Anonymous-OS Download

Η πιο διάσημη ομάδα hackers του κόσμου κυκλοφόρησαν το σύστημα με το όνομα Anonymous-OS, το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 0.1.To Anonymous OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10, (το οποίο είναι βασισμένο σε Linux) και χρησιμοποιεί το περιβάλλον Mate, το οποίο είναι επίσης ανοιχτό λογισμικό.Ουσιαστικά με το λειτουργικό αυτό σύστημα θα έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιείτε hacking.Στο Anonymous-OS περιλαμβάνονται εφαρμογές όπως: ParolaPass Password Generator, Find Host IP, Anonymous HOIC, Ddosim, Pyloris, Slowloris, TorsHammer, Sqlmap, Havij, Sql Poison, Admin Finder, John the Ripper, Hash Identifier, Tor, XChat IRC, Pidgin, Vidalia, Polipo, JonDo, i2p, Wireshark, Zenmap και άλλες.
ANONYNOUS-OS DOWNLOAD
The hacking group Anonymous may or may not have launched its very own operating system.

Dubbed Anonymous OS Live, the operating system, which is available as a free download on Sourceforge, is based on the Ubuntu version of Linux. According to a description on the Sourceforge page, the operating system is designed for "educational purposes" and can also be used to check "the security of Web pages."

The people behind the software have set up a Tumblr page providing news and updates on the software. Those folks yesterday announced that the OS had been downloaded over 4,600 times.

What's not immediately clear is just who it is behind the operating system. Anonymous has no central hierarchy, and in many cases, parts of the group break off from the main sector to engage in their own activities. In other words, there is no easy way to know if this operating system has been endorsed by the whole group, or is the brainchild of just a few members.

That has been made abundantly clear in a tweet sent out yesterday, and another this morning, by @Anonops, a Twitter account that is believed to speak for Anonymous. @Anonops wrote that the operating system "is fake" and "wrapped in trojans."
Whoever's promoting the OS sought to allay fears.

"Please people, in our world, in Linux and opensource world, there is not virus (sic)," the people behind Anonymous OS Live wrote this morning in response. "If any user believe that Anonymous-OS 'is wrapped in trojans' or 'backdoored OS by any Law enforcement Company or Hacker,' please don't download it! But don't mislead the world that Linux is dangerous and has trojans!"

As of this writing, Anonymous OS Live has been downloaded nearly 21,000 times. It has been recommended by 36 people, while 22 have said that it's best to steer clear.

Still, the folks behind the operating system don't want anyone using it for illegal purposes. In an "about" page, Anonymous writes that users should not "attack" Web pages, adding that "the user has total responsibility for any illegal act."
Διαβάστε περισσότερα...

Braveheart series

Το Braveheart γίνεται σειρά!Η καρδιά του home entertainment γίνεται πιο γενναία. Με την τεστοστερόνη του "Spartacus" και του "Game of Thrones" να γίνεται χρυσωρυχείο για τα τηλεοπτικά δίκτυα που υποστήριξαν τις παραγωγές εντός κι εκτός ΗΠΑ, είναι φυσικό να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όποια ιδέα περιλαμβάνει μάχες, σπαθιά, πολεμική δράση και ιστορικό περίβλημα.Ο «Braveheart» Ουίλιαμ Ουάλας που ανέδειξε πίσω στις καλές του εποχές ο Μελ Γκίμπσον, μπορεί να είναι ο επόμενος ήρωας της TV, αφού ο Μικ Ντέιβις (του Eleventh Hour) ονειρεύεται αιματοβαμμένη δράση στα οροπέδια της Σκωτίας, επάνω σε μια ιδέα των Κεντ Ντάλιαν και Σέρας Ουάλας, συνεργατών στο οσκαρικό φιλμ του '95, που σκέφτηκαν να μετατρέψουν την ιστορία σε σίριαλ.Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η σειρά θα ανατρέξει στις μάχες του ήρωα τόσο με τον Λόνγκσανκς – Εδουάρδο Ι (ο ρόλος του Πάτρικ ΜακΓκούχαν στην ταινία), όσο και με τον Ρόμπερτ «The Bruce» (του Άνγκους Μακφάιντεν), αλλά δε θα παραλείψει και το ερωτικό στοιχείο.Με ήρωα αναγνωρίσιμο από το σούπερ χιτ του Γκίμπσον και με υλικό γεμάτο από αίμα, μάχες, βάρβαρους πολεμιστές και ίντριγκες του στέμματος, μάλλον η ιδέα, με την υποστήριξη της STV Productions και με μερικές καλές επιλογές σε σενάριο και καστ, δε θα μείνει χωρίς τηλεοπτικό σπίτι. Α.Ν Διαβάστε περισσότερα...

