Atletico Madrid-Athletic Bilbao 3-0 video

UEFA Europa League Final
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 3-0 video
Atletico Madrid-Athletic Bilbao 3-0 video
7' [1 : 0] Radamel Falcao-video
34' [2 : 0] Radamel Falcao-video
85' [3 : 0] Diego-video

Club Atlético de Madrid have won their second UEFA Europa League title in three years after defeating Athletic Club 3-0 in Bucharest.Falcao, who scored the winner in last season's final for FC Porto, gave Atlético a two-goal lead at the break with a couple of sublime finishes and Diego added the icing late on.
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0 τελικο

Διαβάστε περισσότερα...

Παράνομη η Χρυσή Αυγή λέει ο Μπουτάρης

g-mpoytaris-na-kiryhthei-paranomi-i-hrysi-aygi
Γ. Μπουτάρης: «Να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή»...«Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα. Είναι σημεία των καιρών, γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, μετά τις εκδηλώσεις μνήμης για τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στο Γ' Σώμα Στρατού.Για την ανάγκη αντίστασης ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού έκανε λόγο και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, εκφράζοντας προβληματισμό για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όταν η χώρα μας «διαθέτει μια από τις πιο ένδοξες ιστορικές αναφορές Εθνικής Αντίστασης».
πηγη http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/133752/g-mpoytaris-na-kiryhthei-paranomi-i-hrysi-aygi
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Γκάνος Say My Name

Ο Νίκος Γκάνος επιστρέφει με το νέο dance hit του καλοκαιριού! Say my name είναι ο τίτλος του τραγουδιού σε στίχους και μουσική των Νίκου Δαμάσχη και Νίκου Βουτούρα.
Say My Name / Nicko - Nikos Ganos (HD - Official New Song 2012).
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Lisa Goes Gaga - Simpsons

Αρκετούς μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της Lady Gaga σε επεισόδιο των Simpsons , και λίγο πριν την μετάδοση του επεισοδίου, ήρθε η πρώτη φωτογραφία για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το πώς σχεδίασαν την πάντα εκκεντρική σταρ οι συντελεστές της σειράς.
Φυσικά το κοστούμι είναι όσο εξωφρενικό περιμένει κανείς από την Gaga: πανκ φόρεμα, συνοδευτική τιάρα και πλατφόρμες-σήμα κατατεθέν της. Βέβαια όσοι δουν το επεισόδιο έχουν να περιμένουν πολλά περισσότερα: πιστοί στο στιλ της τραγουδίστριας, οι animators της σειράς σχεδίασαν άλλα 17 (!) κοστούμια για τον χαρακτήρα της.

Στο επεισόδιο η Lady Gaga σταματά στην πόλη του Σπρίνγφιλντ και προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό της Λίσα, που έχει απομονωθεί κοινωνικά, τραγουδώντας για την σημασία της ατομικής αξίας πέρα από τις συμβάσεις της κοινωνίας.

Η Gaga παραδέχτηκε ότι η επίσκεψή της στο Σπρίνγκφιλντ ήταν αγχωτική. «Δημιουργώ μουσική αλλά δεν ηχογραφώ διαλόγους κάθε μέρα, και οι χαρακτήρες είναι τόσο πειστικοί και ειλικρινείς και τρελοί και αστείοι, που έπρεπε να θυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου την ειλικρίνεια του χιούμορ. Σε αυτό προσπαθούσα να συγκεντρωθώ, να μην δημιουργήσω έναν χαρακτήρα ακριβώς αλλά να είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορούσα,» δήλωσε πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι η εμπειρία ήταν «ένα από τα πιο κουλ πράγματα που έχω κάνει.» Αποκάλυψε δε και μια μικρή λεπτομέρεια της πλοκής, και συγκεκριμένα ένα φιλί με τη Μαρτζ!
Από τη μεριά του ο δημιουργός της σειράς, Ματ Γκρόνινγκ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες της Gaga και ευτυχής που την εξασφάλισε για την γκεστ εμφάνιση. «Από την αρχή της σειράς ήθελα να έχουμε τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην σειρά, και η Gaga είναι μία από αυτές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, έχουμε την τιμή να έχουμε έναν καλεσμένο νεότερο από την ίδια τη σειρά!»

