Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού Εκδρομών- Δικαιολογητικά ΟΓΑ

oga-dwrean-diakopes-dikaiologitika
Μέχρι και τις 26 Μαΐου οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τις δωρεάν 8ήμερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Ο.Γ.Α. Ειδικότερα, οι δικαιούχοι των προγραμμάτων θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας. Πρόκειται ουσιαστικά για 440.000 ασφαλισμένους (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα καθώς και για τη δωρεάν παροχή βιβλίων.
Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού είναι μέχρι τις 31-3-2013, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων είναι έως τις 31-12-2012.
Από το ίδιο Κ.Ε.Π. όπου ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχους υπέβαλε την αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών, θα πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει) και θα παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και των Εκδρομών.
Δικαιολογητικά-ΟΓΑ
Για τη συμμετοχή στα προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:
• δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
• βιβλιάρια Υγείας Ο.Γ.Α. θεωρημένα – σε ισχύ για το έτος 2012 (ατομικό και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας
• ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου.
Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του Ο.Γ.Α., θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο Ο.Γ.Α.
Διαβάστε περισσότερα...

Miranda Kerr Reebok

Το σώμα της Miranda Kerr της εξασφάλισε συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με αθλητικά είδη, τη Reebok.Το μοντέλο της Victoria Secret αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και το πώς καταφέρνει να διατηρήσει την αδύνατη σιλουέτα της.Η 29χρονη δήλωσε ότι κάνει κάθε πρωί yoga για μισή ώρα και τρώει πολύ υγιεινά. Μετά την γέννηση του γιου της, Flynn, άρχισε ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής, που βασίζεται στην αντίσταση του σώματος και το οποίο εφαρμόζουν διάφοροι σταρ του Hollywood, όπως η Gwyneth Paltrow και η Jessica Alba. Διαβάστε περισσότερα...

Οι φοιτήτριες χρειάζονται ΣΕΞ για καλούς βαθμούς!

sex-foititries- Ο Όσκαρ, ο Κρίστοφερ και ο Τζούλιους από το Μάνχαιμ της Γερμανίας υπόσχονται καλούς βαθμούς σε όσες φοιτήτριες έχουν πελαγώσει από το διάβασμα και χρειάζονται... χαλάρωση.Όπως λένε το σεξ πριν τις εξετάσεις προσφέρει τοσο σωματική άσκηση αλλά και καλούς βαθμούς καθώς εκτονώνει το στρες.Μάλιστα, οι τρεις τους ανήρτησαν διαφήμιση έξω από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου για να γνωστοποιήσουν σε όλες τις φοιτήτριες τις υπηρεσίες που προσφέρουν!Από τη στιγμή που ξεκίνησαν έχουν λάβει 80 ηλεκτρονικά μηνύματα και έχουν ήδη συναντηθεί με εννέα φοιτήτριες, με πέντε από τις οποίες έκαναν σεξ της μιας βραδιάς. Διαβάστε περισσότερα...

Shannen Doherty I was an absolute moron

Μιλώντας στο περιοδικό "People", η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) παραδέχτηκε ότι υπήρξε "πολύ έξαλλο νιάτο" αλλά τελικά νιώθει ευτυχής για τα όσα βίωσε στη ζωή της."Ήμουν τελείως ηλίθια. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σκεφτόμουν όταν έκανα όσα έκανα", αποκαλύπτει η 40χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη με τον ρόλο της Μπρέντα Γουολς στα τηλεοπτικά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", τονίζοντας όμως ότι δεν μετανιώνει για τα λάθη της αφού αν δεν τα είχε κάνει, δεν θα βρισκόταν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.Η Ντόχερτι, που ξεκίνησε να εργάζεται στο Χόλιγουντ από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών για να βοηθήσει οικονομικά τον άρρωστο πατέρα της, νιώθει ότι "έχει γαληνέψει πια" και ύστερα από μια μακρά δύσκολη περίοδο, είναι έτοιμη να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και να γεφυρώσει παλιές, χαλασμένες σχέσεις.Τον περασμένο Οκτώβριο, η Σάνον είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση όταν παντρεύτηκε τον καλό της, Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) φορώντας… μαύρα!
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Διαβάστε περισσότερα...