Βαρβάρα Κίρκη: Η Pamela Anderson της Ελλάδας!

Η καυτή Βαρβάρα Κίρκη ήρθε για να μείνει στην ελληνική σόουμπιζ. Η φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Moto GP το αποδεικνύει περίτρανα. Με στυλ αλά Πάμελα Αντερσον ποζάρει με μηχανόβια αξεσουάρ και αφήνει σύξυλο το πανελλήνιο.Μπορεί ακόμη να μην έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κανένα παραπάνω στοιχείο από το βιογραφικό της, ούτε καν πότε γεννήθηκε και τι ζώδιο είναι... είμαστε όμως σίγουροι πως σύντομα θα μάθουμε τα πάντα γι΄αυτήν! Διαβάστε περισσότερα...

Στο ΙΚΑ εφαγαν 30 εκ. ευρώ

Λερναία ύδρα θυμίζουν τα κυκλώματα που λεηλατούν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτή τη στιγμή εννέα υποκαταστήματα του ΙΚΑ βρίσκονται στο επίκεντρο των ελέγχων για τη χορήγηση συντάξεων αλλά και επιδομάτων-μαϊμού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τους μέχρι τώρα ελέγχους προκύπτει πως η ζημιά για το μεγαλύτερο ταμείο της χώρας μόνο από τα εννιά αυτά υποκαταστήματα αγγίζει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Αποκαλύψεις για το θέμα θα γίνουν άμεσα, καθώς η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και τα στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Ενδεικτικό των διαστάσεων που είχε πάρει τα προηγούμενα χρόνια η λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων είναι πως φτάνουν τις 90.000 οι συντάξεις και τα επιδόματα-μαϊμού.Ηδη 750 φάκελοι έχουν πάει στις εισαγγελικές αρχές και αφορούν περιπτώσεις καταβολής συντάξεων σε νεκρούς (με τα χρήματα να εισπράττονται από συγγενείς των ασφαλισμένων). Είναι εμφανές πως η αποκάλυψη για τη δράση υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει νέος γύρος αποκαλύψεων και σε αυτή τη φάση στο επίκεντρο βρίσκονται:
Πέντε υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπου γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι για τη χορήγηση επιδομάτων σε μη δικαιούχους. Από τα υποκαταστήματα αυτά τρία βρίσκονται στην Αττική, ένα στην Κρήτη και άλλο ένα στην περιφέρεια Θεσσαλίας.
Τέσσερα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, που γίνονται έλεγχοι στους υπαλλήλους για χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους - φαντάσματα. Τα υποκαταστήματα αυτά βρίσκονται στην Αθήνα και στην Κρήτη.
Ουσιαστικά για χρόνια λειτουργούσαν ολόκληρα κυκλώματα χορήγησης συντάξεων και επιδομάτων-μαϊμού, που απομυζούσαν τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων.
Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης είναι αποκαλυπτικά για το τι γινόταν για πολλές δεκαετίες στο ασφαλιστικό σύστημα.
Αρκεί να αναφερθεί πως οι απώλειες από την καταβολή συντάξεων και επιδομάτων-μαϊμού κοστίζουν στο ασφαλιστικό σύστημα ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Υπολογίζεται πως 40.000 συντάξεις καταβάλλονταν σε νεκρούς ή σε ασφαλισμένους-φαντάσματα, με τη ζημιά για τα ταμεία να φτάνει τα 450 εκατομμύρια ευρώ.
Την ίδια στιγμή 50.000 άτομα είχαν καταφέρει να παίρνουν από τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και από τον ΟΑΕΔ επιδόματα που δεν δικαιούνταν.

