Απεργία πείνας Βίκυ Σταμάτη

viki stamati apergia peinas
Με απεργία πείνας που ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου για την άδικη- όπως η ίδια θεωρεί- προφυλάκισή της. Η Βίκυ Σταμάτη δηλώνει πως θα συνεχίσει την διαμαρτυρία της μέχρις εσχάτων.
Η Βίκυ Σταμάτη απολογούμενη εμφανίστηκε εντελώς αμέτοχη στις δραστηριότητες του Άκη Τσοχατζόπουλου, ισχυριζόμενη μάλιστα πως δεν ιδέα ούτε για την εταιρεία NOBILIS απ’ την οποία αγόρασε το 2010 το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ούτε και για το κόστος των εργασιών ανακαίνισης. «Δεν είμαι η “εξομολόγος” του συζύγου μου» υποστήριξε στην απολογία της στον ανακριτή, προσπαθώντας ν’ αποδείξει ότι είχε παντελή άγνοια για τις οffshore εταιρείες και τα χρηματικά ποσά που αναφέρονται στο σε βάρος της κατηγορητήριο ακόμη κι αυτά αφορούν το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που αγοράστηκε στο όνομά της.
«Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην εμπειρία του συζύγου μου και στις ικανότητές του, στη γνώση και τη σοφία του και επομένως το τελευταίο που θα με ενδιέφερε ήταν να διερευνήσω και να ελέγξω ήταν πληρωμές, ιδιοκτησίες, πρόσωπα κλπ.» δήλωσε η κ. Σταμάτη και συνέχισε μιλώντας για την TORCASSO: «Δεν την γνώριζα την εταιρεία, την άκουσα για πρώτη φορά από τα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με την υπόθεση…. Εγώ υπήρξα πάντα καλή σύζυγος ου Άκη Τσοχατζόπουλου και καλή μητέρα. Δεν θα τολμούσα ποτέ να ρωτήσω τον άντρα μου για θέματα επαγγελματικά και πολιτικά και δεν θα μου το επέτρεπε και οι ίδιος. Τριάντα χρόνια υπήρξε βουλευτής και υπουργός και έχαιρε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων».
Διαβάστε περισσότερα...

Mirallas αντι Robben στην Bayern

Η έγκυρη ιστοσελίδα sport-fok-nl, αναφερει οτι η κόντρα του Ρόμπεν με τον Ριμπερί αναγκάζει την Μπάγερν στο να αντικαταστήσει τον ολλανδό άσο.Εκλεκτός της Μπάγερν για να καλύψει το κενό του Ρόμπεν, είναι σύμφωνα με τους ολλανδούς ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού.Τον παίκτη παρακολούθησε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπάγερν, Βόλφαν Ντρέμλερ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.Στο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης πως ο Μιραλάς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ρόμπεν στο παιχνίδι του, καθώς σκοράρει, ενώ είναι και εξαιρετικός στο ένας με έναν.
mirallas-anti-robben-stin-bayern
sport-gr
Διαβάστε περισσότερα...

King of the Ring Μιχάλης Ζαμπίδης

Το Iron challenge επέστρεψε από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού το Σάββατο που μας πέρασε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής για ακόμα μια φορά ανακηρύχτηκε King of the Ring, κερδίζοντας τον τίτλο «Super World» και τη λευκή ζώνη που κατείχε ο Mike Tyson. Κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και φέτος, κάτω από τη μουσική υπόκρουση του «ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας», έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κέρδισε τον αντίπαλό του, πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως «The Beast»!
Η νίκη του ήταν ομόφωνη απόφαση των κριτών, έπειτα από σκληρή μάχη 3 γύρων. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το θερμό κοινό τον αποθέωνε και τον ενθάρρυνε φωνάζοντας το όνομά του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν και φέτος ο Σάββας Πούμπουρας.
Στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ελληνικού εμφανίστηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως οι Νέβμα με τη Μαρία Μακρή, η Κατερίνα Στικούδη, ο Νίβο και με τον Ζαν Μπατίστ, αλλά και ο Νίβο με τον Ισορροπιστή σ' ένα τραγούδι ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που εντυπωσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, δίνοντας ακόμα πιο εορταστικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Στο red carpet τους καλεσμένους υποδεχόταν η Ελένη Καρποντίνη. Από τον ΑΝΤ1 παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με το Δεξί» Σπύρος Σούλης, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη από την κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», ο Τάσος Αρνιακός, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Λάουρα Νάργες από το ΟΛΑ 12, αλλά και σύσσωμη η «Οικογένεια της Συμφοράς». Μεταξύ άλλων παρακολούθησαν από κοντά την εκδήλωση ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης, ο Λευτέρης Πανταζής, κ.ά.
Διαβάστε περισσότερα...

