DENIZ YILDIZI-STARFISH ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

STARFISH-DENIZ YILDIZI-Η Μεριέμ με την κόρη της Ντενίζ ζουν σε μια επαρχία της Κιουτάχειας. Η Μεριέμ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, μεγάλωσε μόνη της την κόρη της. Στον κόσμο έχουν μόνο η μία την άλλη.
Όνειρο της Μεριέμ είναι να σπουδάσει η κόρη της ιατρική και τελικά η Ντενίζ τα καταφέρνει να περάσει στη σχολή. Η Μεριέμ, όμως, δεν μπορεί να το χαρεί με την καρδιά της, επειδή είναι χρόνια άρρωστη και πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρύψει την ασθένειά της από την κόρη της. Όσο η Ντενίζ κάνει όνειρα για την καινούργια τους ζωή στην Άγκυρα, η Μεριέμ σκέφτεται πως αν φύγει από τη ζωή, μπορεί να εμπιστευτεί την κόρη της σε έναν και μόνο άνθρωπο: τον Μπαχρί. Ο Μπαχρί είναι επικεφαλής της Ιατρικής στην Άγκυρα και με τη Μεριέμ γνωρίζονται χρόνια. Η Μεριέμ κρατάει ένα ακόμα μυστικό: ο Μπαχρί είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντενίζ. Αυτό όμως, δεν το γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από την ίδια. Ούτε η Ντενίζ, ούτε ο Μπαχρί, ούτε η σύζυγός του η Ικμπάλ, ούτε τα τρία του παιδιά. Αλλά η μέρα που ένας από αυτούς θα μάθει το μυστικό... πλησιάζει! Διαβάστε περισσότερα...

Ψεύτικες απαγωγές παιδιών-Εμπόριο οργάνων

Τρόμος και πανικός από τις ψεύτικες απαγωγές παιδιών!Ποιό αρρωστημένο, ποιό εγκληματικό μυαλό, επινόησε τις δήθεν απαγωγές παιδιών με σκοπό το εμπόριο οργάνων και δημοσίευσε την ψεύτικη είδηση στο διαδίκτυο, για να τρομοκρατήσει γονείς και παιδιά σε ολόκληρη την χώρα και να "παίξει" με την αγωνία τους ;

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, αλλά και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προσπαθούν να εντοπίσουν τον δημιουργό της εφιαλτικής ιστορίας, ενώ βέβαια ευθύνες έχουν και όσες ιστοσελίδες χωρίς ίχνος σοβαρότητας και χωρίς να επιβεβαιώσουν τις φήμες από πουθενά, αναπαρήγαγαν τις δήθεν απαγωγές σπέρνοντας τον τρόμο ! Το μακάβριο αλλά και κακόγουστο ψέμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού αρκετοί γονείς φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να βγαίνουν από το σπίτι !

Το μαύρο αυτοκίνητο των δήθεν απαγωγέων
Σύμφωνα με την ανυπόστατη φημολογία που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, ένα μαύρο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επιβαίνουν δύο άνδρες, σταματάει σε παιδικές χαρές και αρπάζει παιδιά, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς τους. Οι υποτιθέμενες απαγωγές παιδιών αναφέρθηκαν στο Μενίδι, το Μαρούσι, στην Ηλιούπολη, στην Ελευσίνα, στον Κολωνό, στο Γαλάτσι αλλά και σε περιοχές της περιφέρειας όπως Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Πύργος και Πάτρα.

«Εμπόριο οργάνων από παιδιά»!
Οι αρρωστημένοι φαρσέρ έφθασαν στο σημείο να διαδώσουν ότι βρέθηκε ένα αγόρι στο Μενίδι με χειρουργικές τομές στο σώμα του και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι απαγωγείς του είχαν αφαιρέσει ζωτικά όργανα όπως τα νεφρά του ! Η ψεύτικη είδηση διαδόθηκε εκτός από το διαδίκτυο και από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί, όπως ήταν φυσικό, πανικός.

Η διάψευση από την αστυνομία
Η γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την φημολογία για δήθεν απαγωγές παιδιών σε διάφορες περιοχές, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι αναρτήσεις που αναφέρονται σε αυτό το θέμα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει καμία σχετική καταγγελία στις αρχές.
ΠΗΓΗ http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/138754/tromos-kai-panikos-apo-tis-pseytikes-apagoges-paidion
Διαβάστε περισσότερα...

Liz & Dick Lindsay Lohan

Με τα μαλλιά κότσο και φορώντας αρκετά κοσμήματα, η Lindsay Lohan έκανε την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή της στα πλατό του φιλμ για την Liz Taylor.Η ηθοποιός βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα για την ταινία Liz and Dick, την ιστορία για την θυελλώδη σχέση της Taylor με τον Richard Burton. Με την ταινία αυτή η Lohan και οι συνεργάτες της πιστεύουν ότι θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή μετά από τουλάχιστον δύο χρόνια απουσίας. Διαβάστε περισσότερα...