BORAN AGA-MEHMET AKIF ALAKURT

mehmet akif alakurt vikipedi-Μεχμετ Ακιφ Αλακουρτ-βιογραφικο Μποραν Αγας
Eίναι ο νέος ηθοποιός που έχει μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από την τούρκικη σειρά Sila που έχει αγαπηθεί από την αρχή της προβολής της από εκατομμύρια τηλεθεατές!Είναι ψηλός, καλοφτιαγμένος, μελαχρινός, με σαγηνευτικό βλέμμα, και ήρωας ενός καταπιεσμένου, μυστικού έρωτα. Ο"σκοτεινός" Μποράν Αγάς είναι ο Τούρκος "γόης" Mehmet Akif Alakurt και έχει ήδη χιλιάδες Ελληνίδες fans, που αναστενάζουν μαζικά κάθε βράδυ μπρος στις οθόνες τους…
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Ιουλίου 1979 (είναι Λέων!) Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA "Sila", που μικρός ήθελε να γίνει πιλότος, μεγαλώνοντας το ξανασκέφτηκε και στράφηκε στο modeling – μια επιλογή που στήριξε και η μητέρα του.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1989, με το πρακτορείο Nese Erberk – έκτοτε, συνεργάστηκε με τις πιο μεγάλες και γνωστές εταιρείες διαφημίζοντας περίπου τα πάντα, ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, αναψυκτικά κ.λπ.

Το 1998 κέρδισε δύο τίτλους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς ("Future Promised Eden" και "Prince of Turkey"), ενώ το 2001 αναδείχθηκε Βest Model τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το 2001 στράφηκε στη showbiz και συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, το "Κirik Ayna" (Σπασμένος Καθρέφτης), όπου υποδύθηκε τον Ali Kirman Kocoglu. Έκτοτε, ασχολείται με την τηλεόραση…

΄Οσο για τα "trivia" του βιογραφικού του, ο 32χρονος Mehmet έχει ύψος 1,90 εκ και βάρος 95 κιλά, είναι αθλητικός, αγαπά το jogging, το basket και μικρότερος, στην εφηβεία του είχε ασχοληθεί με το kick boxing.




Mehmet Akif Alakurt

Επίσης του αρέσει το casual ντύσιμο, το καλό φαγητό, οι μηχανές, οι γυναίκες, η Ιταλία και η πόλη της Βαρκελώνης – όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά…
Και το σημαντικότερο : ο "γόης" δεν είναι ελεύθερος – παλιότερα ήταν ζευγάρι με την -ηθοποιό και μοντέλο Selin Demiratar, και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την επίσης ηθοποιό Leyla Basak, που στη σειρα "Sila" υποδύεται την πρώην σύζυγο του αγά Μποράν, τη Γεζντά!




mehmet akif alakurt vikipedi
Mehmet Akif Alakurt (d. 23 Temmuz 1979, Ordu), 1.90 boyunda model, aktör.
Aslen Fatsa, Ordu'ludur. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da yaptıktan sonra televizyonda gördüğü modellere hayran olup model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı. 1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" ünvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Yine aynı sene Dünya 2.'si oldu[1]. 2001 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kırık Ayna" dizisi ile oyunculuk hayatına başladı.
2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2011 yılında atv'de Reis dizisinin Murat karakterini canlandırmıştır.
Διαβάστε περισσότερα...

HAKER G.H.S 13ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ένας μαθητής 13 ετών κατηγορείται για συμμετοχή στην ομάδα χάκερ που «εισέβαλαν» ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες του υπουργείου Δικαιοσύνης και άλλων οργανισμών και φορέων.Ένα παιδί 13 ετών, μαθητής της πρώτης Γυμνασίου, που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «διάνοια» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατηγορείται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως μέλος της ομάδας χάκερ Greek Hacking Scene (G.H.S), παρακλάδι των «Anonymous», που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών», μεταξύ των οποίων και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής διερεύνησης, με αφορμή τις εισβολές σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εντοπίστηκε στην Αττική και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, ο 13χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Χθες διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας σκληρός δίσκος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο ανήλικος με ειδική τεχνική υφάρπαζε κωδικούς από profil χρηστών της ιστοσελίδας facebook.

Από την εξάμηνη ερευνά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ταυτοποιηθεί ψηφιακά μέχρι σήμερα σε όλη τη χώρα άλλα έξι μέλη της οργάνωσης GHS.

