Nicki Minaj - Starships

Nicki Minaj - Starships
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO KAI ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ...

LYRICS
Let's go to the beach, each
Let's go get away
They say, what they gonna say?
Have a drink, clink, found the bud light
Bad b-tches like me, is hard to come by
The patron on, let's go get it on
The zone on, yes, I'm in the zone
Is it two, three? Leave a good tip
I'mma blow off my money and don't give two sh-ts

I'm on the floor, floor
I love to dance
So give me more more, till I can't stand
Get on the floor, floor
Like it's your last chance
If you want more, more
Then here I am

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Can't stop, 'cause we're so high
Let's do this one more time

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Let's do this one last time
Can't stop..

(We're higher than a motherf-ck-r)
(We're higher than a motherf-ck-r)
(We're higher than a motherf-ck-r)

Jump in my hoopty hoopty hoop
I own that
And I ain't paying my rent this month
I owe that
But f-ck who you want, and f-ck who you like
Dance our life, there's no end in sight
Twinkle, twinkle, little star

Now everybody let me hear you say ray ray ray
Now spend all your money 'cause they pay pay pay
And if you're a G, you a G,G,G!
My name is Onika, you can call me Nicki

Get on the floor, floor
Like it's your last chance
If you want more, more
Then here I am

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Can't stop, 'cause we're so high
Let's do this one more time

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Let's do this one last time
Can't stop..

(We're higher than a motherf-ck-r)
(We're higher than a motherf-ck-r)
(We're higher than a motherf-ck-r)

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Can't stop, 'cause we're so high
Let's do this one more time

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Let's do this one last time
Can't stop..
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna without make up

Η Rihanna συνηθίζει να μοιράζεται στο twitter την κοινωνική και προσωπική της ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχεδόν καθημερινά, βλέπουμε το πρόγραμμά της στο διαδίκτυο. Φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, τις εξόδους της αλλά και τις πρόβες για τα τραγούδια της διαδέχονται η μία την άλλη.Αυτή τη φορά ανέβασε στο twitter της μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδεικνύοντας ότι δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την εικόνα της.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Tzoulia agoraki-Τζούλια Αγοράκη

tzouli agoraki
Αν και η σχέση τους κρατάει αρκετά χρόνια, οι δυο τους έχουν καταφέρει να τη διαφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Τζούλια Αγοράκη και τον επιχειρηματία Στέφανο Μπακούρη.Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της Αθήνας.
Την Tζούλη Αγοράκη τη γνωρίζαμε κυρίως από τα περιοδικά. Φέτος με την ένταξή της στην εκπομπή "Μίλα" έγινε γνωστή και στο ευρύτερο κοινό. Πάντα με παιχνιδιάρικο στυλ και ύφος θα πει αυτό που σκέφτεται... Ζει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και να παντρευτεί στις αρχές του Μάρτη.

Στο TLIFE μίλησε για την εμπειρία της στο Μίλα, την φιλία, την εγκυμοσύνη της και τον... χύμα γάμο της, όπως τον αποκαλεί η ίδια!

Μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα ήσουν συμπαρουσιάστρια της Τατιάνας; "Όχι διαθέτω φαντασία αλλά αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, και το γεγονός μαζί ότι κάνω τηλεόραση. Από την άλλη τι ωραία η ζωή, ακόμα με αιφνιδιάζει. Για αυτό και την αγαπώ τόσο, γιατί είναι απρόβλεπτη."



Έχεις κάνει κάποια φιλία μέσα από την εκπομπή; "Το ύδωρ της φιλίας είναι πολύ ακριβό και θέλει πράξεις και έργα αγάπης η φιλία αλλά και χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν ψήγματα φιλίας και συνυπάρχουμε δημιουργικά. Ωστόσο με την Τατιάνα κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα που είναι κοντά σε μένα. Μου ταιριάζει και στο τρόπο που σκέφτεται στην αισθητική της και στις αξίες της. Η Σοφία είναι γεμάτη καλοσύνη και έχει μια ξεχωριστή καθαρότητα. Το δέσιμο έχει γίνει. ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν αυτές οι πρώτες «ενδείξεις» φιλίας."

Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα στο "Μίλα"; "Το baby shower party. Ήταν μια πολύ τρυφερή και αυθόρμητη στιγμή. Μια πραγματική έκπληξη. Τίποτα δεν ήταν στημένο, δεν το είχα δει από πριν. Έτσι καθώς μπήκα ανήξερη, αιφνιδιαστικά και ήταν η πρώτη στιγμή που ένιωσα πως τελικά καθώς φαίνεται θα γίνω μαμά. Σαν μέχρι εκείνη την ώρα να βίωνα την εγκυμοσύνη χωρίς συναίσθημα και τελικά είδα τον τελικό στόχο που είναι το μωρό και με κατέκλυσαν δεκάδες όμορφα συναισθήματα."

