ΣΙΛΑ 16 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 : Ο Μποράν πιάνεται στα χέρια με τον Τζιχάν. Εκεί που τα πράγματα έδειχναν ότι έφτιαχναν μεταξύ τους, για μια ακόμη φορά, η Σιλά συγκρούεται με τον άντρα της... Κανείς, όμως, από τους δυο δεν περίμενε την απειλή κατά του Μποράν που θα έχει τραγική κατάληξη...
Διαβάστε περισσότερα...

Anonymous site upload video-anontube

Η διάσημη ομάδα hacking Anonymous, γνωστή σε όλους μας για την εμπλοκή της σε διάφορες δραστηριότητες, μετά τη κυκλοφορία του anonbin, μιας εναλλακτικής μορφής του pastebin, έθεσαν στη διάθεση του κοινού τη δική τους ιστοσελίδα με την ονομασία AnonTube.
Σύμφωνα με επίσημη πηγή των Anonymous είναι μια ιστοσελίδα όπου ο καθένας θα μπορεί ελεύθερα να ανεβάζει βίντεο σχετικά με επιθέσεις hacking ή μουσική.
Για την εγγραφή σας στο AnonTube δεν χρειάζεται να δώσετε το e-mail σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό μέσα από τρία απλά βήματα:

Εισάγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη
Εισάγετε το κωδικό σας
Απαντάτε στην ερώτηση ασφαλείας

Αυτή είναι η διαδικασία εγγραφής, μετά από αυτό μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ανεβάσετε αρχεία και το μόνο θέλετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή μιας και η ιστοσελίδα είναι ανοιχτή προς όλους.
Η ιστοσελίδα υποστηρίζει αρχεία ήχου και εικόνας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το επίσημο URL του AnonTube http://anontube.expect-us.net/

πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλές για αγορά κλιματιστικού - air condition

Δείτε κάποιες ωραίες συμβουλές για αγορά κλιματιστικού - air condition, αν είστε υποψήφιος αγοραστής! Δείτε τι να προσέξετε και σε τι να δώσετε βάση...Αν πρόκειται να προβείτε σε αγορά κλιματιστικού, καλό είναι να προσέξετε λίγα πραγματάκια ώστε να μην κάνετε μία πολύ μέτρια αγορά!Ας μπούμε λοιπόν απευθείας στο θέμα μας!Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες συμβουλές για αγορά κλιματιστικού:
συμβουλές για αγορά κλιματιστικού
1) Φροντίστε να είναι Inverter!
Με το inverter, θα έχετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας, καθώς επίσης και θα κάνετε οικονομία. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, όμως θα κάνετε σχετικά γρήγορα την απόσβεση.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας με τα κλιματιστικά inverter - τι είναι.


2) Να είναι το κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α ή Α+ !
Προσοχή, για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, φροντίστε να αγοράσετε κλιματιστικό με πολύ καλή ενεργειακή κλάση, αλλιώς θα το μετανιώσετε...


θόρυβος του κλιματιστικού - air condition3) Προσοχή στο θόρυβο της εσωτερικής μονάδας!
Μία ακόμα σημαντική συμβουλή για αγορά κλιματιστικου, είναι να είναι χαμηλός ο θόρυβος του κλιματιστικού - air condition, κυρίως της εσωτερικής μονάδας.

Επειδή μέσα στο σπίτι σας θα επικρατεί απόλυτη ησυχία, αν κάνει αρκετό θόρυβο, δεν θα βρίσκετε ηρεμία (ή όταν θα θέλετε να κοιμηθείτε) και θα το μετανιώσετε...

Nα το θυμάστε αυτό, ίσως είναι μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές αγοράς κλιματιστικου που σας παραθέτουμε εδώ στο coolweb.gr!

Άψογα επίπεδα θορύβου (σχεδόν αθόρυβο) είναι τα 21db (και κάτω)


4) Θόρυβος εξωτερικής μονάδας υπό συνθήκες...
Αν η εξωτερική μονάδα βρίσκεται σχετικά μακριά από πχ το παράθυρό σας, τότε και θόρυβο να κάνει, δεν θα σας ενοχλεί καθόλου.

Αν όμως, βρίσκεται κοντά, τότε προσοχή! Φροντίστε η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού που πρόκειται να αγοράσετε, να έχει σχετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου!


τιμή αγοράς κλιματιστικού5) Μην τσιγγουνευτείτε στην τιμή αγοράς του!
Φροντίστε να αγοράσετε κάτι επώνυμο και καλό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μην ξεπέσετε στα φθηνιάρικα, πολύ πιθανόν να το μετανιώσετε!

