TEST ερωτήσεων για τους δημόσιους υπαλλήλους

Στα… θρανία θα επιστρέψουν μέχρι τέλος του έτους οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να «βαθμολογηθούν» οι σπουδές, οι ικανότητες...οι ξένες γλώσσες και η πείρα που διαθέτουν.Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2012 αρχής γενομένης από τον Ιούνιο θα «βαθμολογηθούν» με μοριοδότηση των τυπικών προσόντων και της εμπειρίας.Στόχος, να κριθεί η ικανότητα του προσωπικού για τη θέση που κατέχει.
Το πλαίσιο κριτηρίων αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος», έχει συμφωνηθεί σχεδόν στο σύνολό του από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τους εμπειρογνώμονες του γαλλικού κράτους, που παρέχουν τεχνική βοήθεια για τα θέματα της δημόσιας διοίκησης.
Διαβάστε περισσότερα...

TZINA ALIMONOU-Νιώθω χαρούμενη για τη ζωή μου!

Η Τζίνα Αλιμόνου-Tzina aloimonou μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, εξηγώντας πως, παρά τις όμορφες στιγμές που της χαρίζει η τρίχρονη σήμερα κόρη της, νιώθει την ανάγκη να εργαστεί και να αισθανθεί δημιουργική, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

«Όλοι έχουν την ανάγκη να εργαστούν, να εκφράζονται, να διοχετεύουν την ενέργειά τους και να παράγουν» εξήγησε στη Real Life η ηθοποιός, που θα ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι με το έργο του Alfred Gehri «Έκτο Πάτωμα».

«Έκανα ένα σύντομο διάλειμμα με πον - πον, ροζ καλτσάκια και ζιπουνάκια, μακριά από τους απαιτητικούς κι έντονους ρυθμούς της δουλειάς» πρόσθεσε.

Νιώθει όμως γεμάτη με τη ζωή της; «Νιώθω χαρούμενη για την έκβαση της ζωής μου έως τώρα, αλλά δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» απάντησε η ίδια, ενώ σχετικά με τις πόρτες που της έχει ανοίξει η ομορφιά της στην μέχρι τώρα πορεία της εξήγησε: «Η πρώτη πόρτα μπορεί να σου ανοίξει λόγω της ομορφιάς ή της γοητείας, οι υπόλοιπες θα σου ανοιχτούν βάσει του τι έκανες στο προηγούμενο δωμάτιο».

Τέλος, δήλωσε πως θα ήθελε ακόμη ένα παιδί, ενώ σχετικά με το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου σχολίασε: «Να μπαίνεις στη θέση του συντρόφου σου και να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να κάνετε αργότερα μαζί δύο βήματα μπροστά».
Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ-NEWSBOMB.GR

apokalypto-xardavelas live ekpompi newsbomb-gr
Όλα τα θέματα τα οποία θα μας απασχολούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 21.30 μέχρι 23.00 θα έχουν σαν βάση δεδομένων ντοκουμέντα και στοιχεία από δημοσιογραφικές έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα που για πρώτη φορά θα έρθουν στη δημοσιότητα.
Κυρίως όμως θα έχουν την δική σας παρέμβαση live κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Η διαδραστική συμμετοχή του κοινού θα γίνεται μέσα από ερωτήσεις, καταγγελίες και παρεμβάσεις που θα φτάνουν στο studio από τον διευθυντή του Newsbomb.gr Χάρη Λαζαρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλλα και θα είναι η δική σας «φωνή».
Παρακολουθήστε ζωντανά την εκπομπή τώρα στο
newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα...

KIA CEED CABRIO+KIA CEED PRO

Έρχονται νέες εκδόσεις για την KIA ειναι οι Pro και Cabrio...
Εκφράζοντας τη νεανικότητα και τη διαφορετικότητα της μάρκας, η νέα γενιά του Pro Ceed μαζί με το πρώτο Ceed Cabrio θα ενταχθούν σύντομα στη γκάμα της Kia, φέρνοντας και ένα νέο turbo κινητήρα 1,2 λτ.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες η Kia μας σύστησε τη νέα γενιά του Ceed στην έκθεση της Γενεύης και πλέον, αναμένουμε σε περίπου 1 χρόνο από τώρα και τις υπόλοιπες εκδόσεις, που θα πλαισιώσουν τη «βασική» 5θυρη.
Πρώτα λοιπόν χρονικά, περίπου στις αρχές της χρονιάς, θα δούμε τη δεύτερη γενιά του 3θυρου, Pro Ceed, ενώ λίγο αργότερα θα έλθει και το πρώτο Ceed Cabrio στην ιστορία. Το «ανοικτό» Ceed αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Kia από την πρώτη κιόλας γενιά του μοντέλου και πλέον, βασισμένο στη δεύτερη γενιά του Pro Ceed, ήλθε η ώρα να μπει στην παραγωγή.

Νεανική σχεδίαση με πιο έντονη προσωπικότητα

Από τις πρώτες, κατασκοπευτικές φωτογραφίες, μπορούμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα για την επόμενη γενιά του Pro Ceed και το νέο Ceed Cabrio. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το δεύτερης γενιάς Pro Ceed θα αποκτήσει ένα ακόμη πιο κουπέ αμάξωμα από το τωρινό μοντέλο, σε γραμμές που θα του προσδώσει μια αρκετά νεανική παρουσία.
Παράλληλα, η υιοθέτηση της νέας μάσκας και των μεγάλων εμπρόσθιων φωτιστικών με λαμπτήρες LED που είδαμε και στο 5θυρο Ceed, θα τονίσει τη διαφορετική προσωπικότητα του αυτοκινήτου.
Αντίστοιχη πάντως θα είναι και η αισθητική παρουσία του πρώτου Ceed Cabrio στην ιστορία, το οποίο θα βασίσει την παρουσία του στο νέο Pro Ceed, το οποίο βέβαια θα απολέσει την οροφή του. Στη θέση της θα δούμε υφασμάτινη κουκούλα, ηλεκτρικά ελεγχόμενη, η οποία δεν θα επιβαρύνει το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.
Και με νέο 1.200άρη turbo κινητήρα!
Εκτός όμως από την ενίσχυση της γκάμας του Ceed με τις δύο νέες εκδόσεις αμαξώματός του, η Kia μας επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη με το λανσάρισμά τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το νέο Pro_Ceed θα είναι αυτό που θα μας εισαγάγει ένα νέο και άκρως ενδιαφέρον μοτέρ, τον turbo άμεσου ψεκασμού (T-GDI) 1.200άρη βενζινοκινητήρα που ετοιμάζει η Kia, με απόδοση που θα βρίσκεται μεταξύ 120 και 130 ίππων.
Παράλληλα, στη γκάμα και των δύο εκδόσεων θα υπάρχει και ο 1,6 turbo επίσης άμεσου ψεκασμού, τον οποίο είδαμε στο Hyundai Veloster turbo στη Γενεύη, με απόδοση 183 ίππων. Η αρχική πάντως επιλογή στο Pro Ceed θα είναι ο ατμοσφαιρικός 1.400άρης των 90 ίππων που είδαμε στο 5θυρο Ceed, ενώ θα υπάρχουν και δύο diesel 1,4 και 1,6 λίτρων με 90 και 128 ίππους αντίστοιχα.
Στα κιβώτια τέλος, θα υπάρχει επιλογή μεταξύ μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ή το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη νέο κιβώτιο 6 σχέσεων της μάρκας.
Πηγή: autotriti-gr

Διαβάστε περισσότερα...