ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25

ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23
Περίληψη: Ενώ ο Μποράν έχει απελευθερωθεί από τη βασανιστική ανάμνηση της Γιεζντά, η Σιλά ταξιδεύει για Κωνσταντινούπολη. Δεν νιώθει, όμως, ότι κέρδισε την ελευθερία της καθώς πονά αφάνταστα για το χωρισμό της από τον Μποράν. Η Ναρίν υποφέρει το ίδιο και ο Αζάντ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Μόνο ο Εμρέ είναι ενθουσιασμένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο Τζιχάν εξακολουθεί να συνωμοτεί κατά του Αγά. Κι ενώ ο Μποράν, χαρούμενος, ετοιμάζεται να κάνει έκπληξη στη Σιλά, δεν είναι προετοιμασμένος για την έκπληξη που περιμένει τον ίδιο...

ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Περίληψη: Στην Κωνσταντινούπολη, ο Εμρέ βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της Σιλά. Η Ναρίν με τον Αζάντ προσπαθούν να προσαρμοστούν σ' ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον απ' αυτό που ζούσαν μέχρι τώρα. Ο Τζιχάν χαίρεται που έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την πληροφορία που γνωρίζει εναντίον του Αγά του. Ο Μποράν δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Σιλά τον πρόδωσε μ' αυτόν τον τρόπο. Ο πόνος μετατρέπεται σε ασυγκράτητη οργή. Δεν γνωρίζει ότι η Σιλά, στην Κωνσταντινούπολη, υποφέρει το ίδιο, μακριά του...

ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Περίληψη: Η Σιλά, στην Κωνσταντινούπολη, αντίθετα με την ελευθερία που ονειρευόταν, νιώθει αιχμάλωτη. 'Ενα σπίτι που περιφρουρείται ως πύργος, μια ανθρώπινη ασπίδα προστασίας και πολλές ευθύνες που την πιέζουν. Στη συγκέντρωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, η Σιλά πιέζεται πολύ από τον Εμρέ. Καταφέρνει, όμως, να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, σε αντίθεση μ' εκείνον... Ο Μποράν, αγνοώντας τις κινήσεις της, είναι υποχρεωμένος να ξεπλύνει την προσβολή που έγινε στην τιμή του ίδιου, της οικογένειας και της φατρίας του... Το καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση...

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17+18+19+20+21+22

Διαβάστε περισσότερα...

Αλέξης Τσίπρας- Αφιέρωμα CNN

Το κομμάτι έχει τίτλο «Γεύμα με τον Αλέξη, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας» με τον ανταποκριτή του αμερικανικού δικτύου John Defterios να αναφέρει χαρακτηριστικά για την είσοδό του στο συνέδριο: «Ένας νεαρός, κομψός άνδρας φορώντας ένα μπλε κοστούμι, ταιριαστά σουέτ παπούτσια και ένα λευκό πουκάμισο -εκτός από γραβάτα- κάθεται στην κεντρική θέση. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με το «ηλεκτρικό χαμόγελο» ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου, από όπου εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, προσθέτει, κάνοντας εκτενή αναφορά στα λεγόμενά του.

Ο ανταποκριτής του CNN επισημαίνει ότι ο νεαρός πολιτικός έχει αποστηθίσει σελίδες από το «βιβλίο παραστάσεων» του Ανδρέα Παπανδρέου, του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ενώ περιγράφει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ως «έναν κομμουνιστή στην καρδιά που εμπνέεται από τον Τσάβες της Βενεζουέλας και τον Πούτιν της Ρωσία».

«Κατάφερα να έχω μία σύντομη συνομιλία με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, ανάμεσα σε συνεχείς διακοπές από επιχειρηματίες, καθηγητές και ναρούς οπαδούς του. Φαίνεται να θέλουν να... δείξουν τις κάρτες τους για το μέλλον ή απλά θέλουν να αγγίξουν τον άνθρωπου που συγκέντρωσε πάνω του την παγκόσμια προσοχή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» επεσήμανε.
newpost.gr

Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
πηγη
Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...