ωιλλαγε ψινεμασ σμαρτ παρκ σπατα

VILLAGE CINEMAS Smart Park Spata
Ξεκινούν μέσα στο 2013 τη λειτουργία τους τα πρώτα «Village Cinemas» στην Ανατολική Αττική. Για την ακρίβεια ανοίγουν στο εμπορικό πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα.Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία «REDS A.E.», που αναπτύσσει και διαχειρίζεται το «Smart Park», υπέγραψε με τη «Village Roadshow Οργάνωση και Εκμετάλλευση Επιχειρήσεων Κινηματογράφου και Ψυχαγωγίας Ελλάς Α.Ε.» ιδιωτικό προσυμφωνητικό μακροχρόνιας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου, έναντι εγγυήσεων.Το σχέδιο προβλέπει την ανάπτυξη συγκροτήματος πέντε κινηματογραφικών αιθουσών με υποστηρικτικές δραστηριότητες κυλικείου, cafe bar, καταστήματος λιανικής πώλησης ειδών κινηματογράφου καθώς και κατάστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.Η συνολική επιφάνεια της νέας επένδυσης αγγίζει περίπου τα 3.450 τ.μ., ενώ θα παρουσιάζεται με τη γνωστή επωνυμία «Village Cinemas» και θα αφορά την τελική, β' φάση ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα.Η συγκεκριμένη χρήση έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο μείγμα με τις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες του λιανικού εμπορίου που λειτουργούν στο «Smart Park», ενώ παράλληλα ενισχύουν την εικόνα του ως τον απόλυτο προορισμό αναψυχής και διασκέδασης για την οικογένεια, με τον παιχνιδότοπο «Village Playland», και της παιδικής χαράς ελεύθερης χρήσης, συνολικής έκτασης περίπου 6 στρεμμάτων.
Στο «Smart Park» λειτουργούν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του λιανεμπορίου, όπως Carrefour, Jumbo, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Alouette, Village Play Land, Mamas&Papas, Celestino, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Wind, Mark Aalen, Octopus, Cook Shop, Jools, Domus Homus, Vertice, Kiosky's (τύπος, τσιγάρα), Φαρμακείο B. Γαϊτανή σε συνεργασία με την Advance, ενώ στον χώρο της εστίασης λειτουργούν τα καινοτόμα concepts «Σουβlike Ταχυφαγείο Ελλήνων» και «Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα Καφέ».
Διαβάστε περισσότερα...

Στον ανακριτή η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Areti Tsoxatzopoulou- Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, για την υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού.Από την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.Αύριο Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, η οποία ζήτησε νέα προθεσμία που δεν της χορηγήθηκε.Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή τέσσερις εκπρόσωποι off shore εταιρειών. Διαβάστε περισσότερα...

ΦΤΩΧΥΝΑΝ 25% ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι Ελληνες από τη μια υφίστανται δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων τους και από την άλλη καλούνται να βάλουν το χέρι ακόμη πιο βαθιά στην τσέπη για να πληρώσουν τους φόρους που επιβάλλει η Ελλάδα του Μνημονίου.Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης χαρακτηρίζει στην τελευταία του έκθεση τη χώρα μας ως «πρωταθλήτρια» στον τομέα της φορολογικής επιβάρυνσης επί του συνολικού εργατικού κόστους (μισθός, συν φόροι, ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και εργαζομένου), τονίζοντας ότι οι πολίτες έχασαν μέσα σε έναν χρόνο το ένα τέταρτο των εισοδημάτων τους!

Οι προοπτικές για το 2012 διαγράφονται ακόμη πιο ζοφερές λόγω της μείωσης του αφορολόγητου, των έκτακτων εισφορών, των ξεχασμένων φόρων στα ακίνητα, των περικοπών στις φοροαπαλλαγές κ.λπ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες ο ΟΟΣΑ, τα πραγματικά εισοδήματα των Ελλήνων υποχώρησαν το 2011 κατά 25,3%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «βουτιά» μεταξύ των κρατών-μελών του οργανισμού, ενώ ακολουθούν σε αρνητική επίδοση η Κορέα με μείωση 6,3% και το Ηνωμένο Βασίλειο με μείωση 4,3%.
Η φορολογική επιβάρυνση επί του συνολικού εργατικού κόστους διαμορφώνεται στην Ελλάδα έως και το 37,8%, έχοντας αυξηθεί την τελευταία δεκαετία σε σχέση με τον μέσο όσο του ΟΟΣΑ κατά περισσότερες από 4 ποσοστιαίες μονάδες.

