SUSKUNL4R VIDEO ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ SUSKUNL4R VIDEO
Σιωπηλοι 1ο επεισοδιο Ecevit & Ahu & Bilal
Οι τέσσερις νέοι που μεγάλωσαν σαν αδέρφια,ως άτακτοι νεαροί είχαν τραυματίσει έναν ηλικιωμένο άντρα και γι' αυτό φυλακίστηκαν για έναν χρόνο. Ενώ ήταν φυλακισμένοι κακοποιήθηκαν από έναν φρουρό. Αυτό το τραύμα της κακοποίησης τους ακολουθεί όσο μεγαλώνουν και βρίσκονται
για μια ακόμα φορά για να οργανώσουν την
εκδίκησή τους.
Η εταιρεία παραγωγής Τims έχει αναλάβει την
προσαρμογή της ταινίας Sleepers για τη σειρά
"Suskunlar". Ο Μurat Yildirim που τελευταία
πρωταγωνίστησε στις σειρές " Asi " και "Έρωτας
και Τιμωρία" και ο Sarp Akkaya που έπαιξε στις σειρές
“Mavi Kelebekler” και "Εzel".
Special thanks for subs "SUSKUNLAR Greek Fan Club
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΘΥΜΙΟΣ ΚΗΔΕΙΑ

karakatsanis thymios khdeia
Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στο Κοιμητήριο Παιανίας στον αξέχαστο ηθοποιό, Θύμιο Καρακατσάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Έπειτα από επιθυμία της οικογένειάς του, αντί στεφάνου, τα χρήματα θα δοθούν στο Σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού» που εδώ και 31 χρόνια στηρίζει οικονομικά και ηθικά τα παιδιά που πάσχουν από Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους

Έναν πρωτότυπο τρόπο έχουν βρει αρκετές Ελληνίδες για να βγάλουν τα προς το ζειν καθώς είναι όμορφες, μορφωμένες αλλά άνεργες.Έτσι έφτασαν στο σημείο να πωλούν το γενετικό τους υλικό σε άτεκνα ζευγάρια αντί του ποσού των 5000 ευρώ. Δεκάδες είναι οι νέες που καταφεύγουν σε ιατρεία εξωσωματικής γονιμοποίησης της Αθήνας ζητώντας τους να βγάλουν κάποια χρήματα.

Στην απόφασή τους αυτή βοηθάει το γεγονός ότι δεν φοβούνται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους καθώς καλύπτονται από την ανωνυμία που τους προσφέρει ο νόμος.

Ανεπίσημες αλλά σίγουρες πληροφορίες που δημοσιεύονται στο star.gr αναφέρουν πως για την δότρια η τιμή για τον πρώτο κύκλο ωοληψίας ξεκινάει από τα 3000 ευρώ και φτάνει τα 5000 ευρώ.

Ενώ για τις επόμενες φορές το ποσό ξεκινάει από τα 1500 ευρώ. Η κοπέλα που θα αποφασίσει να πουλήσει τα ωάρια της λαμβάνει τα χρήματα από το υποψήφιο ζευγάρι χωρίς φυσικά να πάρουν κάποια απόδειξη.

Σύμφωνα με τον νόμο του 2008 η δωρεά ιστών και οργάνων αποτελεί πράξη αγάπης και για το λόγο αυτό γίνεται χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα.
thebest-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μύκονος Χριστίνα Πάζιου

xristina paziou
Η γυμνάστρια πέρα από διακοπές αυτήν την περίοδο έχει ετοιμάζει μια σειρά κοσμημάτων που φτιάχνει η ίδια και φωτογραφήθηκε με τις δημιουργίες της. Με σέξι μπικίνι όπου αναδεικνύεται το καλλίγραμμο σώμα της η Χριστίνα φορώντας ένα εντυπωσιακό κολιέ που έφτιαξε η ίδια φωτογραφίζεται με φόντο το Αιγαίο.
πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωταθλήτριες Ελλάδας Μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας, στην επανεμφάνισή τους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά το 2010. Το εθνικό γυναικείο δίδυμο επικράτησε στον τελικό των Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 (21-18, 21-11) και κατάκτησε το grand slam της Θεσσαλονίκης.

«Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της αθλητικής μου καριέρας. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θέλαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στη χώρα μας, με σκοπό να το διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη, που αυτό το παιχνίδι έγινε στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο κόσμος μας γέμισε ενέργεια ενόψει της Ολυμπιάδας», δήλωσε η Τσιαρτσιάνη, ενώ η Αρβανίτη πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που μετά από πολύ καιρό παίξαμε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Περάσαμε από μία δύσκολη διαδικασία για να φτάσουμε στο Λονδίνο και το είχαμε ανάγκη αυτό, που έγινε σήμερα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, που βρέθηκε εδώ, και μας έδωσε τη δική του αύρα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων».
Διαβάστε περισσότερα...

Kevin Bacon Kyra Sedgwick hawaii

Kevin Bacon Kyra Sedgwick hawaii
Ο Kevin Bacon και η Kyra Sedgwick πιθανότατα είναι από τα πιο καλογυμνασμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και αυτό είναι εμφανές στο ταξίδι τους στη Χαβάη. Και οι δύο με τα μαγιό τους αποφάσισαν να κάνουν ακόμη περισσότερη γυμναστική για να μην χάσουν τη φόρμα τους, περπατώντας κατά μήκος της παραλίας στα βράχια.
Διαβάστε περισσότερα...

Αναζητώντας τον Αττίκ sexy Ζωζώ Σαπουτζάκη

Αυτή την εμφάνιση έκανε η Ζωζώ Σαπουτζάκη για τις ανάγκες της παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ»... Μία εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί! Η Ζωζώ τραγουδά «Έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση»... και σίγουρα θα γίνει! Η ηθοποιός χόρευε με τον Άγγελο Παπαδημητρίου... το φόρεμα της είχε ένα μεγάλο σκίσιμο με αποτέλεσμα την ώρα που χόρευε να ανοίξει και να έχουμε την... αποκάλυψη!
Η μουσικοθεατρική παράσταση μετά τη μεγάλη επιτυχία και τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Νίνα Λοτσάρη, η Ευαγγελία Μουµούρη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης, ο Άγγελος Παπαδηµητρίου, ο Άκης Σακελλαρίου και η Ζωζώ Σαπουτζάκη που κλέβει την παράσταση!
Επειδή τα λόγια είναι περιττά απολαύστε το φωτογραφικό υλικό! πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΣΚΑ

eleni liaska
Η Ελένη Λιάσκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Απο παιδί συμμετείχε τόσο σε διαφημίσεις όσο και σε τηλεοπτικές σειρές. Αργότερα φοίτησε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή "ΘΕΜΕΛΙΟ" και παράλληλα σημείωσε επιτυχία σε τηλεοπτικες σειρές,σε θεατρικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο. Συνέχισε με επιπρόσθετες θεατρικές σπουδές στη Ν.Υόρκη όπου έμεινε και εργάστηκε για έναν χρόνο.

Έκπληκτη η γνωστή δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου άκουγε τις προάλες δια στόματος της νεαρής φιλοξενούμενης της, στην εκπομπή της «ΜΙΛΑ», ηθοποιού Ελένης Λιάσκα, την αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας-καθημερινότητας την οποία βιώνουν και μαρτυρούν σήμερα, οι νέοι άνθρωποι κάθε επαγγέλματος και κάθε κοινωνικής τάξης. Αν και η νεαρή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν μιλά σαν εκπρόσωπος της XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εντούτοις σίγουρα «χαστούκισε» τους ναρκωμένους από την παραπληροφόρηση τηλεθεατές, με κάποιες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν και από κάποιον εκτός χώρου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νεο σπιτι για Gwyneth Paltrow-Chris Martin

Όταν δεν βρίσκονται στο βροχερό Λονδίνο, η Gwyneth Paltrow, o Chris Martin και τα δύο τους παιδιά, Apple και Moses, περνάνε τον χρόνο τους στη Νέα Υόρκη. Αυτό, σύμφωνα με το Casasugar, πρόκειται να αλλάξει αφού το site θέλει το ζευγάρι να διέθεσε το ποσό των 10.45 εκατομυρίων δολαρίων για την αγορά μίας μονοκατοικίας στο Brentwood της Καλιφόρνια. Το σπίτι περιλαμβάνει δωμάτια σχεδιασμένα από την ελίτ των interior designers παγκοσμίως, ενώ η έκτασή του είναι περίπου 750 τετραγωνικά μέτρα.
Με έξι υπνοδωμάτια και οχτώ μπάνια, η οικογένεια θα έχει όλο τον χώρο που χρειάζεται μέσα στο σπίτι, καθώς και έναν εντυπωσιακότατο κήπο, ο οποίος περιλαμβάνει μέχρι και στάβλο. Η αισθητική της κατοικίας είναι χαρακτηριστική της Δυτικής Ακτής, και επηρεασμένη από την αισθητική των ισπανικών κατοικιών του Λος Άντζελες, αλλά και τα μοντέρνα σπίτια των μέσων του περασμένου αιώνα.
πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Τούρκικη σειρά SILA