Μπορεί η τιμή αγοράς του κλιματιστικού του να είναι πολύ προσιτή, αλλά να ξέρετε πως στην πορεία θα σας βγάζει περισσότερα έξοδα...

Ενώ αν αγοράσετε ένα καλύτερο με πιο τσιμπημένη τιμή, τότε το πιο σίγουρο είναι πως θα σας κάνει γρήγορα την απόσβεση και θα απολαμβάνετε καλύτερη ποιότητα δροσιάς και θέρμανσης για χρόνια!


6) Ιονιστές και φίλτρα κλιματιστικών...
Αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο περισσότερα χρήματα αγοράστε κλιματιστικό που διαθέτει βιολογικό φίλτρο και φίλτρο για τις μυρωδιές.

Αν μπορείτε να διαθέσετε ακόμα περισσότερα, αγοράστε καί με ιονιστή!

Να θυμάστε...

Αναπνέουμε τον αέρα που παράγει και μάλιστα για πολλές ώρες, ή ίσως και ολόκληρη τη μέρα, οπότε, ζυγίστε τα και πράξτε ανάλογα!


Τέλος, αξίζει να τονίσουμε εδώ στο coolweb.gr, ότι η αγορά κλιματιστικού είναι πολύ σημαντική υπόθεση και θα πορεύεστε με αυτό για πολλά χρόνια.

Οπότε, ζυγίστε τα καλά και πάρτε σωστές αποφάσεις! Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμες αυτές οι συμβουλές για αγορά κλιματιστικού και ευχόμαστε να πράξετε τα... δέοντα!

Καλό καλοκαίρι!

http://coolweb.gr/simvoules-agora-klimatistikou-air-condition/
Διαβάστε περισσότερα...

Madame Desdemona- Sofia Vergara

σοφια βεργκαρα σεξι...
Οι καμπύλες της την έχουν κάνει διάσημη, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία αποδεικνύει ότι έχει και καλλίγραμμα πόδια.Είναι η Sofia Vergara και βρίσκεται στα πλατό της νέας της ταινίας ντυμένη με ένα κορμάκι και δικτυωτό καλσόν. Η Vergara πρωταγωνιστεί και αυτή με τη σειρά της στο Machete Kills και υποδύεται την Madame Desdemona. Στην ταινία θα δούμε και τον Charlie Sheen ως Αμερικανό πρόεδρο.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεξικανή ζωγράφος-Κατερίνα Καινούριου

Katerina kainouriou mexican...Δεν είναι η στυλιζαρισμένη γκόμενα και το αποδεικνύει περίτρανα με την εν λόγω φωτογράφησή της η... Κατερίνα Καινούργιου!Η Κατερίνα φωτογραφήθηκε ως Μεξικανή ζωγράφος και κόρη της φωτιάς Φρίντα Κάλο και δε φοβήθηκε να «τσαλακώσει» την εμφάνισή της. Για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο alltrends: «Χαίρομαι που με φαντάστηκε ο Νίκος Ευταξίας σε κάτι τέτοιο και ήξερε ότι θα το κάνω. Ο Νίκος με γνωρίζει χρόνια και ξέρει πώς είμαι σαν άνθρωπος και πως δεν είμαι καθόλου κομπλεξική και ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω αν ξέρω ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Το να πάω τώρα γενικώς να τσαλακώνομαι κάπου που ξέρω ότι θα βγει... "λάθος", όχι δε θα το έκανα. Μου αρέσουν οι μεταμορφώσεις. Όταν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο, όταν είσαι μοντέλο ή ηθοποιός ή τραγουδίστρια, είναι ωραίο να σε βλέπουν να μεταμορφώνεσαι». Έβγαλε η Κατερίνα λοιπόν μουστάκι και της αρέσει!
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...

Αστυνομικοί μηνύουν την Κανέλλη- τους είπε φασιστοτσόγλανα!

Μήνυση για εξύβριση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ, θα καταθέσει την Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας.Η κατάθεση της μήνυσης, όπως δημοσιεύει το enikos-gr, πάρθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, η λέξη «φασιστοτσόγλανα» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, για να περιγράψει ορισμένους αστυνομικούς.

Η εκπομπή έγινε μερικές ημέρες μετά το περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη προς την κυρία Κανέλλη.

Από iefimerida
Διαβάστε περισσότερα...

Μεθυσμένος κουβάλησε το σκούτερ του με ποδήλατο!