Κατά μέσο όρο αυξήθηκε πέρυσι στο 35,6% της μεικτής αμοιβής από 34,3% το 2000, τη στιγμή που ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ υποχώρησε στο 31,7% το 2011, από 33,3% το 2000.

Πιο αναλυτικά, το 2011 για έναν ανύπαντρο πατέρα που λαμβάνει μισθό της τάξεως του 67% του μέσου μισθού, η φορολογική επιβάρυνση είναι κατά 19 ποσοστιαίες μονές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ.
Υψηλότερη κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον μέσο όρο είναι η επιβάρυνση στον μισθό παντρεμένου εργαζομένου με δύο παιδιά, καθώς στην Ελλάδα διαμορφώνεται στο 37,8% το 2011 από 35,3% το 2000, τη στιγμή που ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ υποχώρησε το 2011 στο 25,4% από 27,5%.

Επιβαρύνσεις
Σε παγκόσμιο επίπεδο η επιβάρυνση σε σχέση με το μεικτό ημερομίσθιο αυξήθηκε σε 26 από τις 34 χώρες-μέλη του Οργανισμού και υποχώρησε σε επτά. Κατά μέσο όρο, η φορολογική επιβάρυνση αυξήθηκε στο 35,3% του κόστους απασχόλησης ενός υπαλλήλου χωρίς παιδιά, από το 35% το 2010. Μεταξύ του 2000 και του 2009 η επιβάρυνση αυτή είχε υποχωρήσει από το 36,6% στο 35%.
Οι κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων κρατών αύξησαν τους φόρους επί των εισοδημάτων το περασμένο έτος, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα ελλείμματα των προϋπολογισμών τους, αντιστρέφοντας την πτωτική τάση των τελευταίων δέκα ετών, αναφέρει ο ΟΟΣΑ.

Σε υψηλότερη θέση από την Ελλάδα, όπου η μέση φορολογική επιβάρυνση διαμορφώνεται στο 35,6% της μεικτής αμοιβής, βρίσκονται το Βέλγιο με τη μεγαλύτερη φορολόγηση στα εισοδήματα των εργαζομένων (55,5%), η Γερμανία (49,8%) και η Γαλλία (49,4%), ενώ στις χαμηλότερες θέσεις βρίσκονται μεταξύ άλλων η Ελβετία, η Ιρλανδία, οι ΗΠΑ και η Βρετανία.

Ιδιαίτερα χαμηλή είναι η επιβάρυνση στους μισθούς σε Χιλή (7%), Νέα Ζηλανδία (15,9%) και Μεξικό (16,2%).

Σημειώνεται πως ο ΟΟΣΑ υποστηρίζει στην έκθεσή του ότι οι φόροι στην απασχόληση είναι επιζήμιοι για την ανάπτυξη, καθώς και ότι οι κυβερνήσεις που χρειάζεται να συγκεντρώσουν περισσότερα έσοδα θα πρέπει να επικεντρώνονται στον περιορισμό των φοροαπαλλαγών για θέματα όπως οι συνταξιοδοτικές εισφορές και οι τόκοι των στεγαστικών δανείων, καθώς και οι εξαιρέσεις από φόρους επί των πωλήσεων, οι οποίες είναι λιγότερο επιβλαβείς.

Κατερίνα Κοσμά
kosma@pegasus.gr
Διαβάστε περισσότερα...

TWITTER KATIE PRICE SEXY UNDERWEAR

Η Katie Price είναι υπερήφανη για το σώμα της κι εφόσον τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν για να «μοιράζεσαι» πράγματα, η τηλεριάλιτι αστέρας πόσταρε στο Twitter της δυο σέξι φωτογραφίες.Πιθανότατα η 33χρονη ήθελε να δείξει ότι ακόμα μπορεί να ποζάρει, όπως έκανε παλιότερα ως μοντέλο… έτσι σκέφτηκε να φορέσει η ίδια ένα φούξια ζευγάρι εσωρούχων από την νέα προσωπική της συλλογή για να το προωθήσει.Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τη διάσημη βρετανίδα, μητέρα τριών παιδιών.Επίσης, στις φωτό η Price επιδεικνύει και τα ολοκαίνουρια extensions, που είχε βγάλει εδώ και αρκετό καιρό. «Λατρεύω τα νέα μου μαλλιά», τουίταρε. Διαβάστε περισσότερα...

