Snow White and the Huntsman Kristen Stewart+Chris Hemsworth

Η νεαρή σταρ Kristen Stewart βρέθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας μαζί με τον γοητευτικό Chris Hemsworth για την πρεμιέρα της ταινίας τους Snow White and the Huntsman.
Οι δύο πρωταγωνιστές ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους, που έσπευσαν να τους δουν από κοντά.
Η Kristen Stewart επέλεξε για την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας μια φούστα σε στενή γραμμή, κεντημένη με πέρλες και πέτρες, και ασορτί μπούστο, εντυπωσιάζοντας με την επιλογή της. Η νεαρή ηθοποιός, αν και αμήχανη ορισμένες φορές μπροστά στο φακό, πόζαρε με τον γοητευτικό συμπρωταγωνιστή της. Ο Chris Hemsworth δεν χάλασε πάντως χατίρι στους θαυμαστές του και έσπευσε να υπογράψει όσο πιο πολλά αυτόγραφα μπορούσε.Πριν από την πρεμιέρα του φιλμ, η Stewart και ο Hemsworth έλαβαν μέρος σε φωτογράφιση, μαζί με το σκηνοθέτη της ταινίας, Rupert Sanders. Για την φωτογράφιση, η Kristen Stewart φόρεσε ένα κοστούμι, έχοντας αναδιπλώσει τα μπατζάκια του παντελονιού της μέχρι τη μέση της γάμπας, και το συνδύασε με ένα άσπρο t-shirt.
ΠΗΓΗ ANT1
Διαβάστε περισσότερα...

Καϊλή vs Βενιζέλος

Η Εύα Καϊλή, το ποντίκι στη φάκα και ο Ευ. Βενιζέλος...Έξαλλη είναι η Εύα Καϊλή με την διαφαινόμενη απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να κρατήσει την Βουλευτική του θέση στην Θεσσαλονίκη!Μετά από αυτή την εξέλιξη η Εύα Καϊλή, που αναδείχτηκε πρώτη σε ψήφους στην Α' Θεσσαλονίκης, μένει εκτός Βουλής.
Άμεση ήταν η αντίδραση της όμορφης Θεσσαλονικιάς που έγραψε στο προσωπικό της twitter:
«Αν και δεν έχω ενημερωθεί, συμπεραίνω πως επέλεξε πάλι Θεσσαλονίκη, οπότε..ας μη μιλήσω άλλο, μόνο αυτό..»
Διαβάστε περισσότερα...

Bild: έχετε μόνο άγονα βουνά ξερές ελιές αδέσποτες γάτες

Αυτή τη φορά, ο ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Franz Josef Wagner, απευθυνόμενος στους Έλληνες, περιγράφει με αρκετή δόση ειρωνίας τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξει την Ελλάδα και όχι την πατρίδα του.
Αναλυτικά τα όσα γράφει:

"Αγαπητοί Έλληνες,

Ο Θεός του ποδοσφαίρου πρέπει πραγματικά να είναι κυνικός, αφού έριξε τη ζαριά και η μονομαχία θα γίνει ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα.

Και ξαφνικά το παιχνίδι "γυρνάει" εναντίον της Μέρκελ...

Οι εφημερίδες της Ελλάδας εκλιπαρούν την Εθνική Ομάδα:

«Φέρτε μας τη Μέρκελ», «Άνγκελα ετοιμάσου», «οι χρεωκοπημένοι είναι έτοιμοι» και άλλα τέτοια.

Την Παρασκευή θα έχουμε έναν φοβερό αγώνα:

Οι φτωχοί Έλληνες, εναντίον των πλούσιων Γερμανών.

Ωστόσο η δική μου καρδιά -αν και Γερμανός- χτυπά για τους Έλληνες.

Για τους Έλληνες με τα άδεια πορτοφόλια, που δεν έχουν χρήματα να πιουν ένα ποτήρι κρασί, δεν έχουν χρήματα για ένα πακετάκι τσιγάρα, δεν έχουν χρήματα να πάνε στον οδοντίατρο ή να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις όσους δεν έχουν τίποτα να χάσουν -γιατί το μόνο που έχουν πια, είναι μερικά άγονα βουνά, μερικές ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες.

Όποιος κι αν κερδίσει το παιχνίδι, εγώ θα εξακολουθώ να στηρίζω την Ελλάδα...

Ειλικρινά,

Franz Josef Wagner".
Διαβάστε περισσότερα...

Πόπη Τσαπανίδου - Νίκος Ιατρού

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Πόπης Τσαπανίδου... Ερωτευμένη και ευτυχισμένη φαίνεται να είναι αυτό το διάστημα η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso. Ο νέος της σύντροφος φέρεται να είναι ο χρηματιστής, Νίκος Ιατρού.
tsapanidou-iatrou
ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

Ghazala Javed Killed

Singer Ghazala Javed Killed-dead
Η 24χρονη ποπ σταρ του Πακιστάν, Ghazala Javed, που τόλμησε να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια αψηφώντας το αυστηρό διάταγμα των Ταλιμπάν, δέχθηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της Τρίτης και βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατέρα της.

Η 24χρονη καλλονή σκοτώθηκε ακαριαία, ύστερα από πυρά που δέχθηκε από έναν μοτοσικλετιστή, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα της. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο πρώην σύζυγος της θεωρείται βασικός ύποπτος της υπόθεσης, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο
όταν είχε ανακαλύψει ότι διατηρεί παράλληλη σχέση.

Η 24χρονη ποπ σταρ του Πακιστάν, Ghazala Javed, που τόλμησε να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια αψηφώντας το αυστηρό διάταγμα των Ταλιμπάν, δέχθηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της Τρίτης και βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατέρα της.

Η 24χρονη καλλονή σκοτώθηκε ακαριαία, ύστερα από πυρά που δέχθηκε από έναν μοτοσικλετιστή, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα της. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο πρώην σύζυγος της θεωρείται βασικός ύποπτος της υπόθεσης, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο όταν είχε ανακαλύψει ότι διατηρεί παράλληλη σχέση.

Η απαίτηση της για διαζύγιο δεν συμβάδιζε με τον συντηρητικό και ανδροκρατούμενο χαρακτήρα της κοινωνίας του Πακιστάν, και θεωρούταν άκρα προσβολή προς το πρόσωπο του άνδρα της.

Η Javed, η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ του έθνους των Παστούν, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, οδηγούσε με τον πατέρα της προς το σπίτι τους, όταν μια μοτοσικλέτα πλησίασε το όχημα και άρχισε να πυροβολεί ασταμάτητα.

Η 24χρονη δέχθηκε έξι σφαίρες και ο θάνατος εκείνης και του πατέρα της ανακοινώθηκε στο νοσοκομείο του Πεσαβάρ, σύμφωνα με το CNN.

Τα τελευταία χρόνια, η άνοδος των Πακιστανών Ταλιμπάν, κατέστησε τη δραστηριότητα των εγχώριων καλλιτεχνών αρκετά δύσκολη, και ιδιαίτερα για την Javed, καθώς η πλειοψηφία των τραγουδιών της είναι στη γλώσσα των Παστούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της αστυνομίας, οι Ταλιμπάν δεν εμπλέκονται στον συγκλονιστικό θάνατο της 24χρονης.

Πέρυσι, η Javed είχε απασχολήσει αρκετά των εγχώριο Τύπο, καθώς είχε εκαταλείψει τον άνδρα της και είχε μετακομίσει στην οικία του πατέρα της, ύστερα από έξι μήνες γάμου.
Πακιστάν ...
Διαβάστε περισσότερα...