας Γερμανός (παντρεμένος με Ελληνίδα παρακαλώ) βλέποντας την παρέα μας να περνάει καλά, μας είπε: “Βλέπω το διασκεδάζετε ακόμα εδώ στην Ελλάδα. Πίστευα ότι η κρίση θα σας άλλαζε. Είστε αδιόρθωτοι…»

Αυτό το… «αδιόρθωτοι», πολύ εκνεύρισε τον Γιώργο Τσαλίκη, που στη συνέχεια μέσω Twitter, του «τα έχωσε» κανονικά!

«Θα’ θελες ρε μο*νί να κλαίμε… Ε;;; Μπορεί να κλάψουμε ή να έχουμε κλάψει… Την κ*ύλα να το δείτε, δεν θα σας τη δώσουμε… Αυτά…»
πηγη star-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Το χαράτσι 2012 θα μπει στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Το χαράτσι θα βεβαιωθεί και θα πληρωθεί και φέτος με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και σε πέντε διμηνιαίες δόσεις. Μόλις χθες και μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και στελεχών της ΔΕΗ εγκαταλείφθηκαν όλες οι εναλλακτικές που είχαν εξετασθεί και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), όπως λέγεται επισήμως το χαράτσι, θα βεβαιωθεί και θα εισπραχθεί ακριβώς όπως και το 2011, δηλαδή με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το υπουργείο Οικονομικών οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση καθώς όλοι οι άλλοι τρόποι που εξετάσθηκαν κρίθηκαν ως περίπλοκοι και γραφειοκρατικοί. Το γεγονός ότι έχει με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρωθεί η ποινή της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν το πληρώσουν δημιουργεί έντονες ανησυχίες στην Καραγιώργη Σερβίας ότι οι φορολογούμενοι που δεν θα το πληρώσουν φέτος θα είναι πολλοί περισσότεροι από τους περίπου μισό εκατομμύριο που δεν το πλήρωσαν πέρυσι.

Τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ εξέτασε μια σειρά από εναλλακτικά σενάρια αναφορικά με τον τρόπο βεβαίωσης και αποστολής του χαρατσιού στους φορολογούμενους. Στόχος ήταν η αποσύνδεση του χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ προκειμένου να μην πληγούν τα έσοδα της ΔΕΗ όπως έγινε πέρυσι, αλλά και να εισπραχθεί πιο εύκολα και αποτελεσματικά από το δημόσιο.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάσθηκε η εναλλακτική της βεβαίωσης του χαρατσιού σε ξεχωριστό ειδοποιητήριο σε σχέση με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος το οποίο και θα ταχυδρομούνταν σε ξεχωριστό φάκελο σε σχέση με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί που θα επιθυμούσαν να μην πληρώσουν το χαράτσι θα πλήρωναν κανονικά το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωσαν καθώς και τα υπόλοιπα τέλη (ΤΑΠ, δημοτικός φόρος κλπ). Παράλληλα, το ειδοποιητήριο για το χαράτσι θα πληρωνόταν σε ταμείο τράπεζας ή στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την όλη ευθύνη για την είσπραξη θα είχε το υπουργείο Οικονομικών.

Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με επιτελείς της ΔΕΗ το ΥΠΟΙΚ έκρινε ότι το παραπάνω σύστημα θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα έλυνε καθώς ήταν μια περισσότερο κοστοβόρα και περίπλοκη λύση σε σχέση με την βεβαίωση του ΕΕΤΗΔΕ μαζί με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το χαράτσι φέτος πρόκειται να πληρωθεί σε πέντε διμηνιαίες δόσεις με την πρώτη να εμφανίζεται στον επόμενο λογαριασμό του ρεύματος και την τελευταία μέσα στους πρώτους μήνες του 2013 (τα έσοδα θα προσμετρηθούν στον φετινό προϋπολογισμό).

Έτσι, οι φορολογούμενοι που θα επιστρέψουν από τις διακοπές του Αυγούστου θα βρουν στο ταχυδρομικό κουτί τους το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ο οποίος θα είναι φουσκωμένος επειδή θα έχει ενσωματωθεί σε αυτόν η πρώτη από τις πέντε δόσεις για το χαράτσι.

spiros.dimitrelis@capital.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Διανομή τροφίμων στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής

Μεγάλη δράση διανομής τροφίμων πραγματοποιήθηκε σήμερα κάτω από τα κεντρικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αθήνα. Με κεντρικό σύνθημα "ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ" τόνοι τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας διανεμήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ σε εκατοντάδες Έλληνες πολύτεκνους και άνεργους παρουσία Βουλευτών και στελεχών του Κινήματος.
πηγη xagr-net
Διαβάστε περισσότερα...

