ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΠΑΓΩΓΗ

Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν υπόπτους που προσπαθούσαν να μπούν στο σπιτι του προπονητή Γιώργου Δώνη που κατοικεί στην Κηφισιά στην οδό Ζίτσης 3.Λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι του γνωστού προπονητή βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τον αστυνομικό που φρουρούσε την οικία του πρώην υπουργού. Ο φρουρός ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και γρήγορα στην περιοχή βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.


Οταν πήγαν να τους συλλάβουν οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν αρχιφύλακα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγα λεπτά αργότερα στο ρέμα του Κοκιναρά. Την ώρα της ληστείας στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του Γιώργου Δώνη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αυτή την ώρα ακολουθεί τους ληστές μέχρι το ρέμα του Κοκκιναρά.

Πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχαν πάρει οι ληστές από το σπίτι αλλά και κηλίδες αίματος από τον τραυματισμένο ληστή.

Να σημειωθεί πως το σπίτι του Γιώργου Δώνη είναι η τρίτη φορά που γίνεται στόχος ληστών τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.
ΠΗΓΗ http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=207270
Διαβάστε περισσότερα...

PORTUGAL-SPAIN PENALTIES video

4-2 ΠΕΝΑΛΤΙ... Δεν υπάρχει σκορ στην αναμέτρηση μεταξύ Πορτογαλίας και Ισπανίας μετά το τέλος του δεύτερου μέρους της παράτασης.Στα πεναλτι ο νικητης είναι ... η ΙΣΠΑΝΙΑ
PORTUGAL-SPAIN PENALTIES VIDEO
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

00:26

Φάμπρεγας: Γκολ! 4-2 η Ισπανία! Πέρασε στον τελικό!
00:26

Μπρούνο Αλβες: Δοκάρι! Μένει το 3-2 για την Ισπανία!
00:24

Νάνι: Γκολ! 2-2 η Πορτογαλία!
00:23

Πικέ: Γκολ! 2-1 η Ισπανία!
00:22

Πέπε: Γκολ! 1-1 η Πορτογαλία!
00:22

Ινιέστα: Γκολ! 1-0 η Ισπανία!
00:21

Μουτίνιο: Αποκρούει ο Κασγίας, μένει το 0-0!
00:20

Αποκρούει ο Ρουί Πατρίσιο! Μένει το 0-0!
00:20

Πρώτη εκτέλεση για τον Τσάμπι Αλόνσο.


Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90% Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...