Εξώδικο Μαυρίδη στην Έλενα Παπαρίζου!

Εξώδικο έστειλε σήμερα το πρωί ο Τόνυ Μαυρίδης στην Έλενα Παπαρίζου. Το πρώην ζευγάρι μιλά πλέον μέσω των δικηγόρων του, αφού το θέμα με το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα οδηγήθηκε στα δικαστήρια.«Είναι για θέματα που αφορούσαν στις μεταξύ τους συναλλαγές» δήλωσε στο star ο δικηγόρος του manger, Γιάννης Καρούζος. Η εξώδικη διαμαρτυρία της τράπεζας από την οποία το πρώην ζευγάρι είχε πάρει στεγαστικό δάνειο, οδήγησε τον Μαυρίδη να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, προκειμένου να διευθετηθούν τα θέματα που εκκρεμούν ανάμεσα σε εκείνον και την τραγουδίστρια. Όπως αναφέρει η πλευρά του manager, η Έλενα δεν πληρώνει το μερίδιό της στο κοινό δάνειο κι έτσι ο ίδιος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα. Διαβάστε περισσότερα...

Ελευθερία Ελευθερίου Aphrodisiac

Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου
Μουσική-Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf
Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
(Official Video Clip) - Eurovision 2012 Greece
VIDEO
I`ve got to say
What`s in my mind
When I`m with you I feel all right
You call me baby
We spend the night
I`m so addicted
I feel all right.

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me want you
Aphrodisiac

You make me want you
Aphrodisiac

I think about you
All the time
I just can`t get you
Off my mind.
You drive me crazy
You drive me wild
I`m so addicted
There`s no way out

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me want you
Aphrodisiac

You make me wanna chore
Aphrodisiac

I want it way to much
I`m credling for your touch
To much,
Your touch

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac

O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac
Διαβάστε περισσότερα...

Κοινωνική Συμφωνία - Koinwnikh Symfwnia

Με την επωνυμία «Κοινωνική Συμφωνία -Για την Ελλάδα -Στην Ευρώπη» και έμβλημα δύο πανιά ιστιοφόρου σε αποχρώσεις του πράσινου, παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση στην Αίγλη του Ζαππείου ο νέος πολιτικός φορέας που συγκροτούν οι πρώην υπουργοί Λούκα Κατσέλη και Χάρης Καστανίδης, καθώς και άλλοι διαγραμμένοι βουλευτές που καταψήφισαν στο δεύτερο μνημόνο, όπως και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Σας ακούμε και προχωράμε μαζί για μια νέα κοινωνική συμφωνία, για την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη», είπε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, κατά την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου φορέα.

Η κ. Κατσέλη κάλεσε σε ανατροπή της αντίληψης που βάζει τους δανειστές πάνω από τον λαό και τις αγορές πάνω από την δημοκρατία. Και κατήγγειλε την παραίτηση, όπως χαρακτηριστικά είπε, από την ασυλία (της χώρας), του κράτους και της Τράπεζας της Ελλάδος, υποστηρίζοντας ότι πριν από την υπογραφή του δεύτερου Μνημονίου υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης, αλλά έλειπε η πολιτική βούληση και το θάρρος.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» επισήμανε ότι οι πολιτικές του Μνημονίου θα βυθίσουν την χώρα στην ύφεση, ενώ το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί περαιτέρω και θα καταστεί τελικά μη βιώσιμο.

«Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, θα οδηγηθούμε μαθηματικά σε νέα μέτρα» υπογράμμισε η κ. Κατσέλη, τονίζοντας ότι πρέπει να εκπονηθεί και να υλοποιηθεί αμέσως ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης στο οποίο θα αποκλείεται η εξαθλίωση του λαού.

Η κ. Κατσέλη πρόσθεσε ότι η εκπόνηση του σχεδίου αυτού είναι απαραίτητη για τον επιπλέον λόγο ότι σύντομα, όπως εκτίμησε, θα οδηγηθούμε σε νέες σκληρές διαπραγματεύσεις.

Στον πυρήνα της πολιτικής της «Κοινωνικής Συμφωνίας» βρίσκονται, όπως είπε η κ. Κατσέλη και άλλα στελέχη στη συνέχεια, τα «εθνικά ισοδύναμα», δηλαδή η «ακύρωση στην πράξη των αρνητικών προσανατολισμών του δεύτερου Μνημονίου».

Επίσης, η κ. Κατσέλη τάχθηκε υπέρ της ενεργοποίησης ενός τραπεζικού πυλώνα δημοσίου συμφέροντος.