Ελεγχοι
Ο υπουργός Εργασίας έχει καταστήσει σαφές πως θα συνεχιστούν οι εντατικοί έλεγχοι για να μπει τέλος σε ανάλογα φαινόμενα. Μάλιστα θα αναζητηθούν 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν χάσει τα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας της δράσης ανάλογων κυκλωμάτων.
Ρόλο-κλειδί στην αποκάλυψη της δράσης ανάλογων κυκλωμάτων διαδραματίζει το ηλεκτρονικό «μάτι» που παρακολουθεί τις πιστώσεις που κάνει το ΙΚΑ.
Τα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς των ασφαλισμένων καταγράφονται αναλυτικά και για πρώτη φορά υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος εισπράττει επιδόματα και άλλες παροχές.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως σε έναν λογαριασμό έχει κατευθυνθεί ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, χτυπάει αμέσως «καμπανάκι» στην κεντρική υπηρεσία του ταμείου. Στη συνέχεια οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν αν ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος δικαιούται τα χρήματα αυτά ή έχει υπάρξει κάποια παρατυπία και απαιτείται περαιτέρω έλεγχος.
Διαβάστε περισσότερα...

Danielle Mason

Η Danielle Mason πόζαρε όλο καμάρι στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας μας το στήθος της που ολοένα και μεγαλώνει. Αυτή τη φορά φωτογραφίζεται μετά την τελευταία επέμβαση που έκανε και όλο περηφάνια μας λέει ότι πλέον φοράει ακόμα μεγαλύτερο νούμερο σουτιέν κάτι που την κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο σέξι. Διαβάστε περισσότερα...

Αυτόματοι πωλητές σε νεκροταφεία

Αίσθηση προκάλεσε το αίτημα που έρχεται από ιδιώτη στη σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων για να βάλει αυτόματους πωλητές στα νεκροταφεία της πόλης για την πώληση κεριών και λουλουδιών. Συγκεκριμένα, τα μέλη της Επιτροπής, θα κληθούν να αποφασίσουν, αν θα δώσουν την έγκριση στον ιδιώτη επιχειρηματία, να κάνει πράξη την ιδέα του.Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων εισηγείται αρνητικά επί του αιτήματος του ιδιώτη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούν τα νεκροταφεία να αποτελέσουν χώρο εμπορίου. Διαβάστε περισσότερα...

Το πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο

Ελβετός ωρολογοποιός αποκάλυψε σήμερα το ρολόι που πιστεύεται πως είναι το πιο ακριβό στον κόσμο. Το νέο ρολόι της Hublot έχει τιμή 5 εκατ. δολάρια και 140 καράτια διαμάντια, «δεμένα» με λευκόχρυσο.Οι πολύτιμοι λίθοι καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του ρολογιού και το λουράκι του, κάνοντας το να δείχνει περισσότερο σαν κόσμημα παρά σαν ρολόι.Έξι από τα 1.292 διαμάντια είναι τουλάχιστον τριών καρατίων το καθένα.Για το σχεδιασμό και την κατασκευή του ρολογιού αυτού δούλεψαν δεκαεπτά άνθρωποι επί δεκατέσσερις μήνες.Παρα την τιμή του φαίνεται πως το ρολόι μάλλον εύκολα θα πουληθεί και ο υπεύθυνος της εταιρείας που το παράγει είπε πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Διαβάστε περισσότερα...

