OLYMPIAKOS-PAO 82-76 VIDEO

OLYMPIAKOS-PAO 82-76 VIDEO
Μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός επέστρεψε και στον ελληνικό «θρόνο» μετά από 15 χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 82-76 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πέμπτο ματς και κατέκτησαν το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο ηγέτης και αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης με 24 πόντους ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην κούπα! Αποφασισμένος να μην… πέσει με τίποτα στο «καναβάτσο» ο εξάστερος, έκανε ό,τι μπορούσε μέχρι το τέλος αλλά τελικά παρέδωσε το στέμμα του.

Η ομάδα του Ίβκοβιτς είχε το πάνω χέρι στο ματς για 30 λεπτά και έφτασε ακόμα και στο +16. Ωστόσο, οι «πράσινοι» με κορυφαίους τους Καλάθη (17π) και Περπέρογλου (11π), επέστρεψαν και έδειξαν ότι δεν είχαν σκοπό να παραδοθούν με τίποτα.

Κυνήγησαν τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος, προσπάθησαν να του μεταφέρουν το άγχος με μεγάλα σουτ αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την δουλειά. Οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν σωστά το φινάλε ακόμα και όταν η διαφορά τους μειώθηκε πολύ και τελικά πήραν την νίκη, πανηγυρίζοντας την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ μετά από 15 χρόνια
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο όχθες ένας Ισμαήλ-Ελένη Φιλίνη: δεν θα πω κάτι κατά της Ελλάδας ή της Κύπρου!

Τον όρο που έχει θέσει στο συμβόλαιο της για τη συμμετοχή της στη σειρά Δύο όχθες ένας Ισμαήλ που προβάλλεται στην Τουρκία και «σκίζει» σε τηλεθέαση αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.Η ηθοποιός απάντησε στο Tivo και στο ερώτημα αν φοβάται τις κριτικές από κάποιους για το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο σίριαλ.
«Δεν φοβάμαι καθόλου. Δεν έχω μάθει να φοβάμαι στη ζωή μου. Τι να φοβηθώ εξάλλου; Αυτή είναι η δουλειά μου. Όπως συμμετείχα στον Άρχοντα των Βαλκανίων και συνεργάστηκα με Γάλλους, Ισπανούς, Ιταλούς, Βούλγαρους, τώρα αντιστοίχως βρίσκομαι στην Τουρκία. Αύριο μπορεί να πάω στην Κίνα ή στη Βραζιλία. Οι ηθοποιοί δεν έχουν σύνορα. Δεν κάνουμε κάτι κακό. Δεν κάνουμε μία δουλειά που χτυπάει την Ελλάδα. Δεν επρόκειτο να κάνω μια τέτοια δουλειά ποτέ. Μέσα στο συμβόλαιο μου υπάρχει ως όρος».
Τι όρο θέσατε;
Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι που θα είναι κατά της Ελλάδας ή της Κύπρου.
İKİ YAKA BİR İSMAİL Διαβάστε περισσότερα...

DEBATE SAMARAS-TSIPRAS

TSIPRAS-SAMARAS DEBATE
Μετά από συνάντηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη, και του Νίκου Παππά, διευθυντή στο γραφείο Τύπου του... Αλέξη Τσίπρα, τα δύο κόμματα συμφώνησαν την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, να γίνει το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών.
Το ντιμπέιτ θα γίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να είναι λιγότεροι οι δημοσιογράφοι, ουσιαστικότερη η συζήτηση και να επιτρέπεται ο διάλογος μεταξύ των δύο αρχηγών.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε Marilyn Monroe μεταμορφώθηκε η Lady Gaga

Την 86η επέτειο γέννησης της Marilyn Monroe είπε να τιμήσει με τη μεταμόρφωση της η Lady Gaga. Ντύθηκε λοιπόν ξανθιά σεξοβόμβα, χτενίστηκε α λα Marilyn, έκανε και το ανάλογο μακιγιάζ με κατακόκκινο κραγιόν και ξαπλωμένη ημίγυμνη σε ένα κρεβάτι, η 26χρονη star «ανέβασε» την εν λόγω ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Twitter της.
Έκανε μάλιστα και το εξής σχόλιο:
«Ευτυχισμένα γενέθλια Marilyn. Ποτέ δεν θα μας πάρουν το ξανθό μαλλί και το κατακόκκινο κραγιόν». Όσο για το αν υπάρχει ίχνος ομοιότητας μεταξύ των δύο μπορείτε να το κρίνετε από μόνοι σας.
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ-ΚΑΡΤΕΛ!