Στις κατ' οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο σε Αθήνα, Τρίπολη, Ναύπλιο, Κατερίνη, Χαλκίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 30 σκληροί δίσκοι, 8 φορητοί υπολογιστές, 4 router, 2 server, 7 usb stick, πλήθος cd, καθώς και αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις.

Σε προκαταρκτική διερεύνηση των πειστηρίων, σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ψηφιακά ότι τα άτομα αυτά, πραγματοποίησαν ηλεκτρονικά «επιθέσεις» και παράλληλα αλλοίωση της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της PROTON Bank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Ελληνικής Τράπεζας και του Ο.Α.Σ.Α., καθώς και άλλων εμπορικών ιστοσελίδων.

Οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό και άλλων μελών της ομάδας συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90% Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Wimbledon Maria Sharapova SEXY underwear

The Championships - Wimbledon 2012
Η είδηση για την πιο σέξι τενίστρια στον πλανήτη, που τυγχάνει να είναι και νούμερο 1 στα κορτς, ήταν το πράσινο (φυστικί, για την ακρίβεια) εσώρουχο μέσα από το μίνι-φουστάκι, που έκανε πάταγο στο παιχνίδι με την Αυστραλιανή Αναστάζια Ροντιόνοβα.
Οι τυχεροί φωτογράφοι της διοργάνωσης το αποθανάτισαν σε διάφορες εκδοχές, με συνέπεια να κλέψει την παράσταση περισσότερο από τους αγώνες του δημοφιλούς τουρνουά του Λονδίνου.Βέβαια, βλέποντας τις φωτό με το «μπραζίλιαν» εσώρουχο της Σαράποβα, είναι να απορεί κανείς πως ο Ανταμ Λιβάιν (τραγουδιστής του συγκροτήματος Maroon 5) είχε δηλώσει πριν από πέντε χρόνια ότι η Ρωσίδα τενίστρια είναι ένα τεράστιο παγόβουνο στο κρεβάτι.
THESUN
Επιμέλεια: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

THOMAS MAUROS SPATA

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σύσκεψης στα Σπάτα, ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για το μέλλον της «Ένωσης», ζητώντας ενότητα από τον κόσμο του συλλόγου.Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαύρος στη NOVA:
Για τα νέα μέλη της ομάδας: «Είναι γνωστά, νομίζω ότι έχουν ανακοινωθεί. Προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Βλάχος και τους συνεργάτες του θα τους ανακοινώσει και ο ίδιος. Ο Χρήστος Κωστής είναι ο νέος γενικός αρχηγός, ενώ ο Τσιάρτας θα είναι δίπλα μου σε θέση τεχνικού συμβούλου. Ο Παπαϊωάννου θα είναι δίπλα μου και ελπίζω να έρθει και ο Κώστας (σ.σ.: Νεστορίδης) στην παρέα μας και έτσι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις -εμείς πρώτα και να τις μεταδώσουμε στους φιλάθλους- της ενότητας, της αγάπης, της πίστης και της αισιοδοξίας αυτής της ομάδας».

Για την ενότητα: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, χωρίς ενότητα καλύτερα να φύγουμε σπίτια μας».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι θετικό το κλίμα, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Οι ανάγκες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες και καταλαβαίνετε ότι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου και στα διαρκείας -εκτός από την κίνησή την δικιά μου με τα 20 ευρώ- δεν θα βγούμε. Είναι επιτακτική ανάγκη. Από αγάπη προς την ομάδα μας, πάμε να της δώσουμε το φιλί της ζωής. Μαλάξεις κάνουμε αυτή την στιγμή για να την επαναφέρουμε στην ζωή. Σε αυτό σημαντικό ρόλο, μην πω τον σημαντικότερο, παίζουν οι οπαδοί μας. Οι οποίοι πρέπει να το νιώσουν όπως το νιώθουμε και εμείς, όπως το αισθανόμαστε. Πρώτα να την σώσουμε από την Δ' Εθνική και μετά να φτιάξουμε μια ομάδα σιγά-σιγά που να θυμίζει αυτό που έχουμε ζήσει όταν περάσαμε από αυτή την μεγάλη ομάδα».

