ΑΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

diafimisi-wind-giatros-nosokomeio-asthenis
Η νέα διαφήμιση της WIND στο νοσοκομείο με τον γιατρό αυτή τη φορά στη θέση του ληστή και τις επεξηγήσεις για το όλοι έξω…
- Χορηγήστε στον ασθενή ατροπίνη και βγείτε έξω!
- Όλοι έξω!
- Μα εγώ δέν είμαι ούτε ασθενής, ούτε γιατρός. – Ναι, αλλά εσείς είστε απαραίτητη…
- Όλοι εκτός από όσους έχουν δουλειά. Αν και γενικά καλό είναι κανείς να έχει δουλειά.
- Ο υδραυλικος τι κανει εδω; Εχει δουλεια εδω ...
- Γιατρέ μου, δέν αφήνεις τα όλοι και όλοι γιατί σε λίγο θα με κλάψουν...
video
πηγη: diafhmiseis.gr Διαβάστε περισσότερα...

Ο Νίκος Σκούμπος (ioannina tv) εφαγε γιαουρτια...

Μετά τον παρουσιαστή του HΠΕΙΡΟΣ TV «θύμα» επίθεσης με αυγά και γιαούρτια έπεσε ακόμα ένας παρουσιαστής.Πρόκειται για τον παρουσιαστή αθλητικής εκπομπής του Ioannina TV, Νίκο Σκούμπο. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο star, χθες βράδυ, μισή ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής «Sports Arena», δέκα άτομα με κουκούλες εισέβαλαν στο studio του καναλιού και του πέταξαν γιαούρτια και αυγά ενώ στη συνέχεια έσκισαν αφίσες του πλατό.Αιτία της επίθεσης φαίνεται να είναι η υποστήριξη του παρουσιαστή στην ομάδα της ΑΕΚ την οποία νίκησε ο ΠΑΣ την Κυριακή, ενώ το περιστατικό δεν δείχνει να συνδέεται με αυτό του παρουσιαστή του HΠΕΙΡΟΣTV.Η επίθεση δεν έπαιξε στον αέρα, αφού οι τεχνικοί πρόλαβαν να κόψουν τη ροή του προγράμματος. Διαβάστε περισσότερα...

XATZIMIXALI GIANNA ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑ

Σόκαρε όλο τον κόσμο της showbiz, η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη. Η 29χρονη gianna chatzimihali παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της.Το χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005, έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί από την επάρατη νόσο, μετά από δυο χρόνια μάχης που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο που την γνώριζε.

Διαβάστε περισσότερα...

Claudia Boerner - αυτοκτονια

Τέλος στη ζωή της έβαλε η Claudia Boerner, μοντέλο στο επάγγελμα, μετά την εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη μαγειρική. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά τη συμμετοχή της στην εκπομπή. Παρότι παραμένει ασαφές το πώς πέθανε η 32χρονη, φαίνεται πως είχε πιεστεί πολύ από σειρά διαδικτυακών σχολίων μέσω mail και κοινωνικών δικτύων, που ασκούσαν κριτική στην εμφάνισή της.
Της καταλόγιζαν πως ήθελε να τραβά την προσοχή, πως επιδεικνυόταν για την κάμερα και δεν έλειπαν τα άσχημα σχόλια για το ψεύτικο στήθος της και την εμφάνισή της.
Οι γείτονές της ανέφεραν πως αναδυόταν έντονη οσμή αερίου από το διαμέρισμά της στο Vellmar, στη Γερμανία.
«Δεν ξέρουμε αν η διαδικτυακή κριτική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση αυτή. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στους φίλους και την οικογένειά της», δήλωσε εκπρόσωπος του δικτύου που φιλοξένησε το σόου.
Στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε- παρόμοια παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα- πέντε συμμετέχοντες ετοίμαζαν τραπέζι για τους υπόλοιπους στο σπίτι τους και στο τέλος, με βάση τη βαθμολογία των συμμετεχόντων, αναδεικνυόταν ο νικητής.
Διαβάστε περισσότερα...