Το επεισόδιο «Lisa Goes Gaga» θα προβληθεί στις 20 Μαΐου στις ΗΠΑ.

Χ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα...

SOFIA VERGARA MACHETE KILLS

"Μαντάμ Δυσδαιμόνα" σε πορνείο η Σοφία Βεργκάρα...
Η τελευταία σέξι προσθήκη στο «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ακούει στο όνομα Σοφία Βεργκάρα. Η όμορφη πρωταγωνίστρια του Modern Family ετοιμάζεται να θέσει τα προσόντα της στην υπηρεσία του Μεξικανού ως Μαντάμ Δυσδαιμόνα, ιδιοκτήτρια πορνείου, όπου ο Ντάνι Τρέχο, θα αναζητήσει όχι μόνο κάποιο σέξι κορίτσι, αλλά και τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εντοπίσει τους κακούς. Απλά σχήματα, με το μοναδικό καλτ στιλ του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που έφερε πίσω στα σετ τη Μισέλ Ροντρίγκεζ και τη Τζέσικα Άλμπα με νεοφώτιστη στην περιπέτεια του Machete την Άμπερ Χερντ και στους ρόλους των αντιπάλων του τον Μελ Γκίμπσον ως επικεφαλής καρτέλ όπλων και τον Ντέμιαν Μπισίρ ως ημίτρελο τρομοκράτη.
Ο Ροντρίγκεζ θα αρχίσει τα γυρίσματα αυτού του sequel, ώστε να προχωρήσει μετά απερίσπαστος με τη συνέχεια του "Sin City": A Dame to Kill For.
Όσο για τη Βεργκάρα, η Κολομβιανή έχει αποσπάσει τίτλους όπως «η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη» και μπορεί να μετανιώνει που οι υποχρεώσεις της στο Modern Family την ανάγκασαν να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο «Paperboy» του Λι Ντάνιελς, χάνοντας τα κόκκινα χαλιά των Καννών που θα στρωθούν σε λίγες μόλις ημέρες, αλλά τουλάχιστον οι καμπύλες της εκτιμήθηκαν από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ –νομίζουμε ότι μαζί με Άλμπα, Ροντρίγκεζ και Χερντ εξασφάλισαν όσο από το ανδρικό κοινό δεν είχε συγκινήσει ο macho τίτλος. A.N
Διαβάστε περισσότερα...

Μάσκα απολέπισης

Η απολέπιση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με τη χρήση προϊόντων περιποίησης και ενυδάτωσης, μπορεί να μας χαρίσει ένα λαμπερό και απαλό δέρμα.Για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων δεν είναι απαραίτητη η αγορά ακριβών καλλυντικών και η επίσκεψη σε κέντρα ομορφιάς, καθώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και μια σπιτική μάσκα ομορφιάς χρησιμοποιώντας απλά υλικά.

Διαβάστε πώς θα φτιάξετε τη δική σας μάσκα για απολέπιση.
Αρχικά, θα χρειαστούμε τα εξής υλικά: 1 φλιτζάνι σουσάμι, το οποίο όντας πλούσιο σε βιταμίνη Ε βοηθάει στην τόνωση των ιστών. Ακόμη, 2 φλιτζάνια μέλι, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τη δράση του που εμποδίζει την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Τέλος, 5 κουταλιές σούπας αποξηραμένα βότανα όπως μέντα ή λεβάντα.
Τα υλικά αυτά τα ανακατεύουμε και παίρνουμε μια κολλώδη κρέμα. Με την κρέμα αυτή αλείφουμε την επιδερμίδα μας, την αφήνουμε κάμποσα λεπτά να δράσει και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό.
Διαβάστε περισσότερα...

OPEL ADAM

οπελ ανταμ
Mε έναν πολύ έξυπνο και διαφορετικό τρόπο η Opel προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του νέου της μίνι μοντέλου. Το Adam όπως τελικά θα ονομάζεται, θα αποτελέσει τη νέα πρόταση της γερμανικής φίρμας στις αστικές μετακινήσεις.

Χρησιμοποιώντας μια συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» με τη μορφή κόμικ και με συμμετέχοντες στελέχη της αλλά και νεαρούς «φανατικούς» φίλους της, η Opel προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του νέου μίνι μοντέλου που ετοιμάζει και το οποίο μέχρι τώρα γνωρίζαμε ανεπίσημα ως «Junior».