Θα μπορούσες να κάνεις για πολλά χρόνια τηλεόραση; Σου αρέσουν οι ρυθμοί της; Μια χαρά είναι οι ρυθμοί της και τελικά και η ίδια η τηλεόραση έχει και ένα συναρπαστικό κομμάτι που πριν μπω στο «εσωτερικό» της δεν μπορούσα να το διακρίνω. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει και ένα σκληρό κομμάτι που θέλει πολύ γερό στομάχι. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν κάνω σχέδια. Μ΄ αρέσει ο στίχος: «αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα». Δεν μπορώ πάντως να πω ότι «ψωνίστηκα» με την τηλεόραση και μακριά της δεν μπορώ. Ενώ το γράψιμο είναι η ιερή μου τρέλα. Γράφω άρα υπάρχω, αυτό είναι το σλόγκαν μου.

Πιστεύεις ότι είσαι παραπάνω αυστηρή απ' όσο πρέπει στην κριτική σου για το ντύσιμο των stars; "Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις κριτική. Το πιο δύσκολο να την δέχεσαι. Εγώ απλά λέω φωναχτά αυτό που σκέφτομαι χωρίς να κρατάω τα προσχήματα ή να δαγκώνω τη γλώσσα μου ή να σε σκέφτομαι ότι μπορεί να δημιουργώ αντιπάθειες με τα λεγόμενα μου. Το κάνω έτσι αυθόρμητα γιατί δεν θεωρώ ότι κρίνω το στυλ τους αλλά τη συγκεκριμένη τους «κακή» στιγμή. Και θέλω να πιστεύω ότι διαθέτουν χιούμορ. Έχω και εγώ άπειρες κακές στιγμές και είμαι ανοιχτή στο να μου τις τονίσουν. Άλλωστε ίσως με βοηθήσει να τις διορθώσω. Το στυλιστικό πείραμα δεν πετυχαίνει πάντα. Δεν είμαι ειδήμον ούτε άνθρωπος της μόδας, αγαπώ όμως τη μόδα εργαζόμουν για χρόνια στη Vogue στο Μarie Claire έχω φίλους σχεδιαστές και στυλίστες. Εεε κόλλησα το μικρόβιο και μ' αρέσει να ενημερώνομαι. Άλλωστε η μόδα με ξεκουράζει, είναι εφήμερη και τρισχαριτωμένη. Μόλις το «βρεις» εκείνη πάλι αλλάζει. Μέχρι εκεί όμως φτάνουν οι γνώσεις τους. Δεν μιλάω από κανένα βάθρο της ιέριας του στυλ και δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι το σωστό. Τη γνώμη μου εκφράζω. Όταν λέω ότι έχει στυλ επαρχιώτικο το εννοώ με εκείνο το παλιακό όρο επαρχιώτες και πρωτευουσιάνοι. Δεν σημαίνει ότι ένα κορίτσι από την επαρχία δεν μπορεί να έχει εξαιρετικό στυλ ή όταν λέω φτηνό αποτέλεσμα δεν εννοώ ότι κοστίζει πολύ λίγο αλλά ότι δείχνει φτηνό ενώ μπορεί να είναι ακριβό."



Τι σημαίνει στυλ για σένα; "Είναι ο τρόπος να ξεχωρίζεις. Η Κοκό Σανέλ έλεγε : η μόδα αλλάζει, το στυλ ποτέ. Ενώ ο Γκόρ Βιντάλ αυτό που με εκφράζει περισσότερο Στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις, και να μη σου καίγεται καρφί."

Πώς ανακοίνωσες στον σύντροφό σου την εγκυμοσύνη; "Στην πραγματικότητα αυτός μου το ανακοίνωσε είδε πρώτος το τεστ εγκυμοσύνης και όλα έγιναν ανάποδα από ότι βλέπουμε στις ταινίες. Αυτός ήταν περιχαρής και εγώ είχα μείνει στήλη άλατος. Γιατί ενώ το ήθελα πολύ συνάμα ένιωσα και ανέτοιμη."

Πότε ακριβώς γίνεται ο γάμος σου; "Στις αρχές του επόμενου μήνα."