Bikini Aubrey O'Day miami

Η Aubrey O'Day δε διστάζει να προβάλλει σε κάθε ευκαιρία τα εντυπωσιακά της κάλλη.Γεμάτη αυτοπεποίθηση και με το χαμόγελο στα χείλη, η διάσημη ηθοποιός φοράει τα μπικίνι της και ξεχύνεται στους δρόμους και τις παραλίες του Μαϊάμι, προκαλώντας… «πυρετό» στους λουόμενους και τους περαστικούς.Όπως είναι φυσικό, η «εκρηκτική» Aubrey αλλάζει τα μπικίνι σαν τα πουκάμισα προκειμένου να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της. Λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως ελάχιστοι εστιάζουν σε αυτές τις… άνευ ουσίας αλλαγές.
πηγη ζουγκλα

Διαβάστε περισσότερα...

SAMARAS+KAINOURGIOU

Οσό περισσότερο ζέστη έχει τόσο φουντώνει και ο έρωτας του διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά με την Κατερίνα Καινούργιου.Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ και βόλτες στο νησί των ανέμων. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Κρήτη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια έφυγαν ένα διήμερο για τη Μύκονο. Εκεί απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, έκαναν βουτιές στην παραλία Παράγκα...

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΙΜΕΣ Red Hot Chili Peppers

Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους Red Hot Chili Peppers - live στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012.Η προπώληση των εισιτηρίων για το rock υπερθέαμα του 2012 ξεκίνησε.

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη.

Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του «Best Album Rock» για το "Stadium Arcadium", του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το "Dani California", του «Best Rock Song» για το "Scar Tissue" και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το "Give It Away".

Τα μέλη συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους.

Το "Blood Sugar Sex Magik" ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin.

Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το "Californication", το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το "By The Way" και το 2006 το "Stadium Arcadium".

Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το "Dani California" που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα "Tell Me Baby" και "Snow (Hey Oh)" που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους - πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους, "I'm With You", με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό rock, punk και funk. Εκτός από τον ήχο, η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση. Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!

Συγκεκριμένα, οι αγορές εισιτηρίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα online από ticketpro-gr & tickethouse-gr, και στα εκδοτήρια του Ticket House, στις 10:30 π.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

PL1 (θύρες 1, 35, 2, 34): 35 ευρώ
PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4, 6, 30, 32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3, 5, 8, 10, 12, 24, 26, 28, 31, 33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7, 9, 11, 13Α, 23Β, 25, 29): 75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Συρο η Ελενα Παπαβασιλειου

Από τη Δευτέρα η Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται στη Σύρο! Η παρουσιάστρια είναι από τις τυχερές που μπορούν να συνδυάσουν δουλειά και διακοπές, μιας και θα βρίσκεται στο νησί για όλη την εβδομάδα για τις ανάγκες της πρωινής ραδιοφωνικής της εκπομπής στο «Sfera».
Μάλιστα, η εκρηκτική ξανθιά ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δείχνοντας μας πώς κυλάνε οι μέρες στο νησί των Κυκλάδων.
Σήμερα, μάλιστα, χάρισε πολλά χαμόγελα στον αντρικό πληθυσμό, καθώς ανέβασε φωτογραφία, όπου φορά ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, και ποζάρει όλο νάζι στο φακό, με φόντο τη θάλασσα!
πηγη πρωτο θεμα
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία. Παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά μέρη αποφεύγοντας τους χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.Αποφύγετε τη βαριά σωματική εργασία, ιδιαίτερα μάλιστα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. Αποφύγετε το βάδισμα για πολύ ώρα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο.

Προτιμήστε τα ελαφρά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα από πορώδες υλικό για να διευκολύνεται ο αερισμός του σώματος και η εξάτμιση του ιδρώτα. Φορέστε καπέλο ή άλλο κάλυμμα από φυσικό υλικό, που να επιτρέπει καλό αερισμό του κεφαλιού.

Προτιμήστε τα ελαφρά και μικρά γεύματα, με έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά και περιορίστε τα λιπαρά. Πίνετε άφθονα υγρά (νερό και χυμούς φρούτων). Αν η εφίδρωση είναι έντονη, τότε συστήνεται η πρόσθετη λήψη αλατιού για να κρατηθεί το επίπεδο των υγρών στον οργανισμό. Επίσης, συνιστάται να αποφεύγονται τα οινοπνευματώδη ποτά.