Τελικά λοιπόν το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Adam, παραπέμποντας έντονα στο όνομα του δημιουργού της γερμανικής φίρμας, του Adam Opel.
Νεανικό, 3θυρο και με μήκος 3,7 μέτρων

Όπως προκύπτει από τα λόγια των στελεχών της Opel, το νέο μοντέλο θα έχει σαφώς νεανικό προφίλ. Διαθέτει 3θυρο αμάξωμα με 4θέσιο εσωτερικό και μήκος 3,7 μέτρων και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο στη Γερμανία.Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που τονίζεται είναι και το γεγονός ότι το Adam θα έχει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης προκειμένου κανένα να μη μοιάζει με το άλλο και συνεπώς να είναι ακόμα πιο ελκυστικό στο νεανικό κοινό στο οποίο απευθύνεται και το οποίο θέλει να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

Ντεμπούτο στο Παρίσι το Σεπτέμβριο

Το επίσημο ντεμπούτο του Adam θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Για την ώρα, η Opel έχει δημοσιοποιήσει μια επίσημη εικόνα από τις δοκιμές του αυτοκινήτου που όμως είναι ντυμένο με το γνωστό καμουφλάζ.

Πηγή: autotriti-gr
Διαβάστε περισσότερα...

HOWARD CARTER ΚΑΡΤΕΡ ΧΑΟΥΑΡΝΤ

Σαν σήμερα, (9 May 1874 – 2 March 1939-Howard Carter) 9 Μαίου 1874, γεννήθηκε ο Βρετανός αρχαιολόγος, Χάουαρντ Κάρτερ, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών. Ο Τουταγχαμών είναι, σήμερα, αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός Φαραώ της Αιγύπτου. Η φήμη του συνοδεύεται από την περίφημη κατάρα που υποτίθεται ότι έδενε τον τάφο του.

Το παράδοξο είναι ότι η διασημότητα την οποία απολαμβάνει σήμερα ο Τουταγχαμών οφείλεται μάλλον στις συνθήκες της ανακάλυψης του τάφου του, καθώς ήταν ο πρώτος βασιλικός τάφος που βρέθηκε ασύλητος.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν παρά μια μάλλον ασήμαντη μορφή της δυναστείας του, κάτι το οποίο αποκαλύπτει και ο σχετικά λιτός του τάφος. Ο τάφος του ανακαλύφθηκε στις 4 Νοεμβρίου ενώ οι αρχαιολόγοι κατάφεραν να μπουν μέσα στον κυρίως θάλαμο στις 26 Νοεμβρίου το απόγευμα. Η σαρκοφάγος του Τουταγχαμών ανοίχτηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1923.

Ο –διάσημος πλέον- φαραώ γεννήθηκε γύρω στο 1347 π.Χ. και πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 18 ετών, έχοντας ανέβει στο θρόνο ήδη από τα 9 του χρόνια. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ξεκάθαρα. Μία κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που εντοπίστηκε κατά την εξέταση της μούμιας με ακτίνες Χ, μαρτυρά ότι ο θάνατός του ήταν βίαιος, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση ή ατύχημα.


Όσο για την κατάρα η οποία υποτίθεται ότι έπεσε πάνω στα μέλη της αποστολής, πρόκειται μάλλον για μια θεωρία η οποία τροφοδοτήθηκε από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία επικεντρώθηκαν στους θανάτους ανθρώπων που εμπλέχτηκαν στις ανασκαφές. Δεδομένου όμως ότι από τους 24 ανθρώπους που εκτέθηκαν στην κατάρα πέθαναν μόνο οι έξι και ότι αυτοί δεν ήταν κάτω των 70 ετών, όλη αυτή η φημολογία περί κατάρας δεν φαίνεται να είναι και πολύ βάσιμη.

Σημειώνεται ότι ο Carter στάθηκε μάλλον τυχερός με την ανακάλυψη του τάφου, καθώς ο βασικός χρηματοδότης του λόρδος Carnavon, αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες, ήταν έτοιμος να αποσύρει την υποστήριξή του στις έρευνες του Carter. Kαι λίγο πριν γίνει αυτό, ο Βρετανός αρχαιολόγος έκανε την μεγαλύτερη ανακάλυψη της καριέρας του.
Διαβάστε περισσότερα...