EKLOGES 2012 KOMMATA

kommata ekloges 2012
Κρίμα! Κόπηκε ο "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη κλπ", οι "Τυραννοκτόνοι" και άλλoι πέντε
Δείτε ποιά είναι τα 29 κόμματα, που κατέρχονται τελικά στις εκλογές και ποιοί είναι οι 7 "κομμένοι":

Κατατέθηκαν σήμερα στο Α' τμήμα του Αρείου Πάγου από τα πολιτικά κόμματα οι συνδυασμοί των υποψηφίων βουλευτών και των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας.
Πιο συγκεκριμένα, τα 29 κόμματα που γνωστοποίησαν τους υποψήφιους βουλευτές τους είναι:
1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Ε. Βενιζέλος),
2) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς),
3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α. Παπαρήγα),
4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Α. Τσίπρας),
5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης),
6) Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη),
7) Κοινωνική Συμφωνία (Λουκά Κατσέλη),
8) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάνος Καμμένος),
9) Δημοκρατική Αριστερά (Φωτ. Κουβέλης),
10) Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία (συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων) - (Σ. Μάνος και Γ. Βαλλιανάτος),
11) Οικολόγοι Πράσινοι
12) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),
13) Κόμμα Φιλελευθέρων (Κ. Καλλιγιάννης),
14) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),
15) Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής),
16) ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) (Σ. Παπαθεμελής),
17) Κίνημα Δεν Πληρώνω (Βασ. Παπαδόπουλος),
18) Κ.Ε.Α.Ν.- Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιπποκράτης Σαββούρας),
19) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) - Μ.Λ. ΚΚΕ- Εκλογική Συνεργασία (συνετισμός συνεργαζόμενων κομμάτων),
20) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστερός και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας
21) Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος- Ο.Κ.Δ.Ε.
22) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας),
23) ΟΑΚΚΕ - Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος),
25) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια (Μιχ. Ηλιάδης),
26) Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ι. Παναγόπουλος),
27) Δημιουργία Ξανά (Γλαύκος Τζήμερος),
28) Παναθηναϊκό Κίνημα - ΠΑΝ.ΚΙ. (Γεώργ. Μπέτσικας),
29) Αξιοπρέπεια (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων) - (Παν. Θεοδωρόπουλος).

Αυτοί που δεν τα κατάφεραν:
1) Εθνική Ελπίδα (Γεώργ. Παπαδόπουλος - Γιαννιτσά)
2) Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ. (Θεόδ. Κυρωγιάννης)
3) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης)
4) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
5) Δημοβούλιο Πολιτών - ('Αμεση) Δημοκρατία στην Πράξη (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων) - ( Γ. Κόκκας),
6) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) - (Νικ. Κολίτσης, μεμονωμένος υποψήφιος) και
7) Τυραννοκτόνοι - Αθαν. Δασκαλόπουλος (μεμονωμένος υποψήφιος).


Τα 18 κόμματα που γνωστοποίησαν τους υποψήφιους βουλευτές Επικρατείας είναι:
1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.),
2) Νέα Δημοκρατία,
3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας,
4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο,
5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.),
6) Δημοκρατική Συμμαχία,
7) Κοινωνική Συμφωνία,
8) Ανεξάρτητοι Έλληνες,
9) Δημοκρατική Αριστερά,
10) Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία,
11) Οικολόγοι Πράσινοι,
12) Ένωση Κεντρώων,
13) Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή,
14) ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο),
15) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας,
16) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας,
17) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια,
18) Δημιουργία Ξανά.
πηγή: taxalia.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα...

REAL BAYERN penalties video

Νικησε στα πεναλτυ και προκριθηκε στον τελικο η ΜΠΑΓΕΡΝ!Με σκορ στα πέναλτι (1-3 οι Γερμανοί), ο Νόιερ έκανε τις επεμβάσεις της καριέρας του και η Μπάγερν πάει... σπίτι της κοντρα στην CHELSEA για την κούπα!!!
REAL BAYERN penalties video
PENALTIES
Alaba 0-1
Ronaldo – απόκρουση Neuer
Gomez 0-2
Kaka – απόκρουση Neuer
Kroos – απόκρουση Casillas
Alonso 1-2
Lahm – Απόκρουση Casillas
Ramos – άουτ
Schweinsteiger – 1-3

Real Madrid: Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Khedira, Alonso, Özil (Granero 110'), Di María (Kaká 75'), Ronaldo, Benzema (Higuaín 106')
Bayern: Neuer, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribéry (Müller 95'), Robben, Alaba, Gustavo, Schweinsteiger, Kroos, Gomez
Διαβάστε περισσότερα...