Christine Martin bikini

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον παρουσιαστή του σόου «Take Me Out» Paddy McGuinness, όμως οι φωτογραφίες της 23χρονης Christine Martin με το λευκό, προκλητικό μπικίνι που κάνουν το γύρο του κόσμου επιτρέπουν σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό να… χαρεί τα κάλλη της!
Διαβάστε περισσότερα...

White House-Lindsay Lohan

Το δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου είναι παραδοσιακά μια ευκαιρία για τους πολιτικούς να έρθουν σε επαφή με παράγοντες από τον χώρο των μίντια, να χαλαρώσουν και να πουν δυο κουβέντες.
Το 98ο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και φυσικά οικοδεσπότης της εκδήλωση, ήταν ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, ενώ το λαμπερό παρών έδωσε πλήθος Χολιγουντιανών σταρ.Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και το «άτακτο» κορίτσι του Χόλιγουντ Lindsay Lohan η οποία εντυπωσίασε με την στιλιστική της επιλογή.Η μαύρη της τουαλέτα έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, ενώ τόνισε τα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν.Ατού της βραδιάς το αστείρευτο χιούμορ του Barack Obama και τα καθιερωμένα πειράγματά του στους πολιτικούς του αντιπάλους που χάρισαν πολύ γέλιο στην αμερικάνικη σόουμπιζ.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Harper's Bazaar UK - Cameron Diaz

Η διάσημη ηθοποιός έχει ένα κορμί που «βάζει κάτω» κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως. Η Cameron Diaz, πιο όμορφη από ποτέ και με κορμί «λαμπάδα» ποζάρει για το νέο τεύχος του Βρετανικού περιοδικού Harper's Bazaar UK, αναδεικνύοντας όλο το σεξ απίλ της.
Φορώντας ένα ολόσωμο λευκό ολόσωμο μαγιό και ποζάροντας όλο νάζι, η διάσημη ηθοποιός αν και 39 χρονών, αποδεικνύει πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που τη θεωρούν μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.
Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η Cameron Diaz μιλά για την αγάπη που τρέφει για τους Βρετανούς άντρες αλλά μιλά και για τα αγαπημένα στέκια της στο Λονδίνο.
«Λατρεύω την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν και τη γοητεία που εκπέμπουν. Είναι θέμα κουλτούρας που διαθέτουν, κάτι που εμείς δεν έχουμε εδώ στην Αμερική» τονίζει για τους άντρες της Βρετανίας η διάσημη ηθοποιός.
Cameron Diaz - Harper's Bazaar UK photos
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Daniel Graig-Berenice Marlohe-Naomie Harris

Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου, η πρώτη Ελληνίδα που θα γίνει κορίτσι του James Bond, να μην ήταν παρούσα, όμως ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του πράκτορα 007, χθες είχε στο πλευρό του δυο άλλες όμορφες παρουσίες.Και αυτές, η Berenice Marlohe και η Naomie Harris θα είναι επίσης κορίτσια του γοητευτικού πράκτορα ο οποίος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τα κορίτσια του James Bond που γνωρίζαμε κάποτε. Σεμνές, με cocktail φορέματα που δεν άφηναν τίποτα ακάλυπτο και πολύ διακριτικές, οι δύο ηθοποιοί πόζαραν μαζί με τον πρωταγωνιστή Daniel Graig στο Ciragan Palace στην Κωνσταντινούπολη όπου φιλοξενήθηκε
η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας ταινίας Skyfall.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Ευαγγελία Καραμπατζάκη-Τόνυ Μαυρίδης

Ευτυχισμένος και ανανεωμένος ύστερα από μια δύσκολη περίοδο, είναι πλέον ο Τόνυ Μαυρίδης στο πλευρό της 26χρονης Ευαγγελίας Καραμπατζάκη από την Καβάλα. Σύμφωνα με την "Real life", το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και η σχέση μετράει λίγους μήνες.Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Τόνυ, εκείνος διανύει μια ιδιαίτερα όμορφη και δημιουργική περίοδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι διαγράφει κάτι από την 12χρονη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Emily Blunt - Princess Diana