Για τα χρέη της ΑΕΚ: «Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να δώσουμε μια άλλη κατάσταση, μια άλλη αισιοδοξία, έναν άλλο άνεμο στους φιλάθλους. Για μας είναι τεράστιος ο όγκος των φιλάθλων μας που θα την αγαπήσει και θα βοηθήσει. Συν αυτό νομίζω ότι μπορεί να βρεθούν και επενδυτές που βλέποντας ένα ωραίο κλίμα, να είναι πιο ελκυστικό να μπουν μέσα στην ΠΑΕ και να προσφέρουν τα χρήματα που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα».

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Δεν έχω μιλήσει. Εγώ είμαι ανοικτός προς όλους, δεν έχω με κανέναν τίποτα. Απλώς σας λέω δεν έχω μιλήσει. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Αυτή είναι αλήθεια μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Διαβάστε περισσότερα...

SILA EPISODE 17+18+19+20+21+22

SILA EPISODE 17-Η Σιλά, σοκαρισμένη από την αυτοκτονία που διεπράχθη μπροστά της, είναι αποφασισμένη να ξεφύγει από την κατάσταση που ζει… Επικοινωνεί με τον Εμρέ, ο οποίος είναι ικανοποιημένος μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους. Ο Μποράν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί καθώς οι δημοσιογράφοι τού στήνουν καρτέρι…

SILA EPISODE 18-Ενώ η φυλή έχει απαγορεύσει στους πάντες να μιλήσουν στους δημοσιογράφους, η είδηση για τη Σιλά και τον Μποράν έχει διαρρεύσει στον τύπο. Ο Μποράν φυγαδεύει τη Σιλά στο εξοχικό όπου θα περάσουν μια νύχτα μόνοι τους… Αυτή η νύχτα θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα;

SILA EPISODE 19-O Μποράν είναι επηρεασμένος από όσα λέει η Σιλά στους δημοσιογράφους. Όταν, όμως, μαθαίνει πως δεν ήταν ειλικρινής, απογοητεύεται πολύ. Η Σιλά ξεκινάει με τη Ναρίν και τον Αζάντ εκεί που τους περιμένει ο Εμρέ. Η Ναρίν, ανίδεη στην αρχή, μόλις βλέπει τον Εμρέ, καταλαβαίνει τι έχουν στο μυαλό τους και αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους… Η Σιλά ξαφνιάζεται όταν ο Μποράν τής ανοίγει την καρδιά του…
ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18+19 ΒΙΝΤΕΟ
SILA EPISODE 20-Ο Εμρέ είναι αποφασισμένος να βάλει μπρος το σχέδιο τους αλλά η Σιλά νιώθει παγιδευμένη. Πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη αλλά έχει κι εδώ δεσμούς πια. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια του Μποράν. Είναι σ’ ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρει μια απόφαση. Το ίδιο και η Ναρίν…
ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19+20 ΒΙΝΤΕΟ
SILA EPISODE 21-Ο Μποράν δεν κρύβει ότι είναι βαθιά ερωτευμένος με τη Σιλά. Η Σιλά, όμως, δεν μπορεί να του εκφράσει τον έρωτά της καθώς η βίαιη νύχτα που είχαν περάσει μαζί, τη στοιχειώνει ακόμα… Μετά από το δώρο του Μποράν, την περιμένει κι άλλη μια έκπληξη. Η Ναρίν δέχεται να το σκάσει. Η Σιλά, όμως, δεν χαίρεται με το νέο, όπως ήλπιζε. Βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο…
ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 ΒΙΝΤΕΟ


SILA EPISODE 22-Η Σιλά μαζεύει τα πράγματά της. Βρίσκει μια φωτογραφία του Μποράν και την παίρνει μαζί της. Ο Μποράν, ανίδεος για την απόφαση της Σιλά, αποχαιρετά το "φάντασμα" της πρώην συζύγου του. Ενώ, όμως, εκείνος ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή μαζί τη Σιλά, εκείνη, με πόνο ψυχής, αναγκάζεται να εγκαταλείψει αυτό το όνειρο…
Διαβάστε περισσότερα...

deals247.gr ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 90%

Το deals247.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, σας προσφέρουμε τις πιο συναρπαστικές προσφορές για τις καθημερινές σας ανάγκες. Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς και ότι άλλο για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%.


Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90% Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

STELIOS LEGAKIS NIKITIS ELLADA EXEIS TALENTO

STELIOS LEGAKIS NIKITIS ELLADA EXEIS TALENTO
O Στέλιος έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Μπάμπη Στόκα “Κι Έμεινα Εδώ”, κερδίζοντας την πρώτη θέση και 20.000 ευρώ!Από τους 12 φιναλίστ, ο Χρήστος Φερεντίνος ανακοίνωσε με τυχαία σειρά τους τρεις που πήραν τις περισσότερες ψήφους: Γιώργος Ιωάννου, Στέλιος Λεγάκης και Χρήστος Καρνάβας. Και οι τρεις ήταν από τον χώρο του τραγουδιού, με τον Χρήστο να παίρνει την τρίτη θέση και τον Γιώργο την δεύτερη.Ο νικητής του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” είχε ενθουσιάσει από την πρώτη εμφάνισή του στο talent show, αλλά και συγκίνησε όταν αποκάλυψε ότι πήρε μέρος για να νιώσει καλύτερα μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Στέλιος Λεγάκης Βιογραφικό
Ο Στέλιος Λεγάκης γεννήθηκε στις 7-10-1997 ημέρα Παρασκευή.Ο Στέλιος μένει σε μια συνοικία του Πειραιά, το Νέο Φάληρο. Ξεκίνησε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ερασιτεχνικά στην πρώτη γυμνασίου χωρίς καμία βοήθεια. Στις αρχές του 2012 πήρε μέρος στο πρώτο casting του Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου προκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στα επόμενα casting από την κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.
Η Εμφάνιση του Στέλιου Λεγάκη στον τελικό του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 4" ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

2012 ΣΕΑΤ ΤΟΛΕΔΟ

H SEAT έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Toledo το οποίο παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πριν από περίπου τέσσερις μήνες στην Γενεύη.Σχεδιαστικά, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι διαφορές σε σχέση με το αρκετά σπορτίφ 5θυρο notchback concept είναι ελάχιστες. Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως συμβαίνει και με τα «ξαδερφάκια» του, το Skoda Octavia και το ολοκαίνουριο Rapid, παρότι αισθητικά το νέο Toledo δείχνει 4θυρο η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για 5θυρο μοντέλο με μεγάλη πίσω θύρα σε στυλ liftback. Σε γενικές γραμμές πάντως, το νέο SEAT Toledo του 2012 δείχνει περισσότερο ως αντικαταστάτης των δύο πρώτων γενιών του αυτοκινήτου (πίσω στο 1991 η πρώτη και στο 1998 η δεύτερη), παρά για την τελευταία γενιά που παρουσιάστηκε το 2004 που θύμιζε ένα Altea με «σκαλοπάτι» στο πίσω μέρος που προσομοίωνε τον τρίτο όγκο.

Βεβαίως, οι σχεδιαστικές ομοιότητες του νέου Toledo του 2012 με το πρωτότυπο παραγωγής που είδαμε στη Γενεύη συνεχίζονται και στο εσωτερικό. Αρκετά λιτό και λειτουργικό δεν έχει σε κάποιο σημείο σχεδιαστικές εξάρσεις και δείχνει πως οι δημιουργοί έχουν δώσει έμφαση στην ποιότητα και την πρακτικότητα. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου έχει μήκος 4.480 mm ενώ το μεταξόνιό του είναι 2.602 mm. Αυτό σημαίνει ότι είναι 40 mm πιο μεγάλο σε μήκος από τη δεύτερη γενιά, ενώ κατά 82 mm μεγαλύτερο είναι το μεταξόνιο.
SEAT Toledo 2012: Ιδού το νέο sedan παραγωγής!

Αρχικά, οι βενζινοκινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται θα είναι οι 1.2 TSI και 1.4 TSI των 75 PS και 122 PS αντίστοιχα, ενώ στις ισχυρότερες εκδόσεις του θα διατίθεται και με το κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων. Αναφορικά με τους πετρελαιοκινητήρες, το νέο Toledo θα διατίθεται με τον 1.6 TDI των 105 PS ενώ από την επόμενη χρονιά θα διατίθεται και με αυτόν των 90 PS.

Ο εξοπλισμός του μοντέλου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και -μεταξύ άλλων- θα περιλαμβάνει πολλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Το καινούργιο μοντέλο (που θα είναι το alter ego του επίσης νέου Skoda Rapid) αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά στα μέσα Νοεμβρίου. Αρχικά θα διατίθεται στην Ισπανία και την Πορτογαλία ενώ άλλες εμπορικά σημαντικές χώρες θα είναι η Γερμανία, η Τουρκία και το Μεξικό. Φυσικά στις αρχές του 2013 θα ξεκινήσει η διάθεση του και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Διαβάστε περισσότερα...