Είναι όλα έτοιμα; Έχεις καθόλου άγχος; "Τίποτα δεν είναι έτοιμο και δεν έχω καθόλου άγχος. Θα είναι ο πιο χύμα γάμος στην ιστορία. Μόνο η οικογένεια μας θα έρθει στο δημαρχείο και το ίδιο βράδυ θα κάνουμε ένα μικρό πάρτυ ολίγον γκουρμέ μόνο για είκοσι καλούς φίλους."

Τι θα φορέσεις;" Ένα νυφικό Grace Atelier de Luxe της σχεδιάστριας Φιόρης Ζαφειροπούλου. Έχω αρκετούς αγαπημένους φίλους σχεδιαστές αλλά πιστεύω πολύ και στο ταλέντο της Φιόρη και αν μπορούσα να σχεδίαζα μόνη μου ένα νυφικό και να το έραβα, θα το έκανα όπως εκείνη. Δεν είναι υπερπαραγωγή, είναι ήσυχο."

Έχετε αποφασίσει πώς θα ονομάσετε το μωράκι; "Ναι Κωνσταντίνο, αυτός ο Κωνσταντίνος θα σώσει την Πόλη." (γέλια)

Θέλεις να κάνεις μεγάλη οικογένεια; "Κανείς δεν ξέρει. Ας ξεκινήσουμε με ένα πιο μικρό σχήμα και ίσως αναπτυχθούμε. Δεν έχουμε πάντως σχέδια επέκτασης."



Δεν έχεις πάρει ιδιαίτερο βάρος. Προσέχεις πολύ; "Είμαι κοντά εφτά μηνών και έχω βάλει πέντε κιλά. Δεν προσέχω καθόλου, τρώω ό,τι έτρωγα ακριβώς. Η όρεξη μου παρέμεινε η ίδια οπότε ήμουν μάλλον από τις τυχερές γιατί δεν γνώρισα τι σημαίνει τρώω δέκα τούρτες στην καθισιά μου και αμέσως μετά πηγαίνουν στην περιφέρεια μου. Όλο το βάρος έχει πάει στην κοιλία. Καμιά φορά η κοιλιά μου φαίνεται ότι πηγαίνει εμένα και όχι εγώ αυτήν."

Περιέγραψε μου πώς είναι αυτή την περίοδο η καθημερινότητα σου: " Δουλεύω πολύ γιατί γράφω καθημερινά ζώδια σε γνωστό free press αλλά και στο website του. Σχεδιάζω ένα καινούργιο site. Στον εκδότη είναι το επόμενο βιβλίο μου, μια συλλογή διηγημάτων μου και ολοκληρώνω και μια ποιητική συλλογή. Φυσικά καθημερινά 3.45 με 5.45 συμμετέχω στην εκπομπή Μίλα. Έτσι η ζωή μου είναι όπως τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία σε ξέφρενους ρυθμούς που με κάνουν να ξεχνώ κάποιες στιγμές και την εγκυμοσύνη. Βέβαια πολύ συχνά το θυμάμαι με τρόπο άγαρμπο . Πέφτει απότομα η πίεση μου και πάρ'την κάτω τη Τζούλη. Αλλά γενικά δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι χαλαρή και να αφουγκράζομαι το «θαύμα» εντός μου."



Έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά σου όσο είσαι έγκυος; "Όχι πάντα με κυβερνούσαν οι τρελές μου ορμόνες και ήμουν αλλοπρόσαλλη και κυκλοθυμική.( χαχα)"



Η συπεριφορά του συντρόφου σου απέναντί σου; "Είναι λίγο πιο προστατευτικός αλλά είναι πολύ τρυφερός και περιποιητικός άνθρωπος έτσι και αλλιώς οπότε όλα κρίνονται σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που όμως τις απολαμβάνω. Μ' αρέσει να με κακομαθαίνει ελπίζω να το συνεχίσει και μετά."



Έχεις ασχοληθεί με το ζώδιο του μωρού σου; "Όλα έγιναν βάση σχεδίου. Αστειεύομαι. Ωστόσο θα είναι Ταύρος όπως εγώ και θα γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα για να έχει όλη τη συμπαντική εύνοια και τις φροντίδες του σύμπαντος. Τελικά είναι να μην σου μπει το μικρόβιο. Εγώ που τα κορόιδευα τα ζώδια και τους γυρνούσα επιδεικτικά την πλάτη τώρα τα μελετάω και τα εμπιστεύομαι. Και μετά με ρωτάτε αν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα εκπομπή με τη Τατιάνα!"

