Ημέρα Χωρίς Σουτιέν-No Bra Day

Εθνική Ημέρα Χωρίς Σουτιέν-National No Bra Day. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Μια ολόκληρη μέρα χωρίς στηθόδεσμο είναι μια μέρα που πρέπει κάθε μπούστο να είναι περήφανο που είναι μικρό, μεγάλο, στητό, πεσμένο ή όχι. Δείτε 12 πολύ διάσημες κυρίες που τιμούν την ημέρα αυτή, ακόμα κι αν δεν είναι 9 του Ιουλίου.

Εκτός από την πολύ γνωστή σε όλους μας 4th Of July, οπότε οι Αμερικανοί γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία, ήξερες ότι υπάρχει και η 9η Ιουλίου; Μόλις πέντε μέρες μετά οι Αμερικανίδες γιορτάζουν και την ελευθερία τους από τους στηθόδεσμους. Όπως λέει και η επίσημη σελίδα στο facebook "Το στήθος είναι φανταστικό. Όλοι το πιστεύουμε. Ποιος άλλος καλύτερος τρόπος υπάρχει να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας από μια ολόκληρη μέρα χωρίς σουτιέν;".

Γιορτάστε το, λοιπόν, κάποια μέρα κι εσείς, όπως άλλωστε κάνουν και οι celebrities. Κάθε μέρα μπορεί να είναι μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας το στήθος σας μπορεί να αφεθεί ελεύθερο ή τύπου ελεύθερο, όπως έκαναν οι παρακάτω πολύ διάσημες κυρίες, οι οποίες το πιστεύουν.
πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Nicole Lee-αλλαξε μαγιο μπροστα στον κοσμο!

Έκπληκτοι οι λουόμενοι είδαν την Τζένιφερ Νικόλ Λι να βγάζει χωρίς ντροπές το βρεγμένο της μαγιό και να φοράει ένα άλλο, πιο στεγνό.Αποδυτήρια υπάρχουν σε όλες τις πισίνες αλλά συνήθως βαριέται ο κόσμος να διανύσει τόσο δρόμο μες τον ήλιο για μια υπόθεση πέντε λεπτών, όπως είναι η αλλαγή του βρεγμένου μαγιό.

Πόσες φορές δεν έχουμε δει θειές, σοβαρούς κυρίως ή πιτσιρικάκια να τυλίγονται με μια πετσέτα και να αλλάζουν μπανιερό κοκκινίζοντας από την ντροπή;

Αυτά τα κοινότυπα δεν είναι για την Τζένιφερ Νικόλ Λι! Η γυμνάστρια των διασήμων αφού κολύμπησε για λίγο, έκανε το ντους της και αντικατέστησε το μικροσκοπικό της μπικίνι με ένα άλλο –εξίσου μικροσκοπικό- μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παραβρισκόμενων.

Η 37χρονη Νεοϋορκέζα, η οποία πλέον μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Μαϊάμι και Λος Άντζελες, έχασε δεκάδες κιλά μετά δεύτερη γέννα της και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να μας θυμίσει ότι το καλογυμνασμένο κορμί θέλει πολύ προσπάθεια αλλά αν μη τι άλλο αξίζει τον κόπο…
http://www.pkool.gr/2012/07/allakse-to-bikini-tis-brosta-ston-kosmo/
Διαβάστε περισσότερα...

22,5 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο για τη Google στις ΗΠΑ

H Google βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ, σχετικά με την υπόθεση παράκαμψης των ρυθμίσεων ιδιωτικότητας χρηστών που χρησιμοποιούσαν τον Safari browser της Apple.

Βάσει του ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η εταιρεία πρόκειται να πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει εισπραχθεί ποτέ, το οποίο φθάνει τα 22,5 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google χρησιμοποίησε cookies για να ξεγελάσει τον Safari, με σκοπό να παρακολουθεί την online συμπεριφορά των χρηστών, έστω κι αν εκείνοι είχαν δηλώσει το αντίθετο στις σχετικές ρυθμίσεις. Η εταιρεία δήλωσε πως η παρακολούθηση των χρηστών της Apple ήταν ακούσια και δεν έβλαψε τους χρήστες.Ανάλογες καταγγελίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από μερικούς μήνες και αφορούσαν στην παράκαμψη ρυθμίσεων ασφαλείας στον Microsoft Internet Explorer.H Google αντιμετωπίζει κατηγορητήρια και σε άλλες χώρες, ενώ έρευνα γίνεται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με το αν οι πρακτικές της εταιρείας είναι σύμφωνες με τους νόμους ιδιωτικότητας της ευρώπης.

Πηγη

Διαβάστε περισσότερα...