Ένας Κινέζος βρήκε ένα πονηρό σχέδιο για να παρακάμψει τους τοπικούς νόμους αφού έδεσε το σκούτερ του στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του, προκειμένου να φτάσει στο σπίτι μετά από μια ...
μπυροκατάσταση!Ο ποδηλάτης είχε πιεί πάρα πολλές μπύρες το μεσημέρι και συνειδητοποιώντας ότι δεν θα είναι σε θέση να μεταφέρει το σκούτερ στο σπίτι και έμεινε με... λίγες επιλογές.Σαφώς δεν ήταν ενθουσιασμένος με την σκέψη ότι πρέπει να διακινδυνεύσει την άδειά του ο άγνωστος άνδρας και αποφάσισε να νοικιάσει ένα ποδήλατο αντί γιαυτό. Έδεσε το σκούτερ του με κάποιο σχοινί, κατάφερε να εξισορροπήσει το φορτίο του σε μια απίθανη γωνία με το ποδήλατό του, και αφού το ποδήλατο δεν υπόκειται σε Κινεζικούς νόμους για ποτό ξεκίνησε για το σπίτι του.Αυτό το παράξενο εως αστείο έγινε στην Changsha, επαρχία Χουνάν, νότια Κίνα.Δυστυχώς παρά τις... καλές προθέσεις του, παραβίασε μερικούς νόμους, όπως υπερφόρτωση και επικίνδυνη οδήγηση.
πηγη
original article
A Chinese man came up with a cunning plan to bypass local DUI laws after tying his scooter to the back of his bicycle in order to get home after a drinking session.The cyclist had a few too many beers at lunchtime before realising he wouldn't be able to drive home and was left with few options.Clearly not overjoyed by the thought of having to pick up his scooter in the morning, or risking his licence, the unknown man decided to hire a bicycle instead.Securing the vehicle with some rope, the relaxed peddler managed to balance his cargo at an improbable angle on his bicycle, which is not subject to China's drink-drive laws.This bizarre biker was snapped weaving home through the traffic in Changsha, Hunan province, southern China.He looked pretty wobbly, but then he looked wobbly while he was just walking too,' said one passer-by.Despite his good intentions he's bound to have broken a few laws, including overloading and dangerous driving.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Γεωργίου video αφιέρωμα

Τον γνωστό αθλητικογράφο του Real Fm Γιώργο Γεωργίου είχε θέμα ένα μίνι ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την ΕΤ1. Δείτε πώς οι ακροατές βρίσκουν διέξοδο στα προβλήματά τους μέσα από την εκπομπή του, τι λένε για τον αυτόν, αλλά και τι λέει ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργίου.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΙΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ video

Η WIND έχεται με νέα διαφήμιση με τον Πρόεδρο και την καινούργια του μεταγραφή, το νέο αστέρι του ποδοσφαίρου της… Φανάρ Μπαχτσέ, τον Πιου – ναι!Προεδρε ησουν φυλακη;Οχι ρε στο εξωτερικο ημουν για να κλεισω μεταγραφες... Τη θέση πάντως του Αντωνίου (ο Πίου, το μαύρο πιστόλι) δε βλέπουμε να την τρώει, αλλά οι αντίπαλοι όπως χαρακτηριστικά λέει ο Πρόεδρος, θα τον Πιου… νε…
PIOU DIAFIMISI VIDEO


πηγη http://diafhmiseis.gr/tag/diafimisi-piou/

Διαβάστε περισσότερα...

euro 2012 ENGLAND-ITALY penalties 2-4

KIEV, Ukraine - Alessandro Diamanti scored the decisive penalty kick Sunday to give Italy a 4-2 shootout win over England and a spot in the European Championship semifinals.

Ashley Young hit the crossbar with England's third, and Ashley Cole's attempt was saved.

Mario Balotelli, Andrea Pirlo and Antonio Nocerino also scored for Italy. Steven Gerrard and Wayne Rooney scored England's penalties.

The match ended 0-0 after 120 minutes of play. The Italians twice hit the post, but were also let down by poor composure in front of goal. Diamanti clipped the post with a curling cross in the 101st minute, and swept a clear shot wide.

Nocerino, another substitute, thought he had scored from Diamanti's cross in the 115th but was offside.

Daniele De Rossi hit the post in the third minute, and Italy goalkeeper Gianluigi Buffon saved a shot from Glen Johnson in the fifth.

Read it on Global News: Global News | Italy beats England 4-2 on penalties after 0-0 draw at Euro 2012, reaches semifinals
Διαβάστε περισσότερα...