Η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» τόνισε ότι πρέπει να μπει φρένο στο κύμα των νεόπτωχων και νεοάστεγων, έκανε λόγο για πάταξη της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, για δίκαιη λύση του Κυπριακού, για καθορισμό ΑΟΖ και για δημιουργία σταθερών συμμαχιών με τις προοδευτικές δυνάμεις εντός της ΕΕ.

«Ανταποκρινόμαστε σε ένα αίτημα, αξιολογήστε αυστηρά την πορεία μας, την στάση μας και το έργο μας, αξιολογήστε αυστηρά την ιδρυτική διακήρυξή μας και το καταστατικό μας» κατέληξε η κ. Κατσέλη.

Πρόεδρος της ΚΟ ο Χ. Καστανίδης

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΚΟ του νέου κόμματος, Χάρης Καστανίδης, αναφέρθηκε κατ' αρχήν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε «με τον εαυτό του» αναρωτώμενος αν μπορούσε να «υπερβεί μια ζωή δοσμένη στο ΠΑΣΟΚ» και τόνισε ότι τελικά «συνειδητοποίησα ότι μου έμενε η ανάμνηση (από το ΠΑΣΟΚ), αλλά παρόν δεν έβλεπα».

Ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ελπίδα και όχι τεχνικούς της εξουσίας, καθώς και μια ρεαλιστική και ριζοσπαστική έξοδο από την κρίση βασισμένη σε ένα συμφωνημένο με την κοινωνία σχέδιο.

Η «Κοινωνική Συμφωνία» ανήκει στον χώρο του ευρωπαϊκού δημοκρατικού σοσιαλισμού, είπε ο κ. Καστανίδης επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχει ρεαλιστική προοπτική εξόδου από την κρίση η οποία βρίσκεται μεταξύ του τυφλού «όχι» και του τυφλού «ναι».

«Η μάχη μας θα είναι απέναντι στις αγορές, η πολιτική είναι το πρωτεύον και όχι τα εξωθεσμικά κέντρα» επισήμανε ο κ. Καστανίδης, ο οποίος κατέληξε -επικαλούμενος τον Ο. Ελύτη- και λέγοντας «θα επιχειρήσουμε μαζί με τον λαό ένα άλμα πιο γρήγορο από την φθορά».

Τις βασικές αρχές του Καταστατικού της «Κοινωνικής Συμφωνίας» παρουσίασε ο βουλευτής Λάμπρος Μίχος, ο οποίος επιπλέον είπε ότι το 1ο τακτικό Συνέδριο του νέου κόμματος θα συνέλθει ως το τέλος του 2012.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «Κοινωνικής Συμφωνίας» αποτελείται από 13 μέλη συνολικά, και ειδικότερα από τον πρόεδρο του κόμματος, τον γραμματέα της ΚΟ, τον γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής και 10 μέλη.

Από τα μέλη του κόμματος θα εκλέγεται ο πρόεδρος και ο γραμματέας του, ενώ δεν θα υπάρχει παραμονή στο ίδιο αξίωμα πέραν των 2 θητειών.

Από την μεριά του ο βουλευτής Γιώργος Κασσάρας, ευχαρίστησε τους ιδρυτές της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την δυνατότητα που του έδωσαν να νιώσει ότι μπορεί να προσφέρει ως βουλευτής, όταν «μετά από 30 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ μου απαγόρευσαν να ψηφίσω κατά συνείδηση».

«Ο στυγνός οικονομισμός συντρίβει καθημερινά τα πάντα, ενώ η γυμνή επιβιωτική ανάγκη θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη έκρηξη» τόνισε από την μεριά της η βουλευτής Κυριακή Τεκτονίδου, προσθέτοντας ότι «η διαφορά μας είναι το ήθος και η συνείδηση».

«Η πυξίδα των επιλογών μας είναι η αξιοπρέπεια και η συνείδησή μας» είπε από την μεριά του ο βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της «Κοινωνικής Συμφωνίας» που συντόνισε η βουλευτής Μαρία Κυριακοπούλου, ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο πρώην υφυπουργός και ανεξάρτητος βοτυλευτής Σπύρος Κουβέλης και η πρώην βουλευτής Πέμυ Ζούνη, ενώ στο κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης αναφέρεται ότι αυτή υπογράφεται από 243 ιδρυτικά μέλη.

www.kathimerini.gr  - AΜΠΕ
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ+ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου είναι ηθοποιός ενώ έχει διατελέσει και Βοηθός Σκηνοθέτη.Πρόσφατα την είδαμε σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Ορφανό και να υποδύονται την Τασούλα και τον Κίτσο. Έχει αρκετές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις ενώ στην τηλεόραση την είδαμε στο "Παρα πέντε" να είναι μία από τις συναδέλφους της Αγγέλας στη θεατρική ομάδα που συμμετείχε. Διαβάστε περισσότερα...

