MELANIE BROWN SEXY!

MELANIE BROWN SEXY!!!
Σε εκδήλωση για μουσικά βραβεία έδωσε το παρών η σέξι τραγουδίστρια Melanie Brown (πρώην μέλος των Spice Girls», το « ένιωσε» για τα καλά! Σε μια στιγμή σοβαρού – αστείου που λέμε, ο φίλος της είπε στους φωτογράφους πως το στήθος της είναι …αληθινό! Και το χούφτωσε για να τους πείσει! Όχι όμως και εμάς καθώς εμείς ήμαστε πιστοί του ρητού «Μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει»... Διαβάστε περισσότερα...

Ακυρωνεται η πρωτια της Σουηδιας στην γιουροβιζιον 2012;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ο οποίος ασχολείται με τον διαγωνισμό τραγουδιού εδώ και χρόνια, σκοπεύει να στείλει στην EUROVISION 2012 επιστολή διαμαρτυρίας για το συγκεκριμένο θέμα καθώς θεωρεί άδικο το να περάσει ένα τέτοιο εντυπωσιακό εφέ, τη στιγμή που απαγορεύεται. Πρόκειται για το slow motion που έγινε στο τέλος της εμφάνισης της Σουηδίας το οποίο ήταν πράγματι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Αν γίνει δεκτή η καταγγελία του δημοσιογράφου που μάλλον δεν θα είναι και ο μόνος που θα στείλει ανάλογη επιστολή, τότε σίγουρα κινδυνεύει η Loreen να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της η οποία θα περάσει στους αμέσως επόμενους, δηλαδή τις ηλικιωμένες Μπαμπούσκες από τη Ρωσία.
πηγη gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

MELANIE BROWN SEXY!

MELANIE BROWN SEXY!!!
Σε εκδήλωση για μουσικά βραβεία έδωσε το παρών η σέξι τραγουδίστρια Menalie Brown (πρώην μέλος των Spice Girls», το « ένιωσε» για τα καλά! Σε μια στιγμή σοβαρού – αστείου που λέμε, ο φίλος της είπε στους φωτογράφους πως το στήθος της είναι …αληθινό! Και το χούφτωσε για να τους πείσει! Όχι όμως και εμάς καθώς εμείς ήμαστε πιστοί του ρητού «Μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει»...
Διαβάστε περισσότερα...

Eurovision 2012-τελικά αποτελέσματα βαθμοί

Η Σουηδία-Loreen Euphoria , επιβεβαιώνοντας προβλέψεις και στοιχήματα, πήρε με άνεση την πρωτιά, με 113 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ρωσία! Σερβία, Αζερμπαϊτζάν και Αλβανία συμπλήρωσαν την πεντάδα.
Δυστυχώς, η Ελλάδα και η Κύπρος δεν μπόρεσαν να μπουν ούτε στη δεκάδα! Η Ήβη Αδάμου και η Κύπρος περιορίστηκε στους 65 βαθμούς και την 16η θέση. 17η ακολούθησε η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελλάδα με ένα βαθμό διαφορά, 64.

Ποιες χώρες ψήφισαν την Έλλαδα;
Από τις 42 χώρες, μόνο οι 15 μας έδωσαν βαθμούς και αυτές ήταν:

Αλβανία 12
Ρουμανία 8
Ουκρανία 5
Βέλγιο 2
Αζερμπαιτζάν 5
Τουρκία 3
Βοσνία 1
Μολδαβία 4
Βουλγαρία 1
Κύπρος 12
Γεωργία 1
Σερβία 4
Γερμανία 1
Ρωσία 3
Ελλάδα 2

Η Ελλάδα έδωσε τους 8 της βαθμούς στη Σερβία, το 10αρι στην Αλβανία και τους 12 βαθμούς στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2012 ΣΟΥΗΔΙΑ WINNER EUROVISION 2012 SWEDEN

Αν έχετε αμφιβολίες για το ποιος θα επικρατήσει στον σημερινό διαγωνισμό της Eurovision 2012 , ήρθε η ώρα να σας τις διαλύσουμε.Θα κερδίσει η ΣΟΥΗΔΙΑ. Είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που ο κόσμος θα ψηφίσει.Και θα κερδίσουν.Όπως έγινε πριν από έξι χρόνια με τους Lordi.
Σουηδία-Το μεγάλο φαβορί. Μόνο και μόνο επειδή ο φετινός διαγωνισμός είναι φτωχότατος ποιοτικά και ο συνδυασμός, εμφάνιση Κάρλα Μπρούνι, τραγούδι της Rihanna, κίνηση της Σακίρα και περπάτημα αλλά Εξορκιστ, προκαλεί σύγχυση που μέχρι να επεξεργαστείς όλες τις πληροφορίες έχεις εντυπωσιαστεί.
Θανάσης Ράλλης
Διαβάστε περισσότερα...

Loreen - Euphoria (Final) Eurovision 2012 Sweden

Eurovision 2012 Sweden: Loreen - Euphoria (Final)
Eurovision Song Contest 2012
Sweden: Loreen - Euphoria
LIVE @ the Grand Final (May 26th)...
VIDEO



Διαβάστε περισσότερα...