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΩ-DESPOINA VANDI-TO LIGO SOU NA ZW

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΩ-DESPINA VANDI-TO LIGO SOU NA ZW
Μoυσική: ΦΟΙΒΟΣ
Στίχοι: ΟΛΓΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

VIDEO


LYRICS
Ας ήταν να τολμήσω να μη σε συναντήσω
άδικα δεν έχει διαφορά.
Θα σε κατηγορήσω μα δε θα σε νικήσω,
έχασα για πρώτη μου φορά
Δε θ' αντισταθώ όταν θα σε δω,
Θα παραδοθώ

Εγώ ξέρω πια τι θέλω τις στιγμές σου να σου κλέβω
κι απ' το τίποτα το λίγο σου να ζω.
Να ναι οι νύχτες μου ποιο κρύες, να μου λες δικαιολογίες
που μ' εμπόδισες να ζήσω όλο αυτό.
Μα θα σε παρακαλάω να σε έχω κι ας πονάω μόνο εγώ.

Ας ήταν να ξεχάσω τα ίχνη σου να χάσω
μάταια ν' αντέξω προσπαθώ.
Θα λέω είμαι εντάξει που σ' έχω ξεπεράσει
ψέματα, μακρυά σου δε μπορώ
Δε θ' αντισταθώ όταν θα σε δω
Θα παραδοθώ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ- DESPINA VANDI TO ASTERI MOU

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ- DESPINA VANDI TO ASTERI MOU
Μουσική: ΦΟΙΒΟΣ
Στίχοι: ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ
VIDEO


LYRICS
Ένα παραμύθι η ζωή να γράψει
που ο ήρωας μου και εγώ
μαζί θα πάμε.
Κάτι στον αέρα ξαφνικά ν' αλλάξει
το προαίσθημα μου το κακό
πώς μόνη θα 'μαι.

Το 'χει το αστέρι μου να ζω και να πονάω
ένα χωρισμό απ' την αρχή να κυνηγάω.
Το 'χει το αστέρι μου να ζω και να 'μαι μόνη
η αγάπη πάντα οπλοφορεί και με σκοτώνει.

Θέλω παραμύθι σαν το όνειρό μου
στην πραγματική μου τη ζωή με πνίγουν όλοι.
Ψάχνω στο σκοτάδι τ' άλλο το μισό μου
κάπου θα υπάρχει δεν μπορεί, σ' αυτή την πόλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Despina Vandi - Ligo Psema Δεσποινα Βανδη - Λιγο Ψεμα

Despina Vandi - Ligo Psema
Μουσική: Γαβρίλης Μώσας
Στίχοι: Φοίβος
VIDEO

LYRICS
Μην είσαι τόσο ειλικρινής
τον έρωτα πυροβολείς.
Το παραμύθι που αγαπώ
μην κάνεις κείμενο πεζό.

Λίγο ψέμα στην αγάπη
επιβάλλεται, δεν βλάπτει.
Πες πως μ' έχεις αγαπήσει
κι ας είναι νωρίς.
Λίγο ψέμα στην αγάπη
μια υπερβολή, ένα κάτι
πες για μένα πως πεθαίνεις
κι ας μη το εννοείς.

Μη μου σκοτώνεις τ' όνειρο
δώσ΄μου φιλί να κοιμηθώ.
Πες μου ότι θέλω να μου πεις
μη με ξυπνήσεις να χαρείς.
Διαβάστε περισσότερα...

Τον Θόδωρο Αγγελόπουλο τιμά η Google

Στα 77 χρόνια από την γέννηση του αδικοχαμένου Ελληνα σκηνοθέτη, Θόδωρου Αγγελόπουλου, είναι αφιερωμένο σήμερα το doodle της Google.Το doodle έκανε την εμφάνισή του στην κεντρική σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης με γαλάζιο χρώμα, ελληνικό έψιλον στο τέλος της λέξης Google, καθώς και ένα σχέδιο με την φιγούρα ενός σκηνοθέτη πίσω από μία κάμερα.Με ένα «κλικ» ο χρήστης μεταβαίνει στη φιλμογραφία, το βιογραφικό, ακόμα και σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στον Τύπο ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, όλα αυτά τα χρόνια.
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓ
ΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1935 και έφυγε από την ζωή ξαφνικά τη νύχτα της 24ης Ιανουαρίου 2012, σε τροχαίο δυστύχημα, την ώρα των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας «Η άλλη θάλασσα».
Οι ταινίες του έχουν συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, καθιερώνοντάς τον παγκοσμίως ως έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του σύγχρονου κινηματογράφου, με αποκορύφωμα το βραβείο Χρυσού Φοίνικα για την ταινία «Μια αιωνιότητα και μια ημέρα» το 1998.
Με αφορμή την επέτειο γεννήσεώς του, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στη μνήμη του στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Σήμερα, στις 7.30 μ.μ., η οικογένειά του, οι συνεργάτες, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του δίνουν ραντεβού στο αμφιθέατρο του μουσείου για «ένα ταξίδι προς τα πίσω». Ξεκινώντας από την «Αλλη θάλασσα» και φτάνοντας στους «Forminx» -την πρώτη του ανολοκλήρωτη ταινία μικρού μήκους, το φιλμ της οποίας έχει χαθεί- ένας συνεργάτης από κάθε ταινία του θα θυμίσει το κλίμα, το περιβάλλον, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε καρέ καρέ το έργο του σημαντικού Ελληνα σκηνοθέτη.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, συμμετέχουν οι μουσικοί Ναταλία Μιχαηλίδου, Ανδρέας Τσεκούρας, Βαγγέλης Χριστόπουλος και η ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών.