Για να γλιτωσουν το γιαουρτωμα καλεσαν ΕΥΠ-ΜΑΤ-αντιτρομοκρατικη!

Ξεχασατε την CIA... Πρωτοφανής κινητοποίηση για να αποφευχθούν επεισόδια σε βάρος πολιτικών!Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που πρόσφατα ανέλαβε για τρίτη κατά σειρά φορά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και του αναβαπτισμένου πλέον πρώην αρχηγού της Αστυνομίας Ελευθέριου Οικονόμου που έγινε υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο καταστρώθηκε ένα δίχως προηγούμενο σε σύλληψη σχέδιο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα για να μην φάνε γιαούρτια αυγά και πέτρες οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι στενοί τους συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας.

Γνωρίζοντας την αγανάκτηση του κόσμου εξαιτίας των φρικτών οικονομικών μέτρων αποφασίσθηκε να κινητοποιηθούν τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη διάρκεια του διήμερου 24 και 25 Μαρτίου για να αντιμετωπισθούν οι χιλιάδες των διαδηλωτών ώστε να μην φτάσουν στην εξέδρα των επισήμων.

Έτσι αποφασίσθηκε οι κοριοί και τα έξι γνωστά βαλιτσάκια που έχει η ΕΥΠ αλλά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να μπουν άμεσα σε λειτουργία ώστε να παρακολουθούνται δεκάδες ύποπτοι τόσο του ακροδεξιού χώρου όσο και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά και των γνωστών ομάδων των Εξαρχείων.

Μάλιστα είναι τόσος ο φόβος που διακατέχει την κυβέρνηση Παπαδήμου για πιθανά επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ώστε αποφασίσθηκε στη σύσκεψη να διακοπούν όλες οι άδειες των αστυνομικών .

Μάλιστα για πρώτη φορά η ΕΥΠ θα έχει ενεργό συμμετοχή ώστε οι αστυνομικοί και οι πράκτορές της να αλωνίζουν εκείνη τη μέρα στο Σύνταγμα .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χώρο των επισήμων θα μπορέσουν να φτάσουν μόνο οικογένειες αστυνομικών και στρατιωτικών με προσκλήσεις ώστε να είναι υπό πλήρη έλεγχο από την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή με διαταγή του Αττικάρχη όλοι οι διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών και κυρίως των Αστυνομικών Τμημάτων των Τμημάτων Ασφαλείας αλλά και άλλων υπηρεσιών το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν μέσα στις υπηρεσίες τους μόνο το απαραίτητο αστυνομικό προσωπικό.

Όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στους δρόμους για μέτρα ασφαλείας.

Ο φόβος που διακατέχει την κυβέρνηση και κυρίως τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ είναι τέτοιος ώστε να μην κάνουν καμία κίνηση χωρίς τα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας.

Η τακτική που επιδιώκει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και κυρίως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη είναι ανάλογη με τα μέτρα που λαμβάνονται σε επετείους Πολυτεχνείου.

Όμως αυτή τη φορά θα ξεπεραστούν μια που περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΥΠ θα χρησιμοποιηθούν την Κυριακή 25 Μαρτίου.

Κυρίως όμως η μάχη θα δοθεί στην παρακολούθηση των τηλεφώνων όλων όσων θεωρούνται ύποπτοι για πιθανά επεισόδια εκείνη τη μέρα.

Την ίδια στιγμή περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ θα είναι σε ετοιμότητα για να χτυπήσουν με δακρυγόνα αλλά και με τα γκλόμπς όσους προσπαθήσουν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων.

Άλλωστε οι αστυνομικοί θα έχουν εντολές ώστε να κάνουν προληπτικούς σωματικούς ελέγχους σε καθένα που θα τον θεωρούν ύποπτο αλλά και να του κάνουν ακόμα και προσαγωγή στην Ασφάλεια Αττικής.

Ούτως ή άλλως η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεχάσει τα κωμικοτραγικά γεγονότα στην Θεσσαλονίκη στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Τότε χάρη στην ψυχραιμία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Τρύφωνα Κούκιου δεν θρηνήσαμε θύματα.
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΣΕΛΗ+ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

«Κοινωνική Συμφωνία» είναι το όνομα του νέου πολιτικού φορέα που παρουσιάζουν αυτήν την ώρα στην Αίγλη του Ζαππείου, στο πλαίσιο της ιδρυτικής του ανακοίνωσης, οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργοί Λούκα Κατσέλη και Χάρης Καστανίδης.Παρόντες είναι μεταξύ άλλων οι διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία Κυριακοπούλου, και Γιώργος Κασσάρας. Διαβάστε περισσότερα...