SILA EPISODE 3

ΣΙΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 : Κάτω από την πίεση του αδελφού της, η Σιλά αναγκάζεται να υπογράψει. Τώρα είναι νύφη στη φυλή των Γκέντζο και γυναίκα του Μποράν, ο οποίος κατόπιν εορτής μαθαίνει πως η γυναίκα του δεν ήθελε αυτόν το γάμο. Παρά τη φασαρία που κάνει, ξέρει πως δεν υπάρχει γυρισμός. Τώρα είναι και οι δύο φυλακισμένοι στο αδιέξοδο...
Διαβάστε περισσότερα...

SILA EPISODE 1

Περίληψη: Η Σιλά , μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, ζει μια ειδυλλιακή ζωή με τους θετούς γονείς της, που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Μαθαίνει πως η μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη και πως η τελευταία της επιθυμία είναι να δει την κόρη της. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, φύλαρχο της φυλής των Γκέντζο, στα βάθη της Ανατολίας, για να λήξει μια βεντέτα που αλλιώς θα στοίχιζε τη ζωή του αδελφού της ή την πρόωρη ενηλικίωση της δωδεκάχρονης αδελφής της, η οποία θα αναγκαζόταν να παντρευτεί η ίδια τον Αγά... Η Σιλά, ανίδεη για την παγίδα στην οποία ετοιμάζεται να πέσει, δέχεται να πάει να δει τη μητέρα της. Γνωρίζει τα αδέλφια της και αποφασίζει να μείνει για να γιορτάσει το γάμο του αδελφού της με την αδελφή του Αγά, αγνοώντας πως ετοιμάζονται να παντρέψουν και την ίδια, δια βίας, με τον ισχυρό Μποράν...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ)...
Διαβάστε περισσότερα...

MADONNA TOPLESS IN TURKEY

madonna nipple slip
Η βασίλισσα της pop Madonna έδωσε και με το παραπάνω τον καλύτερο της εαυτό στην προγραμματισμένη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη! Μόνο που αυτή τη φορά είπε να... δείξει κάτι παραπάνω στο κοινό της...Η 53χρονη καθώς χόρευε και τραγουδούσε με την ομάδα της κατέβασε το σουτιέν της και έδειξε το στήθος της στους 50.000 ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί!
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑΡΦΙΣ

Πρόκειται για μια σειρά τούρκικης παραγωγής, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές στη γειτονική χώρα και όχι τυχαία. Η προσεγμένη παραγωγή της, η γλαφυρή της αφήγηση, οι δυνατοί χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν και η συγκλονιστική πλοκή της, προβάλλουν με ρεαλισμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι γονείς. Ακολουθήστε το "Starfish", είναι το νέο τηλεοπτικό "must" του καλοκαιριού!
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η ζωή της Ντενίζ. Μιας νεαρής φοιτήτριας, η οποία είναι γεμάτη ελπίδες και όνειρα για το αύριο. Αποφασισμένη να πετύχει στη ζωή της, αφήνει πίσω τη μικρή πόλη της Ανατολίας από την οποία κατάγεται και εγκαθίσταται στην Αγκυρα, με σκοπό να σπουδάσει ιατρική. Εκεί, η νεαρή Ντενίζ φιλοξενείται σ ένα φιλικό σπίτι, που κρύβει για αυτήν ένα μεγάλο μυστικό. Ο πατέρας της οικογένειας και στενός φίλος της μητέρας της είναι ο βιολογικός της πατέρας, κάτι που η ίδια ακόμα δεν το γνωρίζει!

Η νέα ζωή για τη Ντενίζ και για τους άλλους νέους γύρω της είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά και προβλήματα! Φιλίες και σχέσεις που δοκιμάζονται στον χρόνο, νεανικές απογοητεύσεις και ίντριγκες, μάχες για αναγνώριση, προκλήσεις που λυγίζουν κάθε νεαρό άτομο. Η Ντενίζ είναι το ανερχόμενο "αστέρι" που άφησε πίσω την απλή ζωή της επαρχίας, για να ζήσει στους γρήγορους ρυθμούς της μεγαλούπολης, αλλά και για να αποδείξει πως όταν πιστεύεις τα όνειρά σου, τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την πραγματοποίησή τους!

Δραματική σειρά, τούρκικης παραγωγής 2009-2011
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σεράτ Ναλμπαντόγλου, Μελτέμ Μπέϊτοκ, Μπασάκ Ακμπάϊ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Γκιουλσέν Ουγκούρ Έριστι
Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακές διευθύνσεις IPv6

Το IPv6 βρίσκεται υπό επεξεργασία ήδη από τη δεκαετία του '90 κι έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες δοκιμές. Οι εταιρείες δίσταζαν μέχρι τώρα να το υιοθετήσουν, αφού περιοριζόταν στο 3% των domains και στο 12% των Δικτύων στο Διαδίκτυο.
Από χθες, όμως, μεγάλες εταιρείες, μεταξύ αυτών το Facebook, η Yahoo κι η Google έκαναν τη μόνιμη μετάβαση κι αναμένεται τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες έως ότου εγκαταλειφτεί το IPv4.
Το IPv6 εξασφαλίζει τη δυνατότητα για ασύγκριτα περισσότερες διαδικτυακές διευθύνσεις -πολλά τρισεκατομμύρια- στο Διαδίκτυο, δεδομένου ότι μέρα με τη μέρα συνεχώς μεγαλώνει κι ήδη οι δυνατότητες του παλαιότερου IPv4 έχουν εξαντληθεί.
Πάντως, για το χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα λειτουργούν παράλληλα τα δύο πρωτόκολλα, οι χρήστες δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα συμβατότητας, ενώ πολύ πιθανό να μην αντιληφτούν τη διαφορά παρά μόνο λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα.
Το μόνο που θα πρέπει να απασχολεί τους χρήστες είναι η συσκευή που θα αγοράζουν να υποστηρίζει το νέο Πρωτόκολλο, αλλά και πάλι εάν σκεφτείς ότι το υποστηρίζουν συσκευές που κυκλοφορούσαν στην αγορά ήδη από το 2004, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η 6η Ιουνίου 2012 χαρακτηρίστηκε ως η ημέρα λανσαρίσματος του Διαδικτύου του 21ου αιώνα.
http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17291&subid=2&pubid=129062443
Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Κασιδιάρης: Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι

Παναγιώτης Κασιδιάρης: «Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα Τρία Γουρουνάκια».

Μάλιστα ο κ. Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου «παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.»

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα οστο μυαλό του.»
Διαβάστε περισσότερα...

Θέλξη- σέξι κορμί

Όταν έχεις κορμί θανατηφόρο όπως η Thelxi, προφανώς προτιμάς ρούχα με βαθύ σκίσιμο ώστε να δείχνεις τα καλλίγραμμα πόδια σου αλλά και αβυσσαλέα ντεκολτέ για να επιδεικνύεις το πλούσιο μπούστο σου. Και η εικονιζόμενη έχει και τα δύο... Η Θέλξη εμφανίζεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά αλά... Angelina Jolie με ένα λαμέ φόρεμα που εκτός του ότι είναι πολύ κοντό, έχει και πολύ βαθύ σκίσιμο. Και φυσικά, καταφέρνει να κάνει όλα τα βλέμματα των θαμώνων να καρφωθούν πάνω της καθώς πρόκειται για πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Θέλξη άλλωστε είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου. Γιατί λοιπόν να μην φοράει τόσο αποκαλυπτικά ρούχα; Διαβάστε περισσότερα...