Η ηθοποιός Emily Blunt προκάλεσε τις εντυπώσεις με την πρόσφατη εμφάνισή της ως πριγκίπισσα Diana στην νέα της ταινία η οποία προβλήθηκε στην Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του Tribeca Film Festival.Η ταινία λέγεται "Α five-year engagement" και η βρετανή ηθοποιός πηγαίνει σε ένα θεματικό party όπου όλοι πρέπει να εμφανιστούν ντυμένοι και βαμένοι όπως ο άνθρωπος που θαυμάζουν περισσότερο. Στο πλαίσιο του ρόλου πάντα, εκείνη επέλεξε να μεταμφιεστεί σε Diana και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική!
Παραπάνω η Emily Blunt μεταμφιεσμένη σε Diana και παρακάτω η Diana!
Η Emily Blunt μιλώντας για την συγκεκριμένη σκηνή του ρόλου της είπε σχετικά με την μεταμόρφωση από τα χέρια του make up artist: "Αρχικά βάλαμε την μπλε σκιά στα μάτια, κραγιόν και όταν μπήκε και η τιάρα το αποτέλεσμα ήταν σουρεάλ"! Επίσης, επισήμανε ότι ο ρόλος της, της ξύπνησε αναμνήσεις από τον θάνατο της Diana το 1997.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - purple hair dress

Η Lady Gaga ξέρει πια το παιχνίδι των media πολύ καλά! Και κάθε φορά φροντίζει να προκαλεί όλο και περισσότερο με τις στιλιστικές της επιλογές! Την έχουμε δει να φοράει ακόμη και αληθινές μπριζόλες στο σώμα της! Αλήθεια, ποιος μπορεί να μην σχολιάσει ή να ξεχάσει μια τέτοια εμφάνιση;Αυτή την φορά, η Lady Gaga εμφανίστηκε στο Hong Kong φορώντας ένα μακρύ φόρεμα από... μαλλιά!Το φόρεμα το οποίο ήταν όλο φτιαγμένο από μαλλιά (πολύ πιθανόν αληθινά!) το συνδύασε με λευκά τακούνια, ένα λευκό καμουμπόικο καπέλο και κόκκινα γυαλιά.
Το πίσω μέρος του φορέματος είχε όλη την πλάτη ανοιχτή κι έτσι αποκαλύφθηκαν κάποια από τα tattoo της Lady Gaga. Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο η εκκεντρική performer βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της cd με τίτλο Poker Face.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Βαλεντίνα Τσεπάνου+Στέφανο Kαπίνο

Στις φήμες και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Στέφανο Kαπίνο, απάντησε η σέξι κι όποιος αντέξει Βαλεντίνα Τσεπάνου.
«Είμαστε φίλοι, τον Στέφανο» τον γνωρίζω εδώ και 2 - 3 μήνες και οι επαφές μας είναι καθαρά φιλικές. Έχουν τάση να συνδυάζουν μοντέλα με ποδοσφαιριστές έχω και την προϊστορία και μόλις βγω με έναν άνθρωπο και είναι αθλητής μου τον χρεώνουν.Εγώ τα είχα μόνο με έναν αθλητή, παρόλα αυτά πριν από αυτό μου είχαν χρεώσει ακόμα έναν, μετά άλλους δυο, δεν γίνεται κάθε φορά που γνωρίζω έναν αθλητή να τρέμω να βγω μαζί του μήπως με κάνουν ζευγάρι», δήλωσε στο gossiptv το μοντέλο από τη Μολδαβία, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να φοβάται να βγει έξω ή να κάνει παρέες από «τον χώρο».Είναι δυνατόν; Πες τα Βαλεντίνα να ξαλαφρώσεις...
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

I like sex Cheryl Cole

Η Cheryl Cole μπορεί να θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες της ποπ μουσικής, αλλά παραπονέθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη για την έλλειψη δράσης στην κρεβατοκάμαρα.Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι της λείπει η συντροφικότητα και παραδέχτηκε ότι είναι γυναίκα και της αρέσει το σεξ. Θέλει να βρει το άλλο της μισό και να δημιουργήσει μια οικογένεια μαζί του, καθώς λατρεύει τα παιδιά.Δήλωσε μάλιστα στο περιοδικό GQ ότι γεννήθηκε για ένα και μόνο σκοπό, για να γίνει μητέρα. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον πρίγκιπα Χάρι.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Michelle Hunziker - bikini

Μπορεί να χώρισε με τον σύζυγο της Έρος Ραμαζότι αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα, μάλλον... χρυσά. Ο λόγος για την εκρηκτική καλλονή Μισέλ Χούνζικερ  Michelle Hunziker . Η Μισέλ εθεάθη πρόσφατα να κάνει τις πρώτες βουτιές στις παραλίες του Μαϊάμι, φορώντας ένα χρυσό μπικίνι. 'Οπως ήταν φυσικό όλοι οι λουόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το καλογυμνασμένο της κορμί.Στα 35 της χρόνια, η Μισέλ θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Ιταλίας και φυσικά, όπου βρεθεί τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Διαβάστε περισσότερα...