EURO 2012 Sexy Ξανθια Αγγελικη

AGGELIKI EURO 2012
Σίγουρα ούτε τους περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο. Αλλά η Αγγελική-Αντριάνα με την ομορφιά της καλύπτει αυτό το κενό και έχει κερδίσει τη μάχη της κερκίδας. Η πιο φανατική οπαδός της Εθνικής είναι μισή Ελληνίδα, μισή Πολωνέζα, υποστηρίζει με πάθος την ομάδα μας και έχει βάλει φωτιές στην κερκίδα.
Διαβάστε περισσότερα...

φωτογραφίες-Σολωμού- Μουτσινάς- Οικονομάκου

Στα παρασκήνια της νέας θεατρικής παράστασης “Βαφτίσια” με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες.Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό, το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας “Ψέκασα την Ελίζα”, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία “Τα Βαφτίσια”, το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαβάστε περισσότερα...

sexy Άννα Διαμαντοπούλου

Μάτι καστανό, μαύρο μαλλί και ένα χαμόγελο καθαρά παιδικό. Ιδανικά προσόντα για έναν... έκπτωτο άγγελο. Γιατί, κάπως έτσι φαντάζεσαι τους αγγέλους να είναι πλασμένοι, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου. Με ιδανικές αναλογίες, πανέμορφα χαρακτηριστικά. Οι άλλες, θα πεις, δεν είναι αγγελικά. πλασμένες; Μα φυσικά! Αλλά πίσω στο μαγιό τους κρύβουν και κόκκινη ουρά. Η μήπως μια κόκκινη κλωστή;
Δες λοιπόν την κόλαση Άννα που σε κάνει να μη θες να πας τον παράδεισο για το ωραίο του κλίμα αλλά στην κόλαση για την καλή της παρέα!!!
Άννα Διαμαντοπούλου. Ακόμα και σε φωτοτυπία να έχεις την φωτογραφία της πάλι θα την θες κολασμένα!
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

The Name of Love-Katie Price

Η «εκρηκτική» Katie απέδειξε για πολλοστή φορά πως ξέρει να «παίζει» στα δάχτυλα το παιχνίδι δημοσιότητας, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Η παρουσίαση του βιβλίου της «The Name of Love» έγινε στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Λονδίνο και φυσικά οι... λάτρεις της τέχνης της είχαν την καλύτερη δικαιολογία προκειμένου να απολαμβάνουν τα κάλλη της χωρίς ενοχές και ντροπή.
Η Katie έκλεψε την παράσταση με το ευρηματικό σύνολο που επέλεξε να φορέσει.Τόσο το εφαρμοστό παντελόνι όσο και το στενό τζάκετ είχαν γραμμένα πάνω τους φράσεις από το βιβλίο της ενώ και το χρυσό χρώμα που κυριαρχούσε, παρέπεμπε στο εξώφυλλο.
Διαβάστε περισσότερα...

ria antoniou φωτογραφιες

ria antoniou φωτογραφιες
Το καυτό κορίτσι που στο πέρασμά της ανάβει φωτιές τρελαίνεται να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό…Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε στις 14 Ιούλιου του 1988! Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ομορφιάς και όχι άδικα...Στις 7 Γενάρη του 2012 μετακόμισε στην όμορφη Ιταλία με σκοπό να λάβει μέρος στο Dancing with the Stars. Με την εκρηκτική της εμφάνιση κατάφερε να μαγέψει το ιταλικό κοινό.
Διαβάστε περισσότερα...

Καταρρίφθηκε τουρκικό μαχητικό

Καταρρίφθηκε από πυρά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2 το τουρκικό μαχητικό κρούσης F-4E 2020 (κατ'άλλες πηγές RF-4E) που παραβίασε τον συριακό εναέριο χώρο και οι δύο πιλότοι αιχμαλωτίστηκαν. Το Reuters μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε επάνω από το συριακό έδαφος. Επίσης το λιβανέζικο κανάλι "Αλ Μπαγιαντέρ" μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε από πυρά της συριακής αεράμυνας.
πηγη http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=45593&Itemid=139

Turkey said on Friday it had lost contact with one of its military aircraft while it was over the sea off the southeastern coast, and a television station said it had crashed in Syrian territorial waters.
Pro-Iranian Al-Mayadeen television station, which is based in Lebanon, quoted what it said were Turkish sources as saying a jet had been shot down by Syrian air defenses near the border with Turkey. There was no confirmation of that report.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΝΤΟΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΚΑ

Εντόκως προς 5%, θα αναζητήσει στο εξής το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) κάθε παροχή (σύνταξη επίδομα κλπ) που καταβλήθηκε αχρεωστήτως, δηλαδή, χωρίς να τη δικαιούται ο ασφαλισμένος.Το ΙΚΑ θα «ζητήσει πίσω τα χρήματά του», και μάλιστα ανεξάρτητα με το αν διαπιστώνεται ή όχι δόλος από την πλευρά του ασφαλισμένου.

Το έγγραφο που απέστειλε προς τις υπηρεσίες του Ιδρύματος, η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Χαρίκλεια Δοντάκη, επικαλείται νεότερη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας «η οποία δεν κάνει διάκριση μεταξύ καλόπιστης ή μη είσπραξης, αλλά αρκείται μόνο στο γεγονός της αχρεώστητης καταβολής προκειμένου να επιβάλει έντοκη αναζήτηση».

Μέχρι τώρα, η Διοίκηση του ΙΚΑ βασισμένη, σε παλαιότερες αποφάσεις των δικαστηρίων, αναζητούσε σε βάθος δεκαετίας, μετά την παρέλευση της οποίας παραγράφονται οι απαιτήσεις, παροχές που καταβλήθηκαν αχρεωστήτως, μόνο στις περιπτώσεις που μπορούσε να αποδειχτεί δόλος.

Σύμφωνα με «το μέγεθος της οικονομικής ζημίας του Ιδρύματος, σε συνδυασμό με το δυσμενές οικονομικό
περιβάλλον, υποχρεώνουν τη Διοίκηση να επανεκτιμήσει τα δεδομένα και να προσαρμόσει πλέον οριστικά τη θέση του Ιδρύματος στο ισχύον νομοθετικό και νομολογιακό πλαίσιο».

Έτσι στο εξής, η εκτίμηση, για το εάν η είσπραξη έγινε ή όχι καλόπιστα «θα καθορίζει μόνο την έκταση της παραγραφής και τον χρόνο έναρξης επιβολής του τόκου και όχι το ζήτημα της αναζήτησης».

Η διαφορά είναι ότι όταν δεν διαπιστώνεται δόλος τα ποσά καταβάλλονται από το χρονικό σημείο που ο οφειλέτης λαμβάνει γνώση της οφειλής (με κοινοποίηση της απόφασης καταλογισμού), ενώ στις περιπτώσεις που υφίσταται δόλος, από τον χρόνο καταβολής της αχρεώστητης παροχής.

Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα του συμψηφισμού των παροχών που δόθηκαν παράνομα με ενδεχόμενες οφειλές των ασφαλισμένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: capital-gr
Διαβάστε περισσότερα...