RENAULT Clio RS RB7

Μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση του Clio RS παρουσίασε η Renault. Φέρει λογότυπα και ονομασία (RB7) από τη συνεργάτιδα της Renault στη Formula 1, τη γνωστή Red Bull. Τα στοιχεία αυτά ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη σπορ φιλοσοφία και λογική του αυτοκινήτου.Σε επίπεδο εμφάνισης, το αυτοκίνητο διαθέτει ειδικά αυτοκόλλητα με έντονους χρωματισμούς, αυτοκόλλητη σε μαύρη ματ απόχρωση αλλά και αγωνιστική σημαία στην οροφή.Το Clio RS Reb Bull Racing RB7 «πατάει» σε ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ μικρές στιλιστικές τροποποιήσεις συναντάμε και στο εσωτερικό του, με σχετικά λογότυπα, καθίσματα μπάκετ από τη Recaro, ταμπελάκι με «συλλεκτική» αρίθμηση αλλά και ειδικό λογισμικό ενημέρωσης του οδηγού για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου (π.χ. επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα) σε πραγματικό χρόνο.Η δύναμη προέρχεται από τον γνώριμο 2λιτρο μοτέρ του Clio RS που αποδίδει 203 ίππους και 215 Nm ροπής, επιταχύνοντας το γαλλικό μικρό από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,9 δλ.Το συλλεκτικό Clio RS Red Bull Racing RB7 θα διατίθεται σε 5 χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Βέλγιο και Αυστρία). Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΕΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό για τον οποίο ενημέρωσε ο κ. Παπαδήμος τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ως τις 6 Απριλίου ή το αργότερο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι νομοθετικές εκκρεμότητες είτε πρόκειται για νομοσχέδια είτε για πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι περισσότεροι υπουργοί έλεγαν μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση ότι η Βουλή μπορεί να κλείσει σε χρόνο τέτοιο που οι εκλογές να γίνουν τελικά στις 29 Απριλίου.

Ο κ. Παπαδήμος έκανε λόγο για οκτώ νομοσχέδια και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που θα ψηφιστούν με άμεση προτεραιότητα από τη Βουλή επειδή έχουν άμεση σύνδεση με το νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Το γεγονός μάλιστα ότι αύριο υπογράφεται -όπως είπε ο κ. Παπαδήμος- η δανειακή σύμβαση και εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να εκταμιευθεί καθ η επόμενη δόση, ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν τον Ευαγ. Βενιζέλο να παραιτείται από την κυβέρνηση την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα και τα καθήκοντά του ως τις εκλογές να αναλαμβάνει ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος με τη συνέντευξή του χθες βράδυ στον ALPHA όταν μιλώντας για τον αντικαταστάτη του έκανε λόγο για επιλογή που δε θα διαταράξει τις σχέσεις με τους δανειστές.

Χθες το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε και τυπικά τη νέα δανειακή σύμβαση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα συνυπογράψουν σήμερα το μεσημέρι στο Μαξίμου ο Λουκάς Παπαδήμος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλος. Σημειώνεται ότι η νέα δανειακή σύμβαση όπως και όλα τα νομοσχέδια και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αφορούν τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για τη νέα δανειακή σύμβαση θα έλθουν προς κύρωση στη Βουλή κατά τη θητεία αυτής της κυβέρνησης.

Χθες, υπεγράφη από το υπουργικό συμβούλιο και το νέο πλαίσιο δημοσιονομικής σταθερότητας που επίσης θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες, ενώ συμφωνήθηκε ομόφωνα οι κρίσεις στις ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να μετατεθούν για τον Ιούλιο.

Κλίμα τελικής ευθείας προς τις εκλογές έδωσε χθες και ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος όταν κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση είπε ότι αύριο αναμένονται οι τελικές υπογραφές της νέας δανειακής σύμβασης, ότι ναι μεν είναι ακόμα αρκετά το νομοσχέδια που πρέπει να συζητηθούν και να ψηφιστούν στη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες πριν το κλείσιμο και την προκήρυξη των εκλογών, αλλά η κυβέρνηση οδεύει προς την ολοκλήρωση του έργου της. Ο κ. Παπαδήμος σημείωσε ως σημαντική εξέλιξη την αναβάθμιση σε βαθμίδα Β- της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch την οποία χαρακτήρισε «ενδεικτική της προόδου που σημειώνεται»

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε και για τις αποφάσεις της κυβερνητικής σύσκεψης σε σχέση με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λέγοντας ότι «τα φαινόμενα βίας πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες αλλά παράλληλα και από την κοινωνία στο σύνολό της αναφερόμενος στις πολιτικές δυνάμεις, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τα ΜΜΕ. Και γι΄, αυτό το λόγο όπως είπε κάλεσε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να συμμετάσχουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου».
Διαβάστε περισσότερα...