Καρτέλ στον καθορισμό κατώτατων τιμών στις μεγαλύτερες ομοσπονδίες και συλλόγους ξενόγλωσσων φροντιστηρίων της χώρας εντόπισε η Επιτροπή Ανταγωνισμού μετά από αυτεπάγγελτη έρευνα.Το αποτέλεσμα είναι οι γονείς να μην μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερες μειώσεις ή εκπτώσεις στις τιμές που πληρώνουν για τις σπουδές ξένων γλωσσών των παιδιών, και μάλιστα εν μέσω οικονομικών δυσκολιών. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εισήγηση της γενικής διεύθυνσης Ανταγωνισμού οι ομοσπονδίες και οι σύλλογοι καθόριζαν στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια κατώτατα δίδακτρα, συγκεκριμένες εκπτώσεις, ενώ με ρήτρες απαγόρευαν στους μαθητές των φροντιστηρίων να συμμετέχουν σε άλλες εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεών τους.Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα εξετάσει την υπόθεση στις 23 Ιουλίου.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ανεξάρτητης αρχής ανταγωνισμού αναφέρει:
«Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συνεδριάσει την 23.7.2012 για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής Εισήγησης, εάν συντρέχει παράβαση του άρθρου 1 του ν. 703/1977 (νυν άρθρο 1 του ν. 3959/2011) και του άρθρου 101 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε υπόθεση που αφορά πρακτικές από συλλόγους ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών που δραστηριοποιούνται ιδίως στις περιοχές της Αττικής, της Βόρειας Ελλάδας και της Κρήτης για τον καθορισμό των διδάκτρων των μελών τους και τη διατήρηση περιορισμών στην άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Όπως επισημαίνεται στο βασικό τμήμα της Εισήγησης, οι εν λόγω σύλλογοι ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών – με βάση σειρά αποφάσεων των καταστατικών τους οργάνων ή/και σχετικές ρυθμίσεις στα καταστατικά, στους κανονισμούς δεοντολογίας ή σε άλλα έγγραφά τους – είτε προέβησαν στον καθορισμό των διδάκτρων που χρεώνουν τα μέλη τους (κατώτατη τιμή διδάκτρων, όροι παροχής εκπτώσεων), είτε συντόνιζαν άλλες σημαντικές παραμέτρους της εμπορικής δραστηριότητας των μελών τους ρήτρες μη ανταγωνισμού (ρήτρες περί της συμμετοχής ή μη σπουδαστών σε εξετάσεις γλωσσομάθειας, υπέρμετροι περιορισμοί στη διαφημιστική δραστηριότητα)».

Χρ. Κολώνας-imerisia-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκτόνησε ο αντιστράτηγος επικεφαλής ασφαλείας του Βαρδινογιάννη

Ο επικεφαλής της φρουράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη αυτοκτόνησε το πρωί της Πέμπτης κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία.Πρόκειται για τον αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛΑΣ, Αθανάσιο Γκοτσόπουλο, ο οποίος διετέλεσε αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας από τον Ιούνιο του 2000 έως τον Αύγουστο του 2001.Ο αντιστράτηγος έφερε τραύματα από το δικό του όπλο, στο κεφάλι.Ο Αθανάσιος Γκοτσόπουλος ολοκληρώνοντας τη θητεία του στη Μεσσηνία υπηρέτησε για 2 χρόνια ως γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη και στη συνέχεια αποστρατεύτηκε.Η κηδεία του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Διαβάστε περισσότερα...