SILA-Στο επίκεντρό της είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, η Σίλα (όπως είναι και ο τίτλος της σειράς), η οποία ζει μια ειδυλλιακή ζωή με τους θετούς γονείς της, που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της Κωνσταντινούπολής, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Ο βιολογικός της πατέρας, της λέει πως η πραγματική μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη και πως η τελευταία της επιθυμία είναι να δει την κόρη της, τη Σίλα. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική καθώς σκοπός των γονιών της είναι να την πάρουν μαζί τους και να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, φύλαρχο της φυλής των Γκέντζο, στα βάθη της Ανατολίας αφού μόνο έτσι θα λήξει μια βεντέτα που αλλιώς θα στοίχιζε τη ζωή του αδελφού της ή την πρόωρη ενηλικίωση της δωδεκάχρονης αδελφής της, η οποία θα αναγκαζόταν να παντρευτεί η ίδια τον Αγά!
Η Σίλα, ανίδεη για την παγίδα στην οποία ετοιμάζεται να πέσει, δέχεται να πάει να δει τη μητέρα της. Εκεί γνωρίζει τα αδέλφια της και αποφασίζει να μείνει περισσότερες μέρες για να γιορτάσει το γάμο του αδελφού της με την αδελφή του Αγά. Αγνοεί όμως, πως ετοιμάζονται να παντρέψουν και την ίδια, δια βίας, με τον ισχυρό Αγά Μποράν. Έτσι, η Σίλα είναι πια αιχμάλωτη μιας οικογένειας όπου το έθιμο είναι νόμος και παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη, πασχίζει να βρει τρόπο να ξεφύγει. Για ακόμα μία φορά, η αγάπη, θα είναι ο απρόσμενος δρόμος σωτηρίας!
Στη σειρά παρακολουθούμε τους δύο «κόσμους» της γειτονικής μας χώρας, αυτόν της εξευρωπαϊσμένης καθημερινότητας που αρκετές φορές έρχεται σε σύγκρουση με τον παραδοσιακό και αυστηρό τρόπο ζωής της επαρχίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Micaela Schaefer-Μικαέλα Σάφερ

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ερωτική ταινία ή βιντεοκλίπ ραπ συγκροτήματος... αλλά όχι! Πρόκειται για φωτογράφηση για το Ημερολόγιο 2013 της εκκεντρικής και πάντα προκλητικής Μικαέλα Σάφερ (Micaela Schaefer). Η 27χρονη Μικαέλα - μοντέλο και τηλεπερσόνα - έχει σπάσει τα κοντέρ με τις γυμνές εμφανίσεις της, μια από τις οποίες έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας «Men in Black 3» στο Βερολίνο... Διαβάστε περισσότερα...

Jessica Rafalowski-Τζέσικα Ραφαλόφκσκι

Η Τζέσικα Ραφαλόφκσκι (Jessica Rafalowski)έχει πάρει απόφαση να μας ξεκάνει καλοκαιριάτικα! Γι΄ αυτό και φωτογραφίζεται φιλήδονα αναδεικνύοντας τα φυσικά της κάλλη και προκαλώντας απανωτά εμφράγματα του μυοκαρδίου στο ανδρικό φύλλο.
Η Τζέσικα γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1986 στη Φλόριδα, όπου και το 2008 κέρδισε την ύψιστη διάκριση της Miss Florida. Έκτοτε η φήμη της εκτοξεύτηκε και οι προκλητικές της φωτογραφήσεις πήραν φωτιά!
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2012 EURO

ESPANIA ITALIA 4-0 EURO 2012 SPAIN-ITALY
Ισπανία - Ιταλία 4-0
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2012
Η Ισπανία νίκησε εύκολα με 4-0 την Ιταλία στον τελικό του Euro 2012 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η σερί χρονιά. Νταβίντ Σίλβα, Τζόρντι Άλμπα, Τόρες και Μάτα οι σκόρερς για την "Furia Roja" που έγινε η πρώτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 3 σερί κατακτήσεις σε μεγάλες διοργανώσεις...
GOALS
Spain 1-0 Italy (Silva) VIDEO
Spain 2-0 Italy (Alba) VIDEO
Spain 3-0 Italy (Torres) VIDEO
Spain 4-0 Italy (Mata) VIDEO


Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...