Αλλά και οι σκηνοθέτες Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δήμος Αβδελιώδης και Γιάννης Σολδάτος, καθώς οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι Γιώργος Αρβανίτης, Ελένη Καραΐνδρου, Γιώργος Παπαλιός, Ιουλία Σταυρίδου, Χάρης Παπαδόπουλος κ.ά.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63649985
Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ

thanasis veggos - papatrexas
Ο Θανάσης Βέγγος, στις μεγάλες του 'τρεχάλες', πρωταγωνιστεί σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία του Ερρίκου Θαλασσινού.Ο Πολύδωρος Λαγός ένας αεικίνητος και ακούραστος θυρωρός σε πολυκατοικία κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιοτροπίες και τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά και να παντρέψει τις έξι αδελφές του. Τη θρησκευόμενη Μαρία , την μοντέρνα Ναυσικά ,τη μαγείρισσα Τερψιθέα , την όμορφη Ελένη , την Μελετηρή Αικατερίνη, τη ράφτρα Αλεξάνδρα και την γεροντοκόρη θεία του Καλλιόπη. Και όλα αυτά για να μπορέσει επιτέλους να πάρει σειρά και να παντρευτεί την καλή του Χαρίκλεια Ανωγιαννάκη που την έχει αστεφάνωτη και φοβάται τους αδελφούς της από την Κρήτη....

ΣύνδεσμοςΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ VIDEO
Είδος: Κωμωδία
Παραγωγής: 1966
Διάρκεια: 85'
Χρώμα: Ασπρόμαυρο
Ήχος: Mono
Γλώσσα: Ελληνικά
Συντελεστές :
Θανάσης Βέγγος (Πολύδωρος) Ηθοποιός
Λαυρέντης Διανέλος Ηθοποιός
Κατερίνα Γιουλάκη (Αλεξάνδρα) Ηθοποιός
Νίτσα Μαρούδα (Ναυσικά) Ηθοποιός
Ηρώ Κυριακάκη (Μαρία) Ηθοποιός
Κία Μπόζου (Αικατερίνη) Ηθοποιός
Ταυγέτη (Θεία Καλλιόπη) Ηθοποιός
Σούλη Σαμπάχ (Τερψιθέα) Ηθοποιός
Μίτση Κωσταντάρα Ηθοποιός
Νίκος Φέρμας Ηθοποιός
Τάκης Μηλιάδης Ηθοποιός
Δημήτρης Νικολαίδης Ηθοποιός
Ερρίκος Θαλασσινός Σκηνοθέτης
Ναπολέων Ελευθερίου Σεναριογράφος
Παύλος Φιλίππου Φωτογραφία
Διαβάστε περισσότερα...

Heidi Klum γυμνη

Όπως κάθε διάσημη που σέβεται τον εαυτό της, έτσι ακριβώς και η Heidi Klum είναι το spokeperson για εταιρία καλλυντικών! Η εταιρία λέγεται Astor και φέτος γιορτάζει τα 60 της χρόνια!Για τις ανάγκες ενός εορταστικού shooting, λοιπόν, αλλά και ένεκα του συμβολαίου(!) η Heidi βγήκε από τα ρούχα της και πόζαρε στο φακό έτσι.Για την φωτογράφιση και την όλη ενέργεια η Heidi έγραψε στο προσωπικό της blog: "Πήρε 12 ώρες στην Joanne να ολοκληρώσει το look μου, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που με έβαψε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ήταν περίπου 13η φορά που μου έκανε body painting, οπότε είμαι συνηθισμένη. Η διαδικασία παίρνει αρκετά οπότε πρέπει να είσαι καλή στο να είσαι υπομονετική!".Κι επειδή μια εικόνα μπορεί να ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά ένα βίντεο έχει πολλά, πολλά περισσότερα να πει, πάτα play παρακάτω και δες το backstage της φωτογράφισης! VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...