Συνιστώνται πολλά χλιαρά ντους κατά την διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι επίσης να τοποθετούνται υγρά καλύμματα στο κεφάλι και στο λαιμό, σαν προστατευτικά μέτρα.

Επίσης, συστήνεται η χρήση μαύρων ή σκουρόχρωμων γυαλιών, που προστατεύουν τα μάτια από την έντονη αντανάκλαση του ήλιου.

Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα (αναπνευστικά, καρδιαγγειακά, κλπ) θα πρέπει να συμβουλευτούν το θεράποντα ιατρό τους για την εφαρμογή ειδικών οδηγιών, κατά περίπτωση. Ιδιαίτερα, όσοι παίρνουν φάρμακα, πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, αν πρέπει να τα συνεχίσουν και σε ποια δοσολογία, επειδή μερικά έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος.
Αποφύγετε τα πολύωρα ταξίδια με διάφορα μέσα συγκοινωνίας, κατά τη διάρκεια της υψηλής ζέστης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ

Τα νεογνά πρέπει να είναι ντυμένα όσο γίνεται πιο ελαφρά. Προτιμότερο είναι τα χέρια και τα πόδια τους να είναι ελεύθερα και να μην τυλίγονται σε πάνες.

Όταν κάνει ζέστη να τους προσφέρονται συχνά, εκτός από γάλα (μητρικό ή άλλο) και άλλα υγρά όπως χαμομήλι, νερό, κλπ.

Τα βρέφη και τα μεγαλύτερα παιδιά καλό είναι να τρώνε περισσότερα χορταρικά και φρούτα και λιγότερα λίπη.

Καλό είναι τα παιδιά να μην παραμένουν πολύ ώρα στον ήλιο μετά το μπάνιο και να φορούν πάντα καπέλο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Το πολύ ζεστό και υγρό περιβάλλον είναι επικίνδυνο για τους ηλικιωμένους και για το λόγο αυτό αν ο δροσισμός του διαμερίσματος στην μεγάλη ζέστη είναι δύσκολος, προτιμότερη είναι η μετακίνηση των ηλικιωμένων σε δροσερότερες περιοχές της χώρας, όταν βέβαια υπάρχει η δυνατότητα.

Αν η μετακίνηση των ηλικιωμένων σε παραθαλάσσια περιοχή ή σε βουνό δεν είναι εύκολη, τότε η παραμονή τους στα κατώτερα διαμερίσματα πολυώροφων σπιτιών είναι μια σχετικά εύκολη λύση.

Το δωμάτιο ή το σπίτι γενικά, κατά τη διάρκεια των ζεστών ωρών της ημέρας πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό, αφού όμως έχει δροσιστεί και μείνει ανοιχτό όλη τη νύχτα.

Οι οικογένειες που έχουν ηλικιωμένα άτομα, καλό θα είναι να φροντίζουν να μην τα εγκαταλείπουν μόνα τους σε περιπτώσεις θερινών διακοπών ή πολυήμερης απουσίας από το σπίτι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν κάποιο άτομο για την καθημερινή τους φροντίδα.

Οι παραπάνω οδηγίες προφύλαξης συνιστώνται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα...

Kristin Chenoweth -- Hospitalized After Accident

Η ηθοποιός Κρίστιν Χένγουιθ τραυματίστηκε κατά της διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «The Good Wife» στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.Η ηθοποιός φέρεται να τραυματίστηκε όταν ένα κομμάτι από τον τηελεοπτικο εξοπλισμό για την σειρά έπεσε στο κεφάλι της γράφει η ιστοσελίδα που ασχολείται με τις διασημότητες, TMZ.
Η ιστοσελίδα δημοσίευσε την εικόνα μιας γυναίκας που πιστεύεται ότι είναι η γνωστή ηθοποιός Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της βραβευμένης ηθοποιού και τραγουδίστριας δεν είναι ήταν έτοιμος για κάποιο σχολιασμό σχετικά με τον τραυματισμό της 43χρονης.
Η ηθοποιός αύξησε κατακόρυφα τη φήμη της στο ΜΠρόντγουεϊ, όταν κέρδισε ένα βραβείο για την ταινία «Είσαι καλός άνθρωπος, Τσάρλι Μπράουν»" και με τη συμμετοχή της στο ρόλο της Glinda στο μιούζικαλ «Wicked».
